Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 13 éve
egyetértek,a Charlie Johnson/Everette Brown-Greg Hardy DE duó(/trió) elég kell,hogy legyen,én középre húznék valakit,mert ott nem túl rózsás a helyzet,hogy finom legyek.Bowers kisebb kockázattal járna, mint Fairley, elvégre utóbbinak 1 domináns éve volt, míg Da'Quan karrierje hibátlanul fel volt építve. Viszont Everette Brown miatt én meglepőnek gondolnék egy újabb első körös DE húzást.HöriDareus, Bowers, Fairley vagy AJ Green lesz szerintem. Jimmy meg marad kezdő.Hörién is őket mondanám,de Bowers ne legyen,kell az a sör 😛
Mallett miatt se sírnék mondjuk,ha kijön 😊Newman
több mint 13 éve
Bowers kisebb kockázattal járna, mint Fairley, elvégre utóbbinak 1 domináns éve volt, míg Da'Quan karrierje hibátlanul fel volt építve. Viszont Everette Brown miatt én meglepőnek gondolnék egy újabb első körös DE húzást.Dareus, Bowers, Fairley vagy AJ Green lesz szerintem. Jimmy meg marad kezdő.Hörién is őket mondanám,de Bowers ne legyen,kell az a sör 😛
Mallett miatt se sírnék mondjuk,ha kijön 😊Newman
több mint 13 éve
Dareus, Bowers, Fairley vagy AJ Green lesz szerintem. Jimmy meg marad kezdő.Hörién is őket mondanám,de Bowers ne legyen,kell az a sör 😛
Mallett miatt se sírnék mondjuk,ha kijön 😊
több mint 13 éve
Dareus, Bowers, Fairley vagy AJ Green lesz szerintem. Jimmy meg marad kezdő.
több mint 13 éve
Kétségtelen, hogy érdekesebb lesz így a draft 😊 Letrade nehezebb lesz. Newton mint worst case scenario elég félelmetes.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Luck marad collegeban. Sokba fog ez fájni nekiJakehomerez mondjuk nem kis szopás,én mondjuk még Mallettel is megbékélnék
több mint 13 éve
ti meg kereshettek új 1/1-t.
több mint 13 éve
Luck marad collegeban. Sokba fog ez fájni neki
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
köszi-köszi-köszi
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Akkor Panthers fan leszek jövőre. És végre egy olyan csapat, amelyik nem a 3-4-re való átállást tartja varázsszernek.És ez mit jelent magyarul 😀JUNIOR#46Fewell a legesélyesebb HC jelöltHöri
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
És ez mit jelent magyarul 😀JUNIOR#46Fewell a legesélyesebb HC jelölt
több mint 13 éve
És ez mit jelent magyarul 😀
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Citing "folks up and down the building," Darin Gantt of the Rock Hill Herald reports that Giants DC Perry Fewell is a very serious candidate for the Panthers' head coaching job, "and possibly a favorite."Panthers owner Jerry Richardson is targeting "leaders, not celebrities," and Fewell fits the bill as a Tom Coughlin protege who's paid his dues as a 13-year NFL assistant. Fewell, 48, is considered a terrific communicator -- a quality valued highly in head coaches. The Panthers' lone interview so far has been with in-limbo Browns defensive coordinator Rob Ryan.
Source: Darin Gantt on Twitter
több mint 13 éve
aztec
1 360
Rob Ryan, Brown DC jön hozzátok interjúra.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
szaba
10 547
Rivera meg Fewell is sztem akkor lehet menő, ha jó oc lesz mellettük. A védelmet összeraknák, nem kérdés. Mondjuk Perry már volt interim, és nem is volt rossz.
több mint 13 éve
Rivera és Fewell is interjúzik. De nem hiszem, hogy nekik nagy esélye lenne, vagy talán csak remélem, mert ennyi erővel meg is tarthattuk volna Foxot.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Adios, Foxy!Jó edző voltál, de nem kiemelkedő.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ent85
57
Köszönöm Newman. Tehát akkor lesz 2011-es draft. És akkor jövőre mi alapján dől el a 2012-es draft sorrend? Az idei sorrend alapján?
Enthroner #85
több mint 13 éve
Jó ez a 26 fős lista van egy-két (sok) meredek név benne. Pl Dungy-t teljesen felesleges volt bele venni, de mondhatnék itt több nevet. Ez inkább egy lista azokról, hogy kiknek van/volt NFL HC ambíciói, nem pedig azoknak a listája akik ide jönnének.lesz draft mindenképp,lényegében ez a szezon lezárása
Arról nem is beszélve hogy az egész staff-ból Meeks-et sajnálnám ha el kellene mennie (valószínű mert az új HC hozni fogja az embereit). Na de majd meglátjuk.
És egy kérdés hátha tudja valaki. Lock out esetén (ne legyen!) hogy van a draft? Mert azért fura egy helyzet. Ha nem lesz draft mi lesz az idén végzettekkel. Mert akkor jövőre kétszer annyi játékos jönne ki ami meg megint csak egy érdekes helyzet. Ha erről valaki tud írj már meg légyszi.Ent85
több mint 13 éve
Ent85
57
Jó ez a 26 fős lista van egy-két (sok) meredek név benne. Pl Dungy-t teljesen felesleges volt bele venni, de mondhatnék itt több nevet. Ez inkább egy lista azokról, hogy kiknek van/volt NFL HC ambíciói, nem pedig azoknak a listája akik ide jönnének.Arról nem is beszélve hogy az egész staff-ból Meeks-et sajnálnám ha el kellene mennie (valószínű mert az új HC hozni fogja az embereit). Na de majd meglátjuk.
És egy kérdés hátha tudja valaki. Lock out esetén (ne legyen!) hogy van a draft? Mert azért fura egy helyzet. Ha nem lesz draft mi lesz az idén végzettekkel. Mert akkor jövőre kétszer annyi játékos jönne ki ami meg megint csak egy érdekes helyzet. Ha erről valaki tud írj már meg légyszi.
Enthroner #85
több mint 13 éve
Carolina Panthers Head Coach Candidates http://www.foxcharlotte.com/news/weird-news/Carolina-Panthers-Head-Coach-Candidates-111131739.html?gallery=y&img=0&c=y
#KeepPounding
több mint 13 éve
Már tuti hogy behúzzuk az 1/1 😀
több mint 13 éve
Már nem.... A Florida OC je lett.Delonso_kösz erről lemaradtam ért ez az ember ahhoz h általam nem kedvelt csapatokhoz kerüljön Pats, KC, Gators
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Már nem.... A Florida OC je lett.