Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Mixonnak azért kellett padoznia a 2. félidőben mert volt egy fumbleja? Jellemző Lewisra, hogy leszarja mennyire nem tud játszani Hill ezzel az OL-val, inkább erőlteti csak hogy betörjön egy rookiet. Dre megfizetése és Whit elengedése cseszte el ezt a szezonunkat. Csak reménykedünk, hogy összeáll valahogy a fal, de ezt az anyagot képtelenség formálni, ezt ki kell dobni. Miért nem próbálunk meg valakit igazolni?
több mint 8 éve
Sztem a D egyáltalán nem volt szar, a második félidőben is csak FG-t engedélyeztek!!!egyedül Dre, aki nagyon gyenge, csak a szája nagy, többi nulla! 😕
a második félidőben vártam a lefagyást, jött is, de ehhez nagyon kellett, hogy Pittsburgh oldalon a D nagyon beindult!
ez van sajnos, menni kell tovább!
üdv
több mint 8 éve
Lazor nagyon jót tett az offense játékunknak, de az OL korlátai a 2. félidőre egy jobb csapat ellen már egyértelműek. Jó volt látni hogy 4.re nekimegyünk és TD. A védelmünk sajnos fejben már az elejétől nem volt a pályán, ezt jól jellemezte Burfict páros lábos rugása fejre a földön fekve. (lehet megint jön a bünti) Rengeteg misstackle volt végig, Krk megint nagyon szar volt, viszont WJ3-nak ezután tényleg a kezdőben lenne a helye.
Így nagy valószínűséggel a PIT behúzza a csoportot, nekünk meg max JAX, PIT, MIN meccset lehet elbukni, hogy esetleg odaérjünk a PO-ba, ami most már a csoda kategória lenne.
több mint 8 éve
Hát ez megint nagyon harmatos teljesítmény volt. Az O a második félidőben konkrétan egy nagy nulla. Ahogy várható volt, esély sem volt rá, hogy Daltont megvédjék, egy félidőn keresztül futott az életéért.Sajnos a D is nagyjából a garbage timeban ébredt fel. A DL súlytalan volt, az LB-k futószalagon gyártották a mistackle-eket, a secondary meg szépen nyelte a yardokat. Számomra a D-ből csak WJ3 volt, aki jó teljesítményt nyújtott, néhány középszer mellett a többség gyenge volt.
Nem kérdéses, hogy az OL-t újra kell építeni, hiszen a C és a T posztok is gyengék, viszont most, amikor a D-nek kellett volna meccsben tartania a csapatot, nem sok biztatót láttam.
Jön öt olyan meccs, amikor elvileg nem világverő csapatok jönnek szembe. Ha máshol nem a Browns ellen elhasalunk, bár a három idegenbeli meccs is lehet, hogy nagy falat lesz.
több mint 8 éve
Benwikere ma is aktív a Dallasban, így jött az eredetileg kondíciós 2019/6. pick.A mai nap legpozitívabb eredménye Bengals szempontból. 😊
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Na ma ennyi elég volt. Reggel remélem arra kelek, hogy pár csodálatost eltörtünk a garbage timeban.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Benwikere ma is aktív a Dallasban, így jött az eredetileg kondíciós 2019/6. pick.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Így-így.twitter.com/Bengals/status/922171709599506435
több mint 8 éve
Boyd, Hewitt és Adam Jones nem játszanak vasárnap, Ross és Derron Smith kérdésesek.Jonesnak nem örülök. Bár mindig benne van a játékában a zászló, de AB ellen nagyon jól megy neki általában.
