Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Mindkét tegnap sérülést szenvedő WR újonc pályán van ma. Boyd ismét jól mozog. Nagy kő esett le...CLH 53ban sem lesz, nemhogy Jackson előtt. Én látok rá esélyt, hogy a szezon második felében komolyabb játékidőt kapjon, mert egyrészt Dre és Dennard sem meggyőző, másrészt mindketten sérülékenyek.
Jackson? Csendes TCje van. Ami inkább jó jel a CBknél, mert kb akkor vannak képen, amikor nagyon megveri őket Green vagy Boyd vagy bárki más. Az pedig nálunk alap, hogy a depth chart legmélyebb bugyraiban kezd. Nincs még hivatalos chartunk, vagy csak én nem tudok róla, de legalább ketten előzik majd a posztján.
Jones, Dre, Dennard, Show és CLH előtte lesz a sorban. Aztán majd meglátjuk. A szöveg azért ment/megy, hogy mennyire bízunk benne és hogy mekkora potenciál. Szóval minden a szokásos.
Ja és a leendő topikkedvenc Gangwish hordágyon távozott. Erős kezdés 😕
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Mindkét tegnap sérülést szenvedő WR újonc pályán van ma. Boyd ismét jól mozog. Nagy kő esett le...Megnyugtattál Nasheem
Jackson? Csendes TCje van. Ami inkább jó jel a CBknél, mert kb akkor vannak képen, amikor nagyon megveri őket Green vagy Boyd vagy bárki más. Az pedig nálunk alap, hogy a depth chart legmélyebb bugyraiban kezd. Nincs még hivatalos chartunk, vagy csak én nem tudok róla, de legalább ketten előzik majd a posztján.
Jones, Dre, Dennard, Show és CLH előtte lesz a sorban. Aztán majd meglátjuk. A szöveg azért ment/megy, hogy mennyire bízunk benne és hogy mekkora potenciál. Szóval minden a szokásos.
nasheem
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Mindkét tegnap sérülést szenvedő WR újonc pályán van ma. Boyd ismét jól mozog. Nagy kő esett le...Jackson? Csendes TCje van. Ami inkább jó jel a CBknél, mert kb akkor vannak képen, amikor nagyon megveri őket Green vagy Boyd vagy bárki más. Az pedig nálunk alap, hogy a depth chart legmélyebb bugyraiban kezd. Nincs még hivatalos chartunk, vagy csak én nem tudok róla, de legalább ketten előzik majd a posztján.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
William Jackson-ról milyen hírek jönnek?Mennyire van eltemetve a Depth Chart-on?
Hogyan szerepel eddig az edzőtáborban (OTA-kon)?
több mint 10 éve
Örüljek?😊 spin move nagymestere ő is? Nem hiszem hogy eljut az 53-ig, de legalább töltjük a keretet..TC kezdésre azért minden veterán talál magának csapatot. Kár hogy mi nem vagyunk aktívak, pedig Freeney-t jó lenne leigazolni.Nemhogy örülnél Jack Gangwishnek!!
Szipeter
Mikey
több mint 10 éve
TC kezdésre azért minden veterán talál magának csapatot. Kár hogy mi nem vagyunk aktívak, pedig Freeney-t jó lenne leigazolni.Nemhogy örülnél Jack Gangwishnek!!
Szipeter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 10 éve
Alap 😀Megjött a jegyem a novemberi Giants meccsre endzone bal sarkánál leszek viszek magyar zászlót majd figyeljetek 😉Beszámolóra természetesen számítunk! 😊
WhoDey83
rizanjn
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Megjött a jegyem a novemberi Giants meccsre endzone bal sarkánál leszek viszek magyar zászlót majd figyeljetek 😉Beszámolóra természetesen számítunk! 😊
WhoDey83
több mint 10 éve
TC kezdésre azért minden veterán talál magának csapatot. Kár hogy mi nem vagyunk aktívak, pedig Freeney-t jó lenne leigazolni. A szezon eleje nagyon kemény lesz, Fitz -vel induló Jets, Vasas, Denver... hát sok minden el fog dőlni a rajtnál.
több mint 10 éve
Köszi a válaszokat
több mint 10 éve
Azoktól kérdezném, akik vettek jegyet a Washington meccsre: Ti megkaptátok már? Ha igen, akkor mikor?A lényeg ha nem jön meg a meccset megelozo 10. Munkanapig jelentkezni kell a tm ügyfélszolgálatán
ikuvihar
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Még nem jött meg a jegy, de a korábbi kommentek alapján max. szeptemberben érdemes várni. A ticketmaster-en meg lehet nézni merre jár a rendelés.
több mint 10 éve
Azoktól kérdezném, akik vettek jegyet a Washington meccsre: Ti megkaptátok már? Ha igen, akkor mikor?
több mint 10 éve
Dislike gomb mé' nincs??Majd visszahozzuk a kilencedik héten, addig eltiltott. _knowthesystem_Mayst megint kivágtuk, hosszabb eltiltás következik neki.Jó deal volt. 😊
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
több mint 10 éve
Majd visszahozzuk a kilencedik héten, addig eltiltott. _knowthesystem_Mayst megint kivágtuk, hosszabb eltiltás következik neki.Jó deal volt. 😊
megyerikrisz
Mikey
több mint 10 éve
Mayst megint kivágtuk, hosszabb eltiltás következik neki.Jó deal volt. 😊
megyerikrisz
több mint 10 éve
Szerintem nem töltik fel. Mintha már valaki nyilatkozta volna, hogy így több figyelem jut egy-egy emberre. 😀Hall jó lenne, de szerintem nem fog visszajönni.
több mint 10 éve
87, Bengals waive rookie RB Dy'Shawn Mobley... Leszünk 90-en péntekig? Hall visszatér?
több mint 10 éve
Mayst megint kivágtuk, hosszabb eltiltás következik neki. A campre marad a 88as roster, Marvin pedig elmondta, hogy a preszezon jelentős részében pihentetni akarja Burfictet.
több mint 10 éve
Bell jó csávó. Így hogy Burfict nem lesz pályán a Vasas ellen, inkább ő is kihagyja a meccset. Respekt!Az alapján, amit ő és Brown haverja az elmúlt hónapokban összevissza hablatyoltak, szerintem még jó darabig nem fog véget érni az elmegyógyintézeti kezelésük.
nasheem
több mint 10 éve
Bell jó csávó. Így hogy Burfict nem lesz pályán a Vasas ellen, inkább ő is kihagyja a meccset. Respekt!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Postán küldték a jegyet, vagy futárral?Emailben kaptam
ikuvihar
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Postán küldték a jegyet, vagy futárral?
több mint 10 éve
Megjött a jegyem a novemberi Giants meccsre endzone bal sarkánál leszek viszek magyar zászlót majd figyeljetek 😉
Welcome To The Jungle