Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na ezt a kimenetelt nem akartam eljinxelni. Hatalmas gratula!!!
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
Why not us???? 😀
több mint 4 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ááááááá

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
tenorx 14 112 — fő libsi
Gg!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 853 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊
iktriad
Remélem sima Titans győzelet jinxeltél mára 😀
munoz
Egy igazi Jax drukker SOHA nem drukkol a Tit(an)snek, főleg nem a playoffban.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊
iktriad
Remélem sima Titans győzelet jinxeltél mára 😀
több mint 4 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 849
iktriad
én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
shagi0206
"Majd megtudod."

Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
iktriad
bocs, főnix párti vagyok 😊
több mint 4 éve
iktriad
shagi0206
"Majd megtudod."

Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
több mint 4 éve
iktriad
több mint 4 éve
több mint 4 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
5 DT aktív, sok lesz itt a 3 középső védős felállás. Shelvin villanthatna valamit, ha már draftoltuk.
@miknar Morgant ma se ismered meg, inaktív. 🙂

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 621 — greenmedia10@gmail.com
Telefonról megnyitotta az első és második linket is

Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Bengália, ez jó.
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
Régen minden jobb vót 😊
shagi0206
Inkább úgy mondanám, hogy teljesen más.
több mint 4 éve

Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Bengália, ez jó.
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
Régen minden jobb vót 😊
több mint 4 éve

Miknar
Bengália, ez jó.
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Érdekes, de sokkal kevesebb a félelem és a görcs bennem, mint egy hete. Akkor nyerni kellett, az már ajándékkör.
Remélem a csapat is hasonlóképp érzi.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nyerni fogtok!

több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 823
 ibb.co/vd9cmN1
meme
Édes szíve… 😍

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

Miknar
Ha nem, akkor is elnevezhetnéd 😁

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 187
... jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.
megyerikrisz
Nagyon kíváncsian várom, mit fog tudni nyújtani Tannehill. Taylor egész jól ismeri...

A mai meccset én már abszolút ajándéknak fogom fel. Legyen akármi a vége, mosolyogni fogok.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581

több mint 4 éve
 ibb.co/vd9cmN1

több mint 4 éve

Ehhhh sehogy sem jó ez😭

Szerkesztette: meme

több mint 4 éve
Szóval a mai programom...
Egyben az utánpótlás is 😁

kepkuldes.com/image/JG1RZ0
meme
Erre nekem hibát ír.😕
ikuvihar
Nekem is.
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…
SirPub
Kell egy hivatkozás, és ahogy írod a kommentet, a kocka fölött van az "eszközsor", az utolsó előtti a 'kép beszúrása, az is kell hozzá. Nyilván nem mind1, hogy milyen kép, mert valamit nem fog megjeleníteni. Legalábbis ez a tapasztalat.
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 823

meme
Erre nekem hibát ír.😕
ikuvihar
Nekem is.
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve

meme
Erre nekem hibát ír.😕