Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Na gyerünk Bölények vágtassatok át a Barnákon mert fogadtam rátok! Meg lesz a varázs! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Leptek meg már minket...De azért győzünk, mert a srácok elkapták a ritmust (Bízom benne).
több mint 11 éve
Akkor ma nyerünk és Hoyernek is megmutatjuk, hogy milyen jó a védelmünk 😀Shawn84az a baj, hogy a Browns-é sem gyenge 😊 nagyon reménykedem a győzelemben, de nem lesz egyszerű tipp: 17-16 ide.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Akkor ma nyerünk és Hoyernek is megmutatjuk, hogy milyen jó a védelmünk 😀
több mint 11 éve
GAMEDAY!!Kiko pedig a hónap újonca lett, grat!!! (Y)
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Annyi a sérültetek, hogy nem is lesz igazi meccs.... ergo nyertek... Joe rendszeresen alultejlesít az ilyen meccseken 😐CollapoMondtam, bár nem ezen múlt, grat, ezt megérdemeltétek... nem volt olyan pontja a meccsnek ahol ne lettetek volna jobbak...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
KIKO!!!Mi is volt a kritika tárgya a draft idején...?
Szimpla A gap penetrator! 😊 😊 😊
Egyszer élném meg, hogy nem mondanak kényszeresen hülyeséget a draft értékelés során olyan játékosra, akit valójában nem tudnak megítélni!!!
+1 téma:
Dareus kezd jobban és jobban teljesítenim jelentősen változott a játéka!
több mint 11 éve
Szep volt !Jo lesz ez a TNF 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
KIKO!!!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Byrdel mi van? Valami érdeklődés volt már iránta valamelyik csapatból?
több mint 11 éve
Annyi a sérültetek, hogy nem is lesz igazi meccs.... ergo nyertek... Joe rendszeresen alultejlesít az ilyen meccseken 😐
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Carrington -> IR 😕a többiek valószínűleg játszhatnak a hétvégén!
több mint 11 éve
Emánuell készrerakott, de Marronet is, csupa futás, volt vagy két drájv ahun nem is volt más call. Spíler szevedett, Frédi kicsi lubickolt, Sztivi a második negyedbe megtalálta Williams személyében az emberét, sárgatűzijáték lett belűle, a védelem megcsinálta amit lehetett a két TOval, sajna Rogers igen gyenge, s erre rágyött a Dzsecc is, nyelették a kacsával a nokedlit, ááá fájdalom vól Emánuel. De mihelys vége lett jött a sebekre a megváltó BigBen, ecet formájában....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
gejzi
10
kijózanító vereség volt... ez van!
több mint 11 éve
Ahogy olvasom, elég hullámzó a teljesítmény. Az egyik meccsen AFC csúcs sack, a másikon nulla. A támadófal frankó, aztán sehol. Valaki írna erről? De azért még korai temetni.
több mint 11 éve
én is bírom a billst, de ez tényleg kínzás volt :-/ offense falunkat szétszedték, ej-nek nem volt ideje semmire, cj lesérült... kiko meg egy állat 😊
több mint 11 éve
Ezt kínszenvedés volt végig nézni. (nem csodálom, hogy csak egyedül voltam Bills fan, így utólag visszanézve... 😀 )+ Fred Jackson az offense egyetlen pozitívuma.
+ E.J. a meccs végén megint jobban játszott, mint amúgy.
+ Kiko hatalmas steal volt.
- minden más:
- Az első 3 cornerünk és legjobb S-nk nélkül ez a secondary botrány, Rogers kb 250 yardot benyelt+a büntetések (szóval olyan 300 yardot)
- 0 sacket sikerült csinálni a Jets ellen
- ellenünk viszont 8-at, botrány szar a támadófal, E.J.-t alig hagyták élni
- amikor hagyták akkor is pontatlan volt nagyon sokszor
- beszari playhívások, run-run-pass (úgy, hogy a futás nem ment) taktikával nem lehet meccset nyerni (ez valamit javult a 2.félidő közepétől és jobb is lett egyből a támadójáték)
- összességében kilátástalan játék, az eredmény ellenére esélyünk se nagyon volt
- újabb sérültek: Spiller, Dareus, Carrington
Elszomorító mérkőzés volt ez, nagyon kellenének vissza a sérült játékosok, mert ennyi maródival elég reménytelen a helyzet. 😕
több mint 11 éve
OK! De viccen kívül, rendbe kéne tenni a fejekben, mert akkor érthetőbb lenne, hogy egy egy technika csúsztatás (0-1) miért tud elképesztően hatni a DL munkájára. Egyből érdekesebb lenne, hogy miről is szólnak a nem technika kötött védelmi felállások!!!!
több mint 11 éve
Nem kell itt szakmailag elemezni, azt Helmut és a többi fórumlakó megteszi, a ti saját kis véleményetekre vagyunk kiváncsiak 😊hat mar sajna nem...masfel eve kint vagyok Angliaban...meg meg otthon volt egy keresztszalag szakadasom es abba kellet hagyni a jatekot.de asisak meg a szobam disze!😊sziasztok Sracok.Aki Bills sisakban játszik annak is lehetne véleménye 😊
Ti mit vartok a hetvegi Jets elleni rangadotol...kinek mi a velemenye.
