NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
áááééé,áááééé 😀

Kikaparta nekünk a gesztenyét a Vikes, nagyon jó volt végigolvasni az eredménykövető topicot 😛

ezért az eredményért imádkoztam, mostmár azt mondom adjuk is le a pontot (mármint nem baj ha kikapunk)
nem kell lesérülni és kijelenthető hogy a SEA és a WAS elleni meccsek kivételével ÁLOM alapszakasz volt ez kérem :cool:davemayer
nekem annyira nem tetszett élőben eredménykövető,kb csak eagles fan volt,ment a faragóricsizés😊 De a meccs nagyon...

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
2nd seed here we goanfernee
marad bármi motiváció a gb ellen?vittore
érdekes hogy nektek most ez az eagles L a lehető legrosszabbkor jött...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
áááééé,áááééé 😀

Kikaparta nekünk a gesztenyét a Vikes, nagyon jó volt végigolvasni az eredménykövető topicot 😛

ezért az eredményért imádkoztam, mostmár azt mondom adjuk is le a pontot (mármint nem baj ha kikapunk)
nem kell lesérülni és kijelenthető hogy a SEA és a WAS elleni meccsek kivételével ÁLOM alapszakasz volt ez kérem :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Grat a bye weekhez srácok! Ez alkalommal küldöm nektek az örök klasszikust 😊 http://www.youtube.com/watch?v=VFnbYW8MCXc
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Cutler is csak egy félidőt tol sztem.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
marad bármi motiváció a gb ellen?vittore
http://www.youtube.com/watch?v=wHEzr-jrcXA

0:49-nél az okosság. Ezen kívűl semmi. Cutler játszani fog, támadófal szintén, Urlacher-Briggs, rajtuk kívűl a kezdők inkább majd csücsülnek, szerintem meg a cserék kapnak majd sokal több lehetőséget (Wotton, Melton, Taylor, Bennett, Kellen Davis, Bowman stb).

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 323 — Giants fan
marad bármi motiváció a gb ellen?
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
2nd seed here we go

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Manningnél is a lóvé kérdéses. Nem tragikus a Harris, Manning, Wright safety 3as. Ahogy nézegettem Wright mostanság elég sokat fenn van, főleg Manning helyett, szóval Manningnek azért nincs nagyon mire vernie magát. Snapek 60%ánál többet sztem nincs fenn és ez az arány a jövőben nem fog növekedni. Korrekt áron belül maradjon, mert returnöknél is jól használható, de akkor sem rínám teli a pézsét ha menne. Mondjuk ebben az esetben elgondolkodtató a Steltz és Bullocks által nyújtott depth minősége. Főleg, úgy, hogy Jimmy is írta, hogy Wright egészsége több, mint kérdőjeles. Nekem hajaz Mike Brownra így keménység terén, csak ebből előbb-utóbb ő jön ki rosszul. A másik, hogy szerintem Tinoisamoatól is búcsút veszünk. Tavaly 2 meccsen játszott, idén is hagyott ki 3-4et. Lehet megint eljön HH ideje, esetleg Roach. Nem tudom. Harris tuti megy szvsz. Amilyen DL fetisizmus van itt még oda is eltudok képzelni egy draftot.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Már csak annyit kellene elvárnunk a Bearstől, hogy csináljon a Packersből szimpatikus csapatot! 😊csi77
Ohó, ez odavert egy nagyot 😂

http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1228-bits-bears-chicago--20101227,0,2081982.story

Éreztem, hogy egy Kreutz hosszabbítás lóghat a levegőben. Jó, ezt még meg tudom emészteni, a fal jobb oldalát tényleg rendberakják (continue to overhaul, ugye). Itt van helyben Edwin Williams, ő is elég jónevű center volt egyetemen, mikor kezdett RG-ben, elég jól játszott, csak ugye a segghülye Webb mellé kell egy veterán felkiáltással visszarakták Garzát. De van egy olyan érzésem, hogyha a hátralévő (minimum) két meccsen a fal jól játszik, nem lesz ide húzva senki. Manning szerintem továbbra se kielégítő megoldás safety posztra, ahogy Wright se lesz. Nem csinál olyan hibát, amit ne lehetne apasztalattal orvosolni, de most van rá egy fogadásom, hogy soha nem lesz egészséges 16 meccset. Mindegy, egyelőre ezzel is együtt lehet élni, van fontosabb poszt. Nálam mostmár a sorrend: RT, CB, WR (bármennyire tagadtam eddig, mostmár használjunk olyan kifejezéseket, hogy helyezzük a támadósort új dimenzióba). Ha Angelo draftol, végülis tökmindegy.

