Carolina Panthers
33 feliratkozó
több mint 6 éve
Attól függ, ha 4.70et futottak akkpr nem olyan jó 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jacksont csak Goodwin tudta megverni a 40yardos spritben. Nem jelent semmit, de sose rossz dolog
több mint 7 éve
Nálam az volt, hogy ment a visszaszámlálás, és itt tettem-vettem a lakásban, mikor visszaültem, volt még 40 másodperc a számláló szerint. Csak úgy ráfrissítettem, hátha, és hátha... 10.59 volt még a gépem óráján de már tudtam nyomni két jegyet, ezután persze bő 5 perc a sorban, már épp kezdtem feladni aztán bedobta hogy akkor 2x125 font, meg az "apró", veszem-e. Irányítószámot simán megette, de valahol mintha kellett volna országnak othert választanom, nem emlékszem pontosan. Az a ratyi, hogy megrendeltem, örültem, le akartam ellenőrizni hogy akkor mi a szállítási cím - nagy barátom a magyar posta (not) - és sehol nem látni. Mindegy, valahogy majd lesz. Remélem jegyűzéren vagy rendes embereken keresztül mindenki tud szerezni jegyet, ki tud jutni, és élőben megnézni a saját csapatát.Detto. Komolyan mondom agyam elhagyom. Season ticket-nél is ez Volt, most sima jegyeknél is… Nem tudom mitöl függ az egész. Pedig 11:01-kor kattintottam.Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyreFélórát homokórázott, hogy sorbanállasban vagyok majd kiírta, hogy nincs elérhető jegy. Még félórát próbálgattam, de akkor már mindig rögtön azt írta, hogy nem talál elérhető jegy . Tököm😕
gabokocka
Gorro
Egyébként szerintetek McCaffrey meg tudja ismételni tavalyi teljesítményét?
Toto21
Meg persze eddig nem annyira, de most nagyon fosok, mi lesz campen, meg az első hetekben. Jó lenne a gálacsapatot látni...
több mint 7 éve
Igazából minden Camen fog múlni, ha jó lesz a válla sztem a határ a csillagos ég az egész offense számára, ha nem akkor megy majd a szenvedés.Egyébként szerintetek McCaffrey meg tudja ismételni tavalyi teljesítményét?Matt Kalil/Chris Clark/ Newhouse Roten, RKalil, Turner/Larsen, Moton
Toto21
Fal mögött csinálta ugyhogy Ő volt a csapat legjobb elkapója is, és Cam mondhatni elég limitált volt.
Most úgy nézki egy Little, Roten/Williams, Paradis, Turner, Moton fal mögül fogja megprobálni, úgy hogy az ellennek talán a 15+ yardos átadásokat is figyelnie kell.
Szerintem megismétli!
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
Reggel 6 óra előtt a gépnél voltam asszonnyal együtt, egyikünk se bírt venni , de 10:05-kor már kaptam az e-maileket a Stubhubtól meg a Viagogotól hogy ha lemaradtam nálluk bizony megvehetem... Most úgy 6x áron. Nem értem miért nem tiltják be ezt a viszonteladós maffiát. Közönséges rablás amit csinálnak. Szeptember fele talán lesz még egy arúsítás, meg majd lemennek az árak a szarháziaknál is mert ennyiért nem fogják tudni eladni az összes felhalmozott jegyüket...Detto. Komolyan mondom agyam elhagyom. Season ticket-nél is ez Volt, most sima jegyeknél is… Nem tudom mitöl függ az egész. Pedig 11:01-kor kattintottam.Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyreFélórát homokórázott, hogy sorbanállasban vagyok majd kiírta, hogy nincs elérhető jegy. Még félórát próbálgattam, de akkor már mindig rögtön azt írta, hogy nem talál elérhető jegy . Tököm😕
gabokocka
Gorro
Toto21
több mint 7 éve
Egyébként szerintetek McCaffrey meg tudja ismételni tavalyi teljesítményét?Matt Kalil/Chris Clark/ Newhouse Roten, RKalil, Turner/Larsen, Moton
Toto21
Fal mögött csinálta ugyhogy Ő volt a csapat legjobb elkapója is, és Cam mondhatni elég limitált volt.
Most úgy nézki egy Little, Roten/Williams, Paradis, Turner, Moton fal mögül fogja megprobálni, úgy hogy az ellennek talán a 15+ yardos átadásokat is figyelnie kell.
Szerintem megismétli!
Szerkesztette: TSzabi
több mint 7 éve
Detto. Komolyan mondom agyam elhagyom. Season ticket-nél is ez Volt, most sima jegyeknél is… Nem tudom mitöl függ az egész. Pedig 11:01-kor kattintottam.Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyreFélórát homokórázott, hogy sorbanállasban vagyok majd kiírta, hogy nincs elérhető jegy. Még félórát próbálgattam, de akkor már mindig rögtön azt írta, hogy nem talál elérhető jegy . Tököm😕
gabokocka
Gorro
több mint 7 éve
Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyreFélórát homokórázott, hogy sorbanállasban vagyok majd kiírta, hogy nincs elérhető jegy. Még félórát próbálgattam, de akkor már mindig rögtön azt írta, hogy nem talál elérhető jegy . Tököm😕
gabokocka
több mint 7 éve
ha valakinek van még tippje, hogy honnan lehetne jegyet szerezni, ne titkolja. köszönöm szépen! viagogo?Stabhub viagogo, de most megéri várni meg a szarháziak 6x áron adják
Ferkó69
több mint 7 éve
ha valakinek van még tippje, hogy honnan lehetne jegyet szerezni, ne titkolja. köszönöm szépen! viagogo?
