Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Peace 😀Hallod Krisz,Ott ment félre a dolog, hogy olyanon akadtatok fent, amit tulajdonképpen nem is volt. Ha visszaolvasol, nem mondtam, hogy hülyeséget beszélne Klaci79. Szóval se volt róla, hogy nem jó az, amit a vasas csinál WR draft terén. Annyit jegyeztem meg - amit most is tartok- hogy kiemelkedőnek nevezni egy stratégiát egyAbszolút érv! Nálunk Wheaton 3. számú WR volt 2015-ben. Nem is ezt vitattam. Azt mondtam, hogy AB és Bryant mögött nagyon sokan 3. WR-ek lettek volna, ettől viszont Wheaton képességei nem 3. WR-nek megfelelőek. Én ezt mondtam. Wheaton simán kezdő WR-kaliber. Erre hoztam másik példát is (Nate Washington esete Ward és Holmes mögött). És egyáltalán nem próbáltam a Steelers-t isteni magaslatokba helyezni, de pont a WR-draftjaink überkirályak az elmúlt 10 évben. Ellenpéldát is hoztam, a CB- és OLB-draftjaink legalább annyira szarok, mint amennyire a WR-ek jók.Leírtam, hogy csapaton belül minden jelentős mutatóban harmadik volt. Ez nem vélemény, nem megérzés, ez tény. Statisztika. Ha valaki, akkor te tényleg sokszor támaszkodsz a statisztikára, ha valakitől, akkor tőled nem fogadom el, hogy a statisztika nem érv.Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
Persze nem is tudom mi a szart képzelünk mi itt. Hogy merjük akár csak feltételesen is megemlíteni, hogy Wheaton jelenleg WR3? Mi a sértés, ha nem ez?! Nálatok csak HoF, FHoF és liga top WRek vannak. Billentyűzetért kiállt, helyre kell tenni azonnal.
És persze ki nem mondjuk, de azért sokat sejtetően tegyük hozzá, hogy "mi tudjuk ám miért vagytok ilyenek 😉". Gyerekes szerintem, de különbözőek vagyunk. Persze a fórum erről szól. Nem kell tökölni annak a megértésével, mit akart a másik mondani. Nem kell értelmezgetni a mondatokat.
Utána jön a slusszpoén, az "engedd el" ember és a kacsintós szmájli. Így csak a legnagyobbak vitatkoznak. Elegánsan, felülről.
Szép íve volt. Látszik, hogy sokat gyakoroljátok.
nasheem
Én normálisan tettem, de megint csak az itt megszokott "jajj a Steelers az istenezést kaptam". Érvek helyett. Így is lehet. Ez a frusztráció. Nem fura, hogy ugyanaz a viszonyrendszer az itteni fórumon, mint a csapatok között a valóságban? Steelers-Ravens? Nem szeretjük, akár utáljuk a másikat, de tiszteljük egymást. Semmi villongás, semmi sértődés, riválisként tekintés egymásra, a másik elismerése. Steelers-Bengals? Merő frusztráció. Nulla értelmes párbeszéd, csak szimpla cinizmus, alá-fölérendelt viszony beállítása. Kár érte...
Nyugodtan olvasd vissza, miket írtam. Értelmes párbeszédet kezdeményeztem. 😉 Nem így alakult.
Soldados
megyerikrisz
De részemről tényleg peace. Nem veszekedni akartam, csak véleményt cserélni, vagy más aspektust megvilágítani, amire a fórum való. Én eddig is szívesen jöttem ide, ezután is szívesen fogok. 😊
Soldados
- nr 3 WR
- egy olyan újonc, aki Rötyivel a háta mögött negyedannyi yardot kapott el, mint egy heyward-bey
- egy karakterproblémás srác, aki jól játszott, de legközelebb 2017 szeptemberében lesz elkapása, ha egyáltalán
nem megalapozott. Ha Brownt hozza fel példának, egy szót sem szólok. Ezután jött az "örülnétek, ha ilyenetek lenne", stb... Persze, hogy felkapjuk a vizet.
megyerikrisz
Valószínűleg én voltam a hülye, mert azt gondoltam, hogy ez a megjegyzés inkább csak degradálás, mert megelőzte a: "Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. "
Szerintem mind egy kissé túl érzékenyek vagyunk, bár Isten bizony baromira nem bántásnak szántam az örülnétek egy ilyennek megjegyzést 😊 Szerintem ha szóban hangzik el, akkor nem is érezted volna annak.
