Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Manuel bal térde bedagadt a meccs után, és egy kisebb beavatkozásnak kell majd alávetnie magát. A preseason hátralevő részét teljesen ki kell hagynia. Washingtonban Kolb kezd majd.

Apa kezdődik 😕
több mint 11 éve
Newmannel egyetértek, nekem is ezek voltak a leginkább feltűnő jelenségek a mai meccsel kapcsolatban, kiegészíteném még, hogy a defense eléggé sok offside/nz infraction büntetést beszedett, bár ez köszönhető Pettine támadóbb jellegű megközelítésének is. Azért az mindenképpen jó hír, hogy egy Mario és egy Alonso nélkül sikerült teljesen szétbombázni ezt az amúgy egyáltalán nem rossz Vikings-falat! Továbbá az is jó, hogy sikerült meccsben tartani minket, míg Kolbbal nem ment annyira a szekér. Ez a mai győzelem elsősorban a defense sikere, aminek nagyon örülök!

Tuel most nem igazán kapott sok lehetőséget, lévén, hogy futtattuk az órát, szóval messzemenő következtetéseket az ő szemszögéből nem kell levonni, az viszont tény, hogy ezen a héten nem volt túl jó a TC-ben.

Jövő szombaton, 22:30-tól folytatás a Washington ellen!
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Teljes katasztrofális teljesítményt nyújtottunk az első három negyedben, a végére összejött a 2 TD, de nem sokat segített. Megérdemelt a Bills siker, csak gratulálni tudok.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Fél szemmel végig néztem a meccset, ezt láttam.

+ A hivatalos meccs embere díjat Manuel kapta, meg is érdemli: 10/12, 92 yard, TD. Nem is lehet kérdés, hogy kinek kell lennie az első heti kezdőnek.
+ A kezdő O-line pass protectionben a vártnál jobb szintet hozott.
+ A futók, Spillernek mondjuk futásban a fal sok segítségére nem volt, de ő megcsinálta magának a réseket. Jackson sokat lassult, de még mindig nagyon jól látja meg a lyukakat és kivárja a blokkokat (vision guy) és Choice is korrekt volt.
+ Elkapó poszton hirtelen nagyon mélyek lettünk. Steve, Woods, Graham, Goodwin gondolom alap, de mögöttük akkor még ott van Easley, aki megint nagyon jó volt és Hogan, Sampson, Rodgers, Kaufman. Mindannyian meggyőzőek a PS alatt, nehéz döntés lesz. (remélem Easleynek azért sikerül 😊 )
+ Szanaszét cincálta a front seven a Viking O-linet
Ezen belül:
+ Hughes kapásból átment Kalilon és sackelte Pondert, de összességében is nagyon ott volt a szeren, 2 sack, FF és aktív volt, pörgött, mindenhol ott volt, jó volt nézni. 😊
+ Lawson is rendszeres látogatója volt a backfieldnek.
+ Dareus szintén zenész.
+ Bár Goodwin most nem remekelt KR terén, viszont Woods, mint PR előhúzott valamit a kalapból, a visszahordásokkal nem igen lesznek problémáink, hála a 2 újoncnak. 😊

- Kolb reménytelen, viszont szerencséjére Tuel se villogott, így egyelőre övé a backup poszt. (remélem, a kezdő már meg se fordul az edzők fejében)
- Kezdő O-line futás blokkolás, a belső hármas pocsékat hozott most ezen a téren.

Igazából ezt leszámítva nem nagyon láttam mást, igaz, annyira nem is tudtam lekövetni a meccset.
Minden esetre nagyon bíztató kis meccs volt ez is, csak így tovább. 😊

több mint 11 éve
Kolb kezd majd a Vikings ellen, az Indy ellen kezdett volna, de a sérülése miatt Manuel kezdett, aki most majd kb a második negyed végén, illetve a harmarikat fogja körülbelül végigvinni.

