NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
10
5
2:20, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Különösen jól szoktunk draftolni, ez tökéletesen igaz....tegyük hozzá, most azért abban a kalapban is változott a személyi anyag....no és vmit láthattunk Angelo-ból a tavalyi FA-ban, amit addig nem....most a draftnál várom uezt....lássunk vmi olyat, amit eddig nem: kifejezetten jól draftolunk...Mellesleg akkorát nem tud hibázni, hiányposztjainkon tényleg díp a klassz....😀 Bár tegyük hozzá, hogy gondosan kikerülheti a hiányra draftolást, és húz egy QBt, RB-t, és ehhez 4 D-linement....😀
Sajnos valahol kettő közé tudom belőni a dolgot reálisan...
Más: igencsak drukkolok a HC nélküli teameknek, hogy mielőbb jussanak vezetőedzőhöz....attól nem félek, hogy Marinénit bárki újra bevállalja most, de Martz még felmerülhet....ami még nagyobb gond, hogy Tice-t is megkínálhatják egy HC/OC állással, ami semmiképp sem jönne jól...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
A drafttal kapcsolatban pedig viszonylag szerencsések vagyunk...ugyan elég vékony a T-class, de a WR és CB kifejezetten deep, szal 2-3. körben is rátalálhatunk igazán fényes gyöngyszemekre....de mint tudjuk Angelo a 4-5. körben erős...😊Látom a vigyori pontosvesszőt, de én újra átfutnám a draftokat, csak mióta Big Love megérkezett a Szeles Városba. Ha valaki eltérő véleményen van, nyugodtan javítson ki. Középszerűség története, avagy a Jerry Angelo sztori.
Én modjuk az S-picken is elgondolkodnék (a weak class ellenére), eddig Wright kissé papírból van, és ha Manning megy, könnyen lehet Bullocks....ezt inkább ne erőltessük...Bear
2005
Mondjuk ez a class egészen botrányos volt, bust bust hátán, össze kellene számolni, hány edző és GM állásába kerültek ezek a játékosok
1 4 Cedric Benson RB három év alatt volt 5 jó meccse, tavaly már volt egy jó éve, csak a Bengalsnál. Kirúgva
2 39 Mark Bradley WR csak elkapni nem tudott, meg egészséges maradni. Kirúgva
4 106 Kyle Orton QB Nagyon súlyos ronturnert diagnosztizáltak nála. Trade
5 140 Airese Currie WR Meh
6 181 Chris Harris FS Jó volt elengedni (viccen kívűl), megnősült, nem kurvázik meg bulizik állandóan.
2006
Na, ez az igazán nagy baj ezzel az emberrel, semmi jövőképe nincs. Még egy két éves terve se. Ami nem hiányposzt, az nem létezik. Se Kiwanuka, se Mangold nem jött, pedig Kreutz, és Ogun is harminc évesek voltak.
2 42 Danieal Manning FS most van egy tűrhető éve, amúgy jó returner. Megérte letradelni
2 57 Devin Hester DB Nem rossz, egyáltalán nem rossz
3 73 Dusty Dvoracek DT ő se tudott se egészséges, se józan maradni. Kirúgva
4 120 Jamar Williams LB ST játékos. Trade
5 159 Mark Anderson DE Egy jó éve volt. Kirúgva
2007
1 31 Greg Olsen TE Kellett neki négy év, mire leszálltak a heréi. Ilyen játékost 4 körben simán el tud hozni akárki. Nekem már akkor se tetszett, de akkor még nem tudtam, hogy békaemberekkel fogok találkozni
2 62 Dan Bazuin DE Anyáddal
3 93 Garrett Wolfe RB Semmi lehetőséget nem kap, ST
3 94 Michael Okwo LB Egy alulméretezett LB, nagyon kellett, Kirúgva
4 130 Josh Beekman G Egy tűrhető éve volt, most állástalan. Kirúgva
5 167 Kevin Payne SAF Amikor Payne volt a kezdő, elértük a mélypontot. A Rams adott érte valamit
5 168 Corey Graham CB ST, kezdett, de szánalmas volt.
