Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Grat srácok!Nagy meccs volt, a győzelmet meg ti érdemeltétek volna meg.
több mint 13 éve
Óriási hatalmas gratuláció nektek!!!!HaggansKöszi szépen! leszünk mi még jobbak is!
több mint 13 éve
Óriási hatalmas gratuláció nektek!!!!
" class="embed">
több mint 13 éve
Az a baj, hogy én 2-t ebből a 3 ból, így a szívem még összeszorul.!Nagyon le vagyok törve...na látod én végignéztem a 4 bukott SB-t és már semmin nem csodálkozom 😊
Megint csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal az egész csapat előtt, és fel a fejjel! Végre van egy szerethető csapatunk, amelyet élvezet nézni, és remélem, hogy a jövőben nagyon sok örömet okoznak még nekünk! Szegény '90-es évek elejebeli szurkolók mit élhettek meg a 4 bukott Super Bowl idején, mikor én egy ilyen reg. seasonbeli meccs után is összetörtem...Hungarian Bill
Gailey megpróbálja megváltoztatni a mentalitást, de ehhez kellenének az OT győzelmek is!!!BillsFan
HB!
Te tudod... !
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Helm! Nem írok még levelet Kelsaynak, mert azért a pénzért, amit kap, az a minimum, hogy minden meccse ilyen jó legyen! Persze nyilván ha ott azt az általa kierőszakolt fumblit a végén megszerezzük, még lehet, hogy szerelmes levelet is írtam volna neki!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
No offense, de sírni tudnék milyen egy balfasz csapat ez a bills.Azért, mert széllel szemben nemcsak hugyozni nem szabad, hanem 35+ yard felett rúgni se!
Komolyan, ezt, hogy lehetett elbaszni?
Miért kellett egy ilyen hülye playt hívni az ellenfél 35 yardosánál?zinedine5
több mint 13 éve
Nagyon le vagyok törve...na látod én végignéztem a 4 bukott SB-t és már semmin nem csodálkozom 😊
Megint csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal az egész csapat előtt, és fel a fejjel! Végre van egy szerethető csapatunk, amelyet élvezet nézni, és remélem, hogy a jövőben nagyon sok örömet okoznak még nekünk! Szegény '90-es évek elejebeli szurkolók mit élhettek meg a 4 bukott Super Bowl idején, mikor én egy ilyen reg. seasonbeli meccs után is összetörtem...Hungarian Bill
Gailey megpróbálja megváltoztatni a mentalitást, de ehhez kellenének az OT győzelmek is!!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
OK! Srácok a Steelerstől kaptunk ki! Remélem nem lesz összezuhanás!!!Steve ezt ma elkúrta, szerintem a tudattól blokkolt le, hogy ezzel a lasztival...., vagy a franc tudja, sajnos nem lett meg! Ilyen pici dolgokon múlik az "átok". Nem az ő meccse volt az Intben is benne volt picit.... szvsz.
A védelem jó volt (K Will óriási volt), Fitz szerintem jó volt !!
Zinedine, mert szembe fújt a szél!!!!
u.i. A Steelers kb a PO 1. köréig jut ezzel a teljesítménnyel!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Nagyon le vagyok törve...Megint csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal az egész csapat előtt, és fel a fejjel! Végre van egy szerethető csapatunk, amelyet élvezet nézni, és remélem, hogy a jövőben nagyon sok örömet okoznak még nekünk! Szegény '90-es évek elejebeli szurkolók mit élhettek meg a 4 bukott Super Bowl idején, mikor én egy ilyen reg. seasonbeli meccs után is összetörtem...
több mint 13 éve
Mindjárt sírok,ennyire szerencsétlen csapat nincs még egy a ligában.Szépen helytálltunk,nyerhettünk volna,de nem sikerült.Egy normális offszezonnal playoffesélyes a csapat szvsz,mert ekkora küzdő szellem szintén nincs még egy ilyen az NFL-ben.Mai napi jelige: "Köszönjük Steve (Emese)!"
több mint 13 éve
No offense, de sírni tudnék milyen egy balfasz csapat ez a bills.Komolyan, ezt, hogy lehetett elbaszni?
Miért kellett egy ilyen hülye playt hívni az ellenfél 35 yardosánál?
több mint 13 éve
yes, csakha Ike bemászkál a lukon 😛Nem ugyanolyan fontosságú poszt a vakoldali OT, mint az OG. 😉Soldadostenorxot kiegészítve pedig a Ravens passrush-t (ami ma már csak egy urban egend) nem hasonlítanám a mienkhez.labda vissza Urbik,
Ellenben éppen a falunkat féltem leginkább, mert továbbra is Jonathan Scott a LT, akit ti jól ismerhettek, hisz tavaly 8 meccsen volt kezdő nálatok. 😉 Ezt egy gyengébb passrush-sal rendelkező csapat is szétkaphatja, mint azt a Pats is tette.Soldados
meccslabda: Krüger with LeBeau!sutianap
inkább faszt, legyen Ziggy zsákocska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem ugyanolyan fontosságú poszt a vakoldali OT, mint az OG. 😉tenorxot kiegészítve pedig a Ravens passrush-t (ami ma már csak egy urban egend) nem hasonlítanám a mienkhez.labda vissza Urbik,
Ellenben éppen a falunkat féltem leginkább, mert továbbra is Jonathan Scott a LT, akit ti jól ismerhettek, hisz tavaly 8 meccsen volt kezdő nálatok. 😉 Ezt egy gyengébb passrush-sal rendelkező csapat is szétkaphatja, mint azt a Pats is tette.Soldados
meccslabda: Krüger with LeBeau!sutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
tenorxot kiegészítve pedig a Ravens passrush-t (ami ma már csak egy urban egend) nem hasonlítanám a mienkhez.labda vissza Urbik,
meccslabda: Krüger with LeBeau!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mert neki mákja volt, hogy a passzra figyeltünk 😛Tekintve, hogy CJ is asszem 50 yard körül futott meg Turner is, illetve McFadden 1.4es átlaggal futott ellenünk 10ből 14 yardot, szerintem Jackson tapsikolna a 70 yardnál 😀tenorxBenJarvus Green-Ellis miért is maradt ki a felsorolásból? 😉F.Schleck
Egyébként én szorosabb meccset várok, mint a legtöbb ember, de majd meglátjuk.