A Minnesota elleni hazai meccs holnap, itteni idő szerint 1:00-kor kezdődik.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Goodwin kapcsán összegyűjtötték korábbi olimpikonok NFL-pályafutását:  www.sbnation.com/longform/2013/8/15/4621408/marquise-goodwin-buffalo-bills-texas-longhorns-olympians-nfl
Spiller meg szeretne CJ2K lenni:  www.hubarkush.com/2013/08/15/yo-adrian-bills-rb-spiller-has-2-000-yard-goal/aaqrc7k/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
oj nagyba nem kell gombolkodni a passzrusba, mer nagy százalékban minden védő a futással lesz elfoglalva

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Robi! Nem akarok türelmetlennek tűnni, de alig bírom kivárni, hogy kielemezd az első Bills edzőmeccset (meg a Lionst persze 😊 ) és ezt az egész up tempo offense-t.
Valamiért elkezdtem jelentősen érdeklődni a megújult Bills iránt.Bazzani
A K-Gun egyediségét, jelentőségét két elem adta. Az egyik a no huddle, mint alapfilozófia, vagyis ez volt a támadójáték alapja, tehát nem csak 2 ill 4 perces támadójátékhoz v. egy-egy támadáshoz, játékhelyzethez használták, hanem szinte kizárólagosan. A másik, hogy az irányító saját maga volt a játékválasztó, tehát nem a koordinátor mondta be, vagy jelezték be az oldalvonal mellől, hogy mi is következik.

A Bills premeccsén az első félidőben (amikor Manuel volt a QB) - csak ezt néztem meg eddig - no huddle volt, de a gyorsított tempó egyelőre hiányzott. Első premeccsen újonc irányítóval ez azért annyira nem meglepő. Az utolsó TD támadás előtt volt statisztika, miszerint 2x 14 vagy kevesebb; 15x 15-24, 2x 25 vagy több másodperc volt még hátra a "támadóidőből" a snap pillanatában.

A passzjáték Manuellel dink & dunk alapiskola volt. Rövid, gyors, first read passzok, ahol ha pontos az időzítés és a dobás, akkor gyakorlatilag levédekezhetetlen, viszont csak 3-5 yardot hoz, tehát nehezen bírja el a hibákat. Manuel nem is hibázott. A TD dobása Dickersonnak a legszebb passza volt és talán a legnehezebb is. A gyorsaság miatt azt egyelőre még példa szinten sem lehet felmérni, hogy miként fog reagálni, ha komolyabb pass rush nyomást helyez rá, illetve ha második, harmadik opciót kellene megtalálnia a pályán. Volt két futása, amikor jó érzékel indult meg, miután az első célpontja nem lett üres. Azzal a két futással és mozgékonyságával igazolta Cosellt, aki már a draft előtt írta róla, hogy a top irányítók közül vele működhet egyedül az a fut/passzol kombinációt, amit Newton, RGIII, Wilson és Kaep mutatott tavaly.