Sok-sok Dennard és Jackson várható, királyság. 😊
Mikey
több mint 8 éve
Boyd, Hewitt és Adam Jones nem játszanak vasárnap, Ross és Derron Smith kérdésesek.Sok-sok Dennard és Jackson várható, királyság. 😊
több mint 8 éve
twitter.com/GeoffHobsonCin/status/921382156579913731gyerekkori álma volt Cincyben játszani, meg ilyenek
megyerikrisz
több mint 8 éve
twitter.com/GeoffHobsonCin/status/921382156579913731
több mint 8 éve
Jó anyagot tolhatsz. Ilyet haluzni... 😊Igazából eddig altatott a Bengals OL, de most megrázzák magukat, Dalton dob 400 yardot, ezenfelül lesz 200 futott yardunk. 😀Most miért ne lenne?Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
megyerikrisz
Azért nem 1 és nem 2 olyan hsz született már a csapattopikokban h ha jobb lenne az OL simán nyertünk volna 😁
empty taxi
munoz
több mint 8 éve
Igazából eddig altatott a Bengals OL, de most megrázzák magukat, Dalton dob 400 yardot, ezenfelül lesz 200 futott yardunk. 😀Most miért ne lenne?Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
megyerikrisz
Azért nem 1 és nem 2 olyan hsz született már a csapattopikokban h ha jobb lenne az OL simán nyertünk volna 😁
empty taxi
több mint 8 éve
Most miért ne lenne?Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
megyerikrisz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊Kétségtelenül ez a legvalószínűbb forgatókönyv, hiszen a fal eddig sem tudta sem Daltont megvédeni, sem a futást támogatni, mitől változna most? De legalább addig fantáziáljunk, amíg meg nem kaptuk a pofont, utána már nincs értelme. 😀
Mikey
több mint 8 éve
Szerintem kikapunk, mint a sz*r. 😊
több mint 8 éve
Egyértelmű, hogy hazai pályán papíron a Vasas a favorit. De ugye ezeket a meccseket szokta a Steelers kicsit lazábbra venni, ami fordíthat a dolgokon. Én az esélytelenek nyugalmával fogom nézni a meccset, ha valami jó mégis kijön belőle, akkor csak jobban fogok neki örülni.Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.Azért ha a realitást nézzük, nem vagyunk a szintjükön, upset lenne a győzelem. Továbbra is abban látom az esélyt, ha lebecsülnek minket.
A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
munoz
megyerikrisz
Az OL állapota nálunk kulcskérdés lesz, ha nem tudja megvédeni Dalton és a futást segíteni, akkor szinte elképzelhetetlen, hogy a D annyi TO-t csináljon, amivel nyerni tudunk.
több mint 8 éve
Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.Azért ha a realitást nézzük, nem vagyunk a szintjükön, upset lenne a győzelem. Továbbra is abban látom az esélyt, ha lebecsülnek minket.
A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
munoz
több mint 8 éve
Így majd lehet dirty playerezni, amikor Tez legyalulja Belt és BB.A két csapat közül szerintem nekünk jóval kevesebb veszteni valónk van, a szezon eleje után. Ha viszont a Steelers veszít, akkor a két béna vetélytárs, a Ravens és a Bengals is beelőzheti, ami ugye egy contender csapat esetén elég kínos 😀
több mint 8 éve
Innentől nekem ne mondja senki, hogy a liga konzekvens azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem. Persze nem lepődtem meg.Nem Bengals, de érintettség okán...FakeNews volt, természetesen nem tiltották el.
twitter.com/RonCookPGH/status/919735865101996032
megyerikrisz
Állítólag csak meglökte a gonosz csapattársa és ettől esett 7 yardot egyenesen Smith lábára.
megyerikrisz
több mint 8 éve
Nem Bengals, de érintettség okán...FakeNews volt, természetesen nem tiltották el.
twitter.com/RonCookPGH/status/919735865101996032
megyerikrisz
Állítólag csak meglökte a gonosz csapattársa és ettől esett 7 yardot egyenesen Smith lábára.
Hatalmas teljesítmény kellene a D-től, szemben ligalegjobb offenz és csempionsip dífenz lesz, de ha szeretnénk még idén bármit, akkor itt az ideje. Marhára nem mi vagyunk az esélyesek, kicsit szerintem le is néznek minket, ebből még bármi lehet.
több mint 8 éve
Ross a végén még ebben a szezonban játszani fog!twitter.com/JimOwczarski/status/920698356946669571
több mint 8 éve
ez volt a legjobb csapatunk, míg Palmer meg nem sérült...Ez a mérkőzés volt az, ami feltett a Bengals vagonra, és persze a vasas utálat is innen datálódik. Szép emlékek😊.A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
sports.yahoo.com/grudge-match-bengals-vs-steelers-225456778.html
Ezt a meccset még mindig nagyon nehéz felfogni.
Szipeter
Rush
Ha most hétvégén sikerülne a W, az felérne egy PO győzelemmel, nagyon sokat jelentene Lazornak és az egész csapatnak.
Szipeter
nekem is ekkoriban kezdődött... 😉
viszont ezt azóta sem tudtam megemészteni... 😕
www.youtube.com/watch?v=9fxmppuw4cs
több mint 8 éve
Ez a mérkőzés volt az, ami feltett a Bengals vagonra, és persze a vasas utálat is innen datálódik. Szép emlékek😊.A hangulat fokozásához az NFL is hozzájárult:ki lehetne ezzel a videóval egészíteni. és teljes a történet korunk bengals-áról 'mennyből a pokolba' címszóval :/
sports.yahoo.com/grudge-match-bengals-vs-steelers-225456778.html
Ezt a meccset még mindig nagyon nehéz felfogni.
Szipeter
Rush
Ha most hétvégén sikerülne a W, az felérne egy PO győzelemmel, nagyon sokat jelentene Lazornak és az egész csapatnak.