Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
sziasztok Sracok.

Ti mit vartok a hetvegi Jets elleni rangadotol...kinek mi a velemenye.
Orulok,h szaporodunk...bar En is csak megfigyelokent vagyok itt jelen,de azert minden nap felnezek,h irtatok e valamit.szoval csak igy tovabb....es koszi!😊cyberfox
Aki Bills sisakban játszik annak is lehetne véleménye 😊
Nyomod még? nem láttalak mostanában...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Helm merre vagy?
szakmázhatnál egy kicsit, már hiányzik 😉

több mint 11 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
sziasztok Sracok.

Ti mit vartok a hetvegi Jets elleni rangadotol...kinek mi a velemenye.
Orulok,h szaporodunk...bar En is csak megfigyelokent vagyok itt jelen,de azert minden nap felnezek,h irtatok e valamit.szoval csak igy tovabb....es koszi!😊
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
 www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000246927/Sound-FX-Best-of-Doug-Marrone

A hétvégi meccsen Marrone volt bemikrofonozva 😊 Tényleg EJ sokkal nyugodtabbnak tűnt 😊

Mario pedig az AFC defensive player of the week lett! Hatalmas gratuláció neki! 😊
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
lesz egy Bills - Browns TNF, igazi nézőcsalogató rangadó! 😀Dexxter Tailor
egyszer már adott a sporttv Bills-Browns-t, még 2008-ban. Brady Quinn vs. Trent Edwards, kva jó meccs volt 😊

De a hardcore fanok még biztos emlékeznek a 6-3-ra meg a 8-0-ra is, jó párosítás ez srácok :cool:Joey Tribbiani
Nekem egy patriots elleni szezonkezdet van meg onnan, meg talán egy Miami eleni ugyanabból a szezonból. Utóbbi nem tuti. ja és persze a kedvenceim a régiek. Kelly-Thomas-Reed-Smith tengellyel.
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
egyszer már adott a sporttv Bills-Browns-t, még 2008-ban. Brady Quinn vs. Trent Edwards, kva jó meccs volt 😊

De a hardcore fanok még biztos emlékeznek a 6-3-ra meg a 8-0-ra is, jó párosítás ez srácok :cool:

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Végre felívelni látszik a Bills, hatalmas öröm volt hallania két meccs eredményét.
20 éve vagyok Bills szurkoló. (15 évesen kaptam USA-ból egy BILLS rendszámtáblát 😊 )
Többször nem sokon múlott hogy elpártoljak de nem tudtam magam rávenni.
Playoff! .....talán. Bár még korai ilyeneket mondani de a remény megvan 😀

Go Bills!kramrellat
Isten hozott! idén ha ilyen jól szerepelünk még 1-2 szimpatizánssal bővülhet a topik szerintem. Már csak a sport tvnek kéne adni egy meccsünket.Shawn84
Már ha adja a Sport tv. Ők nagyon szeszélyesek, egy Eagles - Chiefs meccset sem bírnak adni ezen a héten, pedig annak aztán van pikantériája. De lehet a Billst bevállalják, mert kis csapatokat is meg kell mutatni. remélem így lesz.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Végre felívelni látszik a Bills, hatalmas öröm volt hallania két meccs eredményét.
20 éve vagyok Bills szurkoló. (15 évesen kaptam USA-ból egy BILLS rendszámtáblát 😊 )

Go Bills!kramrellat
Isten hozott! idén ha ilyen jól szerepelünk még 1-2 szimpatizánssal bővülhet a topik szerintem. Már csak a sport tvnek kéne adni egy meccsünket.Shawn84
lesz egy Bills - Browns TNF, igazi nézőcsalogató rangadó! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Gyarapodunk, király! :cool:

És igen, újabb fanok előbukkanása várható, mert már 8-an állították be az oldalon kedvencnek a csapatot!

Egyébként Mck újabb nagy meccen van túl, nem is térek magamhoz mi lett a sráccal!

Ha a buta szabálytalanságokat is ki tudjuk iktatni nem lesz ez rossz...

Manuel még nagyon biztonsági játékot produkál de azt hatékonyan, 1-2 hosszú passznál azért lehet még látni hogy kezdő a srác.

A pass rushtól pedig el vagyok ájulva, emberek itt kb Bruce Smith óta nem volt ilyen.

több mint 11 éve
Üdv Nektek, rejtőzködő Bills-fanok!

Tessenek írni is a topicba, minél többen vagyunk, minél több nézőpontból látjuk a dolgokat, annál jobb! 😊
több mint 11 éve
gejzi Buffalo Bills 10
hali

s én is itt vagyok, évek óta rejtőzködve, lelkesen olvasgatva a fórumot...