Legfontosabb a Bills szurkolók számára az lehet, hogy első meccsén egy no huddle sémában nem tűnt rendszeridegennek Manuel, tudta hol a helye, mi a dolga és nem bonyolította túl a dolgokat, nem pánikolt. Célontokban nem fog hiányt szenvedni. Stevie Johnsonnal a pályán Woodsnak, Grahamnek és Dickersonnak is több helye lesz.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Bills have released P Brian Stahovich
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Robi! Nem akarok türelmetlennek tűnni, de alig bírom kivárni, hogy kielemezd az első Bills edzőmeccset (meg a Lionst persze 😊 ) és ezt az egész up tempo offense-t.
Valamiért elkezdtem jelentősen érdeklődni a megújult Bills iránt.Bazzani
Hát, ezt várhatod 😊. Az utolsó perc híján láttam az első félidőt (pont a végét nem...) egy elég jó linken, de abból elemzést nem lehet írni. Meg annyira nem is vágom a témát, hogy valami korrektet írjak róla. A Boise State, Oregon, Pats meg Syracuse kapcsán amit olvastam a no huddle-ról, annyi a tudományom, az meg nem valami sok. Pedig van róla jó idei könyv, de nem volt még hozzá szerencsém: Coaching the No-Huddle Offense. Meg Gus Malzahn is írt egyet a témáról (még HS coachként 😊).
Annyira emlékeim szerint ez nem is volt még olyan komoly up tempo tegnap. Manuelre meg eleinte nagyon egyszerű, gyors, alap passzjátékokat hívtak, ahogy azt ilyenkor "bevezetéskor" illik. Különben sem kell még ilyenkor megmutatni semmit.
A preseasonban a játékosok egyéni formáját, felkészültségét és egy csapatrész működését, kohézióját, attitűdjét kell nézni, minimal playbook mellett. (A Ravens D valami félelmetesen jó volt a TAmpa ellen! Nagyon fog zúzni.) Az alapszakaszban várható stratégia csak alapszinten jelenik meg. De láttam füligjimmy már örül, mert a Bears preseason playcall/play design is jobb mint a tavalyi a regularban 😊.
A K-Gun filozófiájáról és annak itt alkalmazásra kerülő verziójáról sem sokat tudok. Letöltöttem tavasszal Marv Levy legendás 94-es K-Gun playbookját, de belenézni nem volt időm, meg attól tartok túl sokat nem is mondana.
Vannak itt nagyobb stratégiai guruk az oldalon, talán ők többet tudnak erről a témáról.
Ami tetszett, mert kitűnt hogy a secondary nagyon fizikális játékot játszik, Searcy és Brooks is kamikáze módon szerelt.
Manuel meg laza volt, nem pánikolt és megmutatta a fizikai adottságait, a karrierjének a "kiindulópontját". Elég magasan van az első léc 😊. A támadófal pedig a futáshoz még mindig elég jól blokkolt.
(A Detroitról majd a 3. heti Pats-Lions után leírom a Lions topikba a véleményem, a Jets meccset már letöltöttem, megnéztem)

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
virus on!

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Valamiért elkezdtem jelentősen érdeklődni a megújult Bills iránt.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gratula a tegnap győzelemhez. A végeredmény csak annyiban számít, hogy ti max. több embert fogtok adni a szezon eleji waiver versenyben. 😊 Amúgy lényegtelen.

Ami számít, hogy Manuel szerintem nagyon jó lesz. Az ő esetében nem fontos, hogy a Colts cserék ellen nyomult zömében, mert a pocket presence és a döntési képesség így is megítélhető. Nem tartogatja a labdát, olvassa a defense-et, és tud #2, #3 targetnek is passzolni, méghozzá pontosan. Benne van, hogy ő legyen a 2013-as Luck/RG3/Wilson/Tannehill szerintem. Futkározni viszont nem szabad majd hagyni, Főleg rookie-ként amikor a szíve is beleviszi a hülyeségbe.

Kolbnak szvsz annyi. Tuel messze nem Manuel, őt tényleg az x+1. colts D tette naggyá, de cserének rendben van. Kár nagy pénzért tartani mögé egy harmadikat.

Spiller meg nem elit lesz, hanem már az. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 363 — Josh testamentuma
Igen!
-ez csak egy preseason meccs volt,
-meg hát Manuel a Colts cserék ellen,
-Tuel meg azok ellen, akik kerettagok sem lesznek
...
Szerintem ezzel összefoglaltam a mai eredménykövető klissé-mondóka versenyt.

Ugyanebben a versenyszámban a tavalyi győztes pályaművet nem linkelem be... Bárki láthatja, aki az 1. Hétig visszakeres. Álljon itt inkább az a pá r jelenet, ami a megannyi remek hozzászólást kiváltotta. Mindenesetre, én azóta másképp nézem a preseasont.
Jó szórakozást.
 m.youtube.com/watch?v=WmS00j-P_VQ
Üdv. H
több mint 11 éve
Nálam így néz most ki.