7 221 Trumaine McBride CB, kirúgva
2008
1 14 Chris Williams OT Nem úgy sült el, ahogy vártuk. Talán LG poszton tud jót alakítani
2 44 Matt Forte RB Remek. De ha Benson bevált volna, ugye....
3 70 Earl Bennett WR Jó. Cutler miatt azért ő is jobban néz ki
3 90 Marcus Harrison DT Hol túl kövér, hol beteg, gondolom mikor milyen elvonási fázisban van. Kétszer kezdett, szánalmas volt, azóta gyepet alig lát.
4 120 Craig Steltz DB Meh
5 142 Zack Bowman CB kedvencem
5 158 Kellen Davis TE Kib****ul kellett egy TE
2009
3 68 Jarron Gilbert DT Edzeni nem szeretett, de ki tudott ugrani a medencéből
3 99 Juaquin Iglesias WR Kirúgva
4 105 Henry Melton DE Na, egyszer a kapanyél is elsül. jó pass rusher, megbízható kezdő sose lesz
4 119 D.J. Moore DB Jó nickel, amúgy kezdő sose lesz
5 140 Johnny Knox WR Steal.
5 154 Marcus Freeman OLB Egy alulméretezett LB. Kirúgva
6 190 Al Afalava DB Rosszabb volt, mint Payne. Kirúgva
7 246 Lance Louis G Rosszabb, mint metcalf.
Idén jött Wright, aki sokat sérült és sokat hibázik, Wotton, akiből még lehet valaki, Moore (CB), aki pályára nem lépett, és J'Marcus "Big Sexy"Webb, akinek ötvennyolcas lába van. Ezek a srácok nemigazán sztárjátékosok. A potenciál se nagyon van meg bennük, hogy azok legyenek. Azokat a sztárokat most ne is soroljuk fel, akikről lemaradtunk a hátsó körökben. Jönnek jó szabadügynökök, a Cutler-trade megmentette az állását. De draftolni, és csapatot építeni nem tud.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Persze, hogy nem. Sőt, jobb is ez így.Mondjuk alapban egy olyan szar csapattal, mint amilyen Bears nyílván kevesebbet foglalkoznak, de ez nem is baj.tüsi91Bármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91Én úgy fogom nézni a ma esti Packers-Phillyt, hogy tök mindegy ki nyer. Ha a Philly, akkor őket kell újra megverni, ha viszont a Packers nyer, akkor jöjjön a Seahawks, és vágjunk vissza nekik! Mindkettő ellen látok esélyt, és most már mindkettő ellen úgy vélem, hogy mi lennénk az a csapat, amelyikkel kevesebbet foglalkozna a média. Előzetesen. 😊norris21
több mint 13 éve
Nincs ok az aggodalomra, Jimmy! Webbért majd kapunk két első kört, és minden rendben lesz...😊Véletlenül se mondjál ilyet. Így is túl magas a draftpozíciónk, ha bejutnánk a legjobb négybe, akkor még szabadügynökök se jöhetnének. Mankins, Kalil, vagy Yanda el van felejtve (ha egyáltalán elengedik őket). Már így is korlátoz minket a Top8 szabály. A legjobb az lett volna, ha bevánszorgunk 10 győzelemmel, aztán egyből kizúgunk. Így meg imádkozhatunk a drafton.füligjimmyIdén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91
T. Harris-re visszatérve, én nem vagyok olyan biztos benne, hogy kivágjuk....főleg akkor nem, ha úgy alakul, hogy nem húzunk majd D-line-ba...bár mint tudjuk ez nálunk már hobbi....😀
Angelo-ra offseasonkodására pedig most tényleg kíváncsi vagyok....tavaly itteni regnálása legjobbját fakította szerintem, szal reménykedem....jelezném, hogy egyáltalán nem állunk elöl a fizetésekkel....ha jól emlékszem, akkor valahol a mezőny második felének elején vagyunk...
