Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
T-Mobile, Kyle Williams, Percy Harvin, Karlos Williams és Seantrel Henderson sem fog játszani vasárnap, minden esély megvan arra, hogy a Jax végre nyer egy meccset hazai pályán 😀
több mint 9 éve
fantasy foci topikban nem válaszolnak ezekre a kérdésekre? amúgy elég kérdéses a játékaKyle Williams és Percy Harvin el sem utazott Londonba , Sammy sem hiszem hogy játszik Vasárnap..Karlos Williams-szel mi a helyzet? Játszhat már? Ha igen milyen arányban kaphatják Shady-vel a labdákat?
BillsFan
Mr. Bombastic
több mint 9 éve
Kyle Williams és Percy Harvin el sem utazott Londonba , Sammy sem hiszem hogy játszik Vasárnap..Karlos Williams-szel mi a helyzet? Játszhat már? Ha igen milyen arányban kaphatják Shady-vel a labdákat?
BillsFan
több mint 9 éve
Kyle Williams és Percy Harvin el sem utazott Londonba , Sammy sem hiszem hogy játszik Vasárnap..
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Igen, feltűnően gyengébb a front 7 passrush. Sack alig van.
Helmut Zimmer
Shawn84
Na, ilyen kritikával eleddig Sexy Rexy még nem nagyon találkozott... 😀Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Mario szerint is kalap szar....
Helmut Zimmer
www.nfl.com/news/story/0ap3000000560221/article/mario-williams-sounds-off-on-bills-defensive-scheme
Helmut Zimmer
Mondjuk tény, hogy Schwartz nagy DL guru és azért Pepper Johnson sem kismiska.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Igen, feltűnően gyengébb a front 7 passrush. Sack alig van.
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.Mario szerint is kalap szar....
Helmut Zimmer
több mint 9 éve
Mindegy is Rex elmegy a picsába, a csávó konkrétan Schwartz cipőjét nem vihetné.
több mint 9 éve
Manuelt el kellene küldeni fát vágni Ontarióba.
több mint 9 éve
Egész egyszerűen gusztustalannak tartom a sport2 közvetítését. Végig azt hallgatom, hogy a Buffalo milyen szar, a Bengals milyen remek, még akkor is, amikor a Bills vezetett. Szerintem a kommentátorok nem azért kapják a pénzüket, hogy a saját véleményüket gajdolják, hanem, hogy KÖZVETÍTSENEK!!!! Mi lett Sammyvel? Miért nincs róla hír? Miért kellett a Billsnek 2 challanget elfogyasztania, amikor női szemmel is látható volt az érvényes Bills elkapás, és az érvénytelen Bengalls elkapás? Miért utálják ennyire a bírók a Billst? Az első visszahordás alkalmával a lassításban is tisztán látszott a a facemask fogás, a bírók mégsem fújtak semmit. Őrület! Nem lehetne tárgyilagos, független kommentárt kapni, ha már képernyőn vagyunk?
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Sammy Watkins, there was no break. It's a sprained ankle.
több mint 9 éve
New QB, new era, Williamsestwitter.com/buffalobills/status/655042854725750785/video/1
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Manuelen kiigazodni az anyukája se tud.Azt olvastam, de fognak is-e és ha igen van-e olyan formálya hogy ebből össze is hozza szépen a yardokat?Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.volt egy kirohanása, hogy meccsenként 10 labdát illene rádobni.
alatriste
Höri
Nem láttam még idén buf meccset, de eddig TE vezeti az elkapott yardok listályát, gondolom a no1 WR visszatérése ezt megfordíthatja.
alatriste
több mint 9 éve
Azt olvastam, de fognak is-e és ha igen van-e olyan formálya hogy ebből össze is hozza szépen a yardokat?Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.volt egy kirohanása, hogy meccsenként 10 labdát illene rádobni.
alatriste
Höri
Nem láttam még idén buf meccset, de eddig TE vezeti az elkapott yardok listályát, gondolom a no1 WR visszatérése ezt megfordíthatja.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.volt egy kirohanása, hogy meccsenként 10 labdát illene rádobni.
