Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Grahamről mi hír van? Játszik ma?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
A londoni Jaguars - Billst a Sport Tv is közvetíti majd 2 hét múlva, október 25.-én, 14:30kor.
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/651751580803440640
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Karlos Williams is lesérült, jött Dan "Boom" Herron. T-Rich is edzett, de neki nem adtak szerződést 😀
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 540
Legalább büntetésekben ligaelit vagyunk. 😊 Ennyit a "build a bully" mentalitásról, saját magunkat szopatjuk le vele.
több mint 9 éve
jep, egyik sem játszik a Giants ellen, plusz John Miller semaz nagyszerű, hogy Miller nem játszik, mer egy rakat ürülék, Urbik jobb, eddig is az vót, de valamiér minden szezont hátulról kell indítania
Löfli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
jep, egyik sem játszik a Giants ellen, plusz John Miller sem
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Állítólag a vasárnapi meccsen nem játszhatnak!
több mint 9 éve
Shady McCoy & Sammy Watkins out !Mivan?
Béczkó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Shady McCoy & Sammy Watkins out !
több mint 9 éve
Sziasztok! Visszajöttem amerikából, kint voltam a Bills-Colts meccsen. Hoztam fotókat is. Kezdeném az élménybeszámolót, de nem tudom, hogyan kell fotókat feltenni. Tudnátok segíteni?ha sok képet szeretnél felrakni akkor inkább vmi netes képmegosztóra dobáld fel őket, és annak a linkjét ide sztem.
Buffalo Bill
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Sziasztok! Visszajöttem amerikából, kint voltam a Bills-Colts meccsen. Hoztam fotókat is. Kezdeném az élménybeszámolót, de nem tudom, hogyan kell fotókat feltenni. Tudnátok segíteni?feltöltöd a fotókat egy képmegosztó oldalra, ide pedig csak a linket kell bemásolni.
Buffalo Bill
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Sziasztok! Visszajöttem amerikából, kint voltam a Bills-Colts meccsen. Hoztam fotókat is. Kezdeném az élménybeszámolót, de nem tudom, hogyan kell fotókat feltenni. Tudnátok segíteni?
több mint 9 éve
twitter.com/Rand_Getlin/status/648604176264527872
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 540
Gyerekek!Hát elpicsázzuk a Dolphinst, nem is akárhogy, erre ekkora szófosás van? 😊 Bár azt hiszem, megvan az oka, mivel baromira nem tudjuk még, hogy mire képes ez a csapat... 😊
több mint 9 éve
Sziasztok! Megjöttem Buffaloból. Holnap kezdem az élménybeszámolót, és megtanulom, hogyan kell fotót mellékelni. Jó hír: van fénykép a klotyóról is, ahol eszelős volt a hangulat, mint a stadion egész területén!!!!
több mint 9 éve
OK, akkor ne hívjuk vitatkozásnak! : - )Ne hívjuk őket melegeknek, hívjuk őket .... fenekeseknek 😊
tomi-tomi
több mint 9 éve
OK, akkor ne hívjuk vitatkozásnak! : - )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Idén diplomázom, csapatot edzek, meg irányítoma kis kutatási projektem, nevelgetem a lányom 😊 azt viszont eldöntöttem, hogyha meg lesz a papír akkor megpróbálok megcsípni egy assszisztensi, vagy segédezői melót, és felhagyok a kutatással. Klassz volt (ezekről nemírtam, de csomó helyen bevezettünk nem markovi gyártási modellt), de ennyi!Nem vitatkozom, sem itt sem máshol.
Pats: Playmakerekre figyelni, nagyon!
A 4. Negyedben nyomorult Roman gyakorlatilag meghívta a12-13 as 9-ers játékokat (nézd meg a ravens elleni SB-t, vagy a packers elleni NFC döntőt). Tök mindegy, ki mennyire van lepörögve, pillanatok alatt átmasírozott. Ha esetleg mi is megcsináljuk az extrapontokat, mint a normális csapatok, akkor a végén egyszerűbb a helyzet. Namost vannak nálunk alkalmasabb csapatok, akiknek most van min gondolkozni, elemezni. Timinng Discrepancy, pull movement...
Azzal együtt, hogy 3 negyeden át nem volt acélos az O teljesítménye, ezt a szánalmat a nagyképű D hozzállás, és az elégtelen D Playhívás nyakába varrom.
több mint 9 éve
Csak én már nem vitatkozom...Jó lenne. Azt ígérted, hogy idén lesz időd írni.
Helmut Zimmer
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Williams-t kiengedték a kórházból. 😊 Hála Istennek!