Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Na akkor Flo, és Kelsay után a QB-nkról is lemászhatnál végre 😛Persze, Fitz óriási meccset játszott, leszámítva az elejét. És valóban kiválóak a vezetői képességei. Kezdek én is afelé tendálni, hogyha Luck nem jön ki a draftra, akkor ne QB-t húzzunk (így könnyebb lesz lemondani róla, hogy szerintem nem mi leszünk az 1/1), hanem kicsit tornázzuk fel Fitzet, de az a baj vele, hogy továbbra is olyan képességén kellene fejleszteni, ami alig-alig, vagy sehogysem fejleszthető, akkor se, ha egész nap a kertben dobál célba... De a mai teljesítményét természetesen csak likeolni lehet 😊
A QB, akinek csak a lábmunkája elit nem kap össze ennyire egy társaságot, nem vezeti egymás után a TD driveket 😉
Óriási dicsret Gaileynek!!!Helmut Zimmer
több mint 14 éve
Sok fejleszteni való van a csapaton, de tetszett eddig is ez a Bills. Gaileyt szeretem, Herminatorral óriási páros voltak. Csak rossz időben, rossz helyen. Esélyük nem volt sajna. Ezért neki külön szurkolok mindig.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
még szerencse😀Ja, de legalább nem Bigben az irányítonk! 😛Helmut ZimmerJa.!!! Bódogszág! 😊Helmut Zimmerde csak egy hétig😀Tibi76
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Ja, de legalább nem Bigben az irányítonk! 😛de csak egy hétig😀Tibi76Örülök h nyerni láthatod a csapatod 😉kishasziJa.!!! Bódogszág! 😊Helmut Zimmer
több mint 14 éve
de csak egy hétig😀Ja.!!! Bódogszág! 😊Helmut ZimmerHatártalanul boldog vagyok! Óriásit harcoltunk. Végre érzem, hogy van mire építkeznünk. 😊Helmut ZimmerÖrülök h nyerni láthatod a csapatod 😉kishaszi
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 14 éve
Ja.!!! Bódogszág! 😊Határtalanul boldog vagyok! Óriásit harcoltunk. Végre érzem, hogy van mire építkeznünk. 😊Helmut ZimmerÖrülök h nyerni láthatod a csapatod 😉kishaszi
több mint 14 éve
No mán megijedtem, hogy elpártoltál tőlünk de örülök, hogy azért nem. Nekem az Eagles melltt az AFC-ből a Chiefs a kedvencem. amúgy grat a Billsnek nagy meccs volt!Már azelőtt is szimpatizáltam a Bills-szel,ez csak rátett,Bills szurker lettem,persze az Eagles mellett (és akkor még ott az Oakland is :rolleyes: )De tény,hogy az egyik legélvezetesebb játékot nyújtja a Bills idén 😊Newmanwooow!!Ő a fórum egyszemélyes Spiller fan clubja 😀tenorx
na ezért érdemes a Bills-nek szurkolni!!!! :cool:
Newman!
csak nem megy új Bills szurkert köszönthetünk ? 😉BillsFan
több mint 14 éve
szaba
10 542
😊 Mondjuk azért azt hozzátenném, hogy a mi szisztémánkba - az akkoriba - nem nagyon ment neki. A mostaniban sztem eléldegélne.Helmut, nem emlékszel, hogy Flo honnan lett még annak idején elküldve? 😛szabaDehogynem 😂 AJ KÓ-vács-a-leg-na-gyobb-ki-rály!!!
a-leg-na-gyobb-ki-rály!!!
a-leg-na-gyobb-ki-rály!!! 😛 😂Helmut Zimmer
több mint 14 éve
Már azelőtt is szimpatizáltam a Bills-szel,ez csak rátett,Bills szurker lettem,persze az Eagles mellett (és akkor még ott az Oakland is :rolleyes: )De tény,hogy az egyik legélvezetesebb játékot nyújtja a Bills idén 😊wooow!!Ő a fórum egyszemélyes Spiller fan clubja 😀tenorx
Newman!
több mint 14 éve
Határtalanul boldog vagyok! Óriásit harcoltunk. Végre érzem, hogy van mire építkeznünk. 😊Helmut ZimmerÖrülök h nyerni láthatod a csapatod 😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
ha nem ellenünk történik ez valószínűleg felállva tapsolok. ilyen az amikor egy edző nem sír a játékosai miatt, hanem szab egy velük eredményes rendszert. üde színfolt ez a csapat az NFL-ben. mindenképpen gratulálok hozzá, Fitz pedig nagy örömömre bizonyítja, hogy ésszel még mindig felül lehet kerekedni a fizikummal szemben.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
wooow!!Ő a fórum egyszemélyes Spiller fan clubja 😀
Newman!
több mint 14 éve
wooow!! na ezért érdemes a Bills-nek szurkolni!!!! :cool:
Newman!
csak nem megy új Bills szurkert köszönthetünk ? 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Helmut, nem emlékszel, hogy Flo honnan lett még annak idején elküldve? 😛szabaDehogynem 😂 AJ KÓ-vács-a-leg-na-gyobb-ki-rály!!!