több mint 13 éve
Uhh, gameday a Steelers ellen. 😊 Eddig az AFC NORTH csapataival jó meccseket játszottunk, a Ravenst nagy küzdelemre késztettük, ráadásuk idegenben, míg a múltheti Bengals elleni meccs egészen fantasztikus volt. 😊
Hasonló mérkőzést várok, mint a Ravens ellen, ahogyan Bill is elmondta: szerintem a 3. negyedben még úgy ahogy partiba leszünk, de aztán bedarál minket a vashenger.
Abszolút underdog-ok vagyunk ezen a meccsen (is), úgyhogy nincs mitől félni, ki kell menni a pályára, és szívből, akarattal, alázattal, mindenféle nyomás nélkül játsszuk azt, amit tudunk. 😊
Remélem harapni fog ma is a csapat, mint ahogy az elmúlt hetekben. 😊
(Azért titokban bízom a nagy meglepetésben). 😊 😀
GO BILLS! :cool:
több mint 13 éve
tenorxot kiegészítve pedig a Ravens passrush-t (ami ma már csak egy urban egend) nem hasonlítanám a mienkhez.Ellenben éppen a falunkat féltem leginkább, mert továbbra is Jonathan Scott a LT, akit ti jól ismerhettek, hisz tavaly 8 meccsen volt kezdő nálatok. 😉 Ezt egy gyengébb passrush-sal rendelkező csapat is szétkaphatja, mint azt a Pats is tette.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Tekintve, hogy CJ is asszem 50 yard körül futott meg Turner is, illetve McFadden 1.4es átlaggal futott ellenünk 10ből 14 yardot, szerintem Jackson tapsikolna a 70 yardnál 😀tenorxBenJarvus Green-Ellis miért is maradt ki a felsorolásból? 😉
több mint 13 éve
Tekintve, hogy CJ is asszem 50 yard körül futott meg Turner is, illetve McFadden 1.4es átlaggal futott ellenünk 10ből 14 yardot, szerintem Jackson tapsikolna a 70 yardnál 😀
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Gameday!!!Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk az esélyesek a Steelers ellen, de meg lehet őket is szorongatni. A támadófalnak nagyon a helyén kell lenni, szerintem nem fog bedőlni, a Baltimore pass rush-al is elbírtak. Futást nem is érdemes erőltetni, Jackson örülhet, ha összehoz kb 70 futott yardot Én inkább a mi pass rush-unktól tartok, nem hiszem, hogy olyan gyakran oda fogunk érni Big Benhez, ha pedig lesz ideje célpontokat keresni, akkor megint 30 pont felett kaphatunk, ezesetben pedig nem kérdés a Steelers győzelem... Múlt héten a futás elleni védelmünk már mutatott bíztató jeleket (annak ellenére mondom, hogy Benson 100 yard felett futott), remélem Mendenhallt is tudjuk tartani.
Tipp: 4. negyedig partiban leszünk, aztán BB levezényel két TD-driveot egymás után, és így bukjuk be a dolgot.
Amúgy throwbackben játszunk ma, a kékben, ez az utolsó meccs idén, amikor retro-mezt vesznek magukra a fiúk.
LET'S GO BUFFALO! :cool:
több mint 13 éve
jó kis pre season-t produkált, meglepő hogy nem előbb került fel a rosterre!!!Roosevelt király. Csomót láttam tavaly a Bullsban, így a GM játékban is felszedtem. Remélem lesz olyan jó fogás mint a tampás Mike Williams 😊haromtMerriman IR 😂tenorxmegpróbáltuk, nem jött be 😕
Roosevelt a rosteren !!!BillsFan
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Merriman IR 😂tenorx😕 Én még azért reménykedem benne, hogy jövőre valami csoda folytán láthatjuk a pályán Bills-uniformisban...
több mint 13 éve
szaba
10 542
Most már valóban Lights out.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Roosevelt király. Csomót láttam tavaly a Bullsban, így a GM játékban is felszedtem. Remélem lesz olyan jó fogás mint a tampás Mike Williams 😊Merriman IR 😂tenorxmegpróbáltuk, nem jött be 😕
Roosevelt a rosteren !!!BillsFan
több mint 13 éve
Merriman IR 😂tenorxmegpróbáltuk, nem jött be 😕
Roosevelt a rosteren !!!