Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Foles szerződése módosult, ha a tweetek igazak, akkor a következőre.Na akkor azert csak nem akkora fasz Pace mint ahogy itt páran állították... legalábbis szvsz ez egy kurva jó átstrukturálás, a mostani árak mellett szinte második számú qb fizetés, ez még azt a kis kockázatot is kivette a Foles-tradeből ami benne volt (financiálisan). Költői kérdés de a többi név közül melyik játszana itt ennyiért?
A régi úgy nézett ki zanzásítva, hogy:
2020: 15,625 / 15,125 garantált
2021: 20,625 / 5 garantált
2022: 20,750 / 0 garantált
Az új szerződés:
3 év / 24 millió / 20,25 garantált (ahogy az korábbi szerződésében is volt)
Gyakorlatilag minden base salary.
Minden évben 6 millió ösztönző (incentive), amit viszel át a következő évre is.
Foles voidolhatja a 2021 és 2022 évet.
2020: 8 base (full garantált) + ösztönző max 6 millió utólag
2021: 8 base (full garantált) + ösztönző max 6 millió, ami megegyezik a 2020-as értékkel
2022: 8 base (4,25 garantált) + ösztönző max 6 millió, ami megegyezik a 2021-es értékkel.
Ösztönzőkről nem tudni mi lehet, gondolom a szokásos játékidő, yardok, TD, győzelmek, QB rating, playoff, superbowl, pro-bowl, all-pro stb.
Hogy talán egyértelműbb legyen.
Foles 2020-ban az ösztönzőkkel keres 3 milliót. Így a kontraktja a következőképpen módosulna.
2020: 8 base (full garantált) + 3 millió ösztönző utólag --> 11 millió cap hit
2021: 8 base (full garantált) + 3 millió ösztönző a 2020-as teljesítménye alapján --> 11 millió cap hit
2022...
Ezzel a lépéssel jelenleg a Bears ~7,6 milliót spórolt a 2020-as fizetési sapkában, de ugye ehhez még hozzájön a szezon végeztével az ösztönzők értéke max 6 millióval. A 6 millió mondjuk tippre SB győzelmet jelentene, akkor meg pont mindegy. A lényeg, hogy a sapkában kell annyi helyet biztosítani, hogy a "legrosszabb" esetben még 6 milliót hozzá kell csapni. Ha nincs 6 millió, akkor meg átgördítjük a 2021-es évre.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Itt egy fasza elemzés Quinnről. Jó lesz ő ebben a frontban szerintem...youtu.be/FRlu5Ijg4ZY
több mint 5 éve
Foles szerződése módosult, ha a tweetek igazak, akkor a következőre.A régi úgy nézett ki zanzásítva, hogy:
2020: 15,625 / 15,125 garantált
2021: 20,625 / 5 garantált
2022: 20,750 / 0 garantált
Az új szerződés:
3 év / 24 millió / 20,25 garantált (ahogy az korábbi szerződésében is volt)
Gyakorlatilag minden base salary.
Minden évben 6 millió ösztönző (incentive), amit viszel át a következő évre is.
Foles voidolhatja a 2021 és 2022 évet.
2020: 8 base (full garantált) + ösztönző max 6 millió utólag
2021: 8 base (full garantált) + ösztönző max 6 millió, ami megegyezik a 2020-as értékkel
2022: 8 base (4,25 garantált) + ösztönző max 6 millió, ami megegyezik a 2021-es értékkel.
Ösztönzőkről nem tudni mi lehet, gondolom a szokásos játékidő, yardok, TD, győzelmek, QB rating, playoff, superbowl, pro-bowl, all-pro stb.
Hogy talán egyértelműbb legyen.
Foles 2020-ban az ösztönzőkkel keres 3 milliót. Így a kontraktja a következőképpen módosulna.