Aaron Rodgers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! Az ünnepek alatt nem nagyon tudtam meccset nézni, csak az eredményeket követtem, de az most elég volt! Már csak annyit kellene elvárnunk a Bearstől, hogy csináljon a Packersből szimpatikus csapatot! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
szerinted mennyi esély, h legalább vmi szerény draftcetlit kapjunk érte? Vagy szokás szerint csak ki fogjuk baszni, mint annak rendje és módja? 😊

Amúgy sajnos Harristől tényleg csak felvillanásokat vagy még azt sem lehet látni, és ez szomorú, mert amekkora potenciál volt benne még 4-5éve....soma80
Drafcetlire esééééééély? Nincs olyan hülye, aki ekkora fizetéssel átvenné (nem is a garantált a sok, inkább a bónuszai). Waiwer, ott nem viszi el a kutya se, kirúgjuk, aztán valaki negyedennyiért újraszerződteti.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Megmondtam, vagy megmondtam? Még valamit eltalálok az idén, az arcom nem fog beférni a fórumra.füligjimmy
ezek alapján, akkor szinte biztos, h Harristől megválhatunk? Ő nyilatkozta, h érzi, nem nagyon marasztalnák őt...soma80
Mivelhogy azt is megmondtam, hogy Harris ki lesz rúgva, ki lesz rúgva. Ennek semmi köze ahhoz a tényhez, hogy a snapek felében sincs a pályán, Melton remek nickel rusher lett, és járna neki egy 3 milliós bónusz. Azért lesz kirúgva, mert én mondtam. Csak mondom

2 millió garantált 3 évre? Sütipénzfüligjimmy
szerinted mennyi esély, h legalább vmi szerény draftcetlit kapjunk érte? Vagy szokás szerint csak ki fogjuk baszni, mint annak rendje és módja? 😊

Amúgy sajnos Harristől tényleg csak felvillanásokat vagy még azt sem lehet látni, és ez szomorú, mert amekkora potenciál volt benne még 4-5éve....
több mint 13 éve
#Bears have signed long snapper Pat Mannelly and DT Matt Toeania to contract extensions.

#Bears sign LS Patrick Mannelly to a 2-year extension and DT Matt Toeaina to a 3-year extension.

Egyik a DL-ben rotációban használt emberke szerződése megoldva.soma80
Megmondtam, vagy megmondtam? Még valamit eltalálok az idén, az arcom nem fog beférni a fórumra.füligjimmy
ezek alapján, akkor szinte biztos, h Harristől megválhatunk? Ő nyilatkozta, h érzi, nem nagyon marasztalnák őt...soma80
Mivelhogy azt is megmondtam, hogy Harris ki lesz rúgva, ki lesz rúgva. Ennek semmi köze ahhoz a tényhez, hogy a snapek felében sincs a pályán, Melton remek nickel rusher lett, és járna neki egy 3 milliós bónusz. Azért lesz kirúgva, mert én mondtam. Csak mondom

2 millió garantált 3 évre? Sütipénz

- Abe Simpson
több mint 13 éve
#Bears have signed long snapper Pat Mannelly and DT Matt Toeania to contract extensions.

#Bears sign LS Patrick Mannelly to a 2-year extension and DT Matt Toeaina to a 3-year extension.

ezek alapján, akkor szinte biztos, h Harristől megválhatunk? Ő nyilatkozta, h érzi, nem nagyon marasztalnák őt...

Toeaina received $2 million in guarantees, but full financial details of both deals were not disclosed.
több mint 13 éve

Megmondtam, vagy megmondtam? Még valamit eltalálok az idén, az arcom nem fog beférni a fórumra.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

Egyik a DL-ben rotációban használt emberke szerződése megoldva.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Átrakták a meccset itteni idő szerint 22:15-re.

több mint 13 éve
NA és akkor pár véleményt váró kérdésem:
Jimmy írta meccs közben, hogy a talaj nem kedvez a Dnek. Ez miben nyílvánul meg? Nehezebb lekövetni az elkapók mozgását az oké, ezenkívül?
A másik pedig én nem vagyok biztos benne, hogy jót tenne az, hogyha pihennénk egy hetet. Viszont, ha 3. helyen végzünk akkor a Packersel zsinórban 2x játszunk. Vélemények?

