Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Mérhetetlenül ostoba produkció volt, de azért Nektek sem árt vigyázni, nem volt ez annyira egyszerű, ahogy odaát látjátok... 😕Nem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
...azt hittem, hogy Richards (Seattle) D playhívásait nem lehet alulmúlni, de mindig van lejjebb.
TT-t nem bántom, nem érdemli, megkapta Roman "felnőttes" playhívásait, csak a védelmet nem (mint Seattle fan röhögtem ezen 2 évig-és tudom, hogy pontsehova nem vezet).
Helmut Zimmer
Rex - szokásához híven - túltolta a spannolást. Szvsz álmában nem gondolta, hogy BB (JMD) folyamatosan empty set felállásokat fog behívni.
tomi-tomi
Csak én már nem vitatkozom...
több mint 9 éve
triangle
1 283
hát buffalonak még senki nem dobott ennyi yardot, szóval ez a része mégiscsak rekord. nem mintha ettől itt bárki boldogabb lenneNem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
...azt hittem, hogy Richards (Seattle) D playhívásait nem lehet alulmúlni, de mindig van lejjebb.
TT-t nem bántom, nem érdemli, megkapta Roman "felnőttes" playhívásait, csak a védelmet nem (mint Seattle fan röhögtem ezen 2 évig-és tudom, hogy pontsehova nem vezet).
Helmut Zimmer
Rex - szokásához híven - túltolta a spannolást. Szvsz álmában nem gondolta, hogy BB (JMD) folyamatosan empty set felállásokat fog behívni.
tomi-tomi
több mint 9 éve
Nem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!Nem dobott. Nem engedtetek 99 yard-os Td-t; maradt a Phins elleni 500+ yard.
Helmut Zimmer
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem tudom Brady dobott -e Yard rekordot?!...azt hittem, hogy Richards (Seattle) D playhívásait nem lehet alulmúlni, de mindig van lejjebb.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hergelte Ryan eleget a srácokat 😊Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/Nem kell itt hergelni senkit. Szép csendben a földbe temeti a D#, Bradyt mi meg iszogatva, mosolyogva nevetgélünk rajta.
Minitron
Shawn84
Remélem, Williams sérülése azért nem lesz súlyos 😊
több mint 9 éve
Kampman
28 330
Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/csendes
Minitron
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/Nem kell itt hergelni senkit. Szép csendben a földbe temeti a D#, Bradyt mi meg iszogatva, mosolyogva nevetgélünk rajta.
Minitron
több mint 9 éve
Basszus, benézek ide, hogyan hergelitek magatokat, vért isztok vagy mi van...erre az enyém a legutolsó hozzászólás, annak is 5 napja :/
több mint 9 éve
Valamiért a mai meccset biztosan a zsebben éreztem. Ugyanígy vagyok a jövő heti Pats-meccsel olyan tekintetben, hogy ott el lesz kenve a szánk. 😊 De ne legyen igazam.Az elkenést túlzásnak érzem. Ha kijön a lépés, meghúzogatjuk a szélét. Ütős és jó meccsre számítok.
Hungarian
több mint 9 éve
picksix
800
Sziasztok! Grat a győzelemhez! Egy kicsit off fantasy kérdést feltennék, ha nem haragszotok meg: Mario Williams teljesítménye érdekelne. Híreket nem találtam, a meccset nem néztem, de a statok alapján kezdő volt, mégis fantasyben 0.0 a teljesítménye. Játszik egyáltalán és mi várható tőle az idei szezonban?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
Lám-lám, mire képes egy normális edzői stáb.. Ahol nem a főedző a mindenes, illetve ahol az OC a játékosokhoz szabja a playeket, és nem fordítva. Asszem Roman itt is megtalálta a Kapernickjét.Picit tartottam attól, hogy a defense picit vissza fog esni, és a tavalyitól már nem nagyon van fentebb, de Darbyval úgy látszik, az utolsó puzzle is a helyére került. Safety-poszton viszont kicsit vékonykák vagyunk, sajnos.
