Carolina Panthers
32 feliratkozó
5 órája
Nem láttam az elejétől, de most így visszanézve, volt egy kb 5 perces időszak, amikor totál kinyírtuk magunkat.A 4. kísérlet, majd utána 1 playből TD, aztán a fumbli.
Gyakorlatilag ez el is döntötte a meccset. Addig nagyjából kiegyenlítették egymást a brainfartok, ott elment a hajó. Szóval mondhatnánk akár, hogy az offense is balfaszkodott, de baszki 59 pont, szoptál 6 futott TD-t, közel 300 futott yard, embertelen, ennyire szar védelmet én még nem láttam, pedig azért az utóbbi években tesztelve volt a retinánk pár ügyes játékossal. És itt már nem lehet nem Everóra mutogatni, az ő rendszerébe lettek igazolva játékosok, aki máshol azért jól néztek ki, itt meg egy rakás szar. Szóval, innentől csak idő kérdése, mikor zavarjuk el a faszba, minél hamarabb, annál jobb. Persze a kérdés, ki a fasz lenne helyette, de rosszabb nem lehet,
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 órája
Nem nagyon alkottam eddig véleményt az egész offseassonról, csak fél szemmel követtem. Tegnap nem kellet sokáig néznem a meccset hogy visszatérjenek az érzések az elmúlt évekből.
Canales sem megoldás, a 3 döntés hozó közül még igy is Tepper a leghülyébb.
Morgan meg Canales közül meg az aki marasztalja Everot.
Pontosan ugyan ott vagyunk mint eddig loser kultúrából egyből villogni akarunk alapok meg sehol.
Évközbe majd megint felszedünk valamit magunkra ami bizakodásra ad okot, aztàn mennek nyaralni a srácok utánna a rövid gatyás edzések és megint szembe jön velünk a foci.
Elhiszem hogy edzésen jól néz ki bármelyik egység a másik ellen 1-1 playre.
Továbbra is úgy látom a kultúrával van a baj, nincs aki motiválja és rábírja a játékosokat a kemény munkára megkövetelné a maximális erőbedobást.
Majd párszor kifújják még a nózinkat, kikiáltják hogy ez a liga legszarabb csapata és oda teszik magukat többen. Akkor jobbak leszünk mint tavaly ezután mert a tehetség több, de ha nem lesz esély a PO ra nem fogják sokáig nyomni
Szerkesztette: TSzabi
10 órája
Nekem is ez a bajom Everoval, stat ide vagy oda, felrobbanok ettől a védelemtől. Pozitív ami kimaradt: Coker egy állat
11 órája
Majd ha a védelem jobb lesz, akkor Bryce krepál be, ilyen ez a popszakma.De az tény, hogy Everótól mihamarabb meg kell szabadulni, ezt a buzi védelmet nem akarom sokáig nézni.
11 órája
Pár éve alapvetően örültünk volna még ennek is, végülis két NFL csapatnak látszó csapat volt a pályán, Bryce nem volt szar, az elkapóink elkaptak labdákat, szóval optimizmusra is van ok.A hibák között voltak hülye hibák, drága hibák, meg frusztráló hibák. A hülye hibák, mint a DB penalty vagy az elejtett visszahordás, sokba kerültek, de ezek talán javíthatók. A drága hibák, mint a Tet fumble, az benne van sajnos, ez ilyen játék. Első félidőben nagyon felbaszott, hogy Williams feldobta a labdát és az elkapó a CB fejéről szedte le a labdát, elsőre szar védekezésnek tartottam, de végülis meg lehet adni, hogy az 50/50-es labdát az elkapó bravúrral szerezte meg, szóval ez is benne van.
A frusztráló viszont az volt, hogy két futott TD is volt amikor vagy 30 yardot futott Williams, és nem volt előtte senki? Megint betolatott mindenki az end-zone-ban, és ott vagyunk, ahol évek óta, hogy az Evero defense elveszi az összes nagy játékot, de engedi a first down plusz pár yardosokat. Kétszer sikerült megcsinálni ugyanazt, hogy nem hagyjuk passzolni, de engedjük hogy lefussa a védőket.
Nem tudom, mit lehet ezzel csinálni, stat alapján tavaly egy közepes védelem voltunk, előtte minden idők egyik legszarabb védelme, most igazoltunk nagy pénzért játékosokat, és negatív franchise rekordot sikerült dönteni, kapott pontokban tuti, de szerintem az engedett yardok és futott yardokban is.
Eddig Bryce ellen lehetett mondani, hogy nincs az a D ami következetesen 14 ponton tart ellenfeleket, szóval 17 szerzett pontokkal nem lehet nyerni, de most kicsit fordult - legalábbis ezen az egy meccsen eddig - a kocka, 37 ponttal meccseket lehet nyerni, olyan D-vel ami 31 pontot enged első félidőben, meg utána még 28-at, azt nem lehet rendszeresen túllőni, azzal nem lehet nyerni.
22 órája
Mondhatjuk, hogy a futás elleni védekezés még nincs finomhangolva, amúgy domináltunk
Tepper takarodj!
1 napja
9 - 33, vagy vmi hasonló végeredményt várok. Minden ami ennél jobb, kánaán.No worries, fantasyben játszatom a Bears hc-t, biztos győzelem.
gabokocka
Tepper takarodj!
1 napja
én azért örülök a kezdésnek és várom hogy lássam a csapatunk! 😀
1 napja
9 - 33, vagy vmi hasonló végeredményt várok. Minden ami ennél jobb, kánaán.
