Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 8 éve
pro32.ap.org/article/defensive-backs-coach-henderson-out-bills-shuffle-coachesA DB-coachot, Donnie Hendersont rúgták ki Rob Ryan érkezésére, az eddigi DC Dennis Thurman lesz a DB-edző és Rob Ryan lesz a kvázi DC, hivatalosan védelemért felelős AHC a titulusa.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Whaley hosszú távú szerződése pont nem erre utalÉn eddig azt hittem a Brownst meg a 49erst kell sajnálni a jelenlegi helyzetük miatt. Na de most...részvétem😕Bár ki tudja, az első évében mindenhol elit védelmet csinált. Csak ugye azok a fránya 2., 3.-ik évek...lehet itt jövőre sb or bust felkiáltást toltak 😀
TheBerzerker
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én eddig azt hittem a Brownst meg a 49erst kell sajnálni a jelenlegi helyzetük miatt. Na de most...részvétem😕Bár ki tudja, az első évében mindenhol elit védelmet csinált. Csak ugye azok a fránya 2., 3.-ik évek...lehet itt jövőre sb or bust felkiáltást toltak 😀
TheBerzerker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Én eddig azt hittem a Brownst meg a 49erst kell sajnálni a jelenlegi helyzetük miatt. Na de most...részvétem😕
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Ati78
37
Ezek szerint a Peguláék is vagy vakok,vagy kurva rossz súgóik vannak. Sikerült elb*szni a ligaelit védelmünket, ha nem megy a futás, akkor szinte esélyünk sincs, fasza lesz a jövő év is. Már alig várom. Wéli, takaroggy a haverjaival együtt.
több mint 8 éve
Nem hiszem el! Van egy tehetseges keretunk, erre kuka az egesz, mert ezek itt szorakoztatjak magukat.Pedig mi magyarok aztán tudhatnánk,hogy a családról gondoskodni kell, és lehetőleg más pénzén.
fodoroli
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Pedig az a schwartz féle védelem tavaly...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
fodoroli
57
Nem hiszem el! Van egy tehetseges keretunk, erre kuka az egesz, mert ezek itt szorakoztatjak magukat. Elgondolkodok egy jags vagy clevlendi klubtagsagin...
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/686291261465182210kutyaharapást szőrével
empty taxi
twitter.com/buffalobills/status/686387628774658048
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/AdamSchefter/status/686291261465182210Ráadásul több éves állítólag.
empty taxi
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/686291261465182210
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Jó van na túl van tárgyava 😊Lényegre térve jogos a PO várás, idén sem volt egészen távol tőle a csapat, kérdés mennyire tudja egybe tartani a társaságot Rex, vagy itt még hamarabb szétesik minden mint a Jetsben
több mint 8 éve
nfl.com, Espn, Sports Illustrated,stb. Megjegyzem, az elhízott Ryant sexyzni sokkal szellemesebb mint Grossmant. Meg - gondolom - a Rex név hozza magával az asszociációt 😊Melyikben az amerikaiban? Még ők is tévedhetnek 😉 Egyébként én az elmúlt kb 10 évben így szocializálódtam azért mertem ezt megjegyezni De felőlem legyen kinek mi a sexy. 😊Srácok tanuljátok meg egy életre: Sexy Rexy az nem Rex Ryan, hanem Rex Grossman 😉Ez nem igaz, a sajtóban Ryant szintén Sexy Rexynek emlegetik.
dande
Burkus
dande
több mint 8 éve
Melyikben az amerikaiban? Még ők is tévedhetnek 😉 Egyébként én az elmúlt kb 10 évben így szocializálódtam azért mertem ezt megjegyezni De felőlem legyen kinek mi a sexy. 😊Srácok tanuljátok meg egy életre: Sexy Rexy az nem Rex Ryan, hanem Rex Grossman 😉Ez nem igaz, a sajtóban Ryant szintén Sexy Rexynek emlegetik.
dande
Burkus
több mint 8 éve
Srácok tanuljátok meg egy életre: Sexy Rexy az nem Rex Ryan, hanem Rex Grossman 😉Ez nem igaz, a sajtóban Ryant szintén Sexy Rexynek emlegetik.
dande
több mint 8 éve
Jövőre PO-ba kell jutni, különben repül a Ryan-Whaley páros.Hát mit is mondjak, így legyen! 😊
bills.buffalonews.com/2016/01/05/pegula-gives-whaley-ryan-a-year-to-fix-bills/
Joey Tribbiani
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
Jövőre PO-ba kell jutni, különben repül a Ryan-Whaley páros.bills.buffalonews.com/2016/01/05/pegula-gives-whaley-ryan-a-year-to-fix-bills/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
twitter.com/greggrosenthal/status/684119222184615936
---
több mint 8 éve
Srácok tanuljátok meg egy életre: Sexy Rexy az nem Rex Ryan, hanem Rex Grossman 😉
több mint 8 éve
Én eddig is bírtam Sexy Rexy-t, ez most sem változott. 😊 Mindenesetre nagy szívességet tett a Bills nekünk. Köszönjük!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gratulálok! Egyben köszönjük a lehetőséget!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Így kell szépen búcsúzni. Legalább nem negatív a mérleg.Köszönjük! .-)
Buffalo Bill
több mint 8 éve
Így kell szépen búcsúzni. Legalább nem negatív a mérleg.
több mint 8 éve
fodoroli
57
Ryan mas rendszert jatszik, ami nem fekszik Marionak. Pl elkuldi coverage-ba, ami em tud jatszani. Ezt a vezetoseg cseszte el, olyan edzo kellett volna, aki ehhez a jo emberanyaghoz illik. Ryan teljesen szetveri a csapatotTavaly ez a D line 54sacket szerzett , idén 20at...biztos a játékosokkal van a probléma... Pedig az idei O a tavalyi D vel simán PO kaliber. Rex sikeresen leépíti ezt a csapatot is sajnos..Engem pl. meglepett. Valaki tudja, hogy mi ennek az oka? Top 100 játékos, a Bills kapcsán mindig felvetődik neve, ezért nem értem.19.9M-es cap numberje van, 13 misi szabadul fel a cutolásával és állítólag nem fekszik neki Ryan rendszere, de erről max majd kijavítanak. Jelen pillanatban cap felett van a Bills.
Béczkó
Beki
gordon