Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Lamur IR, valami Roach jött a helyére.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
aggódom is Bodine miatt. 😊természetesen való igaz, hogy nem mindegy, McCarron mit játszik. de játszhat ő jól is, ha a csapat fennmaradó része ugyanúgy besül, ahogy az elmúlt években besült.
[persze ez esetben nem fog McCarron sem jól játszani.]
és ami kérdések bennem megvannak a meccsel kapcsolatban, azok daltonostul is meglennének. sajnos.
McCarron arra elég, hogy nyerjen vele a csapat. elveszíteni jó eséllyel nem fogja a meccset, de Greentől, Marvin Jonestól és Eiferttől is jó játék kell, ahhoz hogy legyen esély. nem egy negyedik meccses kvázi újonctól kell várni hogy megnyerje a meccset, hanem a már elismert sztároktól. nekik kell kisegítenie a kölyköt és nem fordítva. csináltak is nagyszerű elkapásokat az elmúlt hetekben, de tőlük is több kell majd.
de ahogy nasheem írja, ennél a futójáték még nagyobb kérdőjel. nagyságrendekkel.
ja és az sem ártana, ha már Big Ben, hogy Iloka végig pályán legyen, mert ez tegnap sem sikerült neki. és azért Shawn Williams nem az a szint.
PS.: szép logó és avatar. alternatív woodoo baba? 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
itt a csapat többi tagjának, sztárjának kell virítani, nem McCarronnak. szerintem.Ez szépen is mutatna, csak ugye ő és a center vannak ketten, akik minden labdához hozzáérnek és itt már tényleg nem mindegy, hogy McCarron mit játszik. Ami miatt szerintem Daltonnal több esélye lett volna, az egyrészt a statisztika, ami egyszer mindig megszakad, másrészt pedig hogy idén már képes volt folyamatosan vezér lenni. Hiába egy csapatjáték ez, de azt pontosan tudjuk, hogy a QB milyen sok múlik. Elég csak megnézni a rájátszásba jutott csapatokat és mindenhol van normális QB. Most persze az más kérdés, hogy a Denver vagy a Texans mennyit köszönhet a QB-nak és mennyit a védelemnek, igaz ez utóbbi a gyenge csoportnak is nagyot köszönhet, előbbinél viszont véletlen se szabad leírni Manninget.
Mikey
Szóval most még a szokásosnál is nehezebb lesz a Bengals meccse, ugyanakkor a Steelers ritkán nyer 50+ passzjátékkal (legutóbb mondjuk a Denver ellen ez sikerült).
Szerintem a kérdés Big Ben játéka. Hiába jó a Bengals secondary, Roethlisberger idén már szétdobálta a Sea és a Den sec-et is a legutóbbi meccsünkön pedig igazán nem erőltette a hosszú játékokat. Viszont az utolsó két meccsen bőven volt ok aggodalomra, mert rossz döntések és pocsék playhívások voltak, azt mondjuk nem tudni mennyire köszönhető ez Brown rekordjának, amit mindenképpen össze akartak hozni.
több mint 10 éve
Sajnos egy valamiben vagy csak biztosabb, mint McCarron közepes játékában. Abban, hogy a futójátékunk még szarabb lesz. Így pedig túl sokat lesz a laszti Ben kezében. Lehet fasza a D, nyomhat a fal, szerezhetünk labdát, de kizárt, hogy 4-5 vasas drive ne menjen pontig. Így minimum nekünk is ennyiszer végig kellene szambázni a pályán. Ehhez nem érzek elég erőt. AJn most lesz először igazi teher. Ezt a meccset alibi passzokkal és kockázat nélkül nem lehet nyerni. Jó versenyző a srác, de ennyire? Remélem igen.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
ami szerintem mindannyiunknak megnyugvást adhat, hogy az elmúlt években megszokott (?) Dalton performanszokat aligha fogja alulmúlni AJ. ha nem szórja el a labdákat, már sokkal beljebb lesz a csapat.persze ez önmagában semmi, kellene a potens futójáték is, ami idén kvázi nem létezett. én emiatt jobban aggódom mint AJ miatt.
na meg kellene hogy az O-line ne holdingoljon és false startoljon négyszázszor a 60 perc alatt.
vagy az hogy Dunlap és Atkins egy rájátszás meccsen is konstansan az ellenfél irányítóját kergesse-fektesse.
vagy hogy Dre felnőjön a feladathoz és konstans jó játékot hozzon 60 percen át, lehetőség szerint idióta DPI-k nélkül.
vagy Nugent ne hagyja ki sima előnyben a FG-t.
lehet én bagatellizálom el AJ szerepét, de a fentiek miatt jobban aggódom, mert ezek visszatérő problémák, és egyáltalán nem vagyok biztos egyikben sem, hogy működni fog.
míg AJ eddig kezdett három meccsen, és tény hogy olykor körülményes és túl óvatos volt, de az elmúlt években a két kezem összetettem volna, ha egy az eddigi AJ-hez hasonlóan labdabiztos Daltont láthattam volna a rájátszásokban.
itt a csapat többi tagjának, sztárjának kell virítani, nem McCarronnak. szerintem.
