Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
HB +1: tök igazad van!
Jó ez a KC (én kedvelem is őket), de ha lett volna értelmezhető, mondjuk egy hokedliről szabadszemmel látható támadó aktivitásunk, akkor nyerhettünk volna. Elképesztően ígéretes a védelem. Én eddig azt modtam, hogy a Hawks védelem a fegfizikálisabb, de most azt mondom, hogy a Billsé még zorallabb!!!

Én is azt gondolom, hogy épüljön fel EJ! Nyerünk még 2-3 meccset. A DB- és az OL sor elbírna még egy-egy jó játékost. Ránk fér a keret mélyítés is, aztán jövőre GO! Nagyon jó kis játékosok vannak a keretben!
Grat a KC-nek!

OL-hez mit szóltatok?Helmut Zimmer
Szvsz egy LG mindenképpen kellene, mert Legursky nem kezdő szint. A FO egyik legnagyobb hibája az, hogy Levitrével még tárgyalni se ültek le!! Wood és ő volt az egész támadófal kulcsa, erre hagyjuk szabadon elsétálni, plusz még valószínű Byrd is megy, pedig rá volt kihegyezve ez az offseason. Kizártnak tartom, hogy maradjon, nekem nem is tűnik úgy, hogy szívesen maradna. Ilyen játékosokra, akik már máshol vannak fejben, nincs szükség. Ha minden jól megy, és nem tudjuk adekvát helyettessel pótolni, kaphatunk érte egy kompenzációs, 3. körös picket, ami végülis nem rossz. Plusz úgy látom, hogy ez a non-positional rendszer elbírja a hiányát, ő egy cover-2-es védelemben érzi jól magát, ahol megvan a kis területe, és azt le kell fognia, esetleg labdát is tud szerezni.

Én az elkapóinkon lepődtem meg nagyon, főleg a két újoncon, Woods nagyon ígéretes, és Goodwin is az, kár, hogy utóbbi üvegből van, és kétmeccsenként lesérül. 😕 Jó csapat lesz ez, de még van munka bőven. Azt viszont látni, hogy végre egy meccs 4 negyedig tart náluk, és aki ellenünk nyer is, biztos megizzadva, vért verejtékezve jön le a pályáról. Ez az első lépés az irányváltás felé.
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
HB +1: tök igazad van!
Jó ez a KC (én kedvelem is őket), de ha lett volna értelmezhető, mondjuk egy hokedliről szabadszemmel látható támadó aktivitásunk, akkor nyerhettünk volna. Elképesztően ígéretes a védelem. Én eddig azt modtam, hogy a Hawks védelem a fegfizikálisabb, de most azt mondom, hogy a Billsé még zorallabb!!!

Én is azt gondolom, hogy épüljön fel EJ! Nyerünk még 2-3 meccset. A DB- és az OL sor elbírna még egy-egy jó játékost. Ránk fér a keret mélyítés is, aztán jövőre GO! Nagyon jó kis játékosok vannak a keretben!
Grat a KC-nek!

OL-hez mit szóltatok?
több mint 11 éve
Ez a meccs igazából két játékon múlott, abból meg kaptunk 14 pontot. A Chiefs-támadósornak semmi köze nem volt ehhez a meccshez, viszont a védelmük kibeb@szott jó. Szerencsére a miénk is az, csak folyamatosan szopatva vannak a támadók által. Lehet itt Tuelre fogni a dolgokat, de felesleges, ő ennyit tud, nem véletlenül nem draftolta senki. Így is várakozáson felül teljesített, persze a két eladott labda az ő hibája volt, de mondom, ő sajnos ennyit tud. Mégegyszer megemelem a kalapom a védelem előtt, kár, hogy olyan emblematikus alakjai ennek a franchise-nak, mint Moorman, vagy Fred, esetleg Kyle Williams, soha nem fogják megtudni, mi az, hogy rájátszásban szerepelni (najó, Moorman lehet ott volt a Music City Miracle-n). Nem kell most már EJ felépülését se siettetni, én hagynám, hogy teljesen rendben legyen az a térd, aztán max az utolsó 3 meccsre bedobni, végül irány mindenkinek a tengerpart meg a sunshine.
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
mindjárt kiderül 😊

több mint 11 éve
Ez egy hosszú este lesz...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bocs hogy jólértesült vagyok :p

több mint 11 éve
Azért ne fessük a falra az ördögöt, nem lesz döntés holnapig. Lewist csak összedrótozzák valahogy.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Lewis doubtful, alighanem Tuel kezdHöri
Nem is Flynn?
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lewis doubtful, alighanem Tuel kezd

több mint 11 éve
Az OL pass protection siralmas, két felesleges challenge, 3 TO és néha borzalmas playhívások=vereség