üdv:
z.
több mint 11 éve

Go Bills!kramrellat
Isten hozott! idén ha ilyen jól szerepelünk még 1-2 szimpatizánssal bővülhet a topik szerintem. Már csak a sport tvnek kéne adni egy meccsünket.
több mint 11 éve
kramrellat Buffalo Bills 1

Go Bills!
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Én csak a legvégét láttam a meccsnek, odakapcsoltak a KCről. de hogy a Bills, érted, a Bills, nem chokerkedte el, hanem megnyerte, ez már egy új korszak kezdete.ulpanus
Velünk játszottak, esélyük sem volt nem nyerni... 😀

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 932 — Circus Maximus
Én csak a legvégét láttam a meccsnek, odakapcsoltak a KCről. de hogy a Bills, érted, a Bills, nem chokerkedte el, hanem megnyerte, ez már egy új korszak kezdete.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Aztamindenit, egy hét alatt megjártuk a mennyet és a poklot is, de azért valahogy jobb úgy egy drámai meccset játszani, hogy a győzelem a zsebben... 😊 Igazából nagyon kiemelni nem lehet senkit, ez CSAPATMUNKA volt a javából!

- Mario 4.5 sack, franchise-rekord! Állandóan a backfieldben volt, és ha Newton nem ilyen atletikus, akár lehetett volna még legalább plusz két zacsi is! A lényeg, hogy nagyon jól játszott, a múlt heti produktumhoz képest! De az egész védőfalat megilleti a dicséret, Newton rengeteget volt a földön! Nagyon tetszik ez az agresszív védelem! 😊

- Stevie és Woods nagyon jó kis kombináció, azt mondják, hogy a USC elkapók NFL-szinten könnyűnek találtatnak, de úgy tűnik, hogy Woods nem ilyen lesz, és végre többdimenziós lehet a passzjátékunk!

- EJ felállt a hibájából, és mikor Marrone odament hozzá, hogy megnyugtassa, ő nyugtatta meg az edzőjét, hogy nincs semmi baj. Majd levezényelt egy olyan GW drive-ot, hogy még azóta is tátva maradt a szám tőle! Mindezt élete második NFL-meccsén... 😊

- Kiko hatalmas steal, mindenhol ott volt, ezen felül sack, interception... Kár, hogy ő az egyszemélyes LB-sor, de szerencsére Pettine kihozza ebből a DL-ből azt, amire már korábban is predesztinált volt, így a LB-sor gyengesége kicsit elhalványul így.

- Carpenter a frászt hozta rám az elején, de aztán beverte az összes mezőnygólt, amihez odaállt... 😊

Tényleg nem tudok erre mit mondani, ennek a fiatal csapatnak nagyon nagy lökést adhat majd ez a győzelem, és nagy önbizalommal mehetünk a Jets otthonába jövő héten!

Szép volt fiúk!! LET'S GO BUFFALO!!!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
Nem láttam a meccset de ránéztem a fantasy csapatomra és mit látok? Williams 4,5 sack? Azt hogy? Elrabolták az ufók?Shawn84
meggyógyult a csuklója

több mint 11 éve
Nem láttam a meccset de ránéztem a fantasy csapatomra és mit látok? Williams 4,5 sack? Azt hogy? Elrabolták az ufók?
több mint 11 éve
Kösz Gabó! Nem tudok mit mondani, én már nem ülnék le meccset nézni, egy ilyen után...

Srácok!
Hihetetlenül büszke vagyok Kiko-ra! 😊 Tudtam, hogy a legnagyobb steal!Helmut Zimmer
Egy ilyen után én se, így 14-szer már nem olyan gáz....

több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Kösz Gabó! Nem tudok mit mondani, én már nem ülnék le meccset nézni, egy ilyen után...

Srácok!
Hihetetlenül büszke vagyok Kiko-ra! 😊 Tudtam, hogy a legnagyobb steal!
több mint 11 éve
hát srácok grat, megérdemeltétek, mi tényleg mindenkitől mindenhogy ki tudunk kapni

több mint 11 éve
a #D miatt már érdemes nézni a meccseket!!

több mint 11 éve
#Bills inactives: 5 K Hopkins, 24 CB Gilmore, 31 S Byrd, 33 CB Brooks, 59 OL Legursky, 88 WR Goodwin, 89 TE Gragg

Kezdők:
O: WR Johnson LT Glenn LG Brown C Wood RG Urbik RT Pears TE Chandler QB Manuel RB Spiller FB Summers WR Graham
D: DE Carrington DT KWilliams DT Dareus DE MWilliams LB Lawson MLB Alonso LB Bradham CB McKelvin SS AWilliams FS Searcy CB Rogers

specs: K/KO Carpenter P/H Powell KOR Graham PR McKelvin LS Sanborn
több mint 11 éve
Bills S Jairus Byrd is inactive and will not play
Oh mily meglepetés.
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
remélem Spiller szétszedi ezt a Panthers defenset, a múlt heti teljesítménye után nem ártana javítani 😊 amúgy szerintem is verhető a Panthers, ha Manuel nem adja el a labdát, meglehet a W.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!