2020: 8 base (full garantált) + 3 millió ösztönző utólag --> 11 millió cap hit
2021: 8 base (full garantált) + 3 millió ösztönző a 2020-as teljesítménye alapján --> 11 millió cap hit
2022...
Ezzel a lépéssel jelenleg a Bears ~7,6 milliót spórolt a 2020-as fizetési sapkában, de ugye ehhez még hozzájön a szezon végeztével az ösztönzők értéke max 6 millióval. A 6 millió mondjuk tippre SB győzelmet jelentene, akkor meg pont mindegy. A lényeg, hogy a sapkában kell annyi helyet biztosítani, hogy a "legrosszabb" esetben még 6 milliót hozzá kell csapni. Ha nincs 6 millió, akkor meg átgördítjük a 2021-es évre.
több mint 5 éve
De legalább Mrs. Foles nem fog néha reggelente nálatok aligátorokat látni, mint nálunk tette.Kutya: Mar megint koltozunk? Meg csak most szagoltam ki a szomszed utcabeli pudli feneket 😀Azt álmodtam, hogy Foles visszavonult. Na az nem lenne most poén ennyi DM-melŐ most nagyin izgatott, hogy odacserélték. Még macimezes =(nem összekeverendő a mézesmacival 😊 ) avatarja is van.
Wyatt
www.instagram.com/p/B-ae5rfJU4R/
iktriad
undisputedly
több mint 5 éve
Kutya: Mar megint koltozunk? Meg csak most szagoltam ki a szomszed utcabeli pudli feneket 😀Azt álmodtam, hogy Foles visszavonult. Na az nem lenne most poén ennyi DM-melŐ most nagyin izgatott, hogy odacserélték. Még macimezes =(nem összekeverendő a mézesmacival 😊 ) avatarja is van.
Wyatt
www.instagram.com/p/B-ae5rfJU4R/
iktriad
több mint 5 éve
Azt álmodtam, hogy Foles visszavonult. Na az nem lenne most poén ennyi DM-melŐ most nagyin izgatott, hogy odacserélték. Még macimezes =(nem összekeverendő a mézesmacival 😊 ) avatarja is van.
Wyatt
több mint 5 éve
Azt álmodtam, hogy Foles visszavonult. Na az nem lenne most poén ennyi DM-mel

több mint 5 éve
Számolásom alapján, ha beleveszem a TOP51-be a draftolt játékosok értékét (igazából jelenleg csak a két db 2. körös pick számítana), akkor a cap space: ~ -333 000 dollár. Tehát sapka felett vagyunk.Ebben nincs benn Ifedi, Houston-Carson, Bray, Holtz és Irving pénze. Velük négyükkel olyan 1-1,5 milliós túllépés számolható.
A 4 említett úriember kirúgásával (ebből Shaheen és Braunecker szerintem fix, hogy távozik), ahogy írtad 9,24 millió spórolható. Ha a capet nézzük, akkor viszont csak 6,39 lenne a spórolás. (oké, hogy őket kirúgod, de helyettük 4 srác fizetése meg bekerül a TOP51-be, az nálam 4 srác 675 000 dolláros fizuval).
Szóval a 4 úriember kirúgásával kb 6 millióval lennénk a sapka alatt. Bár ebből én Patterson és O'Donnell menesztését jelenleg nem látom. Egyelőre.
Foles trade mától hivatalos. Ami azért vet fel kérdéseket, mert március 23-án lett aktív egy 5 milliós roster bónusz a 2021-re. S ezek szerint akkor még a Jax rosterén volt, így ez az összeg őket illetné.