Amúgy kíváncsi vagyok mikor találják meg a firkászok, hogy csak azért lettünk POban, mert a 16 meccsből csak 6ot játszottunk olyan ellen, akinek pozitív a mérlege.tüsi91
Még a secondary rendben is lenne (csak mikor nincs nyomás, akkor látsszik, hogy szarok). Egyszerűen a front seven nem tudja rendesen megvetni a lábát. Egy olyan védelemnél, ami a sebessége épít, ez sokszor végzetes. Egy irányváltásnál már lassabbak, a védőfal nem tud olyan lendülettel kilőni. Az LB sor ezért is nézett ki még a két héttel ezelőttinél is szarabbul, és nem láttam, hogy Sanchez egyszer is földrekerült volna. Ha a lembón jobb lesz a front seven (gyorsabb), akkor igazam van. Ha em, akkor simán formahanyatlás. Tegyük hozzá, ez a Jets O mintha direkt a Bears D ellen lenne kitalálva. Ehhez képest a 3. negyed közepétől már nem volt gond. Én a játékhívásokat is hibáztatom, teljesen felesleges 2 deep safety, úgy néz ki mégis minden meccsen szopunk miattuk egy TD-t, lehetne sokkal agresszívebben játszani.

A firkászokkal meg nem kell törődni. Idén a Packers sok meccset veszít el szorosan. Az ugye pech. Aha. Ha tavaly mi megnyerjük az összes olyan meccsünket, ami 7 ponton, vagy azon belül dőlt el, akkor a mérlegünk lett volna 12-4. Akkor mit mondjunk, a tavalyi teljesítmény szar volt, vagy csak pechesek voltunk? Szerintem szar teljesítmény volt. Tetszettek volna forradalmat, akarom mondani game winning drive-ot vezetni. Most idén a Packers peches, mert sok szoros meccset buknak. Mi meg mázlisták vagyunk. mindegy. Én szívem szerint nem játszanék velük kétszer egymás után. Vagy akkor inkább adjuk le a meccset, aztán lepjük meg őket valamivel. A by week jól jön, most végre van egy olyan edzői stáb, aki ki tudja használni az időt.

a tegnapi meccsel kapcsolatban kiemelném Manumaleumát, eszméletlen nagyokat blokkolt. Webb senkivel nem maradt ott 1 az 1ben, általában besegített Garzának, Manu meg egyedül levette a pályáról az OLB-t, nem ette meg a stuntokat, jól vette fel a blitzeket. Omi ott maradt 1 az 1ben, gyönyörűen dózerolt. CW az elmúlt mecceken úgy húz, mintha Ruben Brown tért volna vissza. Még a végén nem lesz falember draft :o

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
ha ma nyer a Packers, tudtommal már rájátszásban vannak. Ez engem nem zavar, sőt, jöjjön csak északról a szabadkártyás. A Lions is addig volt mindenkinek szimpatikus, míg el nem kezdtek nyerni. Ahogy ment a fika, hogy alig bírtuk őket megverni, egy ilyan sza... szimpatikus csapatot. Hoppá. Az NFC North nem a köcsögök játszótere :cool:
füligjimmy
nyertünk, sajnos még nem vagyunk bent, ahhoz le kell győznünk benneteket, vagy kurva nagy szükség lesz Rexy és a Saints szolgálatára...
a vastaggak szedettel teljes mértékben egyetértek, szívemből szóltál és köszönet a jókívánságokért!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Jó elemzés Tüsi, az elemzők meg bekaphatják, meg mindenki aki azt hiszi hogy ez nem eredmény. Eleve hányan gondolták szezon előtt hogy egyáltalán esélyünk lesz a POra a bazierős GB és az ugyancsak biztos SB-résztvevőnek kikiáltott Vikes mellett?

Lehet beszélni a sérülésekről, ez maximum a GBnek lehet kifogás (jogos), de ez ebben a játékban benne van( pl tavaly nálunk Urlacher...) az hogy a csapatuk jó még nem jelenti a SB-t alapból.
Megmondom őszintén ha én lennék a stratéga nem adnám fel ezt a meccset, már csak a rivalizálás miatt sem, bár lehet hogy a mi esetleges bravúrgyőzelmünk(az lenne a Lambeau-n) sem hoz semmi változást amilyen gyenge ez a Giants...
Nem örülnék egy GB meccsnek a Wild Cardon, Po-hangulat biztos meglenne de 1. ők verhetnek minket inkább 2. vissza kéne vágni a Giantsnek azért az alapszakasz meccsért +1. nem komázom Eli-t, ütni kéne az Óriásokat 😊

