NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Hát nem tudom, engem nem akasztott ki a meccs (nagyon).
Az ST bénázott, pedig mindeddig nagyon stabil és közel ligaelit egység voltak. Egyszer belefér. Oké elment a meccs rajtuk, de többet nem fog. A csapatépítés szempontjából nem számít hogy ez a meccs zakó lett.
Nézzünk messzebbre, mert úgyis tök mindegy, hogy idén lesz-e PO (és egy elsőkörös kizúgás) vagy sem. Tudom, jó lenne a PO rutin, de majd szerzünk jövőre és azután.

A D legalább a hosszú drive-okat jó arányban megakasztotta. A végén nagyon hiányzott Hendrickson, így ott már nem tuduk tartani őket. De 20 pontot kapni ilyen ST teljesítmény mellett minimum közepes szint. Egyszerre megfogni Kittle-t, Samuelt és Aiyukot baromi nehéz. Ha lett volna Wilson, ADG vagy Gaither (a 2 legjobb cover LBnk és a cseréjük), akkor sima a meccs. Oké, náluk meg Mitchell hiányzott, de egy RB nem lehet akkora hatással, mint egy foghatatlan TE. Szóval a D hozott hiányzokkal együtt is egy jó átlagos szintet. Idén többet nem vártam tőlük. Nem hagytuk hogy uralja a labdát a 49ers, meccsben tartpották a csapatot. Pipa.

Az O pedig, amikor igazán nagy volt a tét, hát valami hihetetlen jól teljesített. Higgins, Boyd és Burrow zseni volt, Chase pedig Chase. Hol idegesítő drop, hol istenien megfutott útvonalak. Újonc. Ha levetkőzi a dropokat (nem könnyű, de nem is lehetetlen), akkor egész biztos ligaelit WR lesz. A skill pozíciós teljesítményünk olyan volt (ismét), hogy nyugodtan nézhetünk a következő szezonok elé. Persze Burrownak volt pár nagyon csúnyán megdobott labdája, de megúsztuk a turnovereket. Ő is javulni fog ebben (hisz alig több mint újonc), de már most sem rossz. McPharson pedig még egyértelműbb, hogy levetkőzi ezeket a hülye hibákat. A kicker poszt is pipa.

Szóval a meccs csak megerősített benne, hogy rosterben iszonyú jól állunk. Ezért nem idegesített a vereség. És higgyétek el, hogy Mitchell, Kittle, Samuel, Aiyuk vagy bárki más ellenére a 49ers FO is azonnal cserélné a saját rosterüket a miénkre (na jó Trent Williams egy állat. Őt soha senki nem cseréné senkire), egyszerűen azért, mert viszonylag simán együtt tarthatók vagyunk még 2-3 évig és a végén, ha egyelőre nagyon halványan és rengeteg bizonytalansággal, de feldereng egy nagyon potens PO csapat. Egy igazi kontender. elbaszni persze el lehet. És azok között vannak is bajaink, akik ezt megtehetik.

A stáb valóban töketlen. A meccsterveink nagyon gyakran nem működnek. Értem én, hogy az identitásunk a stabil futójáték, de a tökömért kell erőltetni, ha a passzjáték levédekezését nem tudja megoldani az ellenfél? A negyedik kísérletes döntések pedig... Na mindegy. HC-t és OC-t cserélni könnyebb, mint ilyen keretet összerakni. Ha most POba megyünk, akkor tuti marad Taylor és Callahan is. Ha kizúgunk, akkor van remény a váltásra. De ha nem zavarjuk el őket, akkor is bízhatunk benne, hogy
1. Taylor fejlődik (azért vannak erre utaló jelek)
2. épül a playbook
3. találunk ligaelit pozíciós edzőket és talán koordinátort is, mert már nem vagyunk reménytelen franchise

Úgyhogy szar volt elaludni este, de ha messzebbre nézünk, akkor még ez a meccs is inkább pozitív volt. Who dey!

