NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
7
5
2:20, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Szép sétálóidőnk lehet a meccsen:korai előrejelzés
-5/-11, lehet havazás is....
http://www.weather.com/outlook/events/nfl/gameforecast/60605?eventid=364993
Csikágó Sör futball...😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Chicago BííííírszMa reggeli szösszenet egy kereskedelmi rádió hölgy bemondójától:áááá neee, ez mekkora beteg áááá 😂 😂 😂davemayer
"... bejutott a rájátszás következő körébe, ahol már ott vannak a csikágói sörök..."
😀Witchdoctor
több mint 13 éve
Ma reggeli szösszenet egy kereskedelmi rádió hölgy bemondójától:áááá neee, ez mekkora beteg áááá 😂 😂 😂
"... bejutott a rájátszás következő körébe, ahol már ott vannak a csikágói sörök..."
😀Witchdoctor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ma reggeli szösszenet egy kereskedelmi rádió hölgy bemondójától:"... bejutott a rájátszás következő körébe, ahol már ott vannak a csikágói sörök..."
😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ez max annyiban igaz h mind2 ki tud esni tartósan a ritmusból, de játékstílusra ég és föld. Cutler tipik gunslinger, míg Cassell tipik West Coast QB.empty taxiIgen, nem is játékstílusra gondoltam itt, hanem pl. erre, hogy mindkettő elég kétarcú: az alapszakaszban összességében most jól teljesítettek, bevezették a csapataikat a PO-ba, de láthattuk tegnap, hogy Cassell ezen a meccsen éppen a negatív oldalát mutatta, és máris búcsúzhattak a rájátszástól. Ezért van bennem ez a dilemma (meg gondolom még sokakban), hogy Cutler vajon a jobbik arcát mutatja majd, vagy a "Cutleres hülyeségeket" hozza, és úgy jár, mint Cassell...
több mint 13 éve
Amúgy szerintem össze fog jönni a Bears-Packers NFC-döntő, bár azt azért megjegyezném, hogy Cutler az én szememben egy Cassel-klónvassadi27Ez max annyiban igaz h mind2 ki tud esni tartósan a ritmusból, de játékstílusra ég és föld. Cutler tipik gunslinger, míg Cassell tipik West Coast QB.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A Seahawks (avagy a tengeri héják) ellen is annyit játszunk, hogy kezdek belebetegedni. És én nem emlékszek egy olyan meccsre se ellenük, amikor ne vérpisálás lett volna.Az érzés kölcsönös. 😊
Matt Hasselbeckfüligjimmy
És bár volt egy csúnya Seahawks zakó a Soldier Fielden, de többnyire azt hiszem 3 pont volt a különbség a végeredményben. Most is ennyit várok.
Szerintem utolsó pillanatos FG, vagy a hosszabítás 2. drive-ját zárja le FG.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Közben Aso FA lett. Lehet, hogy ki kellene nyitni ismét a pénztárcát. Semmi bajom Jenningsel, sőt még azt mondom úgy ahogy jó is, de Ason pár évre megoldhatná az SB kérdést.tüsi91Stip-stop, lefoglalva... 😊
Amúgy szerintem össze fog jönni a Bears-Packers NFC-döntő, bár azt azért megjegyezném, hogy Cutler az én szememben egy Cassel-klón, és ha ő is olyan napot fog ki, mint a kolléga tegnap, akkor lehet, hogy pihenőhét, elit D, stb. ide vagy oda, a Sehawks újabb csodát tesz. De ez csak egy halk, erősen zárójeles megjegyzés volt.