Én se azért jövök ide, hogy itt egymás agyára menjünk. Sorry ha valakit a megjegyzésem megsértett volna, mert nem akartam.
Klaci79
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Tudod a poén az, hogy épp elég hozzászólását olvastam Lacinak ahhoz, hogy tudjam nem okoskodni, hergelni Titeket jőjjön át hozzátok. Szerintem most sem ezt tette, mégis fenenagy sértődés lett a dologból.
Persze nem is tudom mi a szart képzelünk mi itt. Hogy merjük akár csak feltételesen is megemlíteni, hogy Wheaton jelenleg WR3? Mi a sértés, ha nem ez?! Nálatok csak HoF, FHoF és liga top WRek vannak. Billentyűzetért kiállt, helyre kell tenni azonnal.
És persze ki nem mondjuk, de azért sokat sejtetően tegyük hozzá, hogy "mi tudjuk ám miért vagytok ilyenek 😉". Gyerekes szerintem, de különbözőek vagyunk. Persze a fórum erről szól. Nem kell tökölni annak a megértésével, mit akart a másik mondani. Nem kell értelmezgetni a mondatokat.
Utána jön a slusszpoén, az "engedd el" ember és a kacsintós szmájli. Így csak a legnagyobbak vitatkoznak. Elegánsan, felülről.
nasheem
De pont Temagad írtad nem kell tökölni annak megértésével, mit akart a másik mondani.
Abban azt hiszem azért igazat kell adnom Neked, hogy elég lekezelőnek tünik, főleg igy visszaolvasva a hozzászólásom, dolgozom az ügyön, hogy ne csak mások reakciójiban lássam meg, hanem elsődlegesen az enyémben.
Részemről ennyi.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Hallod Krisz,Ott ment félre a dolog, hogy olyanon akadtatok fent, amit tulajdonképpen nem is volt. Ha visszaolvasol, nem mondtam, hogy hülyeséget beszélne Klaci79. Szóval se volt róla, hogy nem jó az, amit a vasas csinál WR draft terén. Annyit jegyeztem meg - amit most is tartok- hogy kiemelkedőnek nevezni egy stratégiát egyAbszolút érv! Nálunk Wheaton 3. számú WR volt 2015-ben. Nem is ezt vitattam. Azt mondtam, hogy AB és Bryant mögött nagyon sokan 3. WR-ek lettek volna, ettől viszont Wheaton képességei nem 3. WR-nek megfelelőek. Én ezt mondtam. Wheaton simán kezdő WR-kaliber. Erre hoztam másik példát is (Nate Washington esete Ward és Holmes mögött). És egyáltalán nem próbáltam a Steelers-t isteni magaslatokba helyezni, de pont a WR-draftjaink überkirályak az elmúlt 10 évben. Ellenpéldát is hoztam, a CB- és OLB-draftjaink legalább annyira szarok, mint amennyire a WR-ek jók.Leírtam, hogy csapaton belül minden jelentős mutatóban harmadik volt. Ez nem vélemény, nem megérzés, ez tény. Statisztika. Ha valaki, akkor te tényleg sokszor támaszkodsz a statisztikára, ha valakitől, akkor tőled nem fogadom el, hogy a statisztika nem érv.Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
nasheem
Én normálisan tettem, de megint csak az itt megszokott "jajj a Steelers az istenezést kaptam". Érvek helyett. Így is lehet. Ez a frusztráció. Nem fura, hogy ugyanaz a viszonyrendszer az itteni fórumon, mint a csapatok között a valóságban? Steelers-Ravens? Nem szeretjük, akár utáljuk a másikat, de tiszteljük egymást. Semmi villongás, semmi sértődés, riválisként tekintés egymásra, a másik elismerése. Steelers-Bengals? Merő frusztráció. Nulla értelmes párbeszéd, csak szimpla cinizmus, alá-fölérendelt viszony beállítása. Kár érte...
