Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
sziasztok Sracok.Aki Bills sisakban játszik annak is lehetne véleménye 😊
Ti mit vartok a hetvegi Jets elleni rangadotol...kinek mi a velemenye.
Orulok,h szaporodunk...bar En is csak megfigyelokent vagyok itt jelen,de azert minden nap felnezek,h irtatok e valamit.szoval csak igy tovabb....es koszi!😊cyberfox
Nyomod még? nem láttalak mostanában...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Helm merre vagy?szakmázhatnál egy kicsit, már hiányzik 😉
több mint 11 éve
cyberfox
79
sziasztok Sracok.Ti mit vartok a hetvegi Jets elleni rangadotol...kinek mi a velemenye.
Orulok,h szaporodunk...bar En is csak megfigyelokent vagyok itt jelen,de azert minden nap felnezek,h irtatok e valamit.szoval csak igy tovabb....es koszi!😊
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000246927/Sound-FX-Best-of-Doug-MarroneA hétvégi meccsen Marrone volt bemikrofonozva 😊 Tényleg EJ sokkal nyugodtabbnak tűnt 😊
Mario pedig az AFC defensive player of the week lett! Hatalmas gratuláció neki! 😊
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nekem egy patriots elleni szezonkezdet van meg onnan, meg talán egy Miami eleni ugyanabból a szezonból. Utóbbi nem tuti. ja és persze a kedvenceim a régiek. Kelly-Thomas-Reed-Smith tengellyel.lesz egy Bills - Browns TNF, igazi nézőcsalogató rangadó! 😀Dexxter Tailoregyszer már adott a sporttv Bills-Browns-t, még 2008-ban. Brady Quinn vs. Trent Edwards, kva jó meccs volt 😊
De a hardcore fanok még biztos emlékeznek a 6-3-ra meg a 8-0-ra is, jó párosítás ez srácok :cool:Joey Tribbiani
több mint 11 éve
lesz egy Bills - Browns TNF, igazi nézőcsalogató rangadó! 😀Dexxter Tailoregyszer már adott a sporttv Bills-Browns-t, még 2008-ban. Brady Quinn vs. Trent Edwards, kva jó meccs volt 😊
De a hardcore fanok még biztos emlékeznek a 6-3-ra meg a 8-0-ra is, jó párosítás ez srácok :cool:
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Már ha adja a Sport tv. Ők nagyon szeszélyesek, egy Eagles - Chiefs meccset sem bírnak adni ezen a héten, pedig annak aztán van pikantériája. De lehet a Billst bevállalják, mert kis csapatokat is meg kell mutatni. remélem így lesz.lesz egy Bills - Browns TNF, igazi nézőcsalogató rangadó! 😀Dexxter TailorVégre felívelni látszik a Bills, hatalmas öröm volt hallania két meccs eredményét.Isten hozott! idén ha ilyen jól szerepelünk még 1-2 szimpatizánssal bővülhet a topik szerintem. Már csak a sport tvnek kéne adni egy meccsünket.Shawn84
20 éve vagyok Bills szurkoló. (15 évesen kaptam USA-ból egy BILLS rendszámtáblát 😊 )
Többször nem sokon múlott hogy elpártoljak de nem tudtam magam rávenni.
Playoff! .....talán. Bár még korai ilyeneket mondani de a remény megvan 😀
Go Bills!kramrellat
több mint 11 éve
lesz egy Bills - Browns TNF, igazi nézőcsalogató rangadó! 😀Végre felívelni látszik a Bills, hatalmas öröm volt hallania két meccs eredményét.Isten hozott! idén ha ilyen jól szerepelünk még 1-2 szimpatizánssal bővülhet a topik szerintem. Már csak a sport tvnek kéne adni egy meccsünket.Shawn84
20 éve vagyok Bills szurkoló. (15 évesen kaptam USA-ból egy BILLS rendszámtáblát 😊 )
Go Bills!kramrellat
több mint 11 éve
Gyarapodunk, király! :cool: És igen, újabb fanok előbukkanása várható, mert már 8-an állították be az oldalon kedvencnek a csapatot!
Egyébként Mck újabb nagy meccen van túl, nem is térek magamhoz mi lett a sráccal!
Ha a buta szabálytalanságokat is ki tudjuk iktatni nem lesz ez rossz...
Manuel még nagyon biztonsági játékot produkál de azt hatékonyan, 1-2 hosszú passznál azért lehet még látni hogy kezdő a srác.
A pass rushtól pedig el vagyok ájulva, emberek itt kb Bruce Smith óta nem volt ilyen.
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Üdv Nektek, rejtőzködő Bills-fanok!Tessenek írni is a topicba, minél többen vagyunk, minél több nézőpontból látjuk a dolgokat, annál jobb! 😊
több mint 11 éve
gejzi
10
halis én is itt vagyok, évek óta rejtőzködve, lelkesen olvasgatva a fórumot...
üdv:
z.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Végre felívelni látszik a Bills, hatalmas öröm volt hallania két meccs eredményét.Isten hozott! idén ha ilyen jól szerepelünk még 1-2 szimpatizánssal bővülhet a topik szerintem. Már csak a sport tvnek kéne adni egy meccsünket.