+Manuel nagyon jó volt. A 1,5 perces 90 yardos drive végén a TD nagyon impresszív volt (még, ha csak a csere D# ellen, akkor is)
+ Tuel is király volt, Kolb elkezdhet félni.
+ Goodwin tényleg hihetetlen jó KR, rohadt gyors és elképesztő agilis.
+ Spiller elit RB lesz, most is bizonyította, hogy kivételes képességei vannak.
+ Easley, ha nem sérül le és rosterre kerül, akkor bizonyíthat végre.
+ Az O-line is meglepően jól mozgott, nem nagyon tudtak Manuel közelébe érni.
+ A defense összességében jól szuperált.

- Negatívum talán Brooks a szélen, szerintem ő a pálya közepén sokkal jobb lenne, Hilton viszont legyilkolta így.
- A pálya közepén elég sokszor maradt nagy hely, a TE elleni játékkal lehetnek problémák ez alapján.
- Fred Jackson hihetetlen lassú, nagyon meglátszik már rajta a kor és a tavalyi sérülés. 😕

De igazából nagyon meggyőző volt ez, csak így tovább. 😊

több mint 11 éve
Igen, tudom, hogy előszezon, meg első meccs, meg hogy ez csak azt jelenti, hogy a backupjaink jobbak a csikókénál, de azért hadd örüljek végre annak, hogy:

-van egy jó edzői stábunk, kiváló time management az első félidő végén, mindenki megoldja a maga feladatát, nem terhelünk senkit túl.
-Spiller végre elit futó lesz, ha meg nem sérül
-Goodwin személyében van egy király visszahordónk, ha McK több szerepet kap a védelemben
-44 pont, Bills előszezon-rekord 😊
-Tuel komoly kihívója lett Kolbnak, már a scrimmage során is bizonyított
-Manuel egész jól belejött a végére, van potenciál a srácban, az biztos.
-Pettine nem szarozik, a defense nem vanilla-üzemmódban nyomja végig a preseasont 😊

Dióhéjban ennyi a pozitív része a dolgoknak, negatívumot most nem nagyon tudok mondani 😊
több mint 11 éve
BILLSUNDERTHERADAR- TE LOPAKODÓ!
Egykezemen több az ujj, mint a honi bölényisták? Ezé a kövi számot csapatnánk a messzi Kanadába, uncsitesónak, Marcellnek, hogy mikor a második fámblit járja DruLukkal, ezt susogja a fülébe- gumicukor leszel a tenyeremem... őgyeim mésurajim kövi a kaukáz a francéri alulba, hajrá Kanadország! hajrá Kanadok!

több mint 11 éve
kíváncsi leszek mennyire uszítják rá Luckyra Dareust 😀, abba a 2-3 snapben; vagy hogy mit fog idén hozni a Bills Dline, Mario abbahagyta-e a levezetést és végre nekiáll-e rendesen futballozni, és Dareus mennyire fog idén harapni; és mennyire lesz fizikális a védelem
a támadók nem is érdekesek 😛, de azért kiemelni McKelvin mint jó cornert kicsit erős volt 😊sapka
pontosítok, a többihez képest jó, szerintem 😛briareos
meg mert nem tudod, hogy idén longhorns sec. years lesz! AaronWillians az ember.

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
kíváncsi leszek mennyire uszítják rá Luckyra Dareust 😀, abba a 2-3 snapben; vagy hogy mit fog idén hozni a Bills Dline, Mario abbahagyta-e a levezetést és végre nekiáll-e rendesen futballozni, és Dareus mennyire fog idén harapni; és mennyire lesz fizikális a védelem
a támadók nem is érdekesek 😛, de azért kiemelni McKelvin mint jó cornert kicsit erős volt 😊sapka
pontosítok, a többihez képest jó, szerintem 😛