Orulok,h szaporodunk...bar En is csak megfigyelokent vagyok itt jelen,de azert minden nap felnezek,h irtatok e valamit.szoval csak igy tovabb....es koszi!😊cyberfox
Nyomod még? nem láttalak mostanában...BillsFan
a velemenyrol annyit,hogy az altalaban mindenkinek van igy nekem is,De en nem vagom annyira a jatekot,h elemezgessek...azt meghagynam a tobbieknek akik ertenek is hozza!😊cyberfox
Szurkolói kommenteket azért olvasnék, hamár felbukkantak az alvó bölény szurkerek 😉
több mint 11 éve
dumálhatunk róla PM-ben 😊Akkor nem írsz??! 😊 ha megcsinálod, akkor rittyentek fontosat én is!Helmut Zimmerpedig mint tudjuk holding minden playben van , csak nem mindegyiket kell bedobni 😉BillsFanHelm merre vagy?Már nem szoktam!
szakmázhatnál egy kicsit, már hiányzik 😉BillsFan
Lányom született+ annyi a munkám, hogy felfüggesztettem edzői tanulmányaimat - halasztottam-.
A meccset még nem néztem úgy alaposan végig, mert...hox meccsen voltam 😛 😊
Írnék én, csak az a baj, hogy nincs egy olyan szakértő, esetleg bírói tapasztalattal, aki megvilágítaná GIF-ekkel, ábrákkal, szabályokkal, hogy mit takar a "Holding" szabálytalanság. ha még ki is kerülne a Bowl. hu -ra, remek lenne, mert sajnos számos fórumtag akkor sem veszi észte, ha agyonverik! Utána tudnék D-t elemezni! 😊 😊 😊Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Akkor nem írsz??! 😊 ha megcsinálod, akkor rittyentek fontosat én is!pedig mint tudjuk holding minden playben van , csak nem mindegyiket kell bedobni 😉BillsFanHelm merre vagy?Már nem szoktam!
Lányom született+ annyi a munkám, hogy felfüggesztettem edzői tanulmányaimat - halasztottam-.
Írnék én, csak az a baj, hogy nincs egy olyan szakértő, esetleg bírói tapasztalattal, aki megvilágítaná GIF-ekkel, ábrákkal, szabályokkal, hogy mit takar a "Holding" szabálytalanság. ha még ki is kerülne a Bowl. hu -ra, remek lenne, mert sajnos számos fórumtag akkor sem veszi észte, ha agyonverik! Utána tudnék D-t elemezni! 😊 😊 😊Helmut Zimmer
több mint 11 éve
cyberfox
79
hat mar sajna nem...masfel eve kint vagyok Angliaban...meg meg otthon volt egy keresztszalag szakadasom es abba kellet hagyni a jatekot.de asisak meg a szobam disze!😊sziasztok Sracok.Aki Bills sisakban játszik annak is lehetne véleménye 😊
Ti mit vartok a hetvegi Jets elleni rangadotol...kinek mi a velemenye.
Orulok,h szaporodunk...bar En is csak megfigyelokent vagyok itt jelen,de azert minden nap felnezek,h irtatok e valamit.szoval csak igy tovabb....es koszi!😊cyberfox
Nyomod még? nem láttalak mostanában...BillsFan
a velemenyrol annyit,hogy az altalaban mindenkinek van igy nekem is,De en nem vagom annyira a jatekot,h elemezgessek...azt meghagynam a tobbieknek akik ertenek is hozza!😊
több mint 11 éve
pedig mint tudjuk holding minden playben van , csak nem mindegyiket kell bedobni 😉Helm merre vagy?Már nem szoktam!
több mint 11 éve
Helm merre vagy?Már nem szoktam!
Írnék én, csak az a baj, hogy nincs egy olyan szakértő, esetleg bírói tapasztalattal, aki megvilágítaná GIF-ekkel, ábrákkal, szabályokkal, hogy mit takar a "Holding" szabálytalanság. ha még ki is kerülne a Bowl. hu -ra, remek lenne, mert sajnos számos fórumtag akkor sem veszi észte, ha agyonverik! Utána tudnék D-t elemezni! 😊 😊 😊
több mint 11 éve
Sziasztok! Én is itt vagyok, de velem állandóan szarakodik a rendszer, nem fogadja el a jelszavamat, stb. De azért követem a fórumot, elolvasok minden hozzászólást. Annyira nem vágom a dolgokat, de azt levettem, hogy idén van remény a po-ra. Kiváncsi vagyok, mit játszunk ezen a héten. Helm "szakértése" valóban hiányzik.