NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
126
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
57
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
55
13
22:25
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
sztem Sport Tv lesz ebből, konq készülődhetsz 😛
több mint 13 éve
Gabez
84
Jets meccs is letudva, jöhetnek a sajtfejűek! Szabit veszek ki és bezárkózok egy láda sörrel a szobámba 😊
több mint 13 éve
Kicsit azért elemezzük ki ezt a győzelmet.Az offense 9/10 pont. Cutler pick-six, de a 3. negyedben megvillantotta, mire lenne képes egy igazi támadófallal, pláne, ha még egy évet eltöltenek ebben a rendszerben. Statisztikailag nem olyan jó a szezon, mint tavaly - nem vicc - de egyszerűen mindenki jobban néz ki. Forte kevesebb cipelés, jobb teljesítmény, Cutler kevesebb passz, jobb teljesítmény. Olsen hatalmasat fejlődött blokkolásban. Az elkapók teljesítményével nem vagyok teljesen elégedett, egyszerűen alig bírnak elszakadni, és Hester inkább 3. számú WR, nem lesz finomabb a keze.
ST. a visszahordott TD egy blokkon múlott, Gould ziccert hibázott, Graham Pro Bowl gunner. Hesternek már minden visszahordás örömjáték.
Védelem - köp - az utolsó negyed igen, ahogy néztem, még az első negyed is. Ami közte volt.....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Na srácok ez mán igen 😀 grat
több mint 13 éve
ha jól számolok, akkor Cutler az elmúlt két meccsen 49 passzkísérletből dobott 6 darab TD-t. Látok némi összefüggést az eredményei, és a pass protection javulása között.ha ma nyer a Packers, tudtommal már rájátszásban vannak. Ez engem nem zavar, sőt, jöjjön csak északról a szabadkártyás. A Lions is addig volt mindenkinek szimpatikus, míg el nem kezdtek nyerni. Ahogy ment a fika, hogy alig bírtuk őket megverni, egy ilyan sza... szimpatikus csapatot. Hoppá. Az NFC North nem a köcsögök játszótere :cool:
végülis nem tudtuk lepörgetni az órát, szóval mondhatni, hogy vajúdtunk a védelmük ellen. NFL.com szakértői... kár, hogy cask most tudtam megnézni.
http://www.nfl.com/gamecenter/2010122600/2010/REG16/jets@bears#tab:watch
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Jövő hétre kell egy intenzív éronrádzsörszözés. Nehogy mán a packers is bejusson a playoffba. Nem szeretném ha összefutnánk, ellenük sose lehet tudni.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Major Wright kapott egy $10,000-os büntetést.Deletevicc ez a liga komolyan:
Briannak is egy $10000es, Kevin Williams meg Winfield $7500 büntetés. Már lassan tényleg flag foci lesz.
több mint 13 éve
Boldog Karácsony kívánok a helyi Mackócsaládnak!Tice munkáját én is jónak tartom, szerintem sem lehet sz*rból várat építeni....akkor lenne igazán fogalmunk a dologról, ha nem csupa backup-pal kéne megoldania a dolgot...őt ismerve egyébként, esélyes h Carimit húzzuk...imádja ezeket a Maus tank-szerű élőlényeket...
Jimmy! Ha kell valami az oltárhoz, szólj nyugodtan...szerintem egy láda sörrel tevékenyen hozzá tudnék járulni... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Major Wright kapott egy $10,000-os büntetést.DeleteBerakhatja a fa alá...anyway boldog karácsonyt medvefanok!
