Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
3. és 7. kört adtatok Benjiért.
több mint 7 éve
Kelvin Benjamin érkezik trade útján Carolinából.az szép, végre van egy baszom elkapónk 😀
Beki
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kelvin Benjamin érkezik trade útján Carolinából.
több mint 7 éve
Sziasztok! Nagyon tartottam ettől a meccstől, mert a Raiders mindig is olyan "mumus" csapat volt. Az első negyed után már el is könyveltem a vereséget. Láttam a Delfineket kibelezni, ha ezt a formát hozzák, nem lesz nehéz a védelmünknek az alapvonalon tartani őket. Bizakodjunk!!!
több mint 7 éve
Dübörög a Bölénycsorda srácok! Gratula!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 7 éve
Szerintem a baj akkor kezdődik majd, amikor szofisztikáltabb csapattal találkozunk.Brute force nagyon rendben van, és van mellette nem kevés rutin.
Nagyon tetszenek a frontok (furcsa, de senki nem énekli meg, pedig ütős), jól tudunk diverzifikálni támadó oldalon (kb így kell felépíteni egy egységet ezt teszi a Dallas is szerintem).
Ez egy balansz, ami addig tart, amíg valakik nem kérnek nagy pénzt.
Amitől félek most, azok igazi warriorok, akik tényleg úgy tudnak 12 meneten át pofozkodni, hogy folyamatosan keverik a paklit (Houston-Seattle tegnapi meccs epic volt).
Persze ez csak megérzés.
Sending out an S.O.S
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Olyan jók vagyunk, hogy okafogyottá válik a profilképem. 😕Nana, 5-11 lazán kinéz még. Vagy egy heartbreaker az utolsó héten 😊
Muffalo_Bafia
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Olyan jók vagyunk, hogy okafogyottá válik a profilképem. 😕
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
Ati78
37
Srácok, nagyon tartottam ettől a meccstől, főleg Carr miatt, de nagyon szépen megoldotta a csapat ezt a feladatot is. Megyünk tovább, remélem hogy még jobbak leszünk, ránk fér már de nagyon!!!😃
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
1995 óta először sikerült 4-0-al kezdeni hazai pályán, ez sokmindent elmond arról, hogy az utóbbi időben mennyire nem jöttek össze a dolgok.Egyébként a meccs elején tartottam egy blowout-vereségtől, mert Carrék nagyon könnyen jöttek át rajtunk. Szerencsére megvoltak a szükséges változtatások a labda mindkét oldalán. Egyelőre csupa jót lehet írni az edzői stábról. Fura egyébként, hogy játékosanyagot tekintve az utóbbi évek leggyengébbikéről beszélünk, mégis mennyire számít az, hogy egy stáb a meglévő rendszerbe a megfelelő játékosokat illeszti be. Ez nagyon hiányzott a Ryan-Whaley kettősnél.
5-2, megyünk tovább, péntek hajnalban folyt. köv. a Nagy Almában!
Szép volt fiúk! 😊
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Szerintem ez volt a maximum, amit ebből az üzletből ki lehetett hozni, ráadásul Dareus is olyan főedzőhöz kerül, akivel dolgozott már együtt. Én sok sikert kívánok neki! A jelenlegi formájában azt kell mondjam, hogy nélkülözhető volt a D-Line-ban.
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Beane-t lencsevégre kapták tárgyalás közben:"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 7 éve
Amennyiben Dareus átmegy nálunk a fizikai teszteken ma, akkor ki lehet írni a hatalmas szerződését a könvekből és jön érte cserébe egy jövő évi 6. körös pick, amiből lehet akár 5. körös is.
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Akit érdekel és el tud jönni , Bills meccsel kezdünk!A manóba, meccsem lesz, úgyhogy nem tudok jelen lenni. Sebaj, majd az első playoff-meccsünkön 😀
www.facebook.com/events/957623471082024/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
BillsFan
több mint 7 éve
Akit érdekel és el tud jönni , Bills meccsel kezdünk!www.facebook.com/events/957623471082024/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Nem sok esélyt adtam volna magunknak 27-20-as Bucs-vezetésnél, de működött a TT-Thompson kapcsolat 😊 4-2-vel állunk, hátha az idén az AFC East lesz a halálcsoport 😊 Hajnalban azért várunk egy kis szívességet a Falconstól.Le a kalappal, a védelem most a sok turnoverrel vétette észre magát, benyelt yardok tekintetében azért hagyott a mai meccs kívánnivalót maga után.
Nekem egyébként Dennison playhívásai nagyon hullámzó tendenciát mutatnak. Hol géniusz a csávó, hol meg teljesen homály.
Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 7 éve
Sziasztok! Volt idő elmélkedni... Azt gondoltam, hogy valami valóban elindulhatott a pozitív irányba Buffaloban. Megvertük a Denvert! Remek! Aztán mások is rendesen kalapálják a Csikókat. Megvertük a Falconst! Príma! Aztán a Miami is lealázta őket, egy "Superbowl fieling" mérkőzésen. Aztán jön a cseppet sem favoritnak tartott Bengals, és elkalapál minket. Lehet, hogy nem is mi erősödtünk meg annyira, hanem a másik két csapat roggyant meg kissé?Szívesen olvasnék erről valamilyen szakértői elemzést. Majd ma este eldől, hogy tévedtem-e.
Helmut! Hiányzol!
több mint 7 éve
Clay is legalább 1 hónapot pihenni fog, nincs depth az OFF oldalon passzolni sincs lassan kinek McCoy ra pedig felkészülnek, nehéz hónap elé nézünk!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Tartottam ettől a meccstől, nem olyan jó ez a csapat, mint amennyire hypeolva lett. Nekünk az a jó, ha nem vagyunk ennyire közbeszéd tárgya. Más kérdés, hogy a mérlegünk miatt nyilván felkaptak minket. A védelem (ami ma is bőven hozzátette a magáét) kiköpheti a tüdejét, ha Ilyen hektikus offense-szel, elkapók nélkül próbálunk helytállni. Most jön a bye, pont jókor, rendet is lehet tenni a fejekben, mert azért páran szerintem kezdték elhinni, hogy a bab is hús.Azért ennyire nem volt túltolva a hype...Jók vagyunk ettől a vereségtől függetlenül is, "szerencsére" olyan dolgokon bukik a dolog, ami orvosolható. Gondolok itt arra, hogy Matthews-ra sem lehetett ma számítani, és látva a meccset, Gaines is hiányzott a védelemből. Clay kiesése rosszabbkor nem is jöhetett volna...Az, hogy nincsenek már gyakorlatilag elkapók a csapatban azt eredményezi, hogy Tyrodnak is többet kell várnia a zsebben a célpontra, sokszor be is nyelte emiatt a sack-et. Egészséges csapattal ez a meccs hozható lett volna.
Nincs semmi gond, menni kell tovább előre, még bármi lehet ebből a szezonból 😊
Hungarian Bill
Na mindegy, itt a bye, lehet javítgatni, sérülteknek pihenni.
több mint 7 éve
Hungarian Bill
1 540
Tartottam ettől a meccstől, nem olyan jó ez a csapat, mint amennyire hypeolva lett. Nekünk az a jó, ha nem vagyunk ennyire közbeszéd tárgya. Más kérdés, hogy a mérlegünk miatt nyilván felkaptak minket. A védelem (ami ma is bőven hozzátette a magáét) kiköpheti a tüdejét, ha Ilyen hektikus offense-szel, elkapók nélkül próbálunk helytállni. Most jön a bye, pont jókor, rendet is lehet tenni a fejekben, mert azért páran szerintem kezdték elhinni, hogy a bab is hús.Nincs semmi gond, menni kell tovább előre, még bármi lehet ebből a szezonból 😊
több mint 7 éve
Sziasztok!kb egy hónapot
Van bármi infótok arról, hogy Humbernek mennyi időt kell kihagynia?
ervinator
több mint 7 éve
ervinator
1 701
Sziasztok!Van bármi infótok arról, hogy Humbernek mennyi időt kell kihagynia?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Hoztam pár cikket olvasgatni:1. fuzovelkifele.com/2017/10/a-10-legjobb-ujonc-vedo-negy-fordulo-utan/
2. fuzovelkifele.com/2017/10/a-10-legjobb-ujonc-tamado-negy-fordulo-utan/
3. fuzovelkifele.com/2017/10/brown-a-bills-defense-egyszerubb-mcdermott-alatt/
több mint 7 éve
Muffalo_Bafia
920
Tetszik a profilképed. Leszünk barátok? 😀ti vagytok hazai pályán, ez a standard vegas spread. semleges pályán egál, aEzt pontosan így gondolom én is, ezért is lepett meg, hogy a Vegas szerint 3 pontos favorit a Bengals. Nagy FG-háborút sejtek. 😀...És ugyan mi vagyunk az esélyesek...Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
Hungarian Bill
megyerikriszRalph WilsonbanNew Erában meg mi lennénk 3 pontos favoritok. szóval vegasban sincs fingjuk az esélyekről 😀
Löfli
több mint 7 éve
ti vagytok hazai pályán, ez a standard vegas spread. semleges pályán egál, aEzt pontosan így gondolom én is, ezért is lepett meg, hogy a Vegas szerint 3 pontos favorit a Bengals. Nagy FG-háborút sejtek. 😀...És ugyan mi vagyunk az esélyesek...Egyébként, ha időtök engedi, lessétek meg a PFF twitter oldalát, rengeteg helyen említve van a csapat és még jó pár játékos is. Főleg Clay és TreDavious a legutóbbi win után, nem véletlenül...Utóbbit az év újonca címért is esélyesnek tartják. Nem is örülök neki, nincs jó előérzetem a hétvégi meccs előtt.
Muffalo_Bafia
megyerikrisz
Hungarian Bill
megyerikrisz