A drafttal kapcsolatban pedig viszonylag szerencsések vagyunk...ugyan elég vékony a T-class, de a WR és CB kifejezetten deep, szal 2-3. körben is rátalálhatunk igazán fényes gyöngyszemekre....de mint tudjuk Angelo a 4-5. körben erős...😊
Én modjuk az S-picken is elgondolkodnék (a weak class ellenére), eddig Wright kissé papírból van, és ha Manning megy, könnyen lehet Bullocks....ezt inkább ne erőltessük...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Véletlenül se mondjál ilyet. Így is túl magas a draftpozíciónk, ha bejutnánk a legjobb négybe, akkor még szabadügynökök se jöhetnének. Mankins, Kalil, vagy Yanda el van felejtve (ha egyáltalán elengedik őket). Már így is korlátoz minket a Top8 szabály. A legjobb az lett volna, ha bevánszorgunk 10 győzelemmel, aztán egyből kizúgunk. Így meg imádkozhatunk a drafton.Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk alapban egy olyan szar csapattal, mint amilyen Bears nyílván kevesebbet foglalkoznak, de ez nem is baj.Én úgy fogom nézni a ma esti Packers-Phillyt, hogy tök mindegy ki nyer. Ha a Philly, akkor őket kell újra megverni, ha viszont a Packers nyer, akkor jöjjön a Seahawks, és vágjunk vissza nekik! Mindkettő ellen látok esélyt, és most már mindkettő ellen úgy vélem, hogy mi lennénk az a csapat, amelyikkel kevesebbet foglalkozna a média. Előzetesen. 😊norris21Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91
több mint 13 éve
Én úgy fogom nézni a ma esti Packers-Phillyt, hogy tök mindegy ki nyer. Ha a Philly, akkor őket kell újra megverni, ha viszont a Packers nyer, akkor jöjjön a Seahawks, és vágjunk vissza nekik! Mindkettő ellen látok esélyt, és most már mindkettő ellen úgy vélem, hogy mi lennénk az a csapat, amelyikkel kevesebbet foglalkozna a média. Előzetesen. 😊Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.
több mint 13 éve
Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Hinnye. További sok sikert kívánok e párhuzam atyjának.
több mint 13 éve
Vontak egy párhuzamot (mindig és mindenkivel), hogy mivel Lewis utolsó évében volt, ezért elvesztette az öltözőt, ezért szar a Bengals = ha nem hosszabbítanak vele, a Bears is szar lesz. Na, erre varrjál gombotNem hosszabbítanak vele, és akkor olyan lesz, mint Marvin Lewis?füligjimmyHogy szerződése lejárta után 2 nappal újra aláír?Mikey
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nem hosszabbítanak vele, és akkor olyan lesz, mint Marvin Lewis?füligjimmyHogy szerződése lejárta után 2 nappal újra aláír?
több mint 13 éve
Az uborkaszezon szele már megcsapott mindenkit. Mivel a kis Harbó állítólag kapott egy nyolcmilliós ajánlatot, egyből megfújták a harci kürtöket, hogy akkor Big Love????!!! Vele mi lesz?! Nem hosszabbítanak vele, és akkor olyan lesz, mint Marvin Lewis? Vagy adnak neki évi 10 milliót? Jajistenemjajistenem! Aztán ez se tartott egy napig se. De az én kedvenc időszakom az most jön. Véget ért az alapszakasz, és ilyenkor mindig színre lép Jerry Angelo.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Brian Urlacher has been named NFC defensive player of the month for December/January.
több mint 13 éve
A Green Bay elleni meccsen az volt az érzésem, hogy az a csapat fogja megnyerni a meccset, amelyik előbb tud TD-t szerezni, sajnos be is jött. De ez akár a Bearsnek is sikerülhetett volna, de miután a Packers szerezte meg, teljesen elvesztették a fiúk reményt és a kedvet is talán, onnan kezdve teljesen uralta már a meccset a Packers, és megérdemelten nyerték meg azt. A Bearsnél a végére már teljesen eluralkodott a "legyünk túl rajta, szusszanjunk egyet, aztán jöjjön a PO" érzés! Remélem sikerül majd felpörögnünk, mert szerintem hazai pályán bárki is érkezik majd ellenünk, lesz esélyünk!GO BEARS!
több mint 13 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1919 jöhet a savkonquerormiért savaznánk? szvsz jól összefoglaltad a meccset is, a két csapat szituját is, meg amúgy is a bears-el szimpatizálsz ugye 😀
Remélem ez a 2 hét elég lesz a regenerálódásra és arra is hogy jól harapjanak (nem Tysonosan...) a PO-ra a srácok.