Nyugodtan olvasd vissza, miket írtam. Értelmes párbeszédet kezdeményeztem. 😉 Nem így alakult.
Soldados
megyerikrisz
De részemről tényleg peace. Nem veszekedni akartam, csak véleményt cserélni, vagy más aspektust megvilágítani, amire a fórum való. Én eddig is szívesen jöttem ide, ezután is szívesen fogok. 😊
Soldados
- nr 3 WR
- egy olyan újonc, aki Rötyivel a háta mögött negyedannyi yardot kapott el, mint egy heyward-bey
- egy karakterproblémás srác, aki jól játszott, de legközelebb 2017 szeptemberében lesz elkapása, ha egyáltalán
nem megalapozott. Ha Brownt hozza fel példának, egy szót sem szólok. Ezután jött az "örülnétek, ha ilyenetek lenne", stb... Persze, hogy felkapjuk a vizet.
megyerikrisz
Valószínűleg én voltam a hülye, mert azt gondoltam, hogy ez a megjegyzés inkább csak degradálás, mert megelőzte a: "Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. "
Szerintem mind egy kissé túl érzékenyek vagyunk, bár Isten bizony baromira nem bántásnak szántam az örülnétek egy ilyennek megjegyzést 😊 Szerintem ha szóban hangzik el, akkor nem is érezted volna annak.
Én se azért jövök ide, hogy itt egymás agyára menjünk. Sorry ha valakit a megjegyzésem megsértett volna, mert nem akartam.
több mint 9 éve
Én biztos nem mondtam, hogy "örülnétek, ha ilyenetek lenne". (Pedig amúgy örülnétek 😊 )Ott ment félre a dolog, hogy olyanon akadtatok fent, amit tulajdonképpen nem is volt. Ha visszaolvasol, nem mondtam, hogy hülyeséget beszélne Klaci79. Szóval se volt róla, hogy nem jó az, amit a vasas csinál WR draft terén. Annyit jegyeztem meg - amit most is tartok- hogy kiemelkedőnek nevezni egy stratégiát egyAbszolút érv! Nálunk Wheaton 3. számú WR volt 2015-ben. Nem is ezt vitattam. Azt mondtam, hogy AB és Bryant mögött nagyon sokan 3. WR-ek lettek volna, ettől viszont Wheaton képességei nem 3. WR-nek megfelelőek. Én ezt mondtam. Wheaton simán kezdő WR-kaliber. Erre hoztam másik példát is (Nate Washington esete Ward és Holmes mögött). És egyáltalán nem próbáltam a Steelers-t isteni magaslatokba helyezni, de pont a WR-draftjaink überkirályak az elmúlt 10 évben. Ellenpéldát is hoztam, a CB- és OLB-draftjaink legalább annyira szarok, mint amennyire a WR-ek jók.Leírtam, hogy csapaton belül minden jelentős mutatóban harmadik volt. Ez nem vélemény, nem megérzés, ez tény. Statisztika. Ha valaki, akkor te tényleg sokszor támaszkodsz a statisztikára, ha valakitől, akkor tőled nem fogadom el, hogy a statisztika nem érv.Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
nasheem
Soldados
megyerikrisz
Soldados
- nr 3 WR
megyerikrisz
A magam részéről felsoroltam kiket draftoltunk elkapóként és elég brutális a névsor. Konkrétan ezen a poszton nem hiszem, hogy bárki jobbat tudna felmutatni az elmúlt 10 évből. Más poszton persze pont ugyanígy besz.ptuk, de WR poszton úgy vagyunk elitek, hogy nem húztunk senkit a 2006-os Holmes-on kívül az 1. körben. Egy bustunk van (Sweed, 2. kör), azon kívül csupa elit/jó playa a középső hátsó körökből. És mind bevált. A WR-boardunkat sztem elég sokan megkukkolnák draft előtt. 😊 (És nyilván a CB-boardunkra a kutya sem lenne kíváncsi 😊 )

