Carolina Panthers
32 feliratkozó
2 órája
Ramsnél működött a védelem, de nem védeni akarom őket 😀Bármennyire is szánalmas, ez a csaoat így is fejlődött tavaly óta, akármi lesz a maradék három meccsen. Sajnos nagyon mélyről jövünk, és tegnap látszott, ha nem szerzünk labdákat, nem játszunk szinte hibátlanul, nem tudunk meccset nyerni.Fejlődtünk, mint csapat, nem kérdés, a mostani két hiba ellenére a ST szerintem jól dolgozik, Bryce drága és nem jó de ő is fejlődött, van hogy ő nyeri meg a meccset, van hogy miatta megy el. Nekem a D-ből az nagyon hiányzik, hogy nem emlékszem olyanra, hogy most meg kell állítani valakit, és nemhogy megállítottuk volna, hanem ahogy most, elkezdtük nyelni a 10-15 yardos passzokat csuma üres emberre, vagy hogy pont mindig a first down plusz egy yardot engedjük, amikor Bryce felment az utolsó drive-ra, látszott hogy kurvára felszívta magát a Saints D és nem adják könnyen a yardokat, Tet elkapás vissza, jönnek, és baszki az könnyedén dobálta a first downokat Sough... Ez szánalmas volt, szánalmasabb, mint Bryce balfaszságai. Általában elfogadom hogy egy rendes irányítóval ezt a meccset nyerjük, de ahogy ez a D kinézett, egy mid tier irányító ellen meccsbe se maradtunk volna... Nem akarkom Sought szarozni, semmit nem tudok róla, minket kétszer könnyedén agyonvert, de az mégiscsak valami hogy ezen felül két győzelme van a Saintsnek. Nem valószínű hogy Brady második eljövetele a srác. Kezdek egyébként oda jutni, hogy az O és Bryce részben azért se fejlődik úgy, mert ez ellen a D ellen kell edzeni... No pass rush, elveszik a nagy játékot amit Bryce úgyis csak ritkán dob meg, amit hagynak az meg megy neki, azt akkor edzésen faszán nézünk ki, élesben meg a new orleansi nyugdíjas klub ellen kínlódás megy
gabokocka
SrBandi
3 órája
Sztem a bünti nélkül is beverte volna a kicker, nem ezen múlt, saját magunkban kell keresni a hibát. Nem lehet így felállni, vmi egészen nevetséges volt, és tényleg az a szánalmas, hogy ezt egy időkérés után sikerült elkövetni. No comment.Lehet, hogy kikapunk akár fg-vel, akár ot-ben, attól még ez gáz, egy hasonló slide utáni hit Youngon is volt és akkor (helyesen) elmaradt a zászló. A felállásnak volt értelme, a sideline passz ellen védekeztünk, ha ott adunk ingyen 8-10 yardot, akkor meg az a nevetséges... Ransomot se tudom hibáztatni, ha nem ugrik, akkor Shough még becsalt volna néhány yardot a csúszás előtt. Ezzel a qb slide szabállyal folyamatosan visszaélnek a csapatok, arról nem beszélve, hogy még sérülésveszélyes is lábbal előre csúszni, bármi van, beverik a fejüket a földbe.
gabokocka
Tepper takarodj!
3 órája
Sztem a bünti nélkül is beverte volna a kicker, nem ezen múlt, saját magunkban kell keresni a hibát. Nem lehet így felállni, vmi egészen nevetséges volt, és tényleg az a szánalmas, hogy ezt egy időkérés után sikerült elkövetni. No comment.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 órája
kicsit olyan idén a panthers, mint a magyar fociválogatott. underdogként felszívják magukat és leszállt herével közlekednek egész meccsen, amikor meg az underdogként hozott játék alapján esélyesként a papírformát kéne hozni, akkor meg jön a meltdown. hogy mást ne mondjak olyan jellege volt ennek a tegnapinak is, mint a magyar-íreknek. meccs jó részében full kontroll és a meglévő tudáskülönbség érvényre juttatása, aztán elfelejtik, hogy it's not over till it ain't over aztán lehet nézegetni buta fejjel a végén, hogy sikerült egy megnyert meccsen kiszopni
3 órája
Mi még mindig azok vagyunk a Tampának köszönhetőenSzembejött redditen a Ransom hit, ezen most jobban felbasztam magam, mint tegnap, botrány kamu flag. Shough meg egy szarházi soccer játékos szimulálást is lenyomott 😛Mi is eljátszottuk hogy PO esélyesek vagyunk, az mennyivel jobb
Jakehomer
TSzabi
Tepper takarodj!