Többet adott nekünk ez a szezon mint vártuk, de MEGÉRDEMELT a csapat PO-ba jutása, szembetűnő a fejlődés(az egész szezonra nézve) tavalyhoz képest és ez jó.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
BEARS' 2011 OPPONENTSHome: Atlanta, Carolina, Kansas City, San Diego, Detroit, Green Bay, Minnesota, Seattle
Away: New Orleans, Tampa Bay, Denver, Oakland, Detroit, Green Bay, Minnesota, Philadelphia
több mint 13 éve
Hét óra, jesssszzz.Én se értettem, a támadók mit akarnak. Esküszöm, hallottam Ron Turner sátáni kacaját. Ez egy általa megszerkesztett, a kukából kikotort gameplan volt. Szarul játszott Manu, de nagyon (ami nem újdonság). És ha ő rossz, az meglátszik Cutler mezén. Miért nem jött be Kellen Davis? Knox is ritka tré volt. Mikor jön a blitz, már automatikusan tudnia kellene mit csináljon. És senki nem beszélgetett el vele meccs közben, hogy figyelj fiam, ha Woodson blitzel, fordítsd a fejed a QB felé, várd a passzt. Webbet otthagyni egy az egyben bárkivel.... okos. Garza simán besegíthetett volna, nem tette. Hamár játszanak a kezdők, Forte miért nem kapott még plusz tíz cipelést? Az egyetlen használható játékos volt. Nem értem, és nem értem. Ha játszanak a kezdők, miért nem használjuk fel a teljes taktikai repertoárt?
A védelmen annyira nem lepődtem meg, Big Love álmából felketlve lehív egy meccset McCarthy ellen, snap előtt nagyon sokszor áthívták a játékot, pontosan tudták, mit akar az ellen. Bárki jön majd szembe, rosszabb lesz a D ellenük.
Csikágó Béééééérssz!!!!
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Közben eldőlt az is, hogy január 16-án vasárnap magyar idő szerint este 7 órákor (embernek való időpontban 😊) fogadjuk majd a Philly-t vagy a Seahawks - Saints győztesét.A meccsről még, hogy Roach és Wright megsérültek ezért nem játszottak 2. félidőben és ezért tűnt fel Bullocks safetyben. 😊
Wrightnak valóban elég sok problémája van az egészségével. :/
Valóban Zordd benne van a gyenge mérleg is, mint ami tavaly kijött. Idén nyertük ált. a szoros meccseket, tavaly meg rendre buktuk őket, úgy hogy reális esélyünk volt nyerni. Bármilyen szarok voltunk 2009ben, ha szerencsénk is van akkor is PO közelben lettünk volna.
egy kis összefoglalás számokban a szezonról:
http://www.pro-football-reference.com/teams/chi/2010.htm
Kíváncsi leszek Iglesias mire viszi majd a Vikingsnál. Ő is tovább bővíti azon játékosok táborát, aki Angelo alatt lett draftolva és meghatározó embereivé váltak a csapatnak. Jah nem...
több mint 13 éve
Szerintem egy PO győzelem után már nem nagyon fognak pattogni. Meg azért lássuk be, hogy ebben a csapatban az 5-11 ugyanúgy benne volt, mint a 11-5. Amúgy azért illett volna hozni ezt a meccset. Mármint ez az offense teljesítmény érthető lett volna, ha Cutlert padoztatjuk, és kvázi leadjuk a meccset. De egy olyan meccset, ahol a csapat 10 pontot kap, meg kell nyerni (mindíííg, minden körülmények között).