több mint 7 éve
Én simán beírtam minden szarság nélkül és működött
több mint 7 éve
Sziasztok!Megvoltak a jegyeim és az istenért nem fogadta el a rendszer a magyar irányítószámot. Semmilyen formátumban sem így lemaradtam sajnos. Mit hibáztam, hogyan kell megadni az irányítószámot? Tettem én elé, utána H-t, HU-t de semmi. Nagyon szomorú vagyok, segítsen aki tud.
több mint 7 éve
Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyreNekem is, úgy tűnik, hogy nekem is elég jó helyre szól, már amennyire meg tudom állapítani a térkép alapján, remélem nem fog belógni valami oszlop vagy egy szekus sorfal 😀
gabokocka
több mint 7 éve
Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyre
több mint 7 éve
A vegen szerinted feltunt neki, hogy ki a csoka, azert vagott hirtelen olyan fejet?:d

több mint 7 éve
Itt pedig foleg az hogy mi lehet a terv Burnssel. Illetve én őt tudom elképzelni hogy ebbe jó lesz, Haynes Miller, Addison, Irvin talán.youtu.be/I2PVsfdVgxI
több mint 7 éve
gedam
6 508
Ezt elkéne tudni viselnie. Ahogy 50 000 ellenszurkolót is. Nem szabad rá reagálni. Igaziból az egész onnan indul hogy a csávó 0 a pályán ennek ellenére látványosan jól szokott szorakozni. Semmi jelét nem mutatja hogy neki nem felel meg a meccsenkénti 4 snap és hogy tenni kiván ellene. A szurkoloknak meg kicsit visszás hogy miota draftoltuk a csávót ide jött Poe, McCoy és Love-ot minden évbe vissza könyörögjük szogyiért. Ekközben a nagy befektetés bevonatja arannyal a haját abbol a pénzből amit a játékért kap. Azèrt a játékért ami köszönő viszonyba sincs azzal amit egy ilyen tehetségnek mutatni kéne.oké ebben az esetben igaza van a népnek, én csak ellenpontoztam egy kicsit.
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
Ezt elkéne tudni viselnie. Ahogy 50 000 ellenszurkolót is. Nem szabad rá reagálni. Igaziból az egész onnan indul hogy a csávó 0 a pályán ennek ellenére látványosan jól szokott szorakozni. Semmi jelét nem mutatja hogy neki nem felel meg a meccsenkénti 4 snap és hogy tenni kiván ellene. A szurkoloknak meg kicsit visszás hogy miota draftoltuk a csávót ide jött Poe, McCoy és Love-ot minden évbe vissza könyörögjük szogyiért. Ekközben a nagy befektetés bevonatja arannyal a haját abbol a pénzből amit a játékért kap. Azèrt a játékért ami köszönő viszonyba sincs azzal amit egy ilyen tehetségnek mutatni kéne.
több mint 7 éve
gedam
6 508
némi igaza van. az internetek népe ilyen szempontból igazságtalan és gonosz. hogy vki éppen nem állja meg a helyét az elit ligában, az nem jelenti azt hogy nem tehetséges az adott sportban, nem érdemel minimális tiszteletet. az nfl-re ez aztán különösen igaz. hányan próbálnak bekerülni évről-évre és hányan még csak addig sem jutnak el, hogy megmutathassák magukat. aztán bekerülsz és egyetlen hiba, amit fel lehet nagyítani és hopp, kígyóválú lúzerek már gyártják is a mémeket és terjesztik, hogy úgy érezzék ők vkik. össze akarják zúzni a másik álmát, mert nekik is ez lett volna valójában az álmuk, de a közelébe sem jutottak. érezze má’ a másik is fosnak magát, annak amik ők. na mindegy, szóval ezek a senkiházi, lusta gecik röhögnek egy olyan emberen, aki teszem azt 20 éve keményen hajtja az álmát: 5-10 jó év az nflben. aztán az vagy sikerül vagy nem, de aki akár egyetlen percet is játszott a ligában, az tehetséges focista és nem érdemli meg, hogy szarozzák vicceskedő poéngyárosok.Nem volt semmi extra, most volt a szülinapja, arany foliával bevont hajtincsei voltak meg hasonló dolgok. Aztan kiírta hogy party like a boss, erre érkezett több tucat komment hogy “party like a bust”.Ez a Vernon Butler mekkora egy istentelen kreténLemaradtam vmiről?
Turóczi Szabolcs
gabokocka
Aztán jól megmondta mindenkinek hogy senkik hozzáképest és nem tehet róla hogy nem olyan tehetségesek mint ő és ez miatt csorok. Persze ezutan törölt sok mindent.
Turóczi Szabolcs
több mint 7 éve
Nem volt semmi extra, most volt a szülinapja, arany foliával bevont hajtincsei voltak meg hasonló dolgok. Aztan kiírta hogy party like a boss, erre érkezett több tucat komment hogy “party like a bust”.Ez a Vernon Butler mekkora egy istentelen kreténLemaradtam vmiről?
Turóczi Szabolcs
gabokocka
Aztán jól megmondta mindenkinek hogy senkik hozzáképest és nem tehet róla hogy nem olyan tehetségesek mint ő és ez miatt csorok. Persze ezutan törölt sok mindent.
több mint 7 éve
Ez a Vernon Butler mekkora egy istentelen kreténLemaradtam vmiről?
Turóczi Szabolcs