Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
An anonymous Bills teammate says LE Mario Williams has been giving "zero effort" this season.
Williams has four sacks in 852 snaps. "The tape speaks for itself," the teammate said. "He takes two steps and stops." The player claimed many of Williams' teammates have been "beyond furious" with his play. Whether it's a lack of effort, poor scheme fit or both, it's looking certain that Week 17 will be Williams' final game in a Bills uniform. Thu, Dec 31, 2015 06:32:00 PM
Source: Buffalo News

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Engem pl. meglepett. Valaki tudja, hogy mi ennek az oka? Top 100 játékos, a Bills kapcsán mindig felvetődik neve, ezért nem értem.
Béczkó
19.9M-es cap numberje van, 13 misi szabadul fel a cutolásával és állítólag nem fekszik neki Ryan rendszere, de erről max majd kijavítanak. Jelen pillanatban cap felett van a Bills.
Beki
Tavaly ez a D line 54sacket szerzett , idén 20at...biztos a játékosokkal van a probléma... Pedig az idei O a tavalyi D vel simán PO kaliber. Rex sikeresen leépíti ezt a csapatot is sajnos..
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Engem pl. meglepett. Valaki tudja, hogy mi ennek az oka? Top 100 játékos, a Bills kapcsán mindig felvetődik neve, ezért nem értem.
Béczkó
19.9M-es cap numberje van, 13 misi szabadul fel a cutolásával és állítólag nem fekszik neki Ryan rendszere, de erről max majd kijavítanak. Jelen pillanatban cap felett van a Bills.
több mint 8 éve
Béczkó 1 264

Szerkesztette: Béczkó
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Buffalo Bills have decided they’re cutting Mario Williams:
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
picsába 😕 leginkább Whaley visszatérése idegesít

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
 twitter.com/AdamSchefter/status/682296149940776960
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Ronald Darby inactive. Nagy kár!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Whaley nagyobb esellyel hosszabbit, mint kirugnatok.
több mint 8 éve
Ati78 Buffalo Bills California Golden Bears 37
Plusz tegnap éjszaka debütált az ESPN új 30 for 30 része:
 espn.go.com/30for30/film?page=fourfalls
baggio
Baggio, bele néztem már tegnap, ma este fogom megnézni az egészet. Ennek a csapatnak köszönhetően szerettem meg ezt a sportágat még a Screen sport csatorna jóvoltából a 90-es évek elején. A 4 SB szopásból az uccsó kettőt láttam, de azt a csapatot imádtam valamiért. Most 20 év múlva kilátástalan az egész, folyamatossan építik fel a gyengébb csapatokat rájátszás közeli pozira, mi meg csak vegetálunk.... Most éppen Rexivel, akinél idáig csak a duma volt az első fordulókat kivéve, hál Istennek még négy évig velünk lesz és lassan Bognár Gyuri szinten tudja majd megmagyarázni a mmmeccseket. De nem ő itt a fő gond, hanem a GM. Neki kéne eltakarodnia szőlőt kapálni a TSz-be.Félek hogy Watkins és a hasznhatóbb emberek ezt meg fogják unni,és kiutat fognak keresni Buffalo-ból....tartok töle hogy hoszanb ideig maradunk play off nélkül mint szeretett labdarúgó válogatottunk világverseny nélkül 😕
több mint 8 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
tipikus edző/GM buktató meccs volt, szégyen...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25419914/showdown-between-whaley-and-coaching-staff-could-be-brewing-in-buffalo
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Stephon Gilmore IR!
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Hát nekem Rex csalódás. Nem mondanám hatalmasnak, de nem mondanám kis csalódásnak sem. Olyan közepesnek. Főleg amit ebből a frontból kihoz, az olyan gyenge, mint a tavaszi juhtúró. Az, hogy egy nagyszájú bohóc, a génjeiben van. A duma mögé oda is kéne tenni valamit. A következő pár év is le van ejtőernyőzve.
füligjimmy
 twitter.com/TyDunne/status/676837004752064512

