Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 7 éve
Ezt pontosan így gondolom én is, ezért is lepett meg, hogy a Vegas szerint 3 pontos favorit a Bengals. Nagy FG-háborút sejtek. 😀...És ugyan mi vagyunk az esélyesek...Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
Hungarian Bill
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Nyugi, picit most felszopta a média a csapatot, ilyenkor szokott jönni egy bukta, hogy aztán ugyanazok azt mondják, hogy same old Bills 😊 És ugyan mi vagyunk az esélyesek, addig, míg ezeket a meccseket nem tudjuk hozni - a közelmúltban nem tudtuk -, addig nincs is értelme playoffról ábrándozni. Ezért jobb, ha szép lassan meccsről-meccsre gondolkodunk, és ezért szimpi Szmöre gondolkodásmódja, aki szintúgy ezt osztja.Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
több mint 7 éve
Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Sajnos Matthews és Humber is műtétre vár nem tudni meddig nem lesznek, győzelem vezéráldozatokkal...Vissza is hoztuk gyorsan Philly Brown-t, illetve Humber helyett Milano fog kezdeni.
BillsFan
több mint 7 éve
Sajnos Matthews és Humber is műtétre vár nem tudni meddig nem lesznek, győzelem vezéráldozatokkal...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Üdvözlet! Jó ránézni a csoportra, ismét mi vezetjük. A Denver elkalapálása után még azt mondtam, hogy ez lehet véletlen, jól jött ki a lépés. De ez a győzelem már több, mint reménykeltő. Hajrá Bills!!!
több mint 7 éve
És akkor mi lehetne ha lenne egy Watkins kaliberű elkapónk... Zay idáig csalódás , fejben valami nincs rendben nála!
több mint 7 éve
Ati78
37
Nagyon brutál módon haladunk😀 Defens megint a toppon volt. Idáig tetszik amit Szmöre művel😀
több mint 7 éve
Tettünk egymásnak egy-egy nem várt szívességet 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
És megint DEFENSE csupa nagy betűvel!!!
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
3-1! 😊 Ez nagyon nagy skalp volt, szép volt fiúk! Lehet, hogy Szmöre és Beane mégis kihúzza a katyvaszból ezt a franchise-t?
több mint 7 éve
Van még ideje.Tanner Vallejo csak st szerepet kap avagy még azt sem?Preston Brown mögött kevés lehetőséghez jut, ST ben játszik.
Janek
BillsFan
Köszi az infot
több mint 7 éve
Tanner Vallejo csak st szerepet kap avagy még azt sem?Preston Brown mögött kevés lehetőséghez jut, ST ben játszik.
Janek
több mint 7 éve
Tanner Vallejo csak st szerepet kap avagy még azt sem?
több mint 7 éve
A DEF de főleg a front seven, nagyot játszott ,a secondary is kezd alakulni White abszolute jó huzás volt.Az OFF is szépen játszott, főleg a félidő után.
Ami viszont gáz hogy TT és Zay Jones között vmi nem stimmel, hol Jones droppol hol pedig Taylor szopatja pontatlan labdákkal. Nem egy Watkins kaliber a srác, hogy a környékére dobod és valahogy elkapja..
Ami viszont feltünt hogy ritka szarul kérjük ki az időket, amikor kevés van hátra.
Ahogy Hungarian Bill mondja , gyerünk tovább vesztenivalónk nincs 😊
több mint 7 éve
Nagy gratula, szurkolok ezerrel, nekem tetszik eddig szmöre, van bennetek fantázia 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
upsz, ezt nem gondoltam volna 😊 érdemes megnézni , jó meccs volt?Aha, soha rosszabbat. Ha még nem nézted meg, akkor itt a lehetőség--->
BillsFan
www.youtube.com/watch?v=WPJ_7Zi4Hm0
több mint 7 éve
upsz, ezt nem gondoltam volna 😊 érdemes megnézni , jó meccs volt?Szvsz. A tegnapi teljesítménnyel bármelyik csapat verhető, és hát a Denver sem egy kutyaütő brigád. Ez a védelem elit, és Tyrod kb. hiba nélkül nyomta végig ma is.
BillsFan
Amit kiemelnék nála, hogy idén mennyire magabiztos nyomás alatt. Pedig a futójáték finoman szólva sem segítette tegnap (sem).
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
upsz, ezt nem gondoltam volna 😊 érdemes megnézni , jó meccs volt?Igen! Egyébként is ki tudja, lehet az utolsó győzelmünket láttuk az idén, mert tank... Najó, befogtam 😊
BillsFan
több mint 7 éve
upsz, ezt nem gondoltam volna 😊 érdemes megnézni , jó meccs volt?
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Na csak bejött a jóslatom, kicsit összeszedte magát a támadóegység 😊 Ettől függetlenül jópárszor le lehetett volna zárni ezt a meccset, szerencsére a Denverben nem volt most akkora átütőerő. 2-1, jövő héten nincs vesztenivalónk Atlantában.Összeszedte? Az nem kifejezés. A charlotte-i blamához képest, ez PO performansz volt. Ami aggodalomra ad okot, hogy Lesean futásai gyakorlatilag nem hoznak pozitív yardot a konyhára. Elkapásokból szerencsére sokkal produktívabb. Tolbert-ben vannak csak futott yardok. Tyrod elképesztő magabiztos a labdával, jöttek a passzok, és nem voltak értelmetlen futásai, sőt most inkább a bravúrok jöttek csak tőle.
Hungarian Bill
A védelem pedig...elképesztően jó.
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Na csak bejött a jóslatom, kicsit összeszedte magát a támadóegység 😊 Ettől függetlenül jópárszor le lehetett volna zárni ezt a meccset, szerencsére a Denverben nem volt most akkora átütőerő. 2-1, jövő héten nincs vesztenivalónk Atlantában.