több mint 13 éve
Csatlakozom Tüsihez....szerintem is akkor tennénk fel a koronát a szezonra, ha bejutnánk a Conf. döntőbe...mondjuk akkor sem zuhannék meg, ha most búcsúzunk, mert idén reálisan nagyjából elértük a határainkat....persze ezt szigorúan a szezon előtti elvárásaimhoz képest mondom....PO-ban már bármi....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Szerintem győzelem esetén se essünk a szimultán autofelláció hibájába, hagyjuk ezt meg másoknak, vereség esetén se menjünk a Dunának (vagy bármely más közelünkben lévő természetes vízfolyásnak). Van olyan vereség, amiből hosszútávon lehet profitálni (főleg, ha balfasz a management).füligjimmyBár nem erre írtad, de más szemszögből idén is volt olyan vereség, amelyből profitáltunk. Éppen a hétvégi ellenfél és a Skins elleni volt az. Én szerintem a csapat képes arra, hogy túl lépje ezt az akadályt, bármennyire is megnövekedtek az elvárások. Vannak nálunk olyan emberkék, főleg a defense oldalán, akik megértek playoff meccset és remélem hogy a fiatal Offense is feltud nőni a feladathoz. Ettől függetlenül nekem a legnagyobb bizodalmam Martzban és Marinelliben van. Most volt 2 hetük felkészülni, látták az aktuális ellenfelet. Bármennyire is többet kaptunk ettől a szezontól, mint azt vártuk előzetesen, de csalódott lennék egy darabig, ha még legalább 1 meccset nem játszanánk ezen kívül ebben a POban.
több mint 13 éve
Közben Aso FA lett. Lehet, hogy ki kellene nyitni ismét a pénztárcát. Semmi bajom Jenningsel, sőt még azt mondom úgy ahogy jó is, de Ason pár évre megoldhatná az SB kérdést.Először legyen kollektív szerződés. Aztán jöhet egészen nyugodtan, mert én fél oldalon keresztül tudnám sorolni a Jenningsel kapcsolatos problémáimat.
Ami a Seahawksot illeti. Bye előtt volt az a meccs, nálunk azóta változtak a dolgok. Nincs olyan csapat, akit le lehet becsülni (főleg nekünk, aka Lions), a Saints megszívta.
Mindenidők 2 legrosszabb PO csapata. 😂 😂 😂 Köcsög újságírók.tüsi91
Nekem teljesen lelohadt a lelkesedésem mára, tegnap még így tomboltam
http://www.youtube.com/watch?v=ekSajlXtv2A
Szerintem győzelem esetén se essünk a szimultán autofelláció hibájába, hagyjuk ezt meg másoknak, vereség esetén se menjünk a Dunának (vagy bármely más közelünkben lévő természetes vízfolyásnak). Van olyan vereség, amiből hosszútávon lehet profitálni (főleg, ha balfasz a management).
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Közben Aso FA lett. Lehet, hogy ki kellene nyitni ismét a pénztárcát. Semmi bajom Jenningsel, sőt még azt mondom úgy ahogy jó is, de Ason pár évre megoldhatná az SB kérdést.Ami a Seahawksot illeti. Bye előtt volt az a meccs, nálunk azóta változtak a dolgok. Nincs olyan csapat, akit le lehet becsülni (főleg nekünk, aka Lions), a Saints megszívta.
Mindenidők 2 legrosszabb PO csapata. 😂 😂 😂 Köcsög újságírók.
több mint 13 éve
Emlékszem olyan szezonra, amikor a Seahawks szintén kétszer látogatott a Soldier Fieldre. Először csúnya zakó lett a vendégszereplés eredménye (36-7 vagy 37-6). A Div Playoffban pedig a Seahawks nagyon meglepte a macikat és egy szoros meccs lett. A Macik nyertek hosszabbításban egy mezőnygóllal. Mindkét csapatra nagyon büszke voltam, jók voltak a Macik, tetszett a játékuk és nagyon drukkoltam Nekik a továbbiakban. De a Seahawks fergetegesen jó volt, a szezon legjobb játékát mutatta.Ez kölcsönös,ha tovább mennétek én is nektek szurkolnék az biztos...le a kalappal,tlg nagy győzelem volt de én pont abban bízom h kétszer nem tudtok ilyen formát hozni egymás után...no meg Qwest tlg durva hely,Soldier Field más tészta...50-50...legyen már gameday basszus
Most pedig felejtsük el mi volt az alapszakaszban, hogy egyszer nyert a Seahawks a Soldier Fielden, de aztán "csak" 7-9 lett. Közhely: új szezon kezdődött a rájátszásban és ezt már megmutatták a fiúk a Qwesten.