3 órája
Szembejött redditen a Ransom hit, ezen most jobban felbasztam magam, mint tegnap, botrány kamu flag. Shough meg egy szarházi soccer játékos szimulálást is lenyomott 😛Mi is eljátszottuk hogy PO esélyesek vagyunk, az mennyivel jobb
Jakehomer
4 órája
Szembejött redditen a Ransom hit, ezen most jobban felbasztam magam, mint tegnap, botrány kamu flag. Shough meg egy szarházi soccer játékos szimulálást is lenyomott 😛
Tepper takarodj!
8 órája
Bármennyire is szánalmas, ez a csaoat így is fejlődött tavaly óta, akármi lesz a maradék három meccsen. Sajnos nagyon mélyről jövünk, és tegnap látszott, ha nem szerzünk labdákat, nem játszunk szinte hibátlanul, nem tudunk meccset nyerni.Fejlődtünk, mint csapat, nem kérdés, a mostani két hiba ellenére a ST szerintem jól dolgozik, Bryce drága és nem jó de ő is fejlődött, van hogy ő nyeri meg a meccset, van hogy miatta megy el. Nekem a D-ből az nagyon hiányzik, hogy nem emlékszem olyanra, hogy most meg kell állítani valakit, és nemhogy megállítottuk volna, hanem ahogy most, elkezdtük nyelni a 10-15 yardos passzokat csuma üres emberre, vagy hogy pont mindig a first down plusz egy yardot engedjük, amikor Bryce felment az utolsó drive-ra, látszott hogy kurvára felszívta magát a Saints D és nem adják könnyen a yardokat, Tet elkapás vissza, jönnek, és baszki az könnyedén dobálta a first downokat Sough... Ez szánalmas volt, szánalmasabb, mint Bryce balfaszságai. Általában elfogadom hogy egy rendes irányítóval ezt a meccset nyerjük, de ahogy ez a D kinézett, egy mid tier irányító ellen meccsbe se maradtunk volna... Nem akarkom Sought szarozni, semmit nem tudok róla, minket kétszer könnyedén agyonvert, de az mégiscsak valami hogy ezen felül két győzelme van a Saintsnek. Nem valószínű hogy Brady második eljövetele a srác. Kezdek egyébként oda jutni, hogy az O és Bryce részben azért se fejlődik úgy, mert ez ellen a D ellen kell edzeni... No pass rush, elveszik a nagy játékot amit Bryce úgyis csak ritkán dob meg, amit hagynak az meg megy neki, azt akkor edzésen faszán nézünk ki, élesben meg a new orleansi nyugdíjas klub ellen kínlódás megy
gabokocka
9 órája
Bármennyire is szánalmas, ez a csaoat így is fejlődött tavaly óta, akármi lesz a maradék három meccsen. Sajnos nagyon mélyről jövünk, és tegnap látszott, ha nem szerzünk labdákat, nem játszunk szinte hibátlanul, nem tudunk meccset nyerni.
9 órája
Olvasom sok helyen hogy az offensze-en múlt mert a védelem 20 ponton tartotta a saints-t... hát nem tudom, nem is értem, hogy tartottuk a saints, mikor érzésre úgy jöttek át rajtunk, mint meleg kés a napon hagyott vajon... egyszerűen nekem elegem van Everóból, teljesen mindegy ki sérült, akkor is hoz valamit a D, de elvileg amikor meg ott a gálakezdő, ugyanolyan szar, és az, hogy rendszeres, hogy harmadik és sokra hagyjuk az sok+1 yardos játékot, az mindennél jobban felbasz. Gyakorlatilag csak a red-zone-ban állítunk meg csapatokat, de szerintem ott is csak azért, mert már nem elég hosszú a pálya, kevesebb az opció... Nem generálunk nyomást, az elakpótól mindig méterekre van a védő, jó ha sikerül szerelni, de inkább elbaszott szerelés, mellé ugrás, kontakt utáni 4-5 yardok, ez egyszerűen semmire sem jó. Youngot lehet fosozni, jogos is, de szerintem tegnap ez nem rajta múlt. 17-10-nél 5(?) játék és 2 perc alatt engedtünk nekik TD-t, a saját 20-ason belülről indulva kb... ilyet nem lehet, mint ahogy utána a field goalért mentek és akkor is egyszerűen mintha meg se akarnánk állítani őket... Ha Canalesnek van töke, kibassza Everót, mert lehet hogy a szarból épít várat, de ez mégiscsak egy szarvár, és úgy tűnik, csak ez tud kijönni a kezei közül. nem tudom miért, de a védelmünk állapota mindennél jobban felbasz, hogy évek óta semmi ellenállást nem tanúsítunk, semmi nyomás, semmiMost már én se tudom őt védeni és igen ez a folyamatosan fogjuk le a nagy playeket ezért engedjük a kis játékokat, de közben a 3& hosszút ugyan úgy mindig benyeljük, vagy hogy Canalesnek kérnie kellett h a rookiekat játszassa, vagy amikor Horn elemében van neki is könyörögni kell h tegyék a legjobb elkapóra mert látszik h senki se tudja levédeni, vagy hogy a szertárosokkal ahogy írtad ugyan azt éri el mint a kezdőkkel és még lehet sorolni...
