Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 6 éve
Valóban az a probléma, hogy nincs elég elkapó akit Trubisky nem lát meg/nem talál el.Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban.tudunk adni egy receivert még a projectbe 2 első körért.
Inkább, mint megadják a nagy pénzt. Persze, egy Sexy Rexyvel is el lehet SBig jutni, de ez ahhoz is gyenge. Félszemmel/félálomba láttam csak most a meccset, de az is elég volt.
Muszáj lesz vkit szerezni, mert túl értékes ez a D, hogy így elpazarolják a pályájukat.
Miattuk is remélem kicsit javul a srác.
dande
Amadeus
Kell mégegy.
Vicces lesz, hogy jövő héten pont Fangio védelme ellen kell majd javítani.
több mint 6 éve
figyelj, kickert is tőlünk kukáztak. Turbó mellé aki kikukázza Pineirot, az fizet AB-ért is. Houston a másik reményem.Te Troll. 😊 AB-ért 6. körös picknél többet kapni jelenleg nagyobb bravúr lenne, mint anno nekünk Gabbertöt volt elpasszolni egy 6. körösért a 49ersbe. 😊Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban.tudunk adni egy receivert még a projectbe 2 első körért.
Inkább, mint megadják a nagy pénzt. Persze, egy Sexy Rexyvel is el lehet SBig jutni, de ez ahhoz is gyenge. Félszemmel/félálomba láttam csak most a meccset, de az is elég volt.
Muszáj lesz vkit szerezni, mert túl értékes ez a D, hogy így elpazarolják a pályájukat.
dande
Amadeus
iktriad
több mint 6 éve
Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban.tudunk adni egy receivert még a projectbe 2 első körért.
dande
Amadeus
több mint 6 éve
Te Troll. 😊 AB-ért 6. körös picknél többet kapni jelenleg nagyobb bravúr lenne, mint anno nekünk Gabbertöt volt elpasszolni egy 6. körösért a 49ersbe. 😊Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban.tudunk adni egy receivert még a projectbe 2 első körért.
dande
Amadeus
több mint 6 éve
Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban.tudunk adni egy receivert még a projectbe 2 első körért.
dande
több mint 6 éve
Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban.Mondom, én nem lepődnék meg, ha Rosen jövőre (vagy drasztikus esetben akár már az idén Traubiszodáért cserébe) itt osztogatná a zsugát.
dande
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Szerintem pedig igen. Még kb 4-6meccs és, ha Trubi nem javul, kénytelenek lesznek feladni a projektet. Belátni, hogy tévedtek vele kapcsolatban. Inkább, mint megadják a nagy pénzt. Persze, egy Sexy Rexyvel is el lehet SBig jutni, de ez ahhoz is gyenge. Félszemmel/félálomba láttam csak most a meccset, de az is elég volt.
több mint 6 éve
Tehetsz róla, tehetsz ellene. Üzenem Mitchnek.Yikes II (*feltradedel!)Jaj istenem de imádom ezt az önigazolást.
twitter.com/alex_kirshner/status/1169797794963628032
iktriad
Most úgy csinálunk, mintha a draft analystok mindig betalálnának, és nem lenne számtalan ellenpélda ezekre.
De azokról nyilván hallgatás van, aztán ha 10ből 3-szor bejön, akkor meg jön az, hogy hát igen ezt látni lehetett.
Szerencsétlen Mitch-nek is kurva szar lehet, hogy Mahomes MVP, Watson meg elég jó QB-nak tűnik.
tenorx
több mint 6 éve
Meg ne sajnaljam szerencsetlen Mitchet, hogy fakezu, mikozben az elmult ket evben raszabott egy zseni HC egy konkret playbookot, kapott egy halom elkapot, minosegi falat, etc.O meg ennek ellenere nehany extrabb jatekon kivul harom ket ev utan is csak az utempasszokat es a rovid checkdownokat tudja megcsinalni. Vedelmet nem olvas, kapkod, a zsebbol nem mozog rendesen, allo celpont, sorozatos rossz donteseket hoz, raadasul pontatlan, hajnalban is volt legalabb harom pickje.
