Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Shawn Nelsonnak szerintem nem reszeltek az NFL-ben, de egyvalamit meg kell tanulnia, ha első számú Tight End akar lenni; mégpedig blokkolni. Nagyon jó kezei vannak, nagyon atletikus is (sokan a tavalyi draft egyik legnagyobb steal-jének tartották), de egyelőre a blokkoláson van mit javítani. De ezt már korábban is mondta, hogy Gailey szinte egyáltalán nem használja a Tight endeket, csak blokkolásra, amiben Martin és Stupar magasan jobbak, mint Nelson.
Hungarian Bill
Gates se nagy blokkoló, mégis elsőszámú TE. 😛 Gailey renderszébe ez nem fér bele, máshol sokkal jobb lehetne Nelson.
Dwan IR. ? 😕
több mint 13 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Shawn Nelsonnak szerintem nem reszeltek az NFL-ben, de egyvalamit meg kell tanulnia, ha első számú Tight End akar lenni; mégpedig blokkolni. Nagyon jó kezei vannak, nagyon atletikus is (sokan a tavalyi draft egyik legnagyobb steal-jének tartották), de egyelőre a blokkoláson van mit javítani. De ezt már korábban is mondta, hogy Gailey szinte egyáltalán nem használja a Tight endeket, csak blokkolásra, amiben Martin és Stupar magasan jobbak, mint Nelson.

Torbort sajnálom, kezdett magára találni (igaz ha Kelsaynek nem írtam levelet, akkor neki se fogok), Maybin talán megmutathatja... Ideje lenne már neki is dobbantani valamit, mert Moats eddig sokkalta több nyomást generál első évében, mint Maybin két év alatt...
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Köszi.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Így Moats esetleg többet játszhat?tenorx
Bryan Scott and Akin Ayodele are expected to step in for Torbor in nickel and base for his ILB duties. Then Aaron Maybin and two rookies in Antonio Coleman and Arthur Moats could be spelling Torbor on the outside.

több mint 13 éve
Így Moats esetleg többet játszhat?
több mint 13 éve
Ha már TE-eknél járunk,Shawn Nelsonnak reszeltek az NFL-ben?Mert úgy lett volna ugye,hogy ő lesz itt a kezdő,csak az eltiltása után kegyvesztett lett és lecsúszott a depht 3.helyére,láttok rá reális esélyt,hogy vissza nyerje a kezdő pozíciót?

Közben:
Buffalo Bills starting linebacker Reggie Torbor has an injured shoulder that will keep him sidelined indefinitely.

Bills coach Chan Gailey said Wednesday that Torbor will be out "a long time."

Torbor injured his shoulder during Sunday's overtime loss to the Pittsburgh Steelers.

szomorú,a Steelers ellen is nagyon jól játszott

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Bills leigazolta az 53-as keretébe a TE Mike Caussin-t a mi practice squadunkból.
http://www.bigcatcountry.com/2010/12/1/1849566/report-bills-sign-te-mike-caussin-to-active-roster
több mint 13 éve
Helm, olvastam a Bills-szel kapcsolatos részletes elemzésed a Hawks-topicban, és arra kellett rájönnöm, hogy néhány apróságon kívül (Fitz-e a megoldás?, Kelsay megéri-e a pénzét?, Jó-e az O-falunk, vagy nem jó?) maximálisan egyetértek veled!

Egyébként nézzük meg, hogy milyen játékosokat "kukáztunk" ki! Wrotto és Urbik a Steelers pass rusht nagyon megfogták! Visszanézve a meccset, Bell kegyetlen jó LT-ben (bár nem egyszer vette fel mellette Jackson jól a blitzet a második félidőben, mikor már nem empty backfielddel toltuk), ha így folytatja, a srácból nemsokára Pro Bowler lesz, ahogy Wood is, ha elkerülik a sérülések, szerencsére ebből a szörnyű lábtörésből sikerült teljesen felépülnie.

Levitre volt talán a leginkább az, aki kicsit kilógott ebből a falból a tavalyi szezon elején, de ő is rettenet sokat fejlődött. Hangman meg tényleg egy "tökönverő gennyláda" 😊, bár ez kell is egy olyan csoportban, ahol olyan NT-k vannak, mint Wilfork, vagy Jenkins (utóbbi nem tudom, fog-e még valaha játszani). Furcsa ez az egész, mert most is arra számítottam, hogy Fitzet rendszeresen kihozzák majd a zsebből (a Steelers is szerintem erre számított), de nem, a fal előtte áthatolhatatlan volt (kivéve azt a két sacket), és most már nemcsak az interior jó, hanem a két tackle is jól állta a sarat!

Nagyon kíváncsi vagyok a Minnesota elleni meccsre, új edzőjük van (akit egyébként mi is kinéztünk magunknak), úgy tűnik, össze is kapta őket, ez kétesélyes meccs! Bár lehet, hogy három... 😊
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/Steve-Johnson-blames-God-for-his-overtime-drop?urn=nfl-289770
Stewie eléggé kiakadt twitteren... De valahol érthető.
több mint 13 éve
Bakker Dwan... Pedig jó volt. Csak nem lesz ir. Helmut szedd össze magad, mi az h steelers bandwagon? Azért még nem szólok h hozzánk nem írsz, de ez már sok...szaba
Már elég régóta rajta van a Steelers bandwagonon 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Bakker Dwan... Pedig jó volt. Csak nem lesz ir. Helmut szedd össze magad, mi az h steelers bandwagon? Azért még nem szólok h hozzánk nem írsz, de ez már sok...
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Ezt a Buffalót a szezon elején lesajnáltam.... HATALMAS HIBA VOLT! Ha egy kicsit több fortuna lett volna veletek akkor nem 2-9 hanem 5-6. És egyrejobban úgy tűnik, hogy nem QB kell a drafton csak Fritzpatrick ne 1 nyaras fecske legyen..