alatriste
több mint 9 éve
Watkinstől mire lehet számítani? Ha jól látom a Cinci ellen már megint lesz.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
WeHopeHeCanGo a hivatalos státuszLösón nem gyón vissza - megin borzalmas zsenvedés lesz az egészMekkora az esely h visszajön, limitáltba küldte az edzest
sutianap
szampi#33
Chris Brown (@ChrisBrownBills)
2015.10.15. 19:41
Rex - LeSean a lot better this week than last week but will see how he progresses. McCoy limited today - #Bills
több mint 9 éve
szampi#33
1 357
Lösón nem gyón vissza - megin borzalmas zsenvedés lesz az egészMekkora az esely h visszajön, limitáltba küldte az edzest
sutianap
több mint 9 éve
Urak, idén még nem volt alkalmam Bills-meccset nézni. Mit gondoltok az esélyekről a hétvégére?Emanuel visszaveszi a frencsiQB kabátját, ha Lösón nem gyón vissza - megin borzalmas zsenvedés lesz az egész
megyerikrisz
több mint 9 éve
Urak, idén még nem volt alkalmam Bills-meccset nézni. Mit gondoltok az esélyekről a hétvégére?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora @JasonLaCanforaTyrod Taylor could miss multiple games with an MCL sprain suffered on a horse-collar tackle Sun. Bills will prepare EJ Manuel to start Sun..
több mint 9 éve
Playmakerekkel (Watkins- Shady) 250+yard TD>IntOhne plyaymakers - az egy másik helyzet....
Nem rossz
több mint 9 éve
Nem tudtam még Bills meccset az idén végignézni. Ez a Tyrod Taylor gyerek végre hosszútávon is lehet valami, vagy inkább J.P Losman, Harvard Man utánérzésetek van? 7-8 jobb meccs egy szezonban, aztán kifingott.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Sziasztok! Nem megy nekem ez a fénykép feltöltősdi, inkább elkezdem most az élmények megosztását. Szóval reggel 7 órakor indultunk Torontóból. Az USA határon kicsit szívóztak velünk a szabadság önjelölt vitézei, mert hiába a vízummentesség, hiába a 14 USD elektronikus vízum, még kellett úgy fél óra várakozás után 6 dollárt fizetni, cserébe kaptunk egy beutazási vízumot. (Ez áll rajta!) Úgy kilencre értünk Buffalóba, ebbe a kiábrándítóan lepukkant, rozsdásodó izébe. A stadion felé menet egyre nagyobb lett a dugó, egyre lassabban araszoltunk, úgy hogy kb 500 méterrel a stadion előtt vettünk egy balkanyart és leparkoltunk egy nagy kertbe 15 dollárért. Rajtunk kívül olyan 30-40 autó állhatott már ott, és azt csinálták, amit mi is: elő a grill, a sör, kolbászsütés, sörözés, beszélgetés mindenütt. Mindenki Bills mezben feszített (nekem egy 14-es jutott), eszegetve-iszogatva töltöttük az időt, egészen délig, amikor is az unszolásomra elindultunk a stadion felé. Addigra a kertben már 80-100 autó parkolt. Az út szélén Bills relikviákat árultak, vettem egy kék sapkát a régi logóval (nagyon állat) 10 dollárért, meg egy pulóvert egy huszasért, mivel elég borult volt az idő. A bejárat előtt áll Ralph Wilson életnagyságú szobra, akivel paroláztam annak rendje és módja szerint, majd megpróbáltam egy ötöst a baljába csúsztatni a közönség nagy örömére. Nem szégyellem, de majdnem sírva fakadtam, amikor beléptem a Szentélybe. Kaptunk műsorújságot és egy kis kendőt, amit a helyünkre teríthettünk. De erre nem volt szükség, mivel állva néztük végig a meccset a többiekkel együtt. A stadion területén lehetett dobozos sört venni, vagy csapoltat is 9 dollárért, de egy embernek max 2 db-t adtak. Látszott, hogy sokan rendesen megalapozták a jó hangulatukat, de kötekedő, vagy agresszív alakkal nem találkoztam. A Colts szurkolókat sem vegzálták, nem voltak cikizések, beszólások. Látszott, hogy mindenki azért jött, hogy jól érezze magát. Elfoglaltuk helyünket, a fiúk még a pályán melegítettek, a reklámfelületeken pedig tartott a visszaszámlálást. A nézőtér foghíjai lassan feltöltődtek... (folyt.köv.)