Hat csak sajnalni lehet, biztos nehez neki, hogy a tobbiek jol jatszanak es fejlodest mutatnak, mig Trubisky szemlatomast egy helyben toporog es nem fejlodik, hanem csak robotkent benne van a raszabott rendszerben.
Ez a srac nem tudna mit csinalni, ha neki kellene donteseket hoznia, vedelmet olvasnia. Es ez nagy problema. Vajon miert nem hivja meg sokszor a nehezebb playeket Nagy? Talan mert tisztaban van vele, mire alkalmas a kube.
El kell gondolkozni azon, hogy nem a hivas miatt szar az iranyito, hanem az iranyito miatt szar a hivas. Trubisky beleszuletett a jo korba, szet fogja keresni magat, meg extran futnak a fiatal iranyitok utan a kubeneedes csapatok, kapni fog hamarosan 100 milliot, kozben a srac nem jobb meg szerencsetlen Hoyernel sem. O is ugyanilyen gep, akivel ezeket a jatekokat korrektul lehozod, parszor villan, de semmi extra. Ne legyen igazam, azert ez a Trubisky-hosszabbitas nagyon keserves lesz a Chicagonak... Feladni viszont nem fogjak, tul draga volt, magasan draftoltak, pick meg nincs uj iranyitora.
több mint 6 éve
Yikes II (*feltradedel!)Jaj istenem de imádom ezt az önigazolást.
iktriad
Most úgy csinálunk, mintha a draft analystok mindig betalálnának, és nem lenne számtalan ellenpélda ezekre.
De azokról nyilván hallgatás van, aztán ha 10ből 3-szor bejön, akkor meg jön az, hogy hát igen ezt látni lehetett.
Szerencsétlen Mitch-nek is kurva szar lehet, hogy Mahomes MVP, Watson meg elég jó QB-nak tűnik.
több mint 6 éve
En a two-minute warning elotti kapkodast nem ertettem. Jol haladt a csapat, a Packers tizese korul voltak,first down,leketyeg a tamadoido,at lehet beszelni a dolgokat. Erre ment tovabb a no huddle O, 20 mp alatt 3 play,a harmadikbol pick. Itt mar az idovel is jatszani kellett volna, a Packersnek egy idokerese volt..
több mint 6 éve
Nem szoktam írni a fórumba, mindig meghagyom ezt az okosabbaknak, de ezt a traumát muszáj kiírni magamból.Mert ez egy nagy trauma. Nem sorolom miért lett volna fontos megnyerni ezt a meccset mert rengeteg dolog miatt. Lehet naiv voltam de én 7+ különbségű győzelmet vártam a meccstől. Hááát ... még a hét szerzet ponttól is nagyon messze voltunk.
Mentségemre nem sok kellett volna "csak" jó playcall, jó O-line és egy jó QB.
D azt hozta amit tőlük el lehetett várni. Egyedül labdaszerzés nem volt, de nem reális, hogy idén is annyi labdát szerezzenek mint tavaly.
A támadófal összeszedte a tavalyi büntik negyedét. Mitch tavalyi formáját hozta és félek, hogy ez a plafon. Az meg hogy 50-ről nem lövünk illetve 3&1-re Pattersonnal a backfielden középső futást hív Nagy ( még én is tudtam, hogy mi jön sőt a stadionban is tudta mindenki) intézzük el azzal hogy mindenkinek lehet rossz napja.