SrBandi
Az általad említett gyors menetelésen is ha jól emlékszem 4 playből 3 középre ment úgy hogy üresen volt az elkapó, Shoughnak nem is kellett nagy teljesítményt nyújtani csak megdobni az első olvasást egy üres embernek.
Tény hogy kifejezetten ellenünk fújtak (kiv a nem jogos td-nket) de ezekre ez nem mentség, ezt a meccset így is megkellett volna nyerünk ha tényleg po-ba akarunk jutni és azt akarjuk mondani hogy fejlődik a csapat.
10 órája
Olvasom sok helyen hogy az offensze-en múlt mert a védelem 20 ponton tartotta a saints-t... hát nem tudom, nem is értem, hogy tartottuk a saints, mikor érzésre úgy jöttek át rajtunk, mint meleg kés a napon hagyott vajon... egyszerűen nekem elegem van Everóból, teljesen mindegy ki sérült, akkor is hoz valamit a D, de elvileg amikor meg ott a gálakezdő, ugyanolyan szar, és az, hogy rendszeres, hogy harmadik és sokra hagyjuk az sok+1 yardos játékot, az mindennél jobban felbasz. Gyakorlatilag csak a red-zone-ban állítunk meg csapatokat, de szerintem ott is csak azért, mert már nem elég hosszú a pálya, kevesebb az opció... Nem generálunk nyomást, az elakpótól mindig méterekre van a védő, jó ha sikerül szerelni, de inkább elbaszott szerelés, mellé ugrás, kontakt utáni 4-5 yardok, ez egyszerűen semmire sem jó. Youngot lehet fosozni, jogos is, de szerintem tegnap ez nem rajta múlt. 17-10-nél 5(?) játék és 2 perc alatt engedtünk nekik TD-t, a saját 20-ason belülről indulva kb... ilyet nem lehet, mint ahogy utána a field goalért mentek és akkor is egyszerűen mintha meg se akarnánk állítani őket... Ha Canalesnek van töke, kibassza Everót, mert lehet hogy a szarból épít várat, de ez mégiscsak egy szarvár, és úgy tűnik, csak ez tud kijönni a kezei közül. nem tudom miért, de a védelmünk állapota mindennél jobban felbasz, hogy évek óta semmi ellenállást nem tanúsítunk, semmi nyomás, semmi
11 órája
A védelem felállásai védhetetlenek voltak. Horn nem volt nagy formában, de azért minden playben elfogadni a 8-15 yardos elkapást és csak a szerelés legyen meg utána……
Ez egy udfa roookietól is óvatos.
Elkótyavetyéltük amikor meg nagyon kellet már az a fél yard az egy egy elkapás az az 1 stop akkor elbasztuk.
Nekem ez a herotom, amikor nagyon kellene és egy kurva egyszerű feladatot nem tud végre hajtani egy csapat.
Ez az a szint mintha valaki gurulósba mindig kihagyná a 92. Percben kapott 11-est, de úgy hogy el se találja a kaput.
Szerkesztette: TSzabi
11 órája
Az 4th down futás kritikus play volt, persze egész évben nekimentünk az ilyeneknek és nagy átlagban jól jöttünk ki belőle (a Ramst a 4th down td-kel vertük, és azt a győzelmet nem adnám oda két Saints elleni w-ért sem), de azt ott nagyon elkúrtuk.Ebben szinte biztos vagyok, benne is lesz a tippmixemben 😀
Na ez van, nyilván a Seattle-t meg fogjuk verni, az illene hozzánk 😊
Jakehomer
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
12 órája
Nagy csoda nem történt.Sztem is fel lett készítve rendesen a csapat, egyszerűen most sem az O, sem pedig a D nem tudta lezárni a meccset. Ennyit tud jelenleg ez a csapat, háromból két negyedik kísérletet megcsináltunk, egyszer nem sikerült, ez van. Ami zavar, a védelem pussy felfogása, aminek a megkoronázása volt az utolsó play. Több harmadik és hosszút is megcsinált a Saints, ez szintén az überfos zónavédekezésnek köszönhető, ha már eljutunk odáig, hogy harmadik és hosszúra kényszeríjtük az ellenfelet, akkor igeni ott állítsuk meg a drive-ot.
