Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Adam Schefter @AdamSchefter
Former Seahawks and Raiders QB Matt Flynn is in Buffalo, there to work out for Bills, via @mikerodak and me.empty taxi
???? minek????
Ő nem igazán alkalmas a feladatára! Jajj rosszat sejtek!!!Helmut Zimmer
Nekem is kapkodásnak tűnik az alapján, amennyit láttam belőletek idén. Bár egyébként vicces volt mikor próbálta vinni idén a read option playt Oaklandben, vhogy nem hitte el a védő h ő fog futni 😊

Btw a röntgen negatív lett Lewisnál, de az MRI hátra van:  profootballtalk.nbcsports.com/2013/10/13/mri-coming-for-thad-lewis/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Former Seahawks and Raiders QB Matt Flynn is in Buffalo, there to work out for Bills, via @mikerodak and me.empty taxi
???? minek????
Ő nem igazán alkalmas a feladatára! Jajj rosszat sejtek!!!
több mint 11 éve
Former Seahawks and Raiders QB Matt Flynn is in Buffalo, there to work out for Bills, via @mikerodak and me.

Madden hates me.
több mint 11 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
hmmm, nehéz lesz a következő pár hét...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Csak nem akar összeállni, pedig mennyivel jobb az idei csapat 😕
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Byrd aktív, Sztívi meg nem, jó meccs lesz...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
In Thad we trust!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mit lehet várni egy ilyen meccs előtt? Csak győzelmet 😛
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Én megkedveltem Lewis-t amíg nálunk volt. Igaz csak a sokadik sorok ellen játszott, de ritka a csapatomnál az ilyen fürgelábú QB.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Erre nehezen lehetne bármi produktívat mondani, egyedül a loál jutott eszembe....

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Thaddeus Lewis kezd a Cincinnati ellenHöri
Duke Pova!!!
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy milyen főbenjáró bűnt követtünk el mi, Bills-drukkerek, hogy sorozatosan kínoznak minket odafentről... Talán annyit, hogy ennek a csapatnak szurkolunk.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Thaddeus Lewis kezd a Cincinnati ellen

több mint 11 éve
Moorman hazatért! 😊 Ő lett a régi-új punterünk 😊
több mint 11 éve
Pat White és Dennis Dixon járt nálatok próbajátékon

Madden hates me.
több mint 11 éve
Némi kihagyás után ismét jelentkezem. Láttam mind a három meccsünket azóta, és most, hogy elment a szezon több, mint egynegyede, kicsit tisztábban lehet látni ezzel a csapattal kapcsolatban. Vannak továbbra is nagy hibák, de egyes területeken tapasztalhatók fejlődések is;

- Kezdjük Marrone-nal: oké, hogy első éve főedzőként az NFL-ben, de könyörgöm, piros zászlót dobni szabálytalanságra??? Egy Jerry Jones-nál még hazafelé a repülőn felbontották volna a szerződését. Oké, hogy nem tudhat minden egyes szabályt, de a meccs hevében azért ne dobjon már olyanra pirosat, ami nem visszanézhető, és alapvető ilyet tudni. A Baltimore elleni meccs egy agyonnyert meccs volt, és képtelenek voltunk eldönteni idő előtt. Jelenleg nem igazán tudom hova tenni, mikor kinevezték, akkor egy Pats-szurkoló (talán DoM, vagy Wyatt volt az) Schianóhoz hasonlította, nos, ami most Tampában van, remélem, hogy Doug barátunk nem jut arra a sorsra...

- Hackett: kiszámíthatóak a playhívások, first downok esetében mindenki tudja, hogy futás lesz, mehet 8 ember a boxba, aztán ott még egy Peterson se jutna át. Nem értem, miért nem lehet húzni valami váratlant? Pl. a TJ Graham passz tetszett most csütörtökön Stevie felé (abbol lett a DPI, majd az első tédénk).

- Manuel: hülye volt, megfutotta a first downt, uzsgyi kifelé, nem pedig még két yardért a szezont kockáztatni. Őt is kicsit elvitte a hév, sajnos ezek egy újonc játékos vadhajtásaihoz tartoznak. Még jó, hogy nem az a térde sérült meg, amelyik az előszezonban. Egyébként nincs vele semmi baj, látok benne potenciált, a huddle-ban is felnéznek rá a társak (már amikor van huddle 😊 ), szóval nem lesz ez rossz, de még tanulni kell, ezt a vak is látja. Más kérdés, hogy nem feltétlen kellett volna ünnepelni annak a játékosnak -aki egyébként szabályosan ütötte ki- azután, miután látta, hogy a térdéhez kapott Manuel.