Valamiért a mai meccset biztosan a zsebben éreztem. Ugyanígy vagyok a jövő heti Pats-meccsel olyan tekintetben, hogy ott el lesz kenve a szánk. 😊 De ne legyen igazam.
Rex immáron 6-1 a nyitómeccseken. Persze van még további 15.
Így tovább!
több mint 9 éve
Minek nektek Shady, megy nélküle is. Grat.
több mint 9 éve
Örülök, hogy nyertetek, sokat várok tőletek idén 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Közted és köztem az is a különbség, hogy én leírtam mit gondolok. 😉1-0 😉Én annak örülök hogy az új tulaj hajlandó fizetni a jó játékosainknak! Régen a rookie contract után sokan eligazoltak pl Lynch,Poz stb...0-2
Tényleg, ki mit vár az első két fordulótól? A 0-2 se lenne meglepetés de akármi történhet nem? 😊
BillsFan
Helmut
BillsFan
Sokkal jobban játszott a csapat, mint vártam, az Indyről meg azt gondoltam, jó csapat.
Ma nem voltak azok.
több mint 9 éve
1-0 😉Én annak örülök hogy az új tulaj hajlandó fizetni a jó játékosainknak! Régen a rookie contract után sokan eligazoltak pl Lynch,Poz stb...0-2
Tényleg, ki mit vár az első két fordulótól? A 0-2 se lenne meglepetés de akármi történhet nem? 😊
BillsFan
Helmut
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Én annak örülök hogy az új tulaj hajlandó fizetni a jó játékosainknak! Régen a rookie contract után sokan eligazoltak pl Lynch,Poz stb...0-2
BillsFan
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=zX21TBShesY
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Én annak örülök hogy az új tulaj hajlandó fizetni a jó játékosainknak! Régen a rookie contract után sokan eligazoltak pl Lynch,Poz stb...Tényleg, ki mit vár az első két fordulótól? A 0-2 se lenne meglepetés de akármi történhet nem? 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Jó, én nagyon szeretem Dareust, és tényleg utoljára a csúcson lévő Ted Washington tolt rá az irányítóra 900 fontnyi OLment, de azért ez sok....
több mint 9 éve
Csak 96 millio az a 108, igy mar mindjart apropenz.Szoval szar az ugynoke. 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Majd úgy kezeli, hogy a max nagyobb, és úgyis megkapja az egészet 😀Eltartottak,...akarom mondani a tágabb családból valaki...bár, szerintem már megtették... de ha mégsem, akkor....Szerintem itt az ideje, hogy valaki mélyen Suh szemébe nézzen, és azt modja, "Figyelj, Téged nem becsülnek, nem tisztelnek eléggé..."En mar eleve nem mernek melyen Suh szemebe nezni es barmifele rossz hirt kozolni.
Helmut
ulpianus
Mindegy is Ndamukong úgyis megértené, hiszen ő is tudja, hogy Dareus a jobb játékos...
Helmut
Inkább Watt kezd olcsó lenni
több mint 9 éve
Eltartottak,...akarom mondani a tágabb családból valaki...bár, szerintem már megtették... de ha mégsem, akkor....Szerintem itt az ideje, hogy valaki mélyen Suh szemébe nézzen, és azt modja, "Figyelj, Téged nem becsülnek, nem tisztelnek eléggé..."En mar eleve nem mernek melyen Suh szemebe nezni es barmifele rossz hirt kozolni.
Helmut
ulpianus
Mindegy is Ndamukong úgyis megértené, hiszen ő is tudja, hogy Dareus a jobb játékos...
több mint 9 éve
Szerintem itt az ideje, hogy valaki mélyen Suh szemébe nézzen, és azt modja, "Figyelj, Téged nem becsülnek, nem tisztelnek eléggé..."En mar eleve nem mernek melyen Suh szemebe nezni es barmifele rossz hirt kozolni.
Helmut
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Szerintem itt az ideje, hogy valaki mélyen Suh szemébe nézzen, és azt modja, "Figyelj, Téged nem becsülnek, nem tisztelnek eléggé..."