Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
hogy van Mario és Chandler? Játszanak a héten?Collapo
Egyikőjükről sincs semmilyen negatív hír, így gondolom mindkettő kezd majd vasárnap!
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
hogy van Mario és Chandler? Játszanak a héten?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hopkins megsérült, jött Carpenter. szerencsétlent egy hét alatt 3 csapat rúgta ki, innen talán már nem fogják kirúgni, max ha felépül Hopkins 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Jim Leonhard visszatért! 😊 Searcy ezek szerint tovább lesz maródi, mint azt eredetileg várni lehetett.

Megvannak az idei kapitányok: Wood, Jackson, illetve K. Williams.

A Detroit elleni meccset meg felejtsük el, Leinartnak köszönjük a pár napos részvételt a csapatnál, sokat nem tett hozzá a dolgokhoz.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Mégse Tuel?
E.J. Manuel (knee scope) returned to Bills practice Sunday.
Coach Doug Marrone has left the door open for Manuel to play in the season opener if he can get in a full week of practice beforehand. He's on his way. Barring in-practice setbacks, Manuel should be given every opportunity to start against the Patriots instead of UDFA Jeff Tuel. The Bills only kept two quarterbacks on their 53-man roster, suggesting more optimism about Manuel's status. His return would be good news for C.J. Spiller.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
itt a maradék:  www.buffalobills.com/news/article-2/Bills-release-five-ahead-of-NFLs-roster-deadline/
jelenleg 50 főn áll a roster

Don't blink!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt a teljes(?) cut lita:
DE Kourtnei Brown, RB Zach Brown, CB Crezdon Butler, G Antoine Caldwell, G Zack Chibane, DB Jordan Dangerfield, TE Dorin Dickerson, DB Kip Edwards, RB Kendall Gaskins, DT Jarron Gilbert, DB T.J. Heath, WR Brandon Kaufman, QB Matt Leinart, LB Keith Pough, TE Nick Provo, OT Zebrie Sanders, LB Bryan Scott, LB Brian Smith, C David Snow
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kolb, Brad Smith > IRDexxter Tailor
+ Drew Smith is.
több mint 11 éve
Kolb, Brad Smith > IR

Don't blink!
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Bills korán kezdte a cutokat:

CB Crezdon Butler, QB Matt Leinart, OT Zebrie SandersDoM
Leinart is sokat volt Buffalóban....iktriad
Kellett valaki a negyedik meccsre. Ilyen a business.
több mint 11 éve

Leinart is sokat volt Buffalóban....iktriad
így is sikerült egy 0.0-ás QB-ratinget összehoznia 😀

Don't blink!
több mint 11 éve

Leinart is sokat volt Buffalóban....
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

CB Crezdon Butler, QB Matt Leinart, OT Zebrie Sanders
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
Na cselgáncsozott, nem tanult meg esni! 😊
Biztos, hogy nem svindler, láttam énőt jól játszani, meccset megnyerni. Agyrázkódást szimulálni viszonylag fájó. 😊
Én sajnálom, hogy elvesztettük, elég nagy bajban vagyunk így, hogy Manuel, és ő is kiesett. Ez a Leinart behúzás ez baromi kétségbeesett manőver már.

Szerintem a preseasont megszívó csapatok top 5 listáján előkelő helyen állunk! 😕
több mint 11 éve
Nekem gyanús a figura. Nálunk 12 milláért padozott a Cardsnál nemtom mennyiért , de az sem lehetett kevés...ez az 1 milla már csak ráadás, hogy ne kelljen játszania éles meccsen. Ha összeadod az összegeket elég szép szám jöhet össze a semmiért....és lehet hátra van még 1 per az NFL.el. 😊 Szval túl fura nekem ez a balszerencsés széria...sztem ilyen a földön nincs. Most meg már ott tart, hogy kezdőként már sehol sem fogják alkalmazni így a lehető legtöbbet megpróbálja kisajtolni még ebből a bizniszből... Lehet véletlen az egész és ő a legpechesebb játékos az NFL történelmében, de inkább tűnik nekem egy ügyes svindlernek. 😊Greengo
nálunk 5 éves, 63 misis szerződést írt alá, abból 21 garantált volt. első évében borzalmasan játszott, lesérült, jött Skelton. második évben már csere volt, de Skelton lesérült. az offense fal miatt minden héten kb 8-szor sackelték, aztán a bills meccsen kiütötték, és nem is jött vissza többet Cards meccsre. 6 misi dead money maradt utána.
szerencsétlen vagy hikomat, vagy tényleg svindler 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Nekem gyanús a figura. Nálunk 12 milláért padozott a Cardsnál nemtom mennyiért , de az sem lehetett kevés...ez az 1 milla már csak ráadás, hogy ne kelljen játszania éles meccsen. Ha összeadod az összegeket elég szép szám jöhet össze a semmiért....és lehet hátra van még 1 per az NFL-el. 😊 Szval túl fura nekem ez a balszerencsés széria...sztem ilyen a földön nincs. Most meg már ott tart, hogy kezdőként már sehol sem fogják alkalmazni így a lehető legtöbbet megpróbálja kisajtolni még ebből a bizniszből... Lehet véletlen az egész és ő a legpechesebb játékos az NFL történelmében, de inkább tűnik nekem egy ügyes svindlernek. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Amikor előreesik, akkor a sisakja koppan egyet, az látszik, bár nem tűnik nagynak.
De mondjuk Kolbinál aztán min csodálkozunk, amikor minden sacknél eltört valamije eddig is, akkor már ez a módi, ha minden esésnél vagy ütésnél is megsérül.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Kolb állítólag a saját nevét sem tudta, valamint azt sem, hogy hol van, miután az agyrázkódása után az orvosok kérdezgették.
Szerencsétlent elég rövid idő alatt kicsinálták.Stez
Nektek mennyire tűnt komolynak ez a sérülés? Egy videót találtam..Greengo
Sztem innen még senkinek sem volt 3-4 agyrázkódása viszonylag rövid idôn belül.

Ráadásul 1M garantált van a szerzôdésében, ennyiért alibizni ?

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Kolb állítólag a saját nevét sem tudta, valamint azt sem, hogy hol van, miután az agyrázkódása után az orvosok kérdezgették.
Szerencsétlent elég rövid idő alatt kicsinálták.Stez
Nektek mennyire tűnt komolynak ez a sérülés? Egy videót találtam...

de abból nekem ez hatalmas alibizésnek tűnik. Vinné a casht , de már játszani nem akar sztem. Szépen összegyűjtögette a betevőre valót a kispadról és köszöni szépen....még esetleg bepereli az NFL-t is egy kis bónuszért. :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hairston szezonjának is vége.

több mint 11 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Jamarcus Russell, most vagy soha 😀 😀
több mint 11 éve
Zajlik az élet, Marrone nemrég jelentette be, hogy előreláthatólag Tuel lesz a kezdő irányító az első héten, a New England elleni hazai meccsen!
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Jeff Tuel will be 1st undrafted rookie QB in common draft era (since 1967) to start season opener when he starts Week 1 for Bills."
(ESPN Stats & Info, twitter)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Gilmore nincs, Manuel kérdéses, Spiller ki tudja, milyen állapotban lesz, nincs normális #1 cornerünk, a LB-sor egyemberes, OG-poszton borzasztóak vagyunk.

De innen szép nyerni 😊
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Úgy néz ki Tuel fog kezdeni az első héten, ha Manuel nem áll készen. (szép lesz)Newman
Spiller megoldja egyedül 😊