- DEFENSE: igen, ők megérdemlik a nagybetűt, a csapatot meccsben tartották eddig mindig, a futás elleni védekezésen van még mit javítani. Mario is újjáéledt, Kiko egy állat, Lawson tackle-gyár, nagyon jó húzás volt az FA-piacról! Nagyon örülök, hogy a sorainkban tudhatjuk, és mivel Lawson is jó, szóval már a LB-sor se egyszemélyes 😊 a Byrd-Gilmore-Brooks trió visszatér jövő héten, úgyhogy a secondary se lesz megtépázva!

- Special Teams: Meglepődtem, hogy Crossman milyen jó ST-t hozott össze azok után, hogy a liga egyik legrosszabb edzőjének volt beharangozva, főleg a tavalyi Lions-bénázást látva. Aztán most megint összejött egy ST-betli, bár ezt inkább Powell számlájára kell írni, egy normális puntja nem volt, nem csoda, hogy másnap kapta is a kaszát.

- Injury bug: minősíthetetlen, hogy minket ér el állandóan, tulajdonképpen az összes valamirevaló játékosunk sérült, vagy épp sérülésből jön majd vissza, vagy pedig csak nem akar játszani (Byrd). Így megy ez már lassan öt éve, de most adjunk hálát az égnek, hogy nem komplett csapatrészeink sérülnek le (lásd O-Line, LB-sor az elmúlt években). Sajnos így nem lehet PO-álmokat szövögetni, bármennyire is mondják, hogy jó a keretünk, és fiatal, ha a keret fele max úgy tud segíteni a csapatnak, hogy a kórházból átkapcsolja a TV-t a mi meccsünkre.

Summa summarum, most van idő felkészülni a Cincy ellen, QB-t hozni kell, lehetőleg kezdő matériát (we want Freeman). Ha akarunk valamit ettől a szezontól, akkor pedig Hackették összeszedik magukat, és az offense is, különben idő előtt tervezhetünk majd a draftra ismét...
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Buffalo Bills quarterback EJ Manuel has an LCL sprain in his knee and is out a few weeks, according to Coach Doug Marrone.KmetyG
6-8 hetet írnak...azt hiszem ezzel meg is van Freeman új csapata. (kizárt dolognak tartom, hogy Tuellal csináljuk végig ezt az időszakot)Newman
Remélem tényleg idehozzak, mert valakit muszáj, és ha mar FA hat ki kell használni.
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 209
Megnéztem a TNF-et, és azt kell, hogy mondjam nagyon tetszett nekem ez a Bills, csak az a Manuel féle hülyeség nem kellett volna és meglehetett volna... Szó mi szó tetszik ez a csapat meg mindig is szerettem az ilyen nagyobb Qb-WR duókat és ebben a Manuel-Wodds rookie párosban látok fantáziát.

És ott van Kiko Alonso, akinek a játéka nagyon tetszett, végig figyeltem a játékát, és nagyon durván olvassa a playeket, ha még egy kicsit erősödik akkor nagyon brutál LB lesz. Két dolgot sajnáltam az egyik mikor berobbant sackelni és holdinggal visszafogták így nem tudta összecsomagolni Weedent, valamint, hogy nem lett tökéletes ez a play (bár így is baromi látványos volt és hasznos is):

(felülnézetből)

Mindenesetre követni fogom innentől mind Alonsót, mind a Bills-t mert tetszett, amit láttam. 😀
több mint 11 éve
Buffalo Bills quarterback EJ Manuel has an LCL sprain in his knee and is out a few weeks, according to Coach Doug Marrone.KmetyG
6-8 hetet írnak...azt hiszem ezzel meg is van Freeman új csapata. (kizárt dolognak tartom, hogy Tuellal csináljuk végig ezt az időszakot)Newman
gecijó. mondjuk Freemannek adnák egy esélyt, talán nem lenne annyira szar, mint Tampában. még jó, hogy tök egyszerű a sorsolásunk.

Don't blink!
több mint 11 éve
6-8 hetet írnak...azt hiszem ezzel meg is van Freeman új csapata. (kizárt dolognak tartom, hogy Tuellal csináljuk végig ezt az időszakot)

több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Buffalo Bills quarterback EJ Manuel has an LCL sprain in his knee and is out a few weeks, according to Coach Doug Marrone.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem nagy meglepetés, Powell repült a hajnali után.

több mint 11 éve
Powell kivágva

Don't blink!
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Jobbulást EJ-nek !

Izgalmas meccs volt, sok sikert a továbbiakban, jó úton jártok.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Megint underdogok vagyunk, szóval nyerni kell ismét. 😀
Kiváncsi leszek Byrd milyen formában tér vissza.