Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Aguayo,HJQ és Gentry... Gentry nekem nagyon tetszett, nem állunk olyan jól WR ügyileg hogy őt mindenképp el kelett engedni...TJ Ward kivágása több mint érdekes. Ha nincs valami a háttérben akkor igazán lecsaphatnánk rá...
több mint 8 éve
Nahát, nahát, nahát. Cruz kivágva. Tanner Gentry a Marcus Monk vándordíj mellé megkapja a Marguess Wilson emlékérmet is.Ééééééés..........nem.
füligjimmy
több mint 8 éve
Nahát, nahát, nahát. Cruz kivágva. Tanner Gentry a Marcus Monk vándordíj mellé megkapja a Marguess Wilson emlékérmet is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Akik eddig mentek:LB - Alex Scearce
TE - MyCole Pruitt
WR - Victor Cruz
OL - Taylor Boggs
QB - Connor Shaw (Waive/injured)
FB - Freddie Stevenson
OL - Mitchell Kirsch
LB - Kelvin Sheppard
OL - Will Poehls
CB - Rashaad Reynolds
OL - Cyril Richardson
Valamint állítólag Achot és Skutát tradelnénk...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
Sikerült hozni egy drága zsiráfot qb nak meg szarrátradelni magadat egy másikért, közben nincs elkapód, a kezdő Te-d 34 éves, szép volt, a superstar labdáit ki fogja elkapni?
több mint 8 éve
Azért őt valahol sajnálom, nagyon kedveltem a játékát fénykorában. Sajnos tényleg nem volt meggyőző és tegnap le is sérült ...Sheppard és MyCole Pruitt repültek...Cruuz is ment
Tomcsik
ricsiii83
több mint 8 éve
Jó kis cikk. Szépen beárazta Foxot a chicagói sajtó...www.google.co.uk/amp/www.chicagotribune.com/sports/rosenblog/ct-mitch-trubisky-sacked-bears-rosenbloom-20170901-column,amp.html
több mint 8 éve
Most komolyan, pöcsök, egy ilyen edzőmeccs után maradt még bárkiben remény, hogy ez a stáb fel tud építeni egy irányítót?! Cutler nyom majd egy #KurtWarnert, és akkor tényleg elbasztunk 10 évet.ne is tegyék be én már amondó vagyok, aztán egyék meg amit főztek Pace-szel együtt. Nagyon érdekes lesz ennek a szezonnak a lélektana ebből a szempontból, ugyanis most ha lecserélik majd Glennont nyíltan szembeköpik magukat, ha meg nem akkor elvesztik az állásukat (jó eséllyel). De mondom, lassan jobb ha tényleg Glennonnak szívnak és inkább eltűnnek év végén, még a végén képesek a 6-10-et is 10-6nak beállítani.
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Most komolyan, pöcsök, egy ilyen edzőmeccs után maradt még bárkiben remény, hogy ez a stáb fel tud építeni egy irányítót?! Cutler nyom majd egy #KurtWarnert, és akkor tényleg elbasztunk 10 évet.Emiatt nem tetszett nekem a Trubisky draft. Lehet akármekkora császár, a saját edzői simán tönkre teszik a karrierjét.
füligjimmy
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Most komolyan, pöcsök, egy ilyen edzőmeccs után maradt még bárkiben remény, hogy ez a stáb fel tud építeni egy irányítót?! Cutler nyom majd egy #KurtWarnert, és akkor tényleg elbasztunk 10 évet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Csak ez az edzői stáb tud elbaszni még egy edzőmeccset is. Hihetetlen! Most komolyan, ennek a csávónak Alzheimere van, vagy mi a picsa? 2 kvázi kezdő védőt játszatni, de a csere irányítónak (REPS!!!!! RAW!!! PROJECT!!!PRACTICE TIME!!!!) egy 6 playes game plant nem összerakni? Kevin White hol a faszban volt, zum Beispiel? Akkora truváj az a szerencsétlen? Egyébkénk ő az élő példája annak, hogy két évnyi kispadot, a videózást, és az edzéseket feldughatod a seggedbe. Whisbone offense, bazdmeg!
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 8 éve
2. negyed: Trubitzky ...More, ebbű baj lesz...
...
4. negyed végén visszajön Trubi ...
buburubu
több mint 8 éve
Tudom a preseason utolsó meccse nem a legmagasabb szintű futballról szól, de komolyan nem tudom mégis az offense részéről mi a búbánat volt ez a playcall:Na mire meló közben össze hoztam az írást addigra te is kitagadta ad a lényeget 😊
1. negyed: Akkó' fussunk jó? - Trubitsky gyakorolja a handoffokat. Cél: lehetőleg nem elesni a saját lábában.
2. negyed: Trubitzky most a hard countot gyakorolja picit de már passzolhat is egy picit - főleg checkdownt. Azért lehozzuk egy drive után mert állandóan blitzelnek. Jöhet Shaw, de most meglepjük őket és csak passzjátékot hívunk.
4. negyed végén visszajön Trubi 2 minute drill hívunk három futást a pálya közepére(?). Majd incomplete passz végül meg a meccs utolsó playében beleszalad egy sackbe.
A secondary backup részlegénél ki kell rakni mindenkit, aki az első negyeden kívül a pályán volt.