Várom, hogy mit mahináltunk a szerződésével.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
| Foles | CAPHIT | DEAD MONEY |
| 2020 | $15,625,000 | $20,125,000 |
| 2021 | $20,625,000 | $5,000,000 |
| 2022 | $20,750,000 | $0 |
| Quinn | CAPHIT | DEAD MONEY |
| 2020 | $6,100,000 | $18,500,000 |
| 2021 | $14,700,000 | $23,900,000 |
| 2022 | $16,000,000 | $9,300,000 |
| 2023 | $17,100,000 | $6,200,000 |
| 2024 | $16,100,000 | $3,100,000 |
| Graham | CAPHIT | DEAD MONEY |
| 2020 | $6,000,000 | $9,000,000 |
| 2021 | $10,000,000 | $3,000,000 |
| CAPHIT | DEAD MONEY | |
| Bush | $910,000 | $637,500 |
| Lucas | $840,000 | $340,000 |
| Mingo | $887,500 | $887,500 |
| Urban | $840,000 | $90,000 |
| Houston-Carson | ? | ? |
| Ifedi | ? | ? |
| Burns | $887,500 | $887,500 |
Akikkel pénz lehet felszabadítani
| CAPHIT | DEAD MONEY | CAP SAVE | |
| Patterson | $5,750,000 | $1,000,000 | $4,750,000 |
| Shaheen | $1,880,626 | $609,644 | $1,270,982 |
| O'Donnell | $1,850,000 | $100,000 | $1,750,000 |
| Braunecker | $1,618,750 | $150,000 | $1,468,750 |
$9 239 732 free
Mit tesz az orvosi várakozás 😀
több mint 5 éve
jaj hagyjuk már ezt a fos dumát hány yardonként mennyi péz. EGY meccsen húzzon le 2 TD t amivel nyerünk aztán mehet bármerre. Nem oszt nem szoroz a pali.
több mint 5 éve
Ha jól veszem ki, 500 yardrnál többre kár számítani Grahamnél, ez azt jelenti, hogy a csávó 50 yardonként keres 1 milliót durván. Ryan Pace nem zsugori ember, kedvesen támogat kiöregedő veterán játékosokat bőkezűen a klub pénzéből.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 5 éve
Toilolo tight end 😛 Jimmyvel ellentetben hajlandosaga es kepessege is van blokkolni. Jimmy egy nagy meretu WR, akinek van 500 yardja evente. Azt meg lehet szerezni 5-6 misinel boven olcsobban is is. De cafoljon ram

több mint 5 éve
Levin Toilolo kapott évi 3-at.Graham vetmin? 😂 Ne bassz az 1 millió neki. Azért azt talán senki nem gondolja komolyan, hogy 2-ért aláír. Ok, sok ez az átlag 8, vagy vegyük azt, hogy 1 évre 9 millió, de azért na.Graham értéke szerintem messze van az 5-6 milliótól, olyan 3-ért azt mondom, hogy egy kockáztatást megér (bár az elmúlt évekből kiindulva nem tudom, miben reménykedik nála az ember), de amit adtatok az tényleg nevetséges
Egy 2 év 10-12 millió közt van valahol az értéke, valahol Ebron környékén, picit alatta. Ez nem vetmin környéke.
tüsi91
Wyatt
500 yardra jó lehet Graham, az se ér ennyit mondjuk.
több mint 5 éve
Graham vetmin? 😂 Ne bassz az 1 millió neki. Azért azt talán senki nem gondolja komolyan, hogy 2-ért aláír. Ok, sok ez az átlag 8, vagy vegyük azt, hogy 1 évre 9 millió, de azért na.Graham értéke szerintem messze van az 5-6 milliótól, olyan 3-ért azt mondom, hogy egy kockáztatást megér (bár az elmúlt évekből kiindulva nem tudom, miben reménykedik nála az ember), de amit adtatok az tényleg nevetséges
Egy 2 év 10-12 millió közt van valahol az értéke, valahol Ebron környékén, picit alatta. Ez nem vetmin környéke.
tüsi91

több mint 5 éve
Greg Zuerlein még szabad? És mi nem hozzuk el? Ha Graham-nek kevesebb lét toltunk volna, most már lehetne rúgónk is...Ha annyira akarnák akkor kivágnák Pattersont. 4mt felszabadítva
Toto21
több mint 5 éve
Greg Zuerlein még szabad? És mi nem hozzuk el? Ha Graham-nek kevesebb lét toltunk volna, most már lehetne rúgónk is...