Go Bills!kramrellat
több mint 11 éve
Végre felívelni látszik a Bills, hatalmas öröm volt hallania két meccs eredményét.20 éve vagyok Bills szurkoló. (15 évesen kaptam USA-ból egy BILLS rendszámtáblát 😊 )
Go Bills!
több mint 11 éve
Én csak a legvégét láttam a meccsnek, odakapcsoltak a KCről. de hogy a Bills, érted, a Bills, nem chokerkedte el, hanem megnyerte, ez már egy új korszak kezdete.ulpanusVelünk játszottak, esélyük sem volt nem nyerni... 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Én csak a legvégét láttam a meccsnek, odakapcsoltak a KCről. de hogy a Bills, érted, a Bills, nem chokerkedte el, hanem megnyerte, ez már egy új korszak kezdete.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Aztamindenit, egy hét alatt megjártuk a mennyet és a poklot is, de azért valahogy jobb úgy egy drámai meccset játszani, hogy a győzelem a zsebben... 😊 Igazából nagyon kiemelni nem lehet senkit, ez CSAPATMUNKA volt a javából!- Mario 4.5 sack, franchise-rekord! Állandóan a backfieldben volt, és ha Newton nem ilyen atletikus, akár lehetett volna még legalább plusz két zacsi is! A lényeg, hogy nagyon jól játszott, a múlt heti produktumhoz képest! De az egész védőfalat megilleti a dicséret, Newton rengeteget volt a földön! Nagyon tetszik ez az agresszív védelem! 😊
- Stevie és Woods nagyon jó kis kombináció, azt mondják, hogy a USC elkapók NFL-szinten könnyűnek találtatnak, de úgy tűnik, hogy Woods nem ilyen lesz, és végre többdimenziós lehet a passzjátékunk!
- EJ felállt a hibájából, és mikor Marrone odament hozzá, hogy megnyugtassa, ő nyugtatta meg az edzőjét, hogy nincs semmi baj. Majd levezényelt egy olyan GW drive-ot, hogy még azóta is tátva maradt a szám tőle! Mindezt élete második NFL-meccsén... 😊
- Kiko hatalmas steal, mindenhol ott volt, ezen felül sack, interception... Kár, hogy ő az egyszemélyes LB-sor, de szerencsére Pettine kihozza ebből a DL-ből azt, amire már korábban is predesztinált volt, így a LB-sor gyengesége kicsit elhalványul így.
- Carpenter a frászt hozta rám az elején, de aztán beverte az összes mezőnygólt, amihez odaállt... 😊
Tényleg nem tudok erre mit mondani, ennek a fiatal csapatnak nagyon nagy lökést adhat majd ez a győzelem, és nagy önbizalommal mehetünk a Jets otthonába jövő héten!
Szép volt fiúk!! LET'S GO BUFFALO!!!
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset de ránéztem a fantasy csapatomra és mit látok? Williams 4,5 sack? Azt hogy? Elrabolták az ufók?Shawn84meggyógyult a csuklója
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nem láttam a meccset de ránéztem a fantasy csapatomra és mit látok? Williams 4,5 sack? Azt hogy? Elrabolták az ufók?
több mint 11 éve
Kösz Gabó! Nem tudok mit mondani, én már nem ülnék le meccset nézni, egy ilyen után...Egy ilyen után én se, így 14-szer már nem olyan gáz....
Srácok!
Hihetetlenül büszke vagyok Kiko-ra! 😊 Tudtam, hogy a legnagyobb steal!Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Kösz Gabó! Nem tudok mit mondani, én már nem ülnék le meccset nézni, egy ilyen után...Srácok!
Hihetetlenül büszke vagyok Kiko-ra! 😊 Tudtam, hogy a legnagyobb steal!
több mint 11 éve
hát srácok grat, megérdemeltétek, mi tényleg mindenkitől mindenhogy ki tudunk kapni
több mint 11 éve
a #D miatt már érdemes nézni a meccseket!!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
#Bills inactives: 5 K Hopkins, 24 CB Gilmore, 31 S Byrd, 33 CB Brooks, 59 OL Legursky, 88 WR Goodwin, 89 TE Gragg Kezdők:
O: WR Johnson LT Glenn LG Brown C Wood RG Urbik RT Pears TE Chandler QB Manuel RB Spiller FB Summers WR Graham
D: DE Carrington DT KWilliams DT Dareus DE MWilliams LB Lawson MLB Alonso LB Bradham CB McKelvin SS AWilliams FS Searcy CB Rogers
specs: K/KO Carpenter P/H Powell KOR Graham PR McKelvin LS Sanborn
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Bills S Jairus Byrd is inactive and will not playOh mily meglepetés.
több mint 11 éve
remélem Spiller szétszedi ezt a Panthers defenset, a múlt heti teljesítménye után nem ártana javítani 😊 amúgy szerintem is verhető a Panthers, ha Manuel nem adja el a labdát, meglehet a W.