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 460
Callahant el lehet küldeni, de akkor csomagold mellé azt, aki a playeket hívja. Mert a Bengals esetében ezt Taylor csinálja.
A meccs a ST-n ment el, két TO, amiből kaptunk 10 pontot, egy kihagyott FG, ez nem fért bele. Voltak hibák a D és az O oldalon is dögivel, de a különbséget ez adta.
munoz
Ez így van, a ST alulteljesített. Eddig egész szezonban jók voltak viszonylag, benne van egy gyenge meccs.
De ahogy meme írja megnyerhettük volna, ha az OT-ban nem kezdünk beszari, konzerv módon futni. Jaj, csak el ne basszuk, csak a tutit. Faszom, Burrow pontos volt 8-12 járda között. Még az előző playben is. Erre futunk. Kurva mérges vagyok! Ráadásul így csak két órát aludtam. 😡

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Callahant el lehet küldeni, de akkor csomagold mellé azt, aki a playeket hívja. Mert a Bengals esetében ezt Taylor csinálja.
A meccs a ST-n ment el, két TO, amiből kaptunk 10 pontot, egy kihagyott FG, ez nem fért bele. Voltak hibák a D és az O oldalon is dögivel, de a különbséget ez adta.
munoz
Ő is mehetne.... Ez a meccs megmutatta a hiányosságokat!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 655
Szétvet az ideg, a sírból hoztuk vissza, nyertük meg az OT-t, csak azért hogy végül elbukjuk ilyen gyalázatos módon. Le kell védeni egy pályát bakker, nem volt egy értelmes drivejuk az egész meccsen, erre mikor meg kellene hogy törjenek, akkor simán átmennek rajtunk...
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Callahant azonnal elküldeni! Tökéletesen alkalmatlan OC-nek! Mindenki látta, hogy nem megy a futás! Összehozzuk passzokból az egyenlítést. Erre ez az alkalmatlan faszkarika a hosszabításban mit csinál? FUTAT! Ha az én alkalmazottam lenne, hétfőn már ott figyelne a felmondólevél!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Elvileg visszatérnek a hiányzók a falba, reméljük stabilabb lesz a az O.

több mint 2 éve
A következő három meccset ha hozzuk, és nagyjábol a többin jön a papírforma, akkor megvan a csoport első helye, az utólsó kettő nélkül is. A 49 lesz a legnehezebb, plusz a Browns győzelme is kellene most, és azután a LA ellen pedig nem. Jó lenne ha a KC meccsen már nem lenne tét, de ehhez olyat kellene csinálnunk, amit ezer éve nem: 3 nyerni zsinórban.
több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Sima PO lesz meglátjátok (az uccsó meccsen fog múlni. 😊 ) , ott meg már bármi lehet....
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Tovabbra sem kerdes hogy a drafton falember kell

Oke, tavaly a Chase huzas nagyon ult es bejott ugy nez ki, de igazabol ilyen kevesnek latom a problemat.

Mint Joey a husos pitevel..

A QB jo, az elkapo brigad jo, a futo jo.

Mi hibadzik? A fal, ami tudna adni +2 mp-et (legalabb)

Ennyire vagyunk egy komoly elorelepestol szereny velemenyem szerint. 😊

Addig pedig idenre maradnak a csoda meccsek amikor mindenki (a falbol) extrat hoz, es egy bottom5 falbol egy kozepesnek kepesek latszani (amihez azert Pollack elengedhetetlen volt)

Ez a chargers elleni meccs pont olyan volt, mint barmelyik a tavalyi szezonban. A fal nelkuli qb elete, korulbelul :/
több mint 2 éve
Azért kár érte, mert nyerhető lett volna, ha az elején nincs a két turnover illetve a falban két zászló. Villámgyorsan nagy lett a hátrány, ami rányomta a bélyegét a playhívásra. Plusz a sérülések.
De ez van, tudtuk hogy nem lesz a alapszakasz vége egy majális. Menni kell tovább, remélhetőleg minél több egészséges kezdővel.

több mint 2 éve
A védőfal léket kapott és ezzel el is dőlt a meccs. Nem tudtunk futni, nem tudtuk tartania labdát. A Chargers pedig ha labdához jut mindnekire veszélyes. Kár érte, de nem a vereség a legnagyobb baj. Ha a sérültjeink nem térnek vissza, vagy visszatérnek, de messze nem teljes értékűen, akkor újabb kellemetlen meccsek jöhetnek. Perpillanat ez zavar a legjobban, úgyhogy várom nagyon az injury reportokat...