Akármi is lesz a Macik elleni meccs vége, a Seahawksnak már nincs oka a szégyenkezésre, és a Seahawks tűnik kevésbé esélyesnek, de ezért ismét neki van a kevesebb veszteni valója.
Remélem jó meccs lesz!
Nagyon drukkolok a Seahawks-on kívül még a sajtfejűeknek, mert gyönyörű dolog lenne egy NFC döntő a Qwesten! 😊 Igaz ez még csak álom kategória.
De egyet ígérhetek: ha a Mackók kiverik a Seahawks-ot nagyon fogok nekik drukkolni az NFC döntőn és a Superbowl-on!Attilahawks
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Emlékszem olyan szezonra, amikor a Seahawks szintén kétszer látogatott a Soldier Fieldre. Először csúnya zakó lett a vendégszereplés eredménye (36-7 vagy 37-6). A Div Playoffban pedig a Seahawks nagyon meglepte a macikat és egy szoros meccs lett. A Macik nyertek hosszabbításban egy mezőnygóllal. Mindkét csapatra nagyon büszke voltam, jók voltak a Macik, tetszett a játékuk és nagyon drukkoltam Nekik a továbbiakban. De a Seahawks fergetegesen jó volt, a szezon legjobb játékát mutatta. Most pedig felejtsük el mi volt az alapszakaszban, hogy egyszer nyert a Seahawks a Soldier Fielden, de aztán "csak" 7-9 lett. Közhely: új szezon kezdődött a rájátszásban és ezt már megmutatták a fiúk a Qwesten.
Akármi is lesz a Macik elleni meccs vége, a Seahawksnak már nincs oka a szégyenkezésre, és a Seahawks tűnik kevésbé esélyesnek, de ezért ismét neki van a kevesebb veszteni valója.
Remélem jó meccs lesz!
Nagyon drukkolok a Seahawks-on kívül még a sajtfejűeknek, mert gyönyörű dolog lenne egy NFC döntő a Qwesten! 😊 Igaz ez még csak álom kategória.
De egyet ígérhetek: ha a Mackók kiverik a Seahawks-ot nagyon fogok nekik drukkolni az NFC döntőn és a Superbowl-on!
több mint 13 éve
Csatlakozom Jimmyhez....jó lesz nekünk az is, ha 1-3 ponttal hozzuk a meccset...😊Kéne még egy normálisabb pázsit is....tessék invesztálni...
...mondjuk a NO D-line erősen harmatos volt, a sec-jükről nem is beszélve...bár mint tudjuk, ha az előbbi működik, működik a sec. is....
No.1. Bears
több mint 13 éve
A Seahawks (avagy a tengeri héják) ellen is annyit játszunk, hogy kezdek belebetegedni. És én nem emlékszek egy olyan meccsre se ellenük, amikor ne vérpisálás lett volna.Matt Hasselbeck
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nem tudom ki hogy van vele de én személy szerint egy percig sem bánom hogy nem kell a V-faktor ellen játszani 😛 Nem is igazán tudom miért (ugyebár a Philly-t vertük a SEA meg kikaptunk) de sokkal jobban örülök most a Seahawks-nak, Saints-win ide vagy oda.
Ellenük simább lehet a meccs, Hassie szombaton 3 hosszú passzt engedett el, mindhárom TD lett.
Sokkal inkább az alapszakaszbeli mutatójában bízok: nem dobott 2 TD-t egyik meccsen sem...
Érdekes hogy milyen jól alakul a Bears számára beosztás, gyakorlatilag a SEA és a GB takarít előttünk, én legalábbis így fogom fel. Megérte "behozni" a GB a PO-ba, remélem kiütik az Atlantát is előlünk aztán otthon megszerezzük az NFC-t, és jöhet a Pats elleni SB.