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ott ment félre a dolog, hogy olyanon akadtatok fent, amit tulajdonképpen nem is volt. Ha visszaolvasol, nem mondtam, hogy hülyeséget beszélne Klaci79. Szóval se volt róla, hogy nem jó az, amit a vasas csinál WR draft terén. Annyit jegyeztem meg - amit most is tartok- hogy kiemelkedőnek nevezni egy stratégiát egyAbszolút érv! Nálunk Wheaton 3. számú WR volt 2015-ben. Nem is ezt vitattam. Azt mondtam, hogy AB és Bryant mögött nagyon sokan 3. WR-ek lettek volna, ettől viszont Wheaton képességei nem 3. WR-nek megfelelőek. Én ezt mondtam. Wheaton simán kezdő WR-kaliber. Erre hoztam másik példát is (Nate Washington esete Ward és Holmes mögött). És egyáltalán nem próbáltam a Steelers-t isteni magaslatokba helyezni, de pont a WR-draftjaink überkirályak az elmúlt 10 évben. Ellenpéldát is hoztam, a CB- és OLB-draftjaink legalább annyira szarok, mint amennyire a WR-ek jók.Leírtam, hogy csapaton belül minden jelentős mutatóban harmadik volt. Ez nem vélemény, nem megérzés, ez tény. Statisztika. Ha valaki, akkor te tényleg sokszor támaszkodsz a statisztikára, ha valakitől, akkor tőled nem fogadom el, hogy a statisztika nem érv.Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
nasheem
Soldados
megyerikrisz
Soldados
- nr 3 WR
több mint 9 éve
Abszolút érv! Nálunk Wheaton 3. számú WR volt 2015-ben. Nem is ezt vitattam. Azt mondtam, hogy AB és Bryant mögött nagyon sokan 3. WR-ek lettek volna, ettől viszont Wheaton képességei nem 3. WR-nek megfelelőek. Én ezt mondtam. Wheaton simán kezdő WR-kaliber. Erre hoztam másik példát is (Nate Washington esete Ward és Holmes mögött). És egyáltalán nem próbáltam a Steelers-t isteni magaslatokba helyezni, de pont a WR-draftjaink überkirályak az elmúlt 10 évben. Ellenpéldát is hoztam, a CB- és OLB-draftjaink legalább annyira szarok, mint amennyire a WR-ek jók.Leírtam, hogy csapaton belül minden jelentős mutatóban harmadik volt. Ez nem vélemény, nem megérzés, ez tény. Statisztika. Ha valaki, akkor te tényleg sokszor támaszkodsz a statisztikára, ha valakitől, akkor tőled nem fogadom el, hogy a statisztika nem érv.Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
nasheem
Soldados
megyerikrisz

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Leírtam, hogy csapaton belül minden jelentős mutatóban harmadik volt. Ez nem vélemény, nem megérzés, ez tény. Statisztika. Ha valaki, akkor te tényleg sokszor támaszkodsz a statisztikára, ha valakitől, akkor tőled nem fogadom el, hogy a statisztika nem érv.Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
nasheem
Soldados
több mint 9 éve
Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Bocs ha leírom, hogy Wheaton kicsit több mint 3. WR.