1 napja
Nincs nagy lelkesedés az opener miatt 😀Gondolom, senkiben sincs szemernyi kétely sem, hogy Bryce győzelemre vezeti a hadakat.
Tepper takarodj!
14 napja
Roster megvan. waived Wallace, released David Moore, hmm...ez meglepett6 WR, 5 TE. Szerintem rámegyünk a 2 TE felállásra jobban akkor mi is.
Gorro
14 napja
Ezt a Wallace projektet gyorsan elengedtük, mondjuk túl tudom élni.Dillonnak örülök, mindig kell egy disznó RB, aki fel lehet küldeni 1 yardért (nyilván majd Hubbard lesz seggre fejelve ezekben a szitukban minusz 1 yardért).
Azért az is mutatja, mekkora királyok vagyunk hogy cserélünk egy 2025-ös UDFA-ért, aki tavaly a Chargers gyakorlócsapatában volt végig. Ettől még lehet majd jó, csak kicsit viccesek ezek a tranzakciók, nehéz egy jól felépített rostert belelátni.
14 napja
Roster megvan. waived Wallace, released David Moore, hmm...ez meglepett
15 napja
Onnan érzed, hogy bitang a csapat, amikor az edzőtábor után tudsz a kezdőbe olyat igazolni, aki másnak nem kellett 😁
15 napja
Okereke a fedélzeten: www.espn.com/nfl/story/_/id/49764268/source-panthers-agree-veteran-lb-bobby-okereke

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
28 napja
Parádézott a csapat, a 2 minute warningnál sikerült egy 1st downt összekaparni büntiből. Sztem a szezon kérdése az lesz, hogy ha megint ugyanazt adjuk elő, akkor csak a hobbitról mondunk-e le, vagy edzőt is keresünk. Én meghagynám Canalesnek, hogy válasszon magának QB-t.1. Így vagy úgy de a Bryce experiment végére érünk idén, ez azért megkönnyebbülés. Ha tud olyan szinten játszani, hogy hosszabb szerződést kapjon, az is jó, ha nem, akkor legalább lezárjuk ezt a szakaszt, és újra dobunk, hátha most összejön.
gabokocka
2. Én is adnék Canalesnek meg Morgannek egy esélyt, hogy hozzanak olyan QB-t aki szerintük jó, és ha az első év nem néz ki brutál szarul, akkor kapnak még egyet, de addigra a sokat ajnározott Morgan draftokról is jobban fogjuk látni, hogy tényleg jók voltak, vagy csak a draft idejében néztek ki jól.
3. Kicsit furcsa volt azért belegondolni a közvetítés közben, mi lett volna ha az aktuális öreg megtartása helyett a feltörekvő fiatalt léptetjük elő. Hurney (vagy még Gettleman?) helyett mi van ha Beane-t léptetjük elő? Ha Rhule helyett Bradyt tartjuk meg? Ha nem is Bills, de Butker Gano helyett? Az összes döntés rossznak tűnik, de mi mindig szisztematikusan a rutinos öreghez ragaszkodtunk inkább.
29 napja
Parádézott a csapat, a 2 minute warningnál sikerült egy 1st downt összekaparni büntiből. Sztem a szezon kérdése az lesz, hogy ha megint ugyanazt adjuk elő, akkor csak a hobbitról mondunk-e le, vagy edzőt is keresünk. Én meghagynám Canalesnek, hogy válasszon magának QB-t.
Szerkesztette: gabokocka
1 hónapja
wow, Faneca, mennyi ilyen legendás karriert néztünk végigAzért durva mióta nézzük ezt a szart.Én Kordell Stewart-Neil O'Donnell qb párossal kezdtem 1995-ben,meg láttam rookieként 97-ben Alan Fanecat.
Nálatok is fake felhozta Alge Crumplert gecc, annak is ezer éve.
Jól megöregedtünk baszki...
gabokocka
Willie Parker
1 hónapja
Azért durva mióta nézzük ezt a szart.Én Kordell Stewart-Neil O'Donnell qb párossal kezdtem 1995-ben,meg láttam rookieként 97-ben Alan Fanecat.
Nálatok is fake felhozta Alge Crumplert gecc, annak is ezer éve.
gabokocka
1 hónapja
Én őket már csak stúdióban láttam, meg Smitht amikor már Ravens mezben szivatott minket 😀 De abszolút adom a formákatjake delhomme és steve smith sr.Vannak fenn videók a Charlotte Christian középsuli edzéseiről, zseniális. Olsen nagyon szererhető figura.Én annak nagyon örülök, hogy amikor elkezdtem nézni, akkor ilyen formák, egyéniségek voltak itt, mint Olsen, TD, Kuechly és persze nekem Cam is all-time kedvenc. De asszem Olsen, Kuechly és TD lenne az akivel meginnék egy sört. (és nem, TD nem a kvótanéger a felsorolásban 😀)
gabokocka
SrBandi
peach
1 hónapja
Azért durva mióta nézzük ezt a szart.Nálatok is fake felhozta Alge Crumplert gecc, annak is ezer éve.
1 hónapja
jake delhomme és steve smith sr.Vannak fenn videók a Charlotte Christian középsuli edzéseiről, zseniális. Olsen nagyon szererhető figura.Én annak nagyon örülök, hogy amikor elkezdtem nézni, akkor ilyen formák, egyéniségek voltak itt, mint Olsen, TD, Kuechly és persze nekem Cam is all-time kedvenc. De asszem Olsen, Kuechly és TD lenne az akivel meginnék egy sört. (és nem, TD nem a kvótanéger a felsorolásban 😀)
gabokocka
SrBandi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...