Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezt a Miami küldte Buffalo népének karácsonyra! Értékeljétek! 😉
több mint 13 éve
Hillis-t mi is lényegében megállítottuk 😊
több mint 13 éve
Gameday!😊 😉
Bayern-meccs után jöhet a Buffalo! 😊Hungarian Bill
(Bár most egyiket sem fogom látni... 😕 )
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Gameday!Ellenfél a Miami. Erről a meccsről sokmindent nyilatkozni nem nagyon lehet, valószínűleg ismét inkább a futójátékra fognak alapozni, kíváncsi leszek, meg tudjuk-e fogni majd őket, Hillist sikerült a múlt héten, az első drive kivételével. A passzjátékuk megfogható, főleg, hogy előreláthatólag McGee visszatér majd a kezdőbe, a hullámzó McKelvint váltva, aki ismét nickel-CB lesz.
Offense: 4 hadra fogható WR-ünk van, Johnson, Nelson, Jones, és Roosevelt. Kíváncsi leszek, hogy Steve milyen teljesítményt nyújt #1 WR-ként, de ha ő kicsit háttérbe szorulna, akkor még mindig ott van Nelson, és Roosevelt is nagyon jól edzett állítólag a héten. A falban annyi változás történt, hogy RG-ként Rinehart kezd majd Howarddal szemben. Meg is érdemli, mert jó volt a múlt héten.
A Miaminak ha jól tudom, egy halovány esélye van még a PO-ra, és a múlt heti Jets elleni győzelem tuti felspanolta őket. A csoportriválisok elleni meccsek közül kétség kívül ez tűnik a leginkább hozhatónak, jó lenne nem 0-6-al zárni csoporton belül.
Bayern-meccs után jöhet a Buffalo! 😊
több mint 13 éve
Első körben 5 pontos vereség, ezért vissza kéne vágni. 😛 Bár most elkapták a Jets-et, ami azért nagy fegyvertény, bár a Jets sincs nagy formában.
Kíváncsi vagyok melyik arcát mutatja ma a Dolphins, de ők az esélyesebbek.
GO BILLS!
több mint 13 éve
na vagyok újra 😊Evans is IR, először pályafutása során 😕
most sikerült megnézzem az utóbbi két meccset, a vikings ellen semmi nem jött össze a browns ellen is szarok voltunk de legalább nyertünk !!
két borzasztóan szar meccs volt...
végre szedjük a pickeket, látszik vmi fény az alagút végén
az O-Line sérülések miatt korántsem annyira hatékony az OFF..Spiller is végre mutatott vmit a Browns meccsen
az utolsó három derbi nehéz menet lesz!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Ha Kelsaynek nem is fogok levelet írni, de egy mea culpával tartozom; örülök, hogy az általam nagyon favorizált Shanahan nem nálunk kötött ki januárban...
több mint 13 éve
Shawn Nelsonnak is annyi, megy IR-re... Remélem nem ez volt az utolsó éve nálunk...Hungarian Billaz idei éve nem meglepő,hogy kuka,nem tudom hogy kap-e még lehetőséget,nem vagyok benne biztos 😕
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Shawn Nelsonnak is annyi, megy IR-re... Remélem nem ez volt az utolsó éve nálunk...
több mint 13 éve
Colin Brown, OT emberke a Baltimore PS-ből került Buffaloba ma.2009es drafton kelt el, a Chiefs vitte ötödik körben (Missouri egyetemre járt), de nem mutatkozott be a ligában. Aztán játszott UFL-ben, majd november végén lett Holló idén. Lee Evans helyén került rosterre, így érik neki a debütálás a ligában.
több mint 13 éve
Azt még Te is lestoppoltad volna 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na Helmut, ha még sokat „dicséred” McKelvint, a végén zár vagy 5-6 inttel 😊
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
OLB-ként tüntették fel a kezdőben ma, belül Poz, meg Ayodele voltak. Inkább nyilvánvaló passz-szituációkban vetették be (volt egy forced fumble-ja), a futás ellen még van hova fejlődnie. A kinti fórumokon nagyon dícsérik. Lehet, hogy Maybin helyett ő váltja majd be a reményeket?Amit pedig kihagytam; le a kalappal a Defense, és Edwards stratégiája előtt, Hillist tudtuk tartani az első drive kivételével, Delhomme elég halovány volt, és ezzel a meccset meg is nyertük.
több mint 13 éve
Srácok Moats ILB vagy OLBt játszik? Illetve mennyi snapet szokott kapni kb, van esélye, hogy kezdjen?