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
a támadók nem is érdekesek 😛, de azért kiemelni McKelvin mint jó cornert kicsit erős volt 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Én az up-tempo O-re nagyon kíváncsi vagyok. Biztos lesz ma is belőle. A Pats tavaly ha jól emlékszem 74 támadóplay/meccset tolt a no huddle-vel tarkított offense-ükkel, Marrone az Orange-nél 79-et átlagolt... Kb 35-40 futóplayt prognosztizálnak a szakik a Bills O-ba meccsenként, ebből Spiller kaphat 25-30-at, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy bírja-e majd. Ha igen, akkor sztem ő lesz az OPoY.
Nagyon komoly lehet a Bills TC erőnlét-fejlesztési szempontból, nem véletlenül rakták ki azonnal Chris Scottot a gyenge TC-nyitó konditesztje után. Csütörtökön sem a lazsálás lehetett műsoron az edzésen, hárman is kidobták a taccsot a gyepen 😀! (Egy OL, egy TE és egy CB o_o , mindenkit hajtanak, mint a libákat)
Marrone reakciója:
Shooting ISOs of Colin Brown during 11-on-11s... he then yakked again. I have video of it.
"I LOVE IT, COLIN." - Doug Marrone
— Prescott Rossi (@PrescottRossi) August 8, 2013
Aki megnéz egy interjút vele a hivatalos oldalon az láthatja, hogy egy nagyon felkészült, nagyon akaratos, jó értelembe véve elmebeteg edző, akiről árad a profizmus. Jauron és Gailey után igazi felüdülés. Nincs mellébeszélés a Bills-nél. Az edzéseken, amikor az OL-t edzi (velük foglalkozik a legtöbbet), a lelátó fölső részéről hallani az üvöltését 😊.
A Bills beharangozóban Pears volt megemlítve, mint gyenge pont, de Newmanhez csatlakozva, szerintem Hairston nagyon jó kis OT, mondjuk neki most valami bibije van, nem edz. Mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy Glennel hogy bírják az őrült tempót a 330+ fontos súlyukkal.
Goodwin szerepkörére és fejlődésére (mert állítólag nagyon jól tolja) vagyok a leginkább kíváncsi Manuel mellett. Mindketten nagy kedvenceim voltak a drafton. De TJ Grahamről és Woods-ról is remek hírek jönnek, remélem igazolják.

A védelem is érdekes lesz. Én is olvastam Carrington jó offseasonjét. Állítólag a DL Carrington-Dareus-Kyle Williams-Mario sorrendben állt fel legtöbbször az edzéseken 4 emberes frontnál. Ez a DL a fizikálisabb fajtából van, az meg kifejezetten nem ízlett pl a Pats-nek tavaly, kiváncsi leszek mennyi ilyen felállás lesz most (és a nyitómeccsen) és hogy tud-e ez nyomást generálni blitz nélkül.
Dareus-ról nagyon-nagyon jó hírek jönnek. Remélem ma igazolja.
A Bills beharangozóval annyiban nem értettem egyet, h sztem a CB helyzet a legrosszabb a csapaton belül. McKelvin lehet nem is lesz kezdő, #2 CB volt már az edzéseken Ron Brooks, Rogers és újabban a rookie Robey is. Jujj. Őket feltétlen érdemes lesz nézni.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
azt mondjuk megértem 😀

több mint 11 éve
egyhetemégélt, hogy wannstedt eltávozott még nem tért magához 😉

több mint 11 éve
Helmut amúgy él még?

több mint 11 éve
Colin Brown, mint kezdő LG érdekes, valószínűleg az OL leggyengébb láncszeme lesz az idény során. Chris Hairston, mint RT, szerintem ő megfogja állni a helyét. (Clemson rulez 😀 )
Az ILB páros, továbbá, hogy Hughes mekkora szerepet fog kapni. A hátsó 4-es, mert az sem teljesen tiszta még nekem.
De nyilván a legfontosabb kérdés, hogy Manuel mire lesz képes, továbbá az új elkapók.
Ja, meg az, hogy Spiller mennyire gyalázza szét a mezőnyt... 😛
Számomra nem is kérdés, hogy idén bebetonozza a helyét a liga elit futói közé.