Tegyük fel hogy a Giants jut be, most készülhetnénk az Eagles(verik a NY-ot) ellen, ha rajtuk túl is verekedtük volna magunkat a maximálisan kipihent (nem hiszem hogy a SEA ellen szenvednének otthon...) Atlanta ellen idegenben háááát...Ez így SOKKAL jobb... 😀
Remélem tanultunk az idei SEA-meccs hibáiból (Lynch) és sima W vár ránk. EZT MOST ÍGY MEG KELL NYERNI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Gabez
84
szerintem pedig direkt kegyes a sors, hogy visszaadta nekünk a Seahawks-ot, az idény egyik legnagyobb pofonját kaptuk tőlük és most hazai pályán állhatunk fel velük szemben egy elszámoltatásra. Már csak a hazai nézőközönség miatt sem okozhatunk csalódást, kegyetlen dolog lesz, de a macik most kitépkedik a szárnytollait a múltkoriért.
több mint 13 éve
Meccs biztos jó lesz,de sztem ha még soldieren minket is elkapnátok az már kicsit sok lenne a jóbol mind Hassienek mind Carrollnak...de meglátjuk😊Én el tudom képzelni. És jó elképzelés 😀Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91
Jó meccsre számítok amugy 😉Duff
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Duff
3 133
Én el tudom képzelni. És jó elképzelés 😀Idén ne igyak sört, ha nem igaz, de este be akartam írni, hogy a Sehawks lesz az ellenfelünk, mert ennek van a legkisebb esélye, szóval ez fog történni. de aztán mondom magamnak, az eszemre hallgassak agyilag, Saints győzelmet betippeltem. Azért a melómat nem hagyom ott, hogy szerencsejátékos legyek.füligjimmyBármennyire is jó volt tegnap a Seahawks, de nagyon drukkolok annak, hogy a Packers megcsapja az Eaglest és a Seattle jöjjön a Soldierre. A képlet nagyon egyszerű: nem tudom elképzelni, hogy 2x kikapjunk tőlük otthon egy szezonban.tüsi91
Jó meccsre számítok amugy 😉 Érdekesek lesznek a visszahordások, a 2 legjobb returner fog szerepelni 😊 Egy ret td biztos lesz szerintem 😛
több mint 13 éve
Ki mit gondold Dentnek összejön végre idén a Hall of Fame? Nekem valahogy az az érésem hogy most végre beválasztják.
több mint 13 éve
Véletlenül se mondjál ilyet. Így is túl magas a draftpozíciónk, ha bejutnánk a legjobb négybe, akkor még szabadügynökök se jöhetnének. Mankins, Kalil, vagy Yanda el van felejtve (ha egyáltalán elengedik őket). Már így is korlátoz minket a Top8 szabály. A legjobb az lett volna, ha bevánszorgunk 10 győzelemmel, aztán egyből kizúgunk. Így meg imádkozhatunk a drafton.füligjimmySimán igazad lehet, hosszútávon jobb lett volna csapatépítésügyileg. Ennek ellenére én azért magunknak fogok majd szurkolni a jövő 7en. 😊
több mint 13 éve
Más: igencsak drukkolok a HC nélküli teameknek, hogy mielőbb jussanak vezetőedzőhöz....attól nem félek, hogy Marinénit bárki újra bevállalja most, de Martz még felmerülhet....ami még nagyobb gond, hogy Tice-t is megkínálhatják egy HC/OC állással, ami semmiképp sem jönne jól...BearEddig sehol nem merült fel a neve, akkor már ezután se fog. Statisztikailag tavaly Ron Turner keze alatt amúgy jobban , vagy nagyjából ugyanúgy teljesített az offense, ami mondjuk meglepő. Másrészt az öreg jónéhány hidat felégetett a háta mögött.
Szidjuk itt Angelot, de azért nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy STbe azért tudott draftolni. Most az, hogy a kevésbé fontos posztokon, mint pl OL, RB, DL volt néhány rossz húzása a drafton az egy dolog, de nem hinném, hogy emiatt ennyire negatív elbírálásba kellene kerülnie. 😊tüsi91Hehe, végülis a special team a foci alapköve 😊
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Szidjuk itt Angelot, de azért nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy STbe azért tudott draftolni. Most az, hogy a kevésbé fontos posztokon, mint pl OL, RB, DL volt néhány rossz húzása a drafton az egy dolog, de nem hinném, hogy emiatt ennyire negatív elbírálásba kellene kerülnie. 😊