Lewis pedig backup QB és nem több..BillsFan
Kb ugyanezt gondolom!
Mindegy is!
több mint 11 éve
Ez a bukta várható volt, igazából OL nélkül csak idő kérdése, hogy mikor ütik ki az aktuális irányítónkat... Csoda, hogy Thad kihordja lábon ezeket az ütéseket! Egyébként a csávóra nem lehet haragudni, ő sajnos ennyit tud, egy PS-ból felhozott irányítótól ez nem is olyan rossz! Meg kell várni EJ-t, már elkezdte az edzéseket, lehet, hogy jövő héten, de legkésőbb az azt követő héten játszhat is! Az offense-playhívások továbbra is borzasztóak, ahogy Helm is írta, a védelemről meg ezalatt csorog a verejték. Törvényszerű volt, hogy ez a Saints offense hiába volt berozsdásodva az elején, de nem véletlenül tartozik már évek óta a liga élmezőnyébe, Brees akármikor elkezdheti egymás után osztogatni a TD-passzokat. Nekünk perpillanat nem őket kell megverni, bármennyire is szomorú ezt kimondani.
több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Az OL pass protection siralmas, két felesleges challenge, 3 TO és néha borzalmas playhívások=vereség

Lewis pedig backup QB és nem több..

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Én elégedett vagyok a teljesítményével. Ha rájátszásba jutnánk még esélyes is lehetne a címre! Emléxem, amikor ide jártak az Eagles szurkolók, hogy mennyivel hatékonyabb volt a Trent Cole üzlet! Hát ja! 😀 😀 😀Helmut Zimmer
Most is járunk, csak irigykedni a védelemre 😀 Na jó meg egyébként is szeressük a Billst 😛
több mint 11 éve
Én elégedett vagyok a teljesítményével. Ha rájátszásba jutnánk még esélyes is lehetne a címre! Emléxem, amikor ide jártak az Eagles szurkolók, hogy mennyivel hatékonyabb volt a Trent Cole üzlet! Hát ja! 😀 😀 😀
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ennyi zsozsóér a DPoY lenne a cél 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A hét védőjátékosa az AFC-ben: Mario Williams! 😊
több mint 11 éve
Nálam elfogyott DM kreditje! Szerintem mérhetetlenül kultúráltak voltunk az utóbbi közel egy évben, és a néma rezignáltságból bizakodó türelem lett! De most kicsit elég, újra aktivizáltam magam a stampeden is!

Ez a csapat sokkal jobb is lehetne!
Bazd+ hogy megint találtunk egy QB edzőt, és azt hittük, hogy jó HC lesz! A védelemről meg csorog a verejték!!!Helmut Zimmer
DM egyelőre csak annyit ígért, hogy mindig szoros meccseink lesznek, és nem lesz olyan ellenfél, amelyik ne emlegetné meg azt, hogy a Bills ellen játszott. Ez eddig (talán a Browns elleni meccs kivételével) összejött mindig. Azon sajnos nem tudunk változtatni, hogy a haverokat rakta be koordinátori pozíciókba (Hackett úgy gondolom, hogy nem NFL-szintű edző, Crossmanről meg ne is beszéljünk...). Nekem is megvannak a fenntartásaim Marrone-nal kapcsolatban, főleg, amit néha meccsek közben művel, de azért adjunk még neki időt, nem tűnik olyan rossznak ez a jelenlegi 3-4-es mérleg. PO-t én idén nem várok, de amit látok, az alapján elégedett vagyok a csapattal, végre volt egy fasza draftunk, érkezett egy jó D-szakember is, bár a futás elleni védekezésen még lehetne csiszolni... Mindenesetre Mario lassan törleszteni kezdi a milliókat, momentán vezeti a ligát sackek terén, és a futás ellen is több, mint használható.