a-leg-na-gyobb-ki-rály!!!
a-leg-na-gyobb-ki-rály!!! 😛 😂
több mint 14 éve
Helmut, nem emlékszel, hogy Flo honnan lett még annak idején elküldve? 😛szabakiraktatok egy jó cornert?grat 😛
több mint 14 éve
szaba
10 542
Helmut, nem emlékszel, hogy Flo honnan lett még annak idején elküldve? 😛
több mint 14 éve
Mindenki, különösen a második félidőben hozzátette a magáét ehhez a diadalhoz! Az általam sokat szidott Kelsay, és Flo is a helyzet magaslatán volt! Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy Fitz 300 yard felett dob ismét, de az zseniális húzás volt, hogy többször kihoztuk a zsebből, mert ugyan nem elite, de egyvalamiben mindenképp az, ez pedig a lábmunkája.Na akkor Flo, és Kelsay után a QB-nkról is lemászhatnál végre 😛
Tényleg nem lehet erre mit mondani, szép volt fiúk, és köszönjük ezt a szép estét! 😊Hungarian Bill
A QB, akinek csak a lábmunkája elit nem kap össze ennyire egy társaságot, nem vezeti egymás után a TD driveket 😉
Óriási dicsret Gaileynek!!!
több mint 14 éve
Határtalanul boldog vagyok! Óriásit harcoltunk. Végre érzem, hogy van mire építkeznünk. 😊
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Mindenki, különösen a második félidőben hozzátette a magáét ehhez a diadalhoz! Az általam sokat szidott Kelsay, és Flo is a helyzet magaslatán volt! Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy Fitz 300 yard felett dob ismét, de az zseniális húzás volt, hogy többször kihoztuk a zsebből, mert ugyan nem elite, de egyvalamiben mindenképp az, ez pedig a lábmunkája.Tényleg nem lehet erre mit mondani, szép volt fiúk, és köszönjük ezt a szép estét! 😊
több mint 14 éve
szaba
10 542
Megy ez gyerekek.
több mint 14 éve
Elképesztő győzelem,amit a második félidőben művelt a Bills az felülmúlhatatlan (bár ebben benne volt a Bengals is rendesen)Ez a Fitz-Steve duó nagyon ütős+Jackson... 😀 és a védelem is felnőtt a feladathoz a 2.félidőben.2nd win a row,yeah :cool:
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Nem ismerem a Bills O-t, de sok TE passzal, screennel és sajnos futással is verhető a Bengals D.MikeyNa Gailey a Tight Endeket abszolút nem használja, max blokkolásra. Nemhiába Martin kezd, ő blokkol a legjobban... Pedig neki se ez az erőssége... Screenek mostanában gyakrabban előfordulnak, de Fitz néha itt is képes pontatlanul dobni, vagy Jackson szokott ügyetlenkedni, ha felé dobja... Nem hiszem, hogy most kevésbé lennénk vertikálisak, mint eddig.
több mint 14 éve
Gameday az igen pocsék formában lévő Bengals ellen.Bill! Nekem viszont jó előérzetem van.
Abban viszont maximálisan igazat adok neked, hogy ha nem lesz a részünkről pass rush, akkor azért Palmer jó eséllyel szépen el fog dobálgatni.
Fitzit meg viszonylag jól meg kell védeni. Ha van ideje, akkor meglepően jól tud játszani.
Azt se gondoltam volna, hogy ez a két csapat ennyi kör után összesen 3(!) azaz HÁROM győzelmet tud majd felmutatni, de ez van.
A 2-7 megtévesztő, ennél szerintem erősebb ez a Bengals, csak náluk is mindig éppen hiányzik valami. Vagy éppen Palmer fog ki rossz napot, vagy a D, vagy az ST nem hozza úgy magát. Vagy tévedek?
Én szoros meccset várok, bármi lehet.
GO BILLS!
több mint 14 éve
Mikey
18 729
Miért van az, hogy mindig megfeledkeznek az aktuális ellenfél szurkolói Shipleyről és Greshamről, és csak a két celeb a téma?(Kérdésem költői.)
Abban bízhattok, hogy futni nem fog tudni a Bengals. Múlt héten a 29. Colts rush D ellen valami 40 yardot hozott összesen Benson és Scott.
Ha nem is lesz pass rushotok, még mindig lehet simán labdaszerzésetek. A Bengals elkapók szeretik hanyag módon megfutni a route-jaikat. Volt is már jó néhány INT-je ebből adódóan Palmernek.
Nem ismerem a Bills O-t, de sok TE passzal, screennel és sajnos futással is verhető a Bengals D.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 539
Gameday!Hát kíváncsi leszek, hogy mennyire fogjuk tudni tartani TO-t, meg Ochot. És az a baj, hogyha őket viszonylag jól megfogjuk, akkor a defensünkben még mindig megvan az x-faktor, már ami a futás elleni gyatra védekezést illeti. Én egyébként úgy gondolom, hogy ha nincs pass rush, akkor meghaltunk. Palmer nem fogja csak úgy odaajándékozgatni a labdákat... Ne legyen igazam, de nincs jó előérzetem... 😕