Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Emberek Gameday van! Pörögjünk fel kicsit 😀Az ellenfél verhető, és, ha a múlt heti játékunkat megint tudjuk hozni, akkor szerintem meg lehet a győzelem. Manuelnek én picit bátrabb játékokat is hívnék, kicsit több Qb futással. Akkor még eredményesebbek lehetünk. A védelem továbbra is legyen ilyen harcos, és akkor nem lehet gond. Kicsit többet kéne Newtont blitzelni majd. A fantasy csapatomnak sem ártana 😀
több mint 11 éve
Szerintem el kéne tradelni.
több mint 11 éve
szerdán vót, ma is limited edition, de sokat nem remélekAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
JB-vel mi a helyzet mostanság?silent7939Elvan, mint szokott
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
JB-vel mi a helyzet mostanság?
több mint 11 éve
Brooks és Goodwin is lesérült nem tudni mennyi időre ,csak 4 aktív CB maradt, ezért Adams jön fel a Ps-ből 😕
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Pöpec volt a DL, ellenünk nagyon nem szeretem az ilyeneket 😊Nem lesz ez rossz (bár messze nem voltunk mi sem csúcsformában, szal javulni kell azért még 😊 )
több mint 11 éve
Eleve szerethető csapat ez a Bills és szerintem látszik is a fény az alagút végén, de ez a meccs nem lett volna ilyen szoros, hogy ha nincs a Ridley fumble utáni visszahordott TD. Ott felpörögtetek (ahogy kellene az elejétől) és megfogtátok az elbizakodott Patset.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
A lényeget elmondtátok előttem. Nekem tetszett a vereség ellenére. Volt néhány olyan játék hívás ami bosszantott, mert néha erőltettük a dolgokat, de egyébként elég jó volt a támadó és a védő csapat is. A Speciális résztől viszont többet várok. Lesz itt azért néhány győzelem, sokkal rosszabbra számítottam.
több mint 11 éve
Nem volt ez rossz az újjáépítés első meccsének, a DEF jobb mint volt de megint: beszopjuk a nagy playeket középső futásnál és a SEC a két hiányzóval elég gyenguska. McK-nak voltak azért szép pillanatai, és végre van pass rush is!Dettó!
Az OFF-nek idő kell mire összeáll, Manuel játéka bíztató!!
A két TO és dropp pass megpecsételte a sorsunkat, ez van, én rosszabra számítottam 😊BillsFan
Jobb így hazautazni! 😊
Manuel tetszett, védelem meg nagyon, mert harapós aggresszív. Jó lesz ez, mert a rengeteg tehetséget végre egységbe rendezheti egy megfelelő szakember, bizakodó vagyok.
több mint 11 éve
Nem volt ez rossz az újjáépítés első meccsének, a DEF jobb mint volt de megint: beszopjuk a nagy playeket középső futásnál és a SEC a két hiányzóval elég gyenguska. McK-nak voltak azért szép pillanatai, és végre van pass rush is!Az OFF-nek idő kell mire összeáll, Manuel játéka bíztató!!
A két TO és dropp pass megpecsételte a sorsunkat, ez van, én rosszabra számítottam 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Miután vége lett a mackó meccsnek, természetesen átváltottam. 1 pont hátrány, 5 perc van hátra. Ki fogad Brady ellen, ha a Bills az ellenfél? Most őszintén. Manuel jó játékán annyira nem lepődtem meg, ha koliból hozol edzőt, azért jobban fel tudja építeni az aktuális játékos első néhány meccsét. A következő lépés az, amin meg szoktak bukni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Megnéztem a meccset most, és a védelem előtt le a kalappal. komoly labdaszerzések, TD, a futást is lassították, de főleg Brady arcában voltak végig.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Kissé ittasan azt mondom, hogy ezt a meccset Marrone baszta el, az up-tempo offense-szel. Nem értem, miért nem lehetett picit lecsalni az órából 21-20-as vezetésnél. Mondhatni, rookie mistake, csak ezúttal edzői oldalon, ez pedig egy Pats elleni győzelembe került.Nagyon sajnálom, mert:
1. EJ fantasztikusat nyújtott, 2 TD, vigyázott a labdára, igaz, elsősorban biztonsági játékokat hívtak rá, de amikor nem, akkor mintha nem is most játszaná első NFL-meccsét, úgy osztogatott. Nagy értéke lesz ő még a csapatunknak!
2. A Defense amit lehetett, megtett, sajnos a végén a FG előtti drive-ban csúnyán benéztünk pár játékot, ettől függetlenül le a kalappal előttük, Pettine nagyon összeszedte őket, és biztos vagyok benne, hogy fognak ők még nekünk meccset nyerni!
3. A CJ-FJ vonulat mindent megtett, futójátékunk igenis volt, épp ezért nem értem, hogy miért nem lehetett 5-6 perccel a vége előtt tömni őket labdával, és akkor az órából is csaltunk volna, továbbá érzésem szerint meglehetett volna a first down.
4. Fel tudtunk állni, és egy félideig jobban játszottunk a New Englandnél. Az, hogy ennek sajnos vereség lett a vége, azt Marrone nyakába varrom, de nem kötelező velem egyet érteni, lehet a kritikus turnoverek számlájára is írni ezt a vereséget.
Száz szónak is egy a vége, erre az újjáépült csapatra roppant büszkék lehetünk, és fognak ők még nekünk sok szép pillanatot okozni!
Jövő héten jön a Panthers, nem mondom, hogy egyszerű dolgunk lesz, mert megszorongatták a SB-esélyes Seattle-t, de ha meg akarjuk törni a rájátszás-átkot, akkor őket meg kell verni, nincs mese!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
#Bills inactives: 5 K Hopkins, 24 CB Gilmore, 31 S Byrd, 59 OL Legursky, 69 DT Ross, 89 TE Gragg, 97 DL Bryant
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Egy majdnem olyan jó meccsbeharangozó mint amiket én szoktam írni 😀www.buffalorumblings.com/2013/9/7/4703220/bills-vs-patriots-2013-nfl-week-1-preview-predictions
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Persze, csak önmagában az egyik egy ligaelit S, a másik pedig... 😊WyattPersze. Allent csak azért dobtam be mert az eagles kb őt áldozná be egyedül, és a Billsnek is szüksége lenen Byrd helyére valakinek. Lehetne a csere alany más is,
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Mármint melyik oldalról? 😀Szerintem nincsenek most olyan jó helyzetben, hogy ennyit kérjenek. Byrd nem akar játszani, el akar menni. Így csak 9 milliónyi teher. De egy Allen+2. kör már mindjárt jóval több mint szezon végén a nagy semmi. Persze lehet, hogy volna aki többet ajánl.
Mert ez a Billsnek kb Nate Allen+1+2 körül kezdődikWyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mármint melyik oldalról? 😀Mert ez a Billsnek kb Nate Allen+1+2 körül kezdődik
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Byrd megint kérte, hogy cseréljék el. Egy Nate Allen + pick = Byrd cserében benne lennék.
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
Hopkinsnak milyen komoly a sérülése?BazzaniValószínűleg vasárnap az utcáról hozott Carpenter lesz a rúgónk.
több mint 11 éve
Hungarian Bill
1 539
EJ Manuel kezd vasárnap a Patriots ellen! 😊