Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vakok között félszemű a király... De azért a győzelem az győzelem...
több mint 14 éve
Fel a fejjel Bills-fanok! Blackout? Hú de ismerős valahonnan... 😉 Ha más nem is, ez talán feldob Titeket egy kicsit: Fred Jackson lett a 10. játékhét legjobb RB-je!
http://www.nfl.com/partner?partnerType=players-air-and-ground
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Az első győzelmünk se vonzotttöbb nézőt a Paul Brown Stadionba -> újabb blackout.Spiller, Spencer Johnson, valamint Merriman eddig a biztos kimaradók vasárnapra.
Fitzyt pedig meghallgathatjuk meccs előtt, alatt, után
A nyolcadik videó a listán, ha tovább görgetünk.
Tovább kell görgetni.
több mint 14 éve
Gratulálok a győzelemhez!Végre nem kell tovább hallgatni, olvasni a "szakértőktől", hogy mikor lesz meg az első 😉
Szurkolok nektek kivéve ellenünk, hogy minimum a csoportellenfelekkel szemben növeljétek meg a győzelmeitek számát! 😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
És le a kalappal Wood előtt! Elég jól leradírozta Suh-t, kajak jó a falunk, már csak egy RT hiányzik.
több mint 14 éve
Kellet ide már nagyon a győzelem. Én örülök neki.Viszont szerintem a draft 1 pick akkor is itt lesz. Ami annyiból jó,hogy végre nem olyan csapat választ elsőnek akit alapból nem szeretek.
több mint 14 éve
Tökmind1 hogyan, már nagyon megérdemelte a Bills a W-t! Mondjuk sajnálom, hogy a Lions volt az áldozat, de ettől még...
több mint 14 éve
Az a gond, hogy Fitz még mindig rendszeresen aluldubja az embereit. 😕Helmut Zimmerez igaz de ma a WR-ek is dropoltak néhányat...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Az a gond, hogy Fitz még mindig rendszeresen aluldubja az embereit. 😕
több mint 14 éve
ritka szar meccs volt, de legalább a W megvan!!! :cool:
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Ja! Nyugi lesz több győzelem is (még legalább 1 😀)ÉN még mindig nem értem, hogy minek draftoltuk Spillert 😀 😀 😂 😂 😂Helmut Zimmerfeature back,azért 😛
Jacksonnak kellett ez a game.Megérdemelte a csapat legalább 1 győzelmet. 😊Newman
Spillerben szerintem csak Te hittél... 😊
több mint 14 éve
ÉN még mindig nem értem, hogy minek draftoltuk Spillert 😀 😀 😂 😂 😂Helmut Zimmerfeature back,azért 😛
Jacksonnak kellett ez a game.Megérdemelte a csapat legalább 1 győzelmet. 😊
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Jeeee! 😀Most már meg sem állunk a 8-8-ig 😀
Hát nem a legutóbbi három hétben megszokott játékunkkal rukkoltunk elő, de a Jóisten megszánt bennünket 😊
több mint 14 éve
szaba
10 542
ÉN még mindig nem értem, hogy minek draftoltuk Spillert 😀 😀 😂 😂 😂Helmut ZimmerAzért, amiért mi 7.2 milát fizetünk Sproles-nak 😛
több mint 14 éve
Uhhh, megvan az első W, végre, végre, végre! 😊
több mint 14 éve
ÉN még mindig nem értem, hogy minek draftoltuk Spillert 😀 😀 😂 😂 😂
több mint 14 éve
szaba
10 542
Erről van szó 😛
több mint 14 éve
Ez igaz. 😂 😊Bár amilyen szerencsétlen ez a két csapat, lehet a vége döntetlen lesz... 😂 :rolleyes:De akkor sincs 0-16 😉Bazzani
Vrijbloed
több mint 14 éve
Bár amilyen szerencsétlen ez a két csapat, lehet a vége döntetlen lesz... 😂 :rolleyes:De akkor sincs 0-16 😉
Vrijbloed
több mint 14 éve
Gameday a Lions ellen.Sokak szerint ha ma nem nyerünk, akkor reális eséllyel pályázhatunk a 0-16-os szezonra.
Kétségtelenül lehet benne valami, de ezt erősnek érzem.
Olvastam, hogy sok bajjal küszködik a Lions, ők is hadilábon állnak a szerencsével, mint mi, ők is sok meccset buktak el úgy, hogy végig szoros volt az eredmény, és jól játszottak.
Úgy érzem, ha tartjuk azt a formát, amit az elmúlt 3 meccsen mutattunk, akkor le fogjuk győzni őket.
Bár amilyen szerencsétlen ez a két csapat, lehet a vége döntetlen lesz... 😂 :rolleyes:
GO BILLS!
több mint 14 éve
Merriman nem játszik vasárnap, Achilles-ín húzódás miatt, valamint a vádlijával sincs minden rendben. Mesterünk azt mondta, hogy a legfontosabb most az, hogy játsszon. Kíváncsi vagyok, mikorra épül fel teljesen...Az első felvonás legjobb párosítása egy pártatlan nézőnek 😉
Wrotto lesz a kezdő RT, Howard-dal meg volt elégedve Gailey, de még van hová javulnia.
Valamint a vasárnapi meccs blackout lesz. Szerencsére azért streamen majd figyelemmel lehet követni, amint a bajor legények végeztek, izzítom is 😊Hungarian Bill
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Merriman nem játszik vasárnap, Achilles-ín húzódás miatt, valamint a vádlijával sincs minden rendben. Mesterünk azt mondta, hogy a legfontosabb most az, hogy játsszon. Kíváncsi vagyok, mikorra épül fel teljesen...Wrotto lesz a kezdő RT, Howard-dal meg volt elégedve Gailey, de még van hová javulnia.
Valamint a vasárnapi meccs blackout lesz. Szerencsére azért streamen majd figyelemmel lehet követni, amint a bajor legények végeztek, izzítom is 😊
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Merriman abbahagyta a mai edzést, kb 10 percet edzett, mikor megsérült...