Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Akkor már ketten leszünk abba, tuttikivetítő, mámegérte 😀Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Keresni foglak. 😀
sutianap
Beki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Keresni foglak. 😀
sutianap
több mint 9 éve
Kérdezd meg BléztKéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
több mint 9 éve
Ja. Minden 6.rosszra jut majd egy.lesz neki még jó meccse a ligábanNa az volna a baromság.Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
Sixo
Annak a gyereknek annyi.
Bazzani
baggio
több mint 9 éve
lesz neki még jó meccse a ligábanNa az volna a baromság.Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
Sixo
Annak a gyereknek annyi.
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Na az volna a baromság.Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
Sixo
Annak a gyereknek annyi.
több mint 9 éve
Mert úgyis trade lesz rg3-ért.Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
Bazzani
több mint 9 éve
Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.Taylor miért hülyeség?
sutianap
több mint 9 éve
"The #Bills have released RB Fred Jackson"Patriotsban is szívesen látnám.
Pl Houstonban simán lehet még helye ha egészséges.
Sixo
több mint 9 éve
Kéthülyeség egynapon, ha ez így megy eskü GenoSmith pólóba ülök a Vembibe.
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
BILLS NAME TYROD TAYLOR STARTING QB
több mint 9 éve
"The #Bills have released RB Fred Jackson" Pl Houstonban simán lehet még helye ha egészséges.
több mint 9 éve
T. Taylor- 12/13, 122 yds, 0 TD, 0 INT Cassel - 6/7, 38, 0-0
Manuel - 7/8, 170, 2-0
M. Simms - 5/5, 65, 1-0
Combined: 30/33, 395yds, 3-0
A Lions ellen Simms kezd, az első héten szerintem Taylor.
több mint 9 éve
Az eredmémy csalóka, ennyire nem voltunk jók ( nem voltunk rosszak)voltak kulcs momentumok... A steelers védelem mondjuk úgy nem érzi még a sémaváltás után a játékot.... De ez legyen az ő gondjuk.
több mint 9 éve
EJ következik a sorban, ő kezd a Stellers ellen! Kiváncsi vagyok...Fogd fel úgy mint vígjátékot, és nem fogsz csalódni... 😊
BillsFan
több mint 9 éve
EJ következik a sorban, ő kezd a Stellers ellen! Kiváncsi vagyok...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Sami és Frédibácsi is visszatért az edzésbe
több mint 9 éve
Tisztára korház a Niagara szélèn feelingem van😊 Injury bug nem kéne...Az O-line kifejezetten tetszik, EJ szerintem még mindig pontatlan és a checkdown is megy. Darby jó lesz, a D pedig brutál!!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
cyberfox
79
Olyan a Bills szurkolo,mint a feher hollo!😊 en meg ennek kulon orulok....igy lassan ugyis ''vedett fajja'' nyilvanitanak bennunket! 😀 EMBEREK hat figyeljetek mar oda,kevesebben vagyunk mint a Szibériai tigris-ek! 😀Na de urak,komolyra forditva a szot....osszedobhatnanak a hozzaertok egy rovidke szezon beharangozot.megkoszonnem...😊
több mint 9 éve
Faragó Ricsi, és amúgy Höri mondta, ez alapján:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
1. Megnéztem a Browns elleni meccset. Kicsit félek, mert QB-nk az nincsen. Talán még Dug Fluthy is beférne ebbe a csapatba, nem volt olyan rossz.2. Veszi valaki a Colts elleni meccset? A jegyünk az egyik kapu mögé szól, és természetesen kifeszítjük a "Buffalo Fan Hungary" zászlót. Szerintem sokan fognak minket szeretni, biztosan benne leszünk a tv-ben is.
3. Farkas Ricsi szájából hangzott el: "A Billsnek van itthon a legkisebb tábora." Szerintetek ez igaz? Szerintem kevesebben vannak pl. a Brownsnál, vagy a Tampánál. Bocs, ha tévedek, bántani aztán egyik csapat szurkolóit sem szeretném. Viszont ilyen hűséges szorkolók kevés helyen teremnek! (Jómagam 92 óta)
több mint 9 éve
Taylor kifejezetten impotensnek tűnik ahogy közeledik a vörös zóna... 😕Dareus ráment a hisztire, nameg Suh zsetonjára.
több mint 9 éve
A védelem továbbra is bika lesz, ott nem várok visszaesést Rex alatt. Ilyen védőfallal kíváncsi vagyok, mennyire fogja az egzotikus blitz-csomagokat előhúzni.azért a Jets védőfala sem volt elveszve 😊
Hungarian
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
fodoroli
57
meg kell nézni Taylor mit tud éles meccsen, én még nem vagyok nyugodt. Sajnos QB nélkül nem lehet ezt játszani. Gragg és Clay tetszett, viszont a fal jobb oldala nem az igazi. LB sorunk meg szinte nincs, eleve kevesen voltak, meg most is kidőlt Powell