Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Grahamről mi hír van? Játszik ma?

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A londoni Jaguars - Billst a Sport Tv is közvetíti majd 2 hét múlva, október 25.-én, 14:30kor.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/AdamSchefter/status/651751580803440640

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Karlos Williams is lesérült, jött Dan "Boom" Herron. T-Rich is edzett, de neki nem adtak szerződést 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Legalább büntetésekben ligaelit vagyunk. 😊 Ennyit a "build a bully" mentalitásról, saját magunkat szopatjuk le vele.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
jep, egyik sem játszik a Giants ellen, plusz John Miller sem
Löfli
az nagyszerű, hogy Miller nem játszik, mer egy rakat ürülék, Urbik jobb, eddig is az vót, de valamiér minden szezont hátulról kell indítania

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 182
Löfli
tök mind1 ki nem játszik ellenünk ?:--))) valahogy behúzzuk

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Állítólag a vasárnapi meccsen nem játszhatnak!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Shady McCoy & Sammy Watkins out !
Béczkó
Mivan?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Shady McCoy & Sammy Watkins out !
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Sziasztok! Visszajöttem amerikából, kint voltam a Bills-Colts meccsen. Hoztam fotókat is. Kezdeném az élménybeszámolót, de nem tudom, hogyan kell fotókat feltenni. Tudnátok segíteni?
Buffalo Bill
 imgur.com a legegyszerűbb talán

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sziasztok! Visszajöttem amerikából, kint voltam a Bills-Colts meccsen. Hoztam fotókat is. Kezdeném az élménybeszámolót, de nem tudom, hogyan kell fotókat feltenni. Tudnátok segíteni?
Buffalo Bill
ha sok képet szeretnél felrakni akkor inkább vmi netes képmegosztóra dobáld fel őket, és annak a linkjét ide sztem.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Buffalo Bill
feltöltöd a fotókat egy képmegosztó oldalra, ide pedig csak a linket kell bemásolni.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/Rand_Getlin/status/648604176264527872

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Szép győzelem, csak így tovább!

Darby számok alapján egyenlőre nem tűnik rossz picknek. 3 meccs 2 int és 8! pass defence 😊

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Gyerekek!

Hát elpicsázzuk a Dolphinst, nem is akárhogy, erre ekkora szófosás van? 😊 Bár azt hiszem, megvan az oka, mivel baromira nem tudjuk még, hogy mire képes ez a csapat... 😊
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1 QBval kevesebb: Cassel Dallasba lett tradelve egy 2017es 7. körös pickkel egyetemben.
Jött a Cowboys 5. körös pickje 2017ből.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Megjöttem Buffaloból. Holnap kezdem az élménybeszámolót, és megtanulom, hogyan kell fotót mellékelni. Jó hír: van fénykép a klotyóról is, ahol eszelős volt a hangulat, mint a stadion egész területén!!!!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
OK, akkor ne hívjuk vitatkozásnak! : - )
tomi-tomi
Ne hívjuk őket melegeknek, hívjuk őket .... fenekeseknek 😊
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
OK, akkor ne hívjuk vitatkozásnak! : - )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Idén diplomázom, csapatot edzek, meg irányítoma kis kutatási projektem, nevelgetem a lányom 😊 azt viszont eldöntöttem, hogyha meg lesz a papír akkor megpróbálok megcsípni egy assszisztensi, vagy segédezői melót, és felhagyok a kutatással. Klassz volt (ezekről nemírtam, de csomó helyen bevezettünk nem markovi gyártási modellt), de ennyi!

Nem vitatkozom, sem itt sem máshol.
Pats: Playmakerekre figyelni, nagyon!
A 4. Negyedben nyomorult Roman gyakorlatilag meghívta a12-13 as 9-ers játékokat (nézd meg a ravens elleni SB-t, vagy a packers elleni NFC döntőt). Tök mindegy, ki mennyire van lepörögve, pillanatok alatt átmasírozott. Ha esetleg mi is megcsináljuk az extrapontokat, mint a normális csapatok, akkor a végén egyszerűbb a helyzet. Namost vannak nálunk alkalmasabb csapatok, akiknek most van min gondolkozni, elemezni. Timinng Discrepancy, pull movement...
Azzal együtt, hogy 3 negyeden át nem volt acélos az O teljesítménye, ezt a szánalmat a nagyképű D hozzállás, és az elégtelen D Playhívás nyakába varrom.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Csak én már nem vitatkozom...
Helmut Zimmer
Jó lenne. Azt ígérted, hogy idén lesz időd írni.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Williams-t kiengedték a kórházból. 😊 Hála Istennek!