Minden elismerésem a Bills csapaté mondom ezt Pats fanként.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Is Fitzy the man we need?
több mint 13 éve
Dwan Edwads minden bizonnyal IR-en landol, de ha mégse, akkor max a szezon utolsó két meccsére lesz bevethető. Jó hír viszont, hogy Spenc. Johnson a Vikes ellen játszhat, és Edwards kiválásával Carrington juthat több szerephez, aki jól játszott a Steelers ellen.
több mint 13 éve
Steve elég letört volt a sajtótájékoztatóján, szerencsére Gailey és a játékosok mindenben támogatják majd és biztosak benne, hogy jövő héten a Vikings ellen a régi Steviet látjuk majd! Én is az vagyok, fel a fejjel Steve, imádunk a TD-,és nem TD-elkapásaiddal, a dropjaiddal, a hasbalövéssel, meg a why so serious pólóval együtt! 😊Hungarian Bill
Én is remélem,nem az ő napja volt,tény,de már nincs nagyobb tétje az eredményeknek.Majd jövőre ne csináljon ilyet,ha playoffért megyünk... 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minden tiszteletem Uraim, le a kalappal a csapat elött. Helmut asszem a hét közepén említetted h a félidei elemzések "egész jók" a csapatnál. Hát ezt módosítanám kurva jóra!! Látszott h ismeritek Kuglert, szétszedtétek a falat BB elött. Gratru, nagyonis szerethető csapatotok van!
több mint 13 éve
Steve elég letört volt a sajtótájékoztatóján, szerencsére Gailey és a játékosok mindenben támogatják majd és biztosak benne, hogy jövő héten a Vikings ellen a régi Steviet látjuk majd! Én is az vagyok, fel a fejjel Steve, imádunk a TD-,és nem TD-elkapásaiddal, a dropjaiddal, a hasbalövéssel, meg a why so serious pólóval együtt! 😊
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Respect! Az NFL legnagyobb küzdői Ti vagytok, soha egy pillanatra sem adjátok fel, és én imádom ezt a mentalitást.Soldados
Köszi Soldi! 😊
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Respect! Az NFL legnagyobb küzdői Ti vagytok, soha egy pillanatra sem adjátok fel, és én imádom ezt a mentalitást.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Óriási hatalmas gratuláció nektek!!!!Haggans
Köszi szépen! leszünk mi még jobbak is!Helmut Zimmer
Úgy legyen....nagyon szimpatikusak vagytok,mint csapat és mint szurkoló tábor is. Remélem még sok nagy csatát fogunk vívni egymás ellen.Bár Helmut ha jól emlékszem te tiszteletbeli Steelers van vagy...javíts ki ha rosszul emlékszem.Haggans
Így igaz! All time band wagoner vagyok, csak nincs kedvem részt venni a Goodell takaroggy c szájkaratéban, illetve a Harrisonon és a Lamarron mindig holding van c történetben. De amúgy szerintem a rájátszásban megint oda fog húzni a szívem... Kár, hogy sok a sérült (nem akárkik), mert a Pats, Chargers, Jets trió ellen ez a játék szvsz kevés lesz!
De majd ha ott leszünk, meglátjuk!
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Minden tiszteletem az összes Bills rajongónak!

Ha nekem ilyen meccseket kéne átélnem hétről hétre, átgondolnám az életemet és lehet áttérnék valami nyugtatóbb sportra.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ejj a picsába is. Végig baszakodott a streamem, gyakorlatilag szaggatva néztem végig, így nem nagyon tudok normális véleményt mondani a meccsről. 😕

Kár ezért, nagyon jók vagyunk comebackben, de utána meg megijedünk a lehetőségtől, hogy jééééé, tényleg visszajjöttünk -10 akárhány pontról, utána meg elgörcsöljük, vagy nem tudom. Furcsa, de szerethető csapat a Bills. 😊
több mint 13 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 821 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Óriási hatalmas gratuláció nektek!!!!Haggans
Köszi szépen! leszünk mi még jobbak is!Helmut Zimmer
Úgy legyen....nagyon szimpatikusak vagytok,mint csapat és mint szurkoló tábor is. Remélem még sok nagy csatát fogunk vívni egymás ellen.Bár Helmut ha jól emlékszem te tiszteletbeli Steelers van vagy...javíts ki ha rosszul emlékszem.

" class="embed">
több mint 13 éve
Köszi Haggans és Tenorx!

Bár a Pittsburgh nem a szívem csücske, főleg az arrogáns szurkolói miatt (tisztelet a kivételnek), az igazság az, hogy a jó csapatnak van valóban szerencséje, és szerintem ha 17-szer egymás ellen játszanánk, a maradék 16-ot több, mint 10 pont különbséggel hoznátok.
több mint 13 éve
Steve remélem nem fog sokáig csüggedni ezen az overtime-dropon. Bár egész meccs alatt tőle szokatlan mennyiségű labdát ejtett ki, ha ezt az ölébe varázsolt passzt megfogja, a meccs hőse lehetett volna.

Hangman öröme pedig a hétfői C'mon Man-ben gyanús, hogy benne lesz... 😕