NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
51
6
2:20, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 545
Szép volt medvék. Jövőhét azért kemény lesz 😊
több mint 13 éve
Látszik, hogy Ricsiék nemcsak a sasokat "kedvelik" 😊 Amúgy semmi különös nem történt nálatok tavalyhoz képest csak egy MM és egy RM a különbésg (na jó meg egy Peppers) de ennyi úgy tűnik elég gratula, élvezzétek míg lehet mert jövőre most már valóban mi jövünk (legalábbis remélem ha találunk egy épkézláb DC-t) 😛
több mint 13 éve
Attilahawks: Nincs szégyenkezésre okotok, a végére egész jól feljöttetek, jövőre pedig előre látom, hogy okoztok majd még szépen meglepetéseket. Szóval egy év múlva ugyanitt és nektek is sok sikert a jövőre nézve 😊Hát igen. 11 ponttal kikapni a leendő SB győztes otthonában, nem szégyenteli. 😊
Gabez
több mint 13 éve
Amúgy kövezzetek meg, de a jővő heti meccsel kapcsolatban sajnos az egész éves gondolatom van. Lehet müködik a védelem, de Cutler 50 % os, minden 2. meccsen játszik jól.Az alapszakaszban 11 győzelem: 22 TD/7 INTs, passer rating 105.1.
Tudom a mai győzelem kellett ahhoz hogy jővő héten lefagyjon, megcserélni nem lehetett😊))
Igyekszem örülni annak hogy eddig jutottunk, ősszel nem gondoltam volna.frozee
5 vereség: 1 TD/9 INTs, passer rating 48.2.
És a támadófal nem állt össze, csak a by week után. A Redskins elleni meccs kivételével ő megnyeri nekünk a meccseket, és nem elveszíti.
A közvetítéssel meg ne foglalkozzunk, ahol egy Mészöly Kálmán, aki saját bevallása szerint csak háromszor bundázott dolgozhat, azzal a csatornával nem kell különösebben foglalkozni. Legalább nem kellett streamelni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jól van, látom ti is ugyanúgy láttátok a közvetítést, ahogy én... 😊 Richiékkel nem kicsit lett tele a tököm most. Pedig alapból nincs bajom velük, de amit ma műveltek Cutlerrel... az már túl ment a határon.bevallom, nekem is durva volt a mai első meccs.
A lényeg, hogy amíg volt tét, addig nagyon simán hoztuk a mérkőzést, jövő 7en jön a Packers, majd meglátjuk, bármi megtörténhet!norris21
Olivér egyre kevésbé tetszik
több mint 13 éve
Gratu srácok
több mint 13 éve
Jól van, látom ti is ugyanúgy láttátok a közvetítést, ahogy én... 😊 Richiékkel nem kicsit lett tele a tököm most. Pedig alapból nincs bajom velük, de amit ma műveltek Cutlerrel... az már túl ment a határon.A lényeg, hogy amíg volt tét, addig nagyon simán hoztuk a mérkőzést, jövő 7en jön a Packers, majd meglátjuk, bármi megtörténhet!
több mint 13 éve
Amúgy kövezzetek meg, de a jővő heti meccsel kapcsolatban sajnos az egész éves gondolatom van. Lehet müködik a védelem, de Cutler 50 % os, minden 2. meccsen játszik jól.Tudom a mai győzelem kellett ahhoz hogy jővő héten lefagyjon, megcserélni nem lehetett😊))
Igyekszem örülni annak hogy eddig jutottunk, ősszel nem gondoltam volna.
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
NFC North powaa! Szépen lenyomtátok a Hawksot, azonban jövőhét keményebb lesz! 😀 Most grat!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Gabez
84
Attilahawks: Nincs szégyenkezésre okotok, a végére egész jól feljöttetek, jövőre pedig előre látom, hogy okoztok majd még szépen meglepetéseket. Szóval egy év múlva ugyanitt és nektek is sok sikert a jövőre nézve 😊Tüsi, csatlakozni szeretnék hozzád, mert én is majdnem leírtam az előbb: A BEERS egy igen-igen SZAR csapat! mi meg mint ilyen igen-igen SZAR csapat, a jövő héten konferenciadöntőt játszunk megelőzve olyan fantasztikusan jó csapatokat, mint a Vikings, Saints, és még sorolhatnám......
több mint 13 éve
Basszus, hihetetlen ótvar dumájuk volt végig.A vége komment gyakorlatilag az volt hogy a Seattle jobb csapat effektív, de a Bearsnek szerencséje volt és nyert.............😊)))))))))
Az örömömet mondjuk elvenni nem tudták, mert inkább röhögtem rajtuk, de pimaszok voltak😊))))
több mint 13 éve
nyerjetek csak, legalább 1 hétig utána olthatjuk kölcsönösen egymást konqal, utána meg csak én őt 😛HurkaOltsátok egymást nyugodtan, senki nem ítélkezik. Egyvalamire nagyon ügyeljetek, mindig védekezzetek.