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Frednek 225 yard kell még az 1000 yardos álomhatárhoz. Tekintve, hogy a hátralevő meccseket a csoportriválisokkal játsszuk, és egyiknek sincs kutyaütő run D-je, úgy érzem, sajnos nem lesz ebből újabb 1000+ yardos szezon. De Fred ismét bebizonyította, hogy oda kell rá figyelni, mert az egyik legalulértékeltebb játékos a ligában!
több mint 13 éve
Nem voltunk túl jók,főleg o# oldalon,viszont a D# aprított.Mindegy,a lényeg a W.Rendkívül rizikómentes volt a menet! A Browns rossz napot fogott ki.
Szép volt skacok! 😊Newman
több mint 13 éve
grat. !
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Nem voltunk túl jók,főleg o# oldalon,viszont a D# aprított.Mindegy,a lényeg a W.Szép volt skacok! 😊
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Na csak meglett a győzelem! Azt hiszem, mikor Gaileyt kinevezték, és run heavy offenset ígért, én ilyen típusú támadójátékra gondoltam. Szépen hoztuk a yardokat, igaz nem volt a meccs végét leszámítva egy hosszabb futójátékunk se, de jól működött az offense. Nem volt egy jó meccs amúgy, de hát kit érdekel 😊Szép volt fiúk! 😊
több mint 13 éve
Kemény lesz. Az 5-7-es mutatónál szerintem jobb ez a Cleveland, ők is kaptak ki szoros meccseken, nyugodtan lehetne ez 50%-os mérleg, esetleg 7-5.Igaz,mi is jobbak vagyunk a 2-10-nél.
A Cleveland esélyesebb, jobban össze vannak rakva. De ha jó értelemben megőrülünk a pályán... 😊
Baltimore ellen majdnem győzelem, Pittsburgh ellen OT-s vereség, Cincy ellen nagy fordítás. Az AFC North csapatai ellen összességében jól teljesítettünk. 😊
Reméljük a Cleveland ellen is. 😊
GO BILLS!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Gameday!Érdekes meccs vár ránk hazai pályán a Barnák ellen. Legutóbb ugye talán az évtized legrosszabb NFL-meccsén kaptunk ki tőlük hazai pályán 6-3-ra, azelőtt pedig egy MNF-en kenték el a szánkat, ahol Edwards rögtön kezdésként 2 picket dobott... edwards már nincs, és annál a csapatnál szerintem jobbak vagyunk, igaz a Browns is. Egy hangyányival talán a Browns az esélyesebb most is. Kíváncsi leszek Woodra centerként, fősulin is ott tolta, remélhetőleg elbír majd Rogers-szel, ha utóbbi játszik. Újabb légitámadás várható majd, de remélem azért a Fred-CJ párosnak is lesz lehetősége magát megmutatni. Defense terén kicsit foghíjasak lettünk, főleg LB, és DE posztokon, remélem ez nem fogja a futás elleni védekezés további romlását jelenteni. A Traktornak már azt hiszem most beírhatunk egy újabb 100 futott yardon felüli meccset 😕 Ennek ellenére remélem, hogy Delhomme-ra tudunk majd nyomást gyakorolni, és akkor az ő esetében nem kérdés, hogy eladja. Bár mint az előző meccsen is láthattuk, hiába szereztünk egy csomó interceptiont, simán lezúztak minket 😕 Remélem, most nem fognak, és megszerezzük a harmadik győzelmünket is.
LET'S GO BUFFALO!
több mint 13 éve
Kellen Heard, DT; eddigi Raiders PS játékos, mostantól Bills playa lett. Elvileg NT lesz, Thomas Williams, LB lett elzavarva, hogy rosterre férjen.
több mint 13 éve
Sunday’s game against the Cleveland Browns at Ralph Wilson Stadium has not sold out and will be blacked out on local television.