több mint 5 éve
Miért szidod az egyetlen Bears játékost akivel még közös fotóm is van?! Webb egy hatalmas király játé... á nem tudom leírni 🤣🤣🤣Es mi koze a video alatti hozzaszolasnak az en kommentemhez? Miert teszi az invalidda vagy okafogyotta? 😊Lécci, olvass már kommenteket a video alattEz 2016-os. Azota bebizonyosodott, hogy nem tud. Konzekvensen kb. 55-62 kozotti ertekelest kapott mindenhol az elmult evekben (1-62–es listan).German Ifedi jött egy évre a Hawkstól. Nem jó játékos, de cserének ok. Ő is volt 1. körös. Ő is bust. Ha már nem tud húzni drafton, akkor igazol. Ennél nagyobb troll nincsen.www.youtube.com/watch?v=slgsqkktVGc
Mindent egybevetve cserének elfér.
tüsi91
Helmut Zimmer
undisputedly
Barry O'Hara
6 hónapja
"He’s still struggling 3 years in."
Köszi!
Amúgy az összes hibáját felsorolja a srác, amelyek mai napig igazak. A srác annyiban tévedett, hogy optimista volt.
Helmut Zimmer
A Bears hasonlo modon gyujti a gyenge falembereket. Vicces, mert Ifedirol mindig Webb jut eszembe, ugyebar o a Bears korabbi kiemelkedo(en gyenge) falembere volt, hasonlo kvalitasokkal Ifediehez. Kivancsi vagyok a szamokra.
undisputedly
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
A Hawks támadófalember nevelése is kritikán aluli mondjuk.Semmi baj a Hawks támadófal-ember nevelésével. A Hawks támadó koncepciójával van a nagy baj. Eklatáns példa Tom Cable, aki minden volt Seattleben csak "nagyságosúr" nem. Elment a picsába, és épített egy tisztességes falat Oaklandben.
Nem tudjuk a számokat. Amit én ebbe belelátok, hogy Pace pénz híján begyűjt olyan srácokat, akiknek a karrierje nem úgy sikerült, ahogy várták, hátha összeállnak a csillagok és nálunk mutatnak valamit. Nekünk van egy nagy lyuk jobb oldali guardban. Jött Ifedi, van két fiatal srác Coward és Bars és lesz egy draft pick, akik lemeccselik. Nem kell szerintem ebbe sokat belelátni.
Amit én láttam Hawks meccseken. A srácnak nincsen lába a szélre. Belül talán használhatóbb.
Mindeközben Tyler Bray is visszatért. Mielőtt bárki kétségbe esne ez sem befolyásol semmit.
tüsi91
Ifedi ettől függetlenül nem váltotta meg a világot. De én sok sikert kívánok neki!
több mint 5 éve
"ez 2016-os"Es mi koze a video alatti hozzaszolasnak az en kommentemhez? 😊Lécci, olvass már kommenteket a video alattEz 2016-os. Azota bebizonyosodott, hogy nem tud. Konzekvensen kb. 55-62 kozotti ertekelest kapott mindenhol az elmult evekben (1-62–es listan).German Ifedi jött egy évre a Hawkstól. Nem jó játékos, de cserének ok. Ő is volt 1. körös. Ő is bust. Ha már nem tud húzni drafton, akkor igazol. Ennél nagyobb troll nincsen.www.youtube.com/watch?v=slgsqkktVGc
tüsi91
Helmut Zimmer
undisputedly
Barry O'Hara
6 hónapja
Köszi!
Amúgy az összes hibáját felsorolja a srác, amelyek mai napig igazak. A srác annyiban tévedett, hogy optimista volt.