Kijött a lépés idén a Bearsnek (ez is kell ebben a sportban) de lesajnálni azért csak nem kéne...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
A másik pedig én nem vagyok biztos benne, hogy jót tenne az, hogyha pihennénk egy hetet. Viszont, ha 3. helyen végzünk akkor a Packersel zsinórban 2x játszunk. Vélemények?tüsi91
még egyáltalán nem biztos, hogy mi leszünk a 6-ok 😛Hurka
na basszus azt hittem 1 meccses fórba vagytok a Giantsel és a Bucssal szembentüsi91
én arra gondoltam, hogy akár még 5-ek is lehetünk, de ebből a szempontból is igaz sajnos 😊
több mint 13 éve
A másik pedig én nem vagyok biztos benne, hogy jót tenne az, hogyha pihennénk egy hetet. Viszont, ha 3. helyen végzünk akkor a Packersel zsinórban 2x játszunk. Vélemények?tüsi91
még egyáltalán nem biztos, hogy mi leszünk a 6-ok 😛Hurka
na basszus azt hittem 1 meccses fórba vagytok a Giantsel és a Bucssal szemben
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
még egyáltalán nem biztos, hogy mi leszünk a 6-ok 😛
több mint 13 éve
Vegyes érzelmek keringenek bennem a mérkőzést illetően. Egyrészt örülök természetesen a győzelemnek, annak, hogy a csapatnak van tartása, a kulcs playeket rendszerint megcsinálják, másrészt a defense utóbbi időkben nyújtott teljesítménye csalódás és aggodalom keltő.
Offense: A fal a legkellemesebb csalódás volt tegnap. Nyílván most lehet azzal jönni, hogy az idei Jets passrush mérsékelt, de ellenünk még a nuku rushal rendelkező csapatok is villogtak. 4. negyedben tettek ki egy statot, hogy a 3. negyedben, 0 hurry, 0 knockdown, 0 sack Jayen. Ilyen negyed tuti nem volt még idén. Szóval le a kalappal a tegnapiért. Talán az első NFL szintű teljesítmény volt a szezonban pass protection terén. A futójáték már a bye óta viszonylag jól megy. Legalábbis szélre. Forte rookie évében volt ilyen jó, mint mostanság. Gondolom Tice foglalkozott Olsennal is, mert szemmel látható a fejlődése a blokkok terén. Forte 22 yardos TDjénél is likvidálta a védőt. Cutler érdekes egy játékos. Tegnap is csinált olyan amatőr hibát, hogy égnek állt a hajkoronám. Nevezetesen az egyetlen sacknél, már réges rég kinn volt a zsebből, de ha nincs elkapód kedves Jay, hajítsd ki a pályáról és ne várd meg a sacket légyszi. Az csak mellékes, hogy majdnem safety lett. Mondjuk amilyen rakétákat odatolt...
Tegnap az első félidőben látszott, hogy nincs egy kimondott klasszis No.1. WR. Jay dobott 3-4 olyat, hogy a WRünk kezébe ment és igaz, hogy böszme jó volt a coverage, de ezt elkellene kapni és nem droppolni. Tegnap is kristálytisztán látszott, ha megy a futás, akkor a passzjátékunk is életveszély.

Na a csalódás:
A bye óta:
Bills a spreaddel megfirkált minket
Vikings: BRETT FAVRE már nem jelentett nagy akadályt és a rookie Webb se
Miami: itt jól játszottunk
Philly: még azt mondom, hogy itt is
Lions: komoly égés az első fi.ben
Pats: totális megsemmisülés (de erre azt mondom ellenük OK)
Jets: lásd Pats, de ez....

A Jets offense komoly gödörben volt, ehhez képest erősen szétszedtek minket. DL legszarabb meccse volt, Briggs totál formán kívül, amit Brian már nem bír el. Jenningsre dobálni passrush hiányában jó opció. Talán egyedül a safetyk teljesítményét lehet dicsérni. Tegnap a Cover 2 minden szarságát kihasználta a Jets, nem is értettem ebbe Marinellit. Talán lehetett volna agresszívebben védekezni.
Ezer szerencse, hogy az offense most jó passzban van és képes jelentős mennyiségű pontot felrakni a táblára.

ST: Gould tudtuk, hogy előbb utóbb hibázik majd. Belefért. Azért hálát adhatunk, hogy ilyen kickerünk van, nem úgy, mint pl. Dallasnak. Bár ebben a szezonban jóval több bizonytalansága van, mint eddig. Hester+(Manning) és a coverage team meg elképesztő. Nem tudom Graham FA lesz?
Itt jegyezném meg, hogy méltatlanul kevés szó esik arról az Úriemberről, aki 6 éve liga elit STt rak össze. Dave Toub for president.

NA és akkor pár véleményt váró kérdésem:
Jimmy írta meccs közben, hogy a talaj nem kedvez a Dnek. Ez miben nyílvánul meg? Nehezebb lekövetni az elkapók mozgását az oké, ezenkívül?
A másik pedig én nem vagyok biztos benne, hogy jót tenne az, hogyha pihennénk egy hetet. Viszont, ha 3. helyen végzünk akkor a Packersel zsinórban 2x játszunk. Vélemények?

Amúgy kíváncsi vagyok mikor találják meg a firkászok, hogy csak azért lettünk POban, mert a 16 meccsből csak 6ot játszottunk olyan ellen, akinek pozitív a mérlege.