nasheem

több mint 9 éve
Persze Soldi. Véleményt alkottál, érveltél. Ahogy szoktál. Tudom én hogy unalmas az off season, ki kell tölteni valamivel. Gondolom ezért kezdtetek "vitatni" olyasmit, amit senki mondott. Oké, nem te jártál most az élen, nem is neked szántam az enyhén pikírt megjegyzésem.Persze nem is tudom mi a szart képzelünk mi itt. Hogy merjük akár csak feltételesen is megemlíteni, hogy Wheaton jelenleg WR3? Mi a sértés, ha nem ez?! Nálatok csak HoF, FHoF és liga top WRek vannak. Billentyűzetért kiállt, helyre kell tenni azonnal.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Hiperérzékenyek? 😊 Ez a topik továbbra igen vicces.Én véleményt alkottam, érveltem, példákat és ellenpéldákat (pl a szar CB- és OLB-draftok) hoztam. Reakciók? Ti csak a szokásos, frusztrált, cinikus bullshitet toltátok. Csak ismételni tudom magam: ha nektek könnyebb mindent azzal elintézni, hogy mi csakis rózsaszínben látunk mindent, akkor legyen így. 😊
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Arra lennék kíváncsi (nem is) hogy más topikban is ez megy, vagy csak itt ilyen hiperérzékenyek vasasék?Senki nem támadta a csodálatos, magasztos és hősies franchiset, mégis jött a komment vihar. Vagy ez egyfajta megelőző csapás, hogy eszünkbe se jusson?
több mint 9 éve
Engedd el...Még mindig megy a félrebeszélés, ezért szemléltetem, amiből kiindultunk:
Aki akarta, az értette a példát. Aki meg nem akarta... Na annak ha szent meggyőződéssel állítanád PÉLDÁUL, hogy a Vörös a legjobb QB, (tőled, tőlünk) azt is támadásnak venné és leoltana mi a sz..t keresel itt. 😉
kittli
A csoportban miénk a legjobb DE-corp, mert nálunk játszik Margus Hunt. Az első rész még igaz is lehet, de az indoklás bullshit. Erre szándékoztam rávilágítani Klacinál, de elindult a keresztes hadjárat a csapat védelmében.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Engedd el...Egész végig a Bengals WR helyzetéről beszélünk, de ne zavarjon. Pusztán csak a példa kedvért hoztam el, hogy a Steelers, hogy draftolt. De nem tudom miért vagy ennyire frusztrált. Illetve persze elképzelésem van róla, de ez mindenképp elszomorít.Az sem igaz, hogy a távozó WR-ek mind megégnek máshol, lásd Sanders.Szövegértés. Munoz annyit mondott, hogy a távozóról esetleg kiderül, mégse akkora sztár.
Soldados
Csak annyit tennék hozzá, hogy mondjuk egy olyan "nr3. WR"-nek mint Wheaton, most a Bengals és a Ravens is örülne.Hogy jön ide a mi WR-helyzetünk? Wheatonnek kevesebb elkapása, yardja és TD-je volt, mint Brownnak és Bryantnek, minden statisztika alapján nr3 WR nálatok. Ez egyébként tökéletesen bemutatja vasas gondolkodást... A statisztikán megsértődsz, de a WR-húzásaitok sikerességét (amit még csak nem is cáfoltam egyértelműen, csak azt mondtam, várjuk ki a végét), simán igazolod egy eltiltás alatt lévő drogossal, egy 72 yardos rookie-val meg egy 3 szezon alatt az 1500 yardot el nem érő játékossal.
Klaci79
Na részemről vége, az ilyenekért nem mentem január óta a szomszéd topikba.
megyerikrisz
Klaci79
Aki akarta, az értette a példát. Aki meg nem akarta... Na annak ha szent meggyőződéssel állítanád PÉLDÁUL, hogy a Vörös a legjobb QB, (tőled, tőlünk) azt is támadásnak venné és leoltana mi a sz..t keresel itt. 😉
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
SoldadosMea maxima culpa, elismerek mindent, aki oda beteszi a lábát, tuti első számú WR.