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Nem tudom Tice mit tehetne többet,persze Webb iszonyat,csak a mérete a mázlija...de ebből az anyagból kiváncsi lennék ki hozna ki sokkal többet.Bye week alatt Tice volt aki leült Martzel és közölte vele h ébrerdjen fel,itt nem lesz semmilyen show amig ilyen fal van,és mit várjon tőlük.Azt azóta hozzák is.St Clair még Browns?😀
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nyílván Tice is jobb melót végezne, ha lenne miből válogatni. De míg az 5 tagú fal x számú játékosa (x=>4) szar, addig én nem várok semmi extrát. Mondjuk arra kíváncsi lennék Dzsámárkuszt ugyan ki tartja kezdőben. Nem vagyok egy Shaffer fan, de annyiszor elmondtam, hogy őt egy meccs miatt kivették, holott előtte CMIII-t is tűrhetően megfogta. A Giants elleni dologban meg úgy kompletten mindenki benne volt. Nekem már az bőven elég, hogy látom, hogy a futójátékba leheltek egy kis életet Martzal karöltve és mostanában Jayt is csak feleannyiszor verik földhöz, mint a szezon elején. Jajjj St. Clair milyen klassz játékos volt még. 😊
több mint 13 éve
Mark Sanchez válla rosszabb, mint gondolták, így game time decision a stásusza. Namost, én megyek, veszek néhány élő csirkét, felállítok a szoba sarkában egy oltárt, és emelem ezt a vudu dolgot a következő szintre. Dörmi, ezt a cserét olyanok dobták be a köztudatba, akik szerint Harris jó 3-4 DE lenne. Ha a támadófalból Webbet lecseréljük, már sokkal jobban fog kinézni. Amúgy én lényegesen többet vártam Tice munkájától. Tetszik, hogy hozott néhány zb elemet, és elkezdtük mozgatni a zsebet, de még tavaly is jobb teljesítményt nyújtott a fal, mint idén. A Vikingek ellen megnyertük a csoportot, de minden szakértő, meg elemző azzal volt elfoglalva, hogy cutler mechanikája milyen rossz. Mivel állandóan szteppelnie kell, hogy elkerülje a pofont, kicsit érthető. Ez az egyik. A másik, hogy fel tudnék sorolni most néhány olyan irányítót, akiknek olyan gyönyörű a lábmunkája, hogy Steve Young is magához nyúl, Trent Dilfer (aki irányítókat kritizál, baszod, honnan van bőr a képén?) már meg is fojtotta volna magát a nyakkendőjével, mint David Carradine. Csak a gyönyörű, kecses lábmunkájuk ellenére mégis több eladott labdájuk van, mint Cutlernek.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Dörmi
8
Ha a hátralévő meccsek közül nyernek az Eagles, a Lions és a Vikings ellen, akkor lesz/lehet még tétje az utsó héten a sajtkukacok elleni meccsnek...(2010-11-19 19:25:29)DörmiKi gondolta volna h azzal a 3 meccsel nemcsak a PO, de ráadásul a csoportelsőség is összejöhet/összejön?? 😛
Érthető h sokaknak ba***a a csőrét h ez sikerült a Bearsnek; de mindezt a QB protban simán ligautolsó (és futásnál is általában **ar), "Pro Bowler - All Pro - HoF várományos - elit" támadófal emberekből összemixelt (és jó pár hétig mindig újramixelt) OL-nal érte el, és ez az ellenfelek kritikája... 😂
Mankins nevét már a trade deadline (ha jól tévedek így hívják) közeledtével is csiripelték; Harris is része lett volna a dolognak...
Nálam is van egy pár db tű:
Mark Sanchez Mark Sanchez Mark Sanchez Mark Sanchez Mark Sanchez Mark Sanchez Mark Sanchez
Abból a voodoo babából lassan tűpárna lesz... 😀 😀
Run, Jay! Run!
