Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Na ezt a kimenetelt nem akartam eljinxelni. Hatalmas gratula!!!
több mint 4 éve
Why not us???? 😀
több mint 4 éve
Ááááááá
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Gg!
több mint 4 éve
Egy igazi Jax drukker SOHA nem drukkol a Tit(an)snek, főleg nem a playoffban.Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊Remélem sima Titans győzelet jinxeltél mára 😀
iktriad
munoz
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊Remélem sima Titans győzelet jinxeltél mára 😀
iktriad
több mint 4 éve
bocs, főnix párti vagyok 😊"Majd megtudod."Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
iktriad
shagi0206
Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
iktriad
több mint 4 éve
"Majd megtudod."Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
iktriad
shagi0206

Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
több mint 4 éve
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
iktriad
több mint 4 éve
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊
több mint 4 éve
5 DT aktív, sok lesz itt a 3 középső védős felállás. Shelvin villanthatna valamit, ha már draftoltuk.@miknar Morgant ma se ismered meg, inaktív. 🙂
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Inkább úgy mondanám, hogy teljesen más.Régen minden jobb vót 😊Telefonról megnyitotta az első és második linket isBengália, ez jó.
Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
shagi0206
több mint 4 éve
Régen minden jobb vót 😊Telefonról megnyitotta az első és második linket isBengália, ez jó.
Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
több mint 4 éve
Telefonról megnyitotta az első és második linket isBengália, ez jó.
Miknar
több mint 4 éve
Érdekes, de sokkal kevesebb a félelem és a görcs bennem, mint egy hete. Akkor nyerni kellett, az már ajándékkör.Remélem a csapat is hasonlóképp érzi.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Nyerni fogtok!
több mint 4 éve
Telefonról megnyitotta az első és második linket isHa nem, akkor is elnevezhetnéd 😁
Miknar
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
... jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.Nagyon kíváncsian várom, mit fog tudni nyújtani Tannehill. Taylor egész jól ismeri...
megyerikrisz
A mai meccset én már abszolút ajándéknak fogom fel. Legyen akármi a vége, mosolyogni fogok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Telefonról megnyitotta az első és második linket isSajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
több mint 4 éve
Kell egy hivatkozás, és ahogy írod a kommentet, a kocka fölött van az "eszközsor", az utolsó előtti a 'kép beszúrása, az is kell hozzá. Nyilván nem mind1, hogy milyen kép, mert valamit nem fog megjeleníteni. Legalábbis ez a tapasztalat.Nekem is.Szóval a mai programom...Erre nekem hibát ír.😕
Egyben az utánpótlás is 😁
kepkuldes.com/image/JG1RZ0
meme
ikuvihar
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…
SirPub
több mint 4 éve
Nekem is.Szóval a mai programom...Erre nekem hibát ír.😕
meme
ikuvihar
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Szóval a mai programom...Erre nekem hibát ír.😕
meme