Én ugyan nagyon jól szórakozok rajtatok, de nem biztos, hogy ez itt másokat is érdekel, úgyhogy részemről ennyi volt a téma, a ... elkapói a legjobbak. 😀😀😀
több mint 9 éve
Nate Washington (Ward és Holmes mögött) is 3. számú WR volt nálunk, aztán elment és 1., majd 2. számú WR volt éveken át a Titans-nél és még mai is kb 3. WR kiöregedőben. Az hogy AB és Bryant mögött vki 3. számú, az nem azt jelenti, hogy képességei is 3. számúak. Az talán túlzó, amit egyes szakik írtak, hogy nekünk három 1. számú WR-ünk van, de az biztos, hogy 3 jó kezdő szintű volt, amíg a hülye Bryantet el nem tiltották. Kb ennyit írtunk. Ez mutatja a sikeres WR-draftot.Az sem igaz, hogy a távozó WR-ek mind megégnek máshol, lásd Sanders.Szövegértés. Munoz annyit mondott, hogy a távozóról esetleg kiderül, mégse akkora sztár.
Soldados
Csak annyit tennék hozzá, hogy mondjuk egy olyan "nr3. WR"-nek mint Wheaton, most a Bengals és a Ravens is örülne.Hogy jön ide a mi WR-helyzetünk? Wheatonnek kevesebb elkapása, yardja és TD-je volt, mint Brownnak és Bryantnek, minden statisztika alapján nr3 WR nálatok. Ez egyébként tökéletesen bemutatja vasas gondolkodást... A statisztikán megsértődsz, de a WR-húzásaitok sikerességét (amit még csak nem is cáfoltam egyértelműen, csak azt mondtam, várjuk ki a végét), simán igazolod egy eltiltás alatt lévő drogossal, egy 72 yardos rookie-val meg egy 3 szezon alatt az 1500 yardot el nem érő játékossal.
Klaci79
megyerikrisz

több mint 9 éve
Egész végig a Bengals WR helyzetéről beszélünk, de ne zavarjon. Pusztán csak a példa kedvért hoztam el, hogy a Steelers, hogy draftolt. De nem tudom miért vagy ennyire frusztrált. Illetve persze elképzelésem van róla, de ez mindenképp elszomorít.Az sem igaz, hogy a távozó WR-ek mind megégnek máshol, lásd Sanders.Szövegértés. Munoz annyit mondott, hogy a távozóról esetleg kiderül, mégse akkora sztár.
Soldados
Klaci79
megyerikrisz
több mint 9 éve
Az sem igaz, hogy a távozó WR-ek mind megégnek máshol, lásd Sanders.Szövegértés. Munoz annyit mondott, hogy a távozóról esetleg kiderül, mégse akkora sztár.
Soldados
Klaci79
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Egyrészt nem mindenben vagyunk zseniálisak. Pl amekkora sikertörténet nálunk a WR-draft, akkora kudarcszéria eddig a CB- és OLB-draft. (Nem részletezném, de Gayt leszámítva, akit asszem 2007-ben hoztunk hátsó körben, csupa buktasztori, OLB-knél pedig a 2. körös Woodley volt jó eddig) Nekem nem derogál elismerni, amiben szarok vagyunk, de konkrétan WR-draftba iszonyatosan belenyúltunk folyamatosan úgy, hogy 3. kör előtt nem vittünk WR-t. Az sem igaz, hogy a távozó WR-ek mind megégnek máshol, lásd Sanders.De ha nektek könnyebb mindent azzal elintézni, hogy mi csakis rózsaszínben látunk mindent, akkor legyen így. 😊
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Csak annyit tennék hozzá, hogy mondjuk egy olyan "nr3. WR"-nek mint Wheaton, most a Bengals és a Ravens is örülne.Ehhez képest viszont komoly érték lett a Steelers hozzáállása a drafthoz, vagyis, hogy évről évre próbálunk WR hozni. Tavaly ugye Coates, előtte Bryant, azt megelőzően Wheaton.Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.