Jó szarok voltunk, megtudtuk a szakértőktől. Gyakorlatilag hiba nélkül játszottunk, már ameddig volt tétje a meccsnek. Arról nem feltétlenül a csapat tehet, hogy a tengeri héják minimális ellenállásra sem voltak képesek. Ami engem nemkicsit meglepett. Pass rush hazai pályán továbbra sincs, nem is lesz. De támadóoldalon ebból profitálunk. Amíg Cutlernek ennyi ideje van, addig le van ejtőernyőzve. De ideje lenne kinyitni a playbookot, mert ezeket a játékokat az ellen fejből tudja. Mégis megcsináljuk, ez szép és jó, de ettől kezdve kevés lesz.
Aaron Rodgers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ja, amúgy Attilahawks: A maci repülés közben úgy meggolyózta a madaratokat, hogy egy év kell, mire újra repülni tud majd 😊Hát ez van ! 😕
brk: remélem ez lesz az év meccse!Gabez
Azért olyan szomorú nem vagyok, majd jövőre jobban megy.
Jövő héten csomagoljátok be a sajtfejűeket!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nyílván semmi esélyünk nem lesz egy ilyen kimondhatatlanul fantasztikus Packers ellentüsi91ez a beszéd
több mint 13 éve
Gratulálok!Remélem jövő héten nyertek, majd a Superbowl-on is!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Totál sikeres szezonunk van. Nyílván semmi esélyünk nem lesz egy ilyen kimondhatatlanul fantasztikus Packers ellen, de amit vártunk azt hoztuk. Elvertük a Seahawkst.Martz egyébként kurva sablonos. De tudtam, hogy play action passz lesz Kellen Davisnek. 😀. Amúgy zseni az öreg, tuti a szerződés hosszabbítás neki. Tudtuk, láttuk, megy a futás, akkor olyan nagy baj nincs. Nem kellenek 20-25 yardos futások elég a 3-4-5, de az állandóan, üzembiztosan. Most itt a végén kapjuk a yardokat, meg a pontokat, de kit érdekel. Jólvan azért ennyire nem kelett volna leszarni a végét.
Igen rossz helyről draftolunk. 😛 😂
Ilyen minden szempontból SZAR csapat, mint a Bears.
több mint 13 éve
.brk
1 890
brk: remélem ez lesz az év meccse!Gabezhát nektek igen, nekünk az majd Dallasban lesz 😀
najó nem kell a trash-talk, örüljetek most a győzelemnek, aztán majd jövő héten kiderül minden 😊
több mint 13 éve
Gabez
84
De most komolyan, miért nem a Kovács Sanyi a kommentátor? minden örömem el van rontva attól, hogy folyamatosan fikázzák a csapatot még 21:0-nál is. Cutler gyenge, ezzel máshol labdába sem rúgna, sajnálják, hogy ilyen gyenge meccset kell nézniük a nézőknek, stb, folyamatos nyünyögés, mintha én más meccset néznék, mint amit ők! na most nézem, most szerzett a meccs végén egy touchdown-t a Seahawks, mire őrjöngés megy, hogy végreeeee!!!! feltámad és megmutatja mire is képes.....menjenek a p.ba, de komolyan!Ja, amúgy Attilahawks: A maci repülés közben úgy meggolyózta a madaratokat, hogy egy év kell, mire újra repülni tud majd 😊
brk: remélem ez lesz az év meccse!
több mint 13 éve
.brk
1 890
here we come 😊
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Félidőig nagyon sima meccs, mintha a Seahawks minden puskaporát ellőtte volna a Saints ellen. Érik az NFC North-os belharc a főcsoport-döntőben.
több mint 13 éve
Nézi valaki a Comedyt most? Nagyon nagy ez a Jim szerint a világ rész. Bears.Packers rivalizálás van benne 😀FViktor93Néztem, nagyon tetszett. 😊
Már csak percek kérdése és kezdés, bárki bármit is mond, szerintem, már ott tart a csapat, hogy a mai meccset meg kell nyerni ahhoz, hogy egy csepp keserű szájíz se legyen a szezon után. Annak ellenére, - hogy bár én bíztam előre is a pozitív mutatós szezonban, mert Favre és a Vikingek összeomlását én valahogy tudtam előre -, hogy már a playoff is ajándék. De ma győzni kell!
több mint 13 éve
nyerjetek csak, legalább 1 hétig utána olthatjuk kölcsönösen egymást konqal, utána meg csak én őt 😛
több mint 13 éve
Azért a medvéid nem ilyen felemelt melső lábakkal várják majd a tengeri madárkák rohamait!...Attilahawks
De kár hogy ki lett véve a mínusz gomb... 😛Delete
😊
több mint 13 éve
Most kaptam a képet Seattle-ből:Ha ilyet fényképeztek volna élőben...... na,attól le lennék nyűgözve. Meg egy kicsit beszarva. Mutáns sasok (tengeri héják?) támadása, főszerepben Lorenzo Lamas
Remélem így is lesz !
Azért a Macik ellen nem lesz könnyű !Attilahawks
- Abe Simpson