Helmut Zimmer
undisputedly
Erre mondtam, hogy olvasd alatta a kommenteket, amelyekben az van, hogy 3 év alatt semmit sem javult. 😊
Invaliddá nem teszi, legfeljebb más megvilágításba helyezi, hogy a Seattle rendszerében ugyan ki kap magas értékelést? 😊 Az egyetlen Pro Bowl közel távol Duane Browné még 2017-ből, amikor a szezon elejét még Houstonban tolta.
Tök mindegy ki a faledző.
több mint 5 éve
A Hawks támadófalember nevelése is kritikán aluli mondjuk.Nem tudjuk a számokat. Amit én ebbe belelátok, hogy Pace pénz híján begyűjt olyan srácokat, akiknek a karrierje nem úgy sikerült, ahogy várták, hátha összeállnak a csillagok és nálunk mutatnak valamit. Nekünk van egy nagy lyuk jobb oldali guardban. Jött Ifedi, van két fiatal srác Coward és Bars és lesz egy draft pick, akik lemeccselik. Nem kell szerintem ebbe sokat belelátni.
Amit én láttam Hawks meccseken. A srácnak nincsen lába a szélre. Belül talán használhatóbb.
Mindeközben Tyler Bray is visszatért. Mielőtt bárki kétségbe esne ez sem befolyásol semmit.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 5 éve
Es mi koze a video alatti hozzaszolasnak az en kommentemhez? Miert teszi az invalidda vagy okafogyotta? 😊Lécci, olvass már kommenteket a video alattEz 2016-os. Azota bebizonyosodott, hogy nem tud. Konzekvensen kb. 55-62 kozotti ertekelest kapott mindenhol az elmult evekben (1-62–es listan).German Ifedi jött egy évre a Hawkstól. Nem jó játékos, de cserének ok. Ő is volt 1. körös. Ő is bust. Ha már nem tud húzni drafton, akkor igazol. Ennél nagyobb troll nincsen.www.youtube.com/watch?v=slgsqkktVGc
tüsi91
Helmut Zimmer
undisputedly
Barry O'Hara
6 hónapja
Köszi!
Helmut Zimmer
A Bears hasonlo modon gyujti a gyenge falembereket. Vicces, mert Ifedirol mindig Webb jut eszembe, ugyebar o a Bears korabbi kiemelkedo(en gyenge) falembere volt, hasonlo kvalitasokkal Ifediehez. Kivancsi vagyok a szamokra.
több mint 5 éve
Lécci, olvass már kommenteket a video alattEz 2016-os. Azota bebizonyosodott, hogy nem tud. Konzekvensen kb. 55-62 kozotti ertekelest kapott mindenhol az elmult evekben (1-62–es listan).German Ifedi jött egy évre a Hawkstól. Nem jó játékos, de cserének ok. Ő is volt 1. körös. Ő is bust. Ha már nem tud húzni drafton, akkor igazol. Ennél nagyobb troll nincsen.www.youtube.com/watch?v=slgsqkktVGc
tüsi91
Helmut Zimmer
undisputedly
Barry O'Hara
6 hónapja
Köszi!
több mint 5 éve
Az "6. QB" még akár be is jöhet, ha 12-es lesz a mezszáma. 😊Igen, az utóbbi mozdulatot említettem volt 5 napja.....
Mondjuk voltak már nálunk zsenik:
www.youtube.com/watch?v=Zf2L-NDe4Us
mortirolo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Ez 2016-os. Azota bebizonyosodott, hogy nem tud. Konzekvensen kb. 55-62 kozotti ertekelest kapott mindenhol az elmult evekben (1-62–es listan).German Ifedi jött egy évre a Hawkstól. Nem jó játékos, de cserének ok. Ő is volt 1. körös. Ő is bust. Ha már nem tud húzni drafton, akkor igazol. Ennél nagyobb troll nincsen.www.youtube.com/watch?v=slgsqkktVGc
tüsi91
Helmut Zimmer