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Nem szoktam feladni a meccsnézést, de ezúttal 24-0-nál felálltam. Talán jó is, mert az összefoglalót megnézve biztos felrobbantam volna, amikor 2 pontos hátrányban FG távolságban elvesztettük a labdát, és fumble visszhordás után elment a meccs.
Amíg néztem én is azt éreztem, hogy a toldozott-foldozott OL miatt bukunk, nem tudunk futni, Joe nem kapott levegőt, és ha nem is vesztettük el a labdát, a Chargers akkor is short fieldekről indult.
Burrow kisujja remélem gyorsan helyre jön.
több mint 2 éve
Ez nem sikerült valami jól. Ha kiesik több kezdő azt nem bírjuk el, tegnap pedig nem csak egy hiányzott. Remélem hamar felépül mindenki!

több mint 2 éve
Kezdjünk már! 😃

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 434 — greenmedia10@gmail.com
Előbb is látszódott nálam…
Valóban jól néz ki! Reméljük legyőzzük a vihart!
SirPub
Cincinnati szurkolók figyelmébe azért a Bearcats mai meccsét is ajánlanám, otthon a Nippert Stadiumban játszik a csapat konferenciadöntőt a Houston ellen magyar idő szerint 22 órától (az Arena4+ is közvetíti). A tét a csoportelsőség mellett nemcsak a veretlen szezon, hanem a top4, azaz a rájátszás, ami legalább akkora teljesítmény lenne mintha a Bengals megnyerné ebben a szezonban a Super Bowlt...

r.baggio
Macskamacik feladata kipipálva.
Most már jöhet az a bizonyos "másik fele"
is.
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
SirPub
Cincinnati szurkolók figyelmébe azért a Bearcats mai meccsét is ajánlanám, otthon a Nippert Stadiumban játszik a csapat konferenciadöntőt a Houston ellen magyar idő szerint 22 órától (az Arena4+ is közvetíti). A tét a csoportelsőség mellett nemcsak a veretlen szezon, hanem a top4, azaz a rájátszás, ami legalább akkora teljesítmény lenne mintha a Bengals megnyerné ebben a szezonban a Super Bowlt...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ha egyik sem lesz, akkor azért kap egy jókora léket a gameplan. Hopkins blokkjai nagyon fognak hiányozni. Valószínű őt nehezebb pótolni mint Reiffet.

Bár Bosa jön majd odaátról, úgyhogy isten mentsen minket Fred Johnsontól. Akkor már inkább Adeniji lépjen kijjebb és a helyén játszon Carman. Mondjuk ha Hopkins se lesz, akkor gyakorlatilag 3 helyen is cserélődne ezzel az alap OL. Az sok jót nem ígér...
nasheem
Játszani fog mindkettő, Taylor megmondta, és erre utal, hogy ők ketten kaptak questionable-t, a többiek daubful-t. Ha mégsem, akkor pedig, Prince, Hill a belépő, nem pedig Fred, vagy Carman.
több mint 2 éve
Ha egyik sem lesz, akkor azért kap egy jókora léket a gameplan. Hopkins blokkjai nagyon fognak hiányozni. Valószínű őt nehezebb pótolni mint Reiffet.

Bár Bosa jön majd odaátról, úgyhogy isten mentsen minket Fred Johnsontól. Akkor már inkább Adeniji lépjen kijjebb és a helyén játszon Carman. Mondjuk ha Hopkins se lesz, akkor gyakorlatilag 3 helyen is cserélődne ezzel az alap OL. Az sok jót nem ígér...

több mint 2 éve
Reiff és Hopkins 2 napja nem edzett, kérdéses a hétvégi játékuk :/
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Na akkor elölről 😀 Nem tudom mit szerencsétlenkedek, máskor is töltöttem fel képet és akkor ment (mondjuk telóról próbáltam először az lehet gond volt)

Szóval elég menő ez a plakát 😀
(ha most sem látszódik feladom 😀 )
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Na ne 😀 most mar latszodik?
Miknar
Nope

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412

Íííhh!!

Legmenőbb plakát ever.

🐅🐅🐅
Miknar
Annyira menő, hogy telóról nem is látom!😄
több mint 2 éve
Az idei előrelépésünk szembetűnő mutatója még a zászlók minimalizálása. A negyedik héttől kezdve, lehozzuk a meccseket 1-3 db 10-20 yard büntivel. Nincsenek holdingok, DPI-k, fejben nagyon ott van a csapat.

Szerkesztette: Szipeter