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én valamit nem értek. Olvasom a Miami meccs előzetesét, amelyben leírják, hogy a Miami még versenyben van a rájátszásért. Aztán jönnek az elmúlt vasárnapi derbik értékelései. Itt már az áll, hogy a Bills Playoff esélyei elszálltak. Csak megjegyzem, jobb a mutatónk, mint a Miaminak.
Buffalo Bill
Gondolom ez a pesszimizmus annak szól h 3 meccs van vissza és 2 meccs hátrányotok van a WC helyekért küzdő csapatokkal.
több mint 8 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Én valamit nem értek. Olvasom a Miami meccs előzetesét, amelyben leírják, hogy a Miami még versenyben van a rájátszásért. Aztán jönnek az elmúlt vasárnapi derbik értékelései. Itt már az áll, hogy a Bills Playoff esélyei elszálltak. Csak megjegyzem, jobb a mutatónk, mint a Miaminak. Miért ez a "kincstári" pesszimizmus a Bills-vel kapcsolatban? Mintha mindenki minket utálna, még a saját szurkolótáborunk is...
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát nekem Rex csalódás. Nem mondanám hatalmasnak, de nem mondanám kis csalódásnak sem. Olyan közepesnek. Főleg amit ebből a frontból kihoz, az olyan gyenge, mint a tavaszi juhtúró. Az, hogy egy nagyszájú bohóc, a génjeiben van. A duma mögé oda is kéne tenni valamit. A következő pár év is le van ejtőernyőzve.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Sokkal több van a csapatban szerintem mint amit mutatnak, de a sérüléshullám először az offense-ben, majd most a defense-ben nem használt a szezonunknak. A büntetések pedig minden meccset tönkrevágnak.
Az edzői mellényúlások pedig Helm asztala ,majd elmondja a véleményét remélem 😊

+ még szerencsénk sincs, mert az összes riválisunk nyert tegnap és 2 meccses előnyt igen nehéz lesz ledolgozni...
BillsFan
Összefoglalnám!
Rex egy közepesen szar edző, és közel sem akkora Def guru, mint azt sokan hinni szeretnék. Nem fogom indokolni, làtjàtok.
Mint HC az egyetlen jö döntése Roman volt, aki remekül fel tud építeni egy fiatal QBt, és vannak remek meglátásai az O val kapcsolatban. De Roman is el fog fogyni.

Rex csak egy tünet, az igazi betegség Whaley...
Megírtam két éve, amíg a csapatnál van nem kommentelek, mert komoly bajom van vele (nem bocs ezzel).
Hiányzik a csapatnál a morális totem, illetve vezető, aki össze tudná rántani a srácokat. Ezt a tulajdonosunkról sem gondolom, meg a gyermekeiről, és az asszonykájáról sem. Amúgy is baszott sokan vannak. Tudja valaki, hogy hívják Paul Allen feleségét, vagy Kraftét?! Nem, de nem is kell!
Mondjuk én nem vagyok mérvadó, mert rühellem a Sabres a Mogliny ügy óta 😊
több mint 8 éve
Sokkal több van a csapatban szerintem mint amit mutatnak, de a sérüléshullám először az offense-ben, majd most a defense-ben nem használt a szezonunknak. A büntetések pedig minden meccset tönkrevágnak.
Az edzői mellényúlások pedig Helm asztala ,majd elmondja a véleményét remélem 😊

+ még szerencsénk sincs, mert az összes riválisunk nyert tegnap és 2 meccses előnyt igen nehéz lesz ledolgozni...

Szerkesztette: BillsFan

több mint 8 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Hogy kedvenc költőmet idézzem:
"Testámentumot szörnyűt írni,
És sírni, sírni, sírni."
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Mai meccset is ryan szabta el a vegen kb

több mint 8 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Itt vagyok ám, nem tűntem el 😊 Tudjátok Ti is jól, hogy aki az utóbbi éveket végigszenvedte Jaurontól Marrone-ig, az bármit kibír 😊

Azt viszont egyre nehezebben bírom, hogy egy kiscsoportos óvodás fegyelmezettebben viselkedik a komplett OL, illetve D-Line-jainknál!

Hogyan tovább, Rex Ryan? Mert oké, hogy Shady kezd belelendülni, és végre Watkins is megéri a Clevelandnek adott plusz cetliket, csak a baj az, hogy míg ők meccsenként hozzák a 100 yardokat, addig a csapat is összeszedi ezt büntetésekből.

Azt pedig, hogy egy elit védelmet hogy sikerült középszerűvé zülleszteni egy "defensive gurunak", örök talány marad számomra. Mariónak nincs helye egyszerűen ebben a rendszerben, én már most elkezdeném keresni a potenciális trade-partnereket, bár aligha hiszem, hogy bárki bevállal ekkora cap hitet jövőre.

16 év playoff nélkül, pedig ez a roster szerintem az utóbbi 10 év legtehetségesebbje!
több mint 8 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Plusz tegnap éjszaka debütált az ESPN új 30 for 30 része:
 espn.go.com/30for30/film?page=fourfalls

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Megvertük a Texanst egy jó meccsen és senki sem ír a topicba? 😊 Ma az Eagles ellen tovább küzdhetünk a playoffért, remélem Shady fut vagy 150+ yardot 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
OFF:

Vasárnap Miskolcon vezetek meccseket az Aréna tornán, remélem látok Bills szurkert is rajtam kívül😊
BillsFan
Te melyik zebra voltál a döntőben?
És a renagades miért kapott penaltyt, mikor TD után spike-oltal a wr a lasztit? taunt, vagy delay?
Pari
A döntöben nem vezettem, a wr pedig eldobta a labdát ezért kapott büntit!