több mint 13 éve
Gabez
84
hát, életem egyik legunalmasabb meccse volt ez tegnap, pedig nagyon vártam már a zúzást egymás ellen. Pedig a védelem nagyon ott volt, mégis megint előjöttek a gyengeségek, a sackek, Cutler pontatlanságai, remélem nem fognak előjönni ezek már a playoffban, mert már utálom hallgatni a kommenteket erről a meccs alatt. De komolyan, második helyen bejutunk a rájátszásba és miről beszélnek? A macik örülhetnek, hogy benn vannak, mert szerencséjük volt, Cutler pedig tavaly a legtöbbször földre vitt irányító volt, az idény elején pedig a GB esélyesebb volt és sokkal jobb csapat nálunk, blablabla....MI VAN????????????? mi kell ezeknek, hogy végre értékeljék amit elértünk?
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Számomra szívderítő látvány volt, hogy a védelem újra jól játszott. 300 kapott yard alatt tartottuk a GBt, 10 ponton. Totál jó teljesítmény. Bowmant azért ne erőltesük CBbe. Jennings vs Jennings párharcot meg talán a mi fiúnk nyerte, de semmiképp sem vesztette el.Az offense rész, olyan amilyen. Nyílván sablon játékokat hívtunk végig. Megint eltolódtunk a passzok irányába. Nem tudom szándékosan-é vagy sem. Bennett ugye nem is játszott, Hester is csak a végén volt fenn WRbe. Láthattunk egy jófajta Rashied Davis gálát. 😂.
Jó kérdés, hogy a draft első körében melyik posztra húzzunk. Offensive Tackle, CB, esetleg egy WR. Meglátjuk. Most 2 hét szünet. Én személy szerint jobban örülnék a Phillynek, mint a Saintsnek.
Egyébként én eddig azt hittem Bersz fan vagyok, de Olivér rádöbbentett, hogy én a Csikágó BÉÉÉRSZnek drukkolok.
több mint 13 éve
Először úgy álltam a meccshez hogy ez egy nesérüljönmegsenkimertszétverekvalamit, aztán amikor láttam mire megy a GB elkezdtem drukkolni hogy üssük ki őket, mert ha az egész szezon alapján igen, ez alapján a meccs alapján egyáltalán nem érdemelték meg a PO-ot.Hja, nem biztos, hogy minden divíziógyőztes ellen megengedik az ilyen alattomos játékot, de nagyjából ezt vártam. Mert a kisebb-nagyobb holdingokat nem fújják le, az egy dolog, de ennyi illegális kézhasználat (Clifton Peppers ellen, az nagyon, fogalmazzunk úgy, veterán megmozdulások voltak), meg pass interference....... De engem nem is ez zavar a legjobban, ott a helyszínen kicsit nehezebben emésztettem, ők is bejutottak, a szakértők szerint megtiszteltetés volt, hogy egy ilyen szar csapat, mint a Bears egyáltalán pályára léphetett egy ilyen minden tekintetben kitűnő csapat ellen. Viszont írtam múlt héten, ha a Lembón jó lesz a védelem, akkor biza a Soldzsör talaja a ludas a hazai pályás vajúdásban. Ez viszont gáz. Én mondjuk tényleg nem hittem, hogy odateszik magukat, a sajtótájékoztatókon csak vállvonogatások voltak, meg magyarázkodás (ha kikapunk, akkor sincs semmi, meg van egy extra hetünk blablabla). Én meg várom a draftot.
Most kis pihenő aztán jön a finálé...davemayer
Várható ellenfelek (tudtommal, nem vagyok teljesen biztos): ha nyer az Eagles, akkor ők, egybként a Saints-Seahawks nyertese. Én személy szerint úgy unom az Eaglest, hogy az valami hihetetlen. Jövőre is megyünk hozzájuk. Komolyan mondom, ők a negyedik csoportellenfelek. Ráadásul megvertük őket az alapszakaszban, az sose jó jel. Sean Payton ellen Big Love még nem veszített meccset, valami 4-0 (lehet, hogy csak 3-0) a mérlege. A Seahawksnak jó lenne visszavágni, de nem minden papsajt.
- Abe Simpson