12 órája
Az 4th down futás kritikus play volt, persze egész évben nekimentünk az ilyeneknek és nagy átlagban jól jöttünk ki belőle (a Ramst a 4th down td-kel vertük, és azt a győzelmet nem adnám oda két Saints elleni w-ért sem), de azt ott nagyon elkúrtuk.Na ez van, nyilván a Seattle-t meg fogjuk verni, az illene hozzánk 😊
Tepper takarodj!
14 órája
Az első meccsen nem volt kedve játszani a Panthers játékosoknak, ezt írtam is a követőbe, hogy ennyi unott arccal üldögélő játékost én rég láttam nfl meccsen. Most volt kedvük játszani, két és fél negyedig, de mintha 17-7-nél úgy gondolták volna, hogy akkor ez megvan, lehet menni haza. Rossz ez a Saints, de _ennyire_ nem rossz, mint amennyire elengedte a meccset a csapat. Fura idén a Panthers.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
15 órája
Elbuktunk, mehet mindenki a picsába. Tepper egy lassú felfogású embert gondolom neki kell még pár ilyen pofára esés, azt majd nézze nélkülem.
16 órája
Meg attol fuggetlenul, hogy orbitalisan szetcsaltak a Saintsnek a meccset, es tenyleg gyomorforgato volt nezni, hogy nem is tudnanak sokaig zaszlo nelkul elore menni, meg igy is nyerheto lett volna ez a meccs. De a biraskodas es vilagi bust Chase Young erolkodese mellette a legidegesitobb az a 4&1 futojatek volt...17-10nel. Ahelyett, hogy odaadtak volna Riconak vagy Csubesznek a snapet es izombol elore dol, inkabb kvazi az egyetlen lehetoseget is megadtuk arra, hogy elcsesszuk. Volt egy pillanat meccs vege fele, ahol a puntnal Canales mosolygott, kicsit mintha lenezne oket, hogy nem mennek vegig, mikor erezheto volt, hogy de k*rvara vegig fognak menni, zaszloval v anelkul. Sajat magunknak koszonhetjuk. Es barmennyire is jobb ez a szezon, mint az elozoek, egy ilyen kutyaszar csapattol, egy ilyen hulla gyenge QBtol kikapni, ha ezt annak lehet nevezni, azert egy picit bearaz minket. :/
21 órája
Nem biztos, hogy adnia kéne a Southnak idén csapatot a playoffba 😊Jöjjön egy válogatott az NFC Southból és az AFC Northból is a PO-ra. 😀
Jakehomer
21 órája
Remekül felkészültünk a byweek alatt.Egyébként azzal szerintem nem volt gond, jó volt a gameplan, ezt a meccset simán meg kellett volna nyerni, 17-7 után rohadtul elkényelmesedtünk, néhány full kreténséggel felraktuk az i-re a pontot. Nagyon gáz oda-vissza kikapni az Ainstől, főleg Evero sara btw, nemcsak az utolsó play miatt, az Olave td-nél is szar volt a koncepció.
Gorro
Nem biztos, hogy adnia kéne a Southnak idén csapatot a playoffba 😊
Tepper takarodj!
22 órája
ilyen szar QBtol meg mindenhol megbukott Chase youngtol kikapni szegyen. Nem erdemlunk POtnem hiszem, hogy ugyanazt a meccset neztuk, ha szerinted Shough egy szar QB😅
b /\ L i N T
a komplett belso tamadofal cserekbol allt, a szezon elott egyedul devin neal volt a futok kozul rosteren, o az elso driveban megserult.
a ket NFL szintu elkapobol vele kb a meccs felenel megserult. tekintve hogy kellen moore is tobbszor inkabb hatraltatja az iranyitot, mint segiti, szerintem ez egy atlagnal joval jobb teljesitmeny volt Shoughtol rookie QB-kent.
32/24 272yd 1 TD - tobbszor 3rd and longot megoldva.
amugy hajra, nyerjetek meg a csoportot, szimpatikus a csapatepites. szerintem bryce youngban sajnos nincs tobb, de ebben a gyenge csoportban lehet vele PO barmikor.
22 órája
Hát gecc, nem tudom ki találta ki a felállást az utolsó play előtt a D-be, de azonnal kibasznám. Üvöltött a TV-ből, hogy mi lesz. És mindezt egy időkérés után.
22 órája
Remekül felkészültünk a byweek alatt.A D eltunt utolso 2 driveban, es azt se ertettem h amikor egy td-re vezetunk miert nem fg-t lovunk? Megerdemeltuk ezekert a looset de az h ennyi zaszlo jott ellenunk es amikor a saints ugyan azt megtette akkor nekik nem az kifejezetten irritalo volt..
Gorro
22 órája
Ehhez csak gratulálni lehet...