több mint 13 éve
Legyen úgy, h maradjanak mindannyian....győztes csapaton, csak ha muszáj....ne essünk a Thomas Jones-hibába...könyörgöm...Ha mind garantált, akkor lehet, h nem, de ebből Toe-t már nem fedezzük....ő sem fog szerénykedni szerintem....BearAki megérdemelte, az itt mindig megkapta a pénzét. Főleg a védők. Ha a szezon végén leülnek, és kivideózzák a teljesítményüket, és azt mondják, mindkettőt meg kell tartani, akkor belenyúlnak a zsebbe, ebben biztos vagyok. Mivel Cutler bónuszainak a nagy részét is áthozták erre a szezonra, a három muskétás is idén kapott hatalmas aláírási pénzt, hely is lesz a sapka alatt. Mankins kellene, nagyon is kellene, de mivel CW Angelo draftoltja, és LG poszton nyújt egy átlagos teljesítményt, másrészt Mankins olyan helyzetben van, hogy annyit kér, amennyit akar..... ő már más tészta.füligjimmy
Angelo meglepett mostanság bennünket néhányszor, várom a folytatást....pl. Mankins-zel.... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Mikor nyernétek SB-t ha nem most? 😊how the Nfc North was won...Maradj egészséges, nyerd meg a szoros meccseket...... váó, teljesen új színben látom ezt a sportot
http://espn.go.com/blog/nfcnorth/post/_/id/21538/how-the-nfc-north-was-wonanfernee
Kicsit lemaradt, hogy cutler megdobta a 100. TD-t (még háromszor ennyit), és ő lett az első QB a Bears történetében, aki két egymást követő szezonban szerzett 20 TD-t.füligjimmy
több mint 13 éve
Ha mind garantált, akkor lehet, h nem, de ebből Toe-t már nem fedezzük....ő sem fog szerénykedni szerintem....BearAki megérdemelte, az itt mindig megkapta a pénzét. Főleg a védők. Ha a szezon végén leülnek, és kivideózzák a teljesítményüket, és azt mondják, mindkettőt meg kell tartani, akkor belenyúlnak a zsebbe, ebben biztos vagyok. Mivel Cutler bónuszainak a nagy részét is áthozták erre a szezonra, a három muskétás is idén kapott hatalmas aláírási pénzt, hely is lesz a sapka alatt. Mankins kellene, nagyon is kellene, de mivel CW Angelo draftoltja, és LG poszton nyújt egy átlagos teljesítményt, másrészt Mankins olyan helyzetben van, hogy annyit kér, amennyit akar..... ő már más tészta.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ha mind garantált, akkor lehet, h nem, de ebből Toe-t már nem fedezzük....ő sem fog szerénykedni szerintem....
No.1. Bears
több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy 31 évesen körberöhögne egy 3 év 6 milliós ajánlatot, azért nem fut akkora szezont, és a snapek felénél van a pályán nagyjából. De ez csak az én véleményem, NFL ügynök még nem voltam. Mark SanchezCsak Adams körberöhögné azt a pénzt, attól tartok...ilyen szezon után...BearHa nem ruházunk be Mankins-be....épp ez lehet a gond...BearSzerintem meg azért a bónuszért, amit Harrisnek adnának, simán megtarthatják mind a kettőt.füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csak Adams körberöhögné azt a pénzt, attól tartok...ilyen szezon után...Szerintem meg azért a bónuszért, amit Harrisnek adnának, simán megtarthatják mind a kettőt.füligjimmyAdams - Toeiana duóból 1 marad szvsz.tüsi91Ha nem ruházunk be Mankins-be....épp ez lehet a gond...Bear
No.1. Bears
több mint 13 éve
Szerintem meg azért a bónuszért, amit Harrisnek adnának, simán megtarthatják mind a kettőt. A másik, hogy mivel Melton ilyen patent nickel rusher lett, és simán van benne potenciál (ami azt is jelenti, hogy én is tévedhetek), nincs is szükség mindenkire. Nem kell feltétlenül 4 embert rotálni, miközben Harrison állandóan inaktív, Wotton is alig lép pályára. Mark SanchezAdams - Toeiana duóból 1 marad szvsz.tüsi91Ha nem ruházunk be Mankins-be....épp ez lehet a gond...Bear
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Adams - Toeiana duóból 1 marad szvsz.tüsi91Ha nem ruházunk be Mankins-be....épp ez lehet a gond...
No.1. Bears