Klaci79
Ez érdekes, de valóban OT-t lehet egész normális áron szerezni. Olyan meghatározó OT-k se voltak drágák, mint Beachum és Okung, már persze ha a sérülésük rendben lesz. De ugye Harris is valami apró volt csak, akárcsak Smith. Tavaly még én is azt gondoltam, hogy a Bengals nagyot nyerhet a két OT-vel, bár Ogbueshi ilyen korai draftja azért rendesen meglepett.Az állhat a dolgok hátterében, hogy a mi stábunk szó szerint fél az ismeretlentől. Visszahoztuk Tate-et, akiről tudjuk, hogy szar, de legalább ismerjük. Ugyanez igaz Maysre is, aki ráadásul az első négy meccsről el is lesz tiltva. Dalton miatt az OL bizalmi poszt, pláne nem ott fognak szakítani a hagyományokkal. Rengeteg a plusz blokkolós felállás, elfért ennyi T bőven. A baj azzal van, hogy a hátsókban is csak egy Alfordot húztunk, pedig bőven lehetett volna mazsolázni.
Klaci79
megyerikrisz
Korábban amúgy nálunk is nagy divatja volt ennek a félünk az ismeretlentől elvnek, úgyhogy ez nem újdonság. Inkább az volt érdekes, hogy a Bengals a '12-es Sanu-Jones páros óta a 6. körnél előbb nem draftolt WR-t, de ott is csak egyszer még '13-ban. Utána csak a 7. körben, ahol azért inkább csodaszámba megy, ha valakiből komoly elkapó lesz. Itt érzek egy kis felelőtlenséget.
Na de inkább megyek, mert nincs kedvem vitázni itt teljesen értelmetlen dolgokról...minden jót
több mint 9 éve
Ha már átmentünk Steelers topicba, akkor azt tegyük hozzá, hogy ott van egy királycsináló QB, aki a maga homály meccsei mellett azért sokat segített abban, hogy minden WR HOF-nak tűnjön. Aki meg elment, mint Wallace arról esetleg kiderült, hogy mégsem akkora sztár.ON. A Bengals O-nál alap, hogy a fal legyen nagyon erős, és vegyen le minél több terhet Dalton válláról. Tehát a tavalyi első két kör viszonylag racionálisan magyarázható. Az más kérdés, hogy azt illetve volna nézni, hogy a piacon milyen kereslet-kínálat lesz, és abból látszódott volna, hogy nem lesz WR, tehát ott elszaladhatnak az árak.
több mint 9 éve
Jól van, jól van. Megnyugodtam, hogy a holtszezonban sincs új a nap alatt. Esetleg Burfictről valami?
több mint 9 éve
Sztem a Steelers WR-boardja kb legendás az elmúlt évtizedből: Holmes, Wallace, Sanders, AB, Wheaton, Bryant. (Na jó, volt egy Sweed, aki bust lett)3 ember lett felhozva példaként, rájuk reagáltam. Coateshoz hasonlóan szerintem Bryantet sem lehet megítélni ennyi idő után, mert Blackmon és Gordon is zseniális képességű volt, mégsem nevezném őket sikertörténetnek. Várjuk ki a végét. Abban pedig, hogy szerinted a csapatod - bármilyen szegletét is nézzük - zseniális, egy pillanatra sem kételkedtem. :-P
Holmes-on kívül mindenki 3. kör vagy azutáni és mind bevált (legalábbis nálunk). Az, hogy Bryant épp seggfej, az a boardot tekintve mindegy. Wheaton pedig picit alulértékeled, teljesen korrekt 2nd WR. Coates-ról nem mondanék véleményt, nem tudjuk mit tud, hisz tavaly olyan WR-corpunk volt, hogy értehetően rookie-ként nem is kapott lehetőséget.