A legjobban az fáj, hogy a Packers azt hozta amit vártam. Felturbózott védelem és a zseni ARod akin látszik, hogy (még) nem tökéletes a kémia LaFleurrel. Ugyanis amíg Rodgers nem tudja félre tenni az egoját és RPO játékoknál nem tartja feleslegesen meg a labdákat ezt a Packerst igenis meg kell verni!
több mint 6 éve
Egyébként szegény Allen Robinson lehet valójában egy Calvin Johnson 2.0, de talán sose derül majd ki, mire lenne igazából képes. QB-k, akikkel A-Rob együtt játszott eddigi karrierje során:Christian Hackenberg
Chad Henne
Blake Borltes
Mitch(ell) Trubisky
Chase Daniel
Lehet már egy Scholes/Flacco/Foles szintű QB-val is Top 5 WR lehetne...
több mint 6 éve
Pont ez a lényeg. Rookie szerződés.Az állításod ezt nem tartalmazta.Ahhoz őket kellett volna draftolni.Ha nem Turbo lenne a qb1, akkor nem lenne ilyen védelmetek.Mahomes vagy Watson többet kért volna az 1/2-ért?
Amadeus
Bazzani
Amadeus
De például egy idén húzott rookie QB mellett is elférne ez a védelem.
Bazzani
több mint 6 éve
rendben hogy őket kellett volna választani, de az a hajó már elmentAhhoz őket kellett volna draftolni.Ha nem Turbo lenne a qb1, akkor nem lenne ilyen védelmetek.Mahomes vagy Watson többet kért volna az 1/2-ért?
Amadeus
Bazzani
Amadeus
az eredeti állításod viszont nem igaz, illetve csak akkor lenne az ha azt mondod hogy azért lehet ilyen védelme a Bearsnek mert újonc a QB
több mint 6 éve
Az állításod ezt nem tartalmazta.Ahhoz őket kellett volna draftolni.Ha nem Turbo lenne a qb1, akkor nem lenne ilyen védelmetek.Mahomes vagy Watson többet kért volna az 1/2-ért?
Amadeus
Bazzani
Amadeus
De például egy idén húzott rookie QB mellett is elférne ez a védelem.
több mint 6 éve
Ahhoz őket kellett volna draftolni.Ha nem Turbo lenne a qb1, akkor nem lenne ilyen védelmetek.Mahomes vagy Watson többet kért volna az 1/2-ért?
Amadeus
Bazzani
több mint 6 éve
Ha nem Turbo lenne a qb1, akkor nem lenne ilyen védelmetek.Mahomes vagy Watson többet kért volna az 1/2-ért?
Amadeus
több mint 6 éve
Ha nem Turbo lenne a qb1, akkor nem lenne ilyen védelmetek.
több mint 6 éve
Yikes Itwitter.com/TreysDaze/status/1169821588604121089
Yikes II (*feltradedel!)
Yikes III
twitter.com/AlfieBCC/status/1169801032697864194
Ja és 0 turnover a Dtől, tudom köcsög vagyok hogy ezt még fel merem hozni mert tenyleg jól jatszottak de akkor is.Lásd még Yikes III
davemayer
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ja és 0 turnover a Dtől, tudom köcsög vagyok hogy ezt még fel merem hozni mert tenyleg jól jatszottak de akkor is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Ha kócs négi rendet rak a fejében, és előveszi inkább a tavalyi playbookot akkor nem lesz semmi gond, de most tőle egy nagy reset kell mert ha ezt fogja erőltetni akkor végünk. Hazai packerst, centenáriumi meccset erre felhasználni, nem tudom ezt valaha megbocsájtom-e neki.Ettol a packerstől igy kikapni, ez rosszabb mintha lesimáztak volna minket, rosszabb mint a tavalyi nyitó pedig az is fájt sokáig.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Minden nagyon jó volt. kivéve a meccset, az irányítónkat, a futást a játékhívást.... LaFleur nem hasonlít arcra Trubiskyra?
Ezért nem léptek pályára a kezdők az előszezonban, nem akarták a taktikát felfedni.....😊
Trubiskyért adtuk el a fél frencsit? Fasza.....
Tavaly is szarul kezdtünk, jó lesz most is, ha megtanulunk irányító nélkül játszani....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Elég jól ráéreztem arra a 30-ramobile.twitter.com/johnathan_wood1/status/1169812707022950401
több mint 6 éve
Nem tudom számoktátok -e hogy hány passz kísérletünk volt futás nélkül a harmadik negyed közepétől? Közel 30 biztos volt, hátha talál majd erre valaki valami PFF adatot...