Az áldott szerencsénk a sérülésekkel megvan idén is: Ma borderline 53-as játékosainkból megsérült: Houston, Cruz, Jones-Quartey, Hall.
buburubu
több mint 8 éve
Uram isten ez mi volt a Browns ellen? Az első 3 driveban mindössze 9 handoffot adott Trubisky. Egy 1st downt nem hoztunk össze az első negyedben mert egyszerűen nem engedték passzolni. Az egész első játékrészben volt 4!!! passz kísérlete. Komolyan mondom Fox beteg. Aztán miután Shawt összetörték visszaküldték Trubiskyt hátha összetörik őt is. Ez a terv majdnem sikerült is az utolsó játékban. Különösen fasza volt hogy Foxi 25:0 -nál 10 mp-el a meccs vége előtt időt kér! És a játék vége egy gyönyörű TD lett...Ja nem mégse mert agyon sackelték a QB-d...Jó persze a 4. pre season meccsen jobbára a cserék és azok cseréi játszanak. Persze nem szoktak erre a meccsre game plannel bajlódni na de ez? Ez a mai game plan srácok menjetek ki az első 3 downon futunk aztán 3. és hosszúra próbáljunk meg valami 5 yardos passzt...A lényeg hogy nehogy jó képet mutassunk az új QB srácról, mert akkor jobban megmagyarázható miért a hulladék Glennont kezdetem. Meg amúgy is ennek az új gyereknek nagyon gyakorolni kell a hand offokat... Azt se nézzük meg hogy mit tudnak az elkapóink ha már a NO1 WR kidőlt. Amúgy is megmondta Fox hogy akárhányszor pályára lépsz lesérülhetsz, tehát ne lepődjünk meg azon hogy a frenchise jövőjét a 4. preseason meccs 4. negyedében megpróbálják merénylet áldozatává tenni...Ez valami gyalázat volt már megint...
több mint 8 éve
Tudom a preseason utolsó meccse nem a legmagasabb szintű futballról szól, de komolyan nem tudom mégis az offense részéről mi a búbánat volt ez a playcall: 1. negyed: Akkó' fussunk jó? - Trubitsky gyakorolja a handoffokat. Cél: lehetőleg nem elesni a saját lábában.
2. negyed: Trubitzky most a hard countot gyakorolja picit de már passzolhat is egy picit - főleg checkdownt. Azért lehozzuk egy drive után mert állandóan blitzelnek. Jöhet Shaw, de most meglepjük őket és csak passzjátékot hívunk.
4. negyed végén visszajön Trubi 2 minute drill hívunk három futást a pálya közepére(?). Majd incomplete passz végül meg a meccs utolsó playében beleszalad egy sackbe.
A secondary backup részlegénél ki kell rakni mindenkit, aki az első negyeden kívül a pályán volt.
Az áldott szerencsénk a sérülésekkel megvan idén is: Ma borderline 53-as játékosainkból megsérült: Houston, Cruz, Jones-Quartey, Hall.
"The Bears are who we thought they were!"
több mint 8 éve
..mert a Jags topicban is Foxról meg Glennonról írnak? 😮Amúgy ha már fox nem, soros akarhatja úgy, hogy glennont a második meccsen hazavágja valakiitt is erről kell már olvasni??
peach
baggio
több mint 8 éve
Amúgy ha már fox nem, soros akarhatja úgy, hogy glennont a második meccsen hazavágja valakiitt is erről kell már olvasni??
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kearse szitok szó a seahawks topicban, nem is egy jó játékos, szóval vele megint csak a mennyiség nőne.Amúgy ha már fox nem, sors akarhatja úgy, hogy glennont a második meccsen hazavágja valaki és jöhet a
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Jermaine Kearse tradeblockon a seahawksnál. Róla tud valaki valamit?? hogy mégis miért?? elgondolkodtató Meredith kiesése után
több mint 8 éve
Tessék.Pakoljam fel az egész meccset valahova?Csak azt tedd fel légyszíves, amikor Turbómen elesett a saját lábában.
Szeretné valaki visszanézni, kielemezni?
Medve81
füligjimmy
youtu.be/n4dwdNQyfII
több mint 8 éve
White szerintem bele fog rázódni az NFL-be.tüsi91Ami miatt én úgy gondolom hogy Cruz is roostert foghat az az hogy ő tud játszani a szélén és slotban is ami Meredith kiesése miatt fontos szempont lehet. Mivel Wright is ilyen játékos az egyikük mindig ki tud menni szélre a másik marad a slotban. Persze Cruz jelenlegi formája valóban nem volt túl meggyőző. Én azért Whiteról sem mondtam még le teljesen, remélem nem kerül IR-e 3 meccs után...
Tomcsik
Mikor kezdett volna már belejönni tavaly, akkor jött az a fránya sérülés.
Itt a lehetőség neki megmutatni,hogy mit is tud valójában.
Nem haragudnánk meg,ha hozná a 2014-es formáját (1447 yard, 10 TD), ami akár össze is jöhetne,de megint csak az irányító kérdéshez jutunk el.
Szerintem az első 6 meccs után megkezdődik a szeles városban a Trubisky éra, arra alapozva állításom,hogy 0-6-nál már elég meleg lesz a szék Fox edző valaga alatt. (Valaki korábban írta itt,hogy szerinte szezon közben ki lesz vágva, hát ezt én is eltudom képzelni)
Láttuk Trubisky mennyire érzi ezt a Gentry gyereket, ha az első csapattal is teljesen összeszokna Trubisky ,akkor White is megindulna felfelé.