Soldados
Azért az nem normális, hogy Jumbo packre húzol tacklet 1-2. körben. És én csak azért mertem megenyvezni a tavaly double Tackle húzást, mert már akkor is tudni lehetett hogy jövőre a WR2 és a WR3 is lelép/FA és van egy jó mély elkapó class.... érted.Azért ott sem kizárólag a jumbo packről volt szó, Whit közelít a végéhez, Smith pedig nem akkora ász, nem véletlenül két csapatnál volt viziten összesen. Nem hegyezném ki kizárólag a tavalyi első-második körre, hiszen nem csak a tavalyi, hanem a tavaly előtti WR-class is nagyságrendekkel jobb volt, akkor sem jött senki. Jól elkúrta a menedzsment.
Az más kérdés, hogy nálunk már tele van a padlás a DT projectekkel más meg nincs.
malkav
több mint 9 éve
Gondoltam, ha valaki rálép a Steelers tyúkszemére, akkor Soldi megjelenik. Ha MLB fórumon szolták volna le a Steelers jegyszedőit akkor is 10 percen belül megjelensz valami 5 éves statisztikával a jegyvásárlásról. 😀Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.Sztem a Steelers WR-boardja kb legendás az elmúlt évtizedből: Holmes, Wallace, Sanders, AB, Wheaton, Bryant. (Na jó, volt egy Sweed, aki bust lett)
megyerikrisz
Holmes-on kívül mindenki 3. kör vagy azutáni és mind bevált (legalábbis nálunk). Az, hogy Bryant épp seggfej, az a boardot tekintve mindegy. Wheaton pedig picit alulértékeled, teljesen korrekt 2nd WR. Coates-ról nem mondanék véleményt, nem tudjuk mit tud, hisz tavaly olyan WR-corpunk volt, hogy értehetően rookie-ként nem is kapott lehetőséget.
Soldados
több mint 9 éve
Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.Sztem a Steelers WR-boardja kb legendás az elmúlt évtizedből: Holmes, Wallace, Sanders, AB, Wheaton, Bryant. (Na jó, volt egy Sweed, aki bust lett)
megyerikrisz

több mint 9 éve
Azért az nem normális, hogy Jumbo packre húzol tacklet 1-2. körben. És én csak azért mertem megenyvezni a tavaly double Tackle húzást, mert már akkor is tudni lehetett hogy jövőre a WR2 és a WR3 is lelép/FA és van egy jó mély elkapó class.... érted.Ehhez képest viszont komoly érték lett a Steelers hozzáállása a drafthoz, vagyis, hogy évről évre próbálunk WR hozni. Tavaly ugye Coates, előtte Bryant, azt megelőzően Wheaton.Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.
Klaci79
Ez érdekes, de valóban OT-t lehet egész normális áron szerezni. Olyan meghatározó OT-k se voltak drágák, mint Beachum és Okung, már persze ha a sérülésük rendben lesz. De ugye Harris is valami apró volt csak, akárcsak Smith. Tavaly még én is azt gondoltam, hogy a Bengals nagyot nyerhet a két OT-vel, bár Ogbueshi ilyen korai draftja azért rendesen meglepett.Az állhat a dolgok hátterében, hogy a mi stábunk szó szerint fél az ismeretlentől. Visszahoztuk Tate-et, akiről tudjuk, hogy szar, de legalább ismerjük. Ugyanez igaz Maysre is, aki ráadásul az első négy meccsről el is lesz tiltva. Dalton miatt az OL bizalmi poszt, pláne nem ott fognak szakítani a hagyományokkal. Rengeteg a plusz blokkolós felállás, elfért ennyi T bőven. A baj azzal van, hogy a hátsókban is csak egy Alfordot húztunk, pedig bőven lehetett volna mazsolázni.
Klaci79
megyerikrisz
Az más kérdés, hogy nálunk már tele van a padlás a DT projectekkel más meg nincs.