Szóval örüljünk a győzelemnek, főleg, hogy a jövő heti Saints elleni meccsen nem nekünk áll a zászló.Hungarian Bill
Valójában mérhetetlenül nem érdekel mit ígért Doug Marrone!
Nem volt rossz az emberanyag, amit átvett, a draft után mondhatni kifejezetten jó!
Stratégiai hibák tömkelegét követi el, mióta átvette a csapatot. Ha volt tavaly jó csapategységünk az az O Line volt. Idén az OL mérhetetlenül rosszul játszik. Balfasz játékokat hívunk folyamatosan, a D jó meccsben tartja a csapatot. Óriási köszönet ezért Nekik!
több mint 11 éve
Nálam elfogyott DM kreditje! Szerintem mérhetetlenül kultúráltak voltunk az utóbbi közel egy évben, és a néma rezignáltságból bizakodó türelem lett! De most kicsit elég, újra aktivizáltam magam a stampeden is!

Bazd+ hogy megint találtunk egy QB edzőt, és azt hittük, hogy jó HC lesz! A védelemről meg csorog a verejték!!!Helmut Zimmer
DM egyelőre csak annyit ígért, hogy mindig szoros meccseink lesznek, és nem lesz olyan ellenfél, amelyik ne emlegetné meg azt, hogy a Bills ellen játszott. Ez eddig (talán a Browns elleni meccs kivételével) összejött mindig. Azon sajnos nem tudunk változtatni, hogy a haverokat rakta be koordinátori pozíciókba (Hackett úgy gondolom, hogy nem NFL-szintű edző, Crossmanről meg ne is beszéljünk...). Nekem is megvannak a fenntartásaim Marrone-nal kapcsolatban, főleg, amit néha meccsek közben művel, de azért adjunk még neki időt, nem tűnik olyan rossznak ez a jelenlegi 3-4-es mérleg. PO-t én idén nem várok, de amit látok, az alapján elégedett vagyok a csapattal, végre volt egy fasza draftunk, érkezett egy jó D-szakember is, bár a futás elleni védekezésen még lehetne csiszolni... Mindenesetre Mario lassan törleszteni kezdi a milliókat, momentán vezeti a ligát sackek terén, és a futás ellen is több, mint használható.

Szóval örüljünk a győzelemnek, főleg, hogy a jövő heti Saints elleni meccsen nem nekünk áll a zászló.
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Szép win volt srácok, megérdemlitek már 😊

több mint 11 éve
gejzi Buffalo Bills 10
néha nekünk is lehet...😊
több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
qrva nagy szerencsénk volt, de megvan!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve

Bazd+ hogy megint találtunk egy QB edzőt, és azt hittük, hogy jó HC lesz! A védelemről meg csorog a verejték!!!
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
"Flynn, 28, was released by the Oakland Raiders last week after the AFC West club signed free agent Josh Freeman. He was competing to be the starters for the Raiders, but eventually lost the job to Terrelle Pryor. He appeared in two games for Oakland, including one start. He completed 22-34 (64.7%) for 246 yards, a touchdown and an interception."

jó látni, hogy a hivatalos honlapotokon mindenki képben van.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Matt Flynn leigazolva.
több mint 11 éve
Sziasztok!

Nem sokat írtam, de már régen kikivánkozik a fájadlom a szívemből!

Mindenek előtt imádom ezt az új Billst. Hogy milyen ez a csapat? Szerintem nem igazán erős, nem igazán átütő, de vérmes!Nagyon haragszom az FO-ra! Szerintem őrült hiba, és felelőtlenség volt, hogy az offseasonban Byrdre koncentráltak és nem Levitre-re! Döbbenetes a hiánya, nélküle az O fal nyehenyóka.

3 qb-t vesztettünk idén, ráadásul Manuelt 2-szer!

Most annak sem tudok örülni, hogy visszatértek a kezdő DB-k, hogy mennyire jó volt a 2-3 draft körünk (Kiko a legnagyobbkirály), hogy ha Lewisból ilyen játék jött ki pár nap közös munka után, akkor nem vagyunk elveszettek, és általában óriási az upside a csapatban jó szakemberek keze alatt!

😕 😕 😕