több mint 10 éve
kétségtelen, és igazi is ez a Marvin mantra, csak kérdés, hogy amikor 20-30 pontot kell felpakolni a táblára, akkor mire megyünk ezzel. vagy akkor mire lesz képes McCarron ha ne adj isten két labdabirtoklás a különbség. ezek a kérdések.AJMc három kezdő meccsén nem volt INT, cserébe volt három meccsen 9 sack + 3 a Steelers ellen. mert inkább fogja a labdát minthogy eleresztené.amit nagyon helyesen tesz. jobb ma egy sack, mint holnap egy INT. 😊
gabtsi
Mikey
és amit meme is mond, elég lassan gondolkodik, ez Dalton nagy előnye, hogy presnap jól látja a pályát, észreveszi ki lehet a jó matchup és hamar el is dönti (nem mindig jövünk ki jól ebből, de többnyire igen), és gyorsan megy a passz. egyik leggyorsabb release a ligában az övé. itt a másodpercről vagy annak tört részéről beszélünk. de óriási a különbség. szemre. statban nem annyira. de itt most csúcson kell lenni. emiatt vagyok egy kicsit pesszimista, vagy realista nemtom.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nekem alapból tetszene Mccaron. Látszik hogy van ereje akár 20+-os labdákhoz is, amik egész pontosak, ha bevállalja. Lábon sem lenne rossz szerintem, bár ezt még nem igazán mutatta meg. Erő van a dobásaiban így bátran teszi oda a disznóbőrt "csínybe" is így nehéz levédekezni, mert piszok gyors a labda. A gond azzal van, hogy a reakcióideje nem túl gyors..... Nem tudom ez attól van-e hogy bevan szarva, vagy csak nem meri meghúzni első gondolatból. Hétvégén 1-2 yard harmadikra. Körbenéz, azt megint, majd topog 6-ot és sack.
Na ezzel van a gond. Ennyi idő alatt megfuthatta volna +5 yardal, mert akkora hely volt elől, hogy kamion befért volna. Más kérdés hogy 4-re bevállaltuk és ha jól emléxem Td lett belőle, vagy vörös Zóna. Ugyanez többször előfordult a sackek előtt. Túl sokáig vár, és nem vágja földhöz a lasztit dobja ki, ha jön a nyomás és sack. Minusz yard lesz belőle. Valahol itt látom a problémát. Nem tudom, hogy a Gm köti a kezét, vagy saját maga nem vállalja be azzal nehogy elszúrja.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Én inkább nem írok eredményt, nehogy megkövezzetek. 😊Szerintem nincs két hete, hogy nézegettem az ST statisztikáit. Brutál jók. Erre tegnap a szezon leggyengébb meccsét hozták. Lamur kiesése itt is nagyon fájni fog, Hewitté szintúgy. abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy ha úgy alakul a meccs, Adam Jones újra fog visszahordani.
McCarron. Szerintem minden reggel azzal köszön neki a teljes stáb, hogy 'Vigyázz a labdára!'. És ezzel is köszönnek el tőle. Hihetetlen miket nem dob el. Tudom más az egyetem, de a Bamában ennél sokkal, de sokkal bátrabb volt. És jól is állt neki.
Nála még azt sem érzem, amit Dalton első pár szezonjában. Szépen végigmegy a célpontokon és nincs pánik, ha az első option nem szabad. Megnézi, megkeresi, de nem meri.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
AJMc három kezdő meccsén nem volt INT, cserébe volt három meccsen 9 sack + 3 a Steelers ellen. mert inkább fogja a labdát minthogy eleresztené.amit nagyon helyesen tesz. jobb ma egy sack, mint holnap egy INT. 😊
gabtsi
több mint 10 éve
Ha 20 pont alatt tudjuk tartani a vasast és TO nélkül lehozzuk a meccset, akkor tényleg van sansz, de majd egy hét múlva okosabbak leszünk.
több mint 10 éve
szerintem 17- 13 lesz....
több mint 10 éve
nem lehettek ennyire pesszimisták.... 😊simány nyerünk 20:17-re!
hellóóó!!! 😀
több mint 10 éve
Nagyon borúlátó ez a 25-35% esélylatolgatás magatoknak. Szerintem kifejezetten ki-ki mérkőzés lesz.ja persze, csak azért kicsit kevés ahhoz, hogy optimisták legyünk, hogy majd megmutatja. mert mit is ? eddig is mutathatta volna. és nem csak arról van szó hova, hogyan passzol, hanem, hogy mi történik a snap előtt. ez a Bengals (Dalton) erőssége, ez most nem lesz. más erősséget, meg amivel kompenzálna nem lehetett látni. szóval lennénk mi optimisták ha lenne mire.
McCarron meg... Ne így legyen, de ennél nagyobb esély nem kell neki, hogy megmutassa mit tud. Bennem legalábbis (az Ő helyében) biztos plusz motivációt jelentene, hogy Daltonnal ellentétben PO győzelemre tudja vezetni a csapatot.
kittli
több mint 10 éve
AJMc három kezdő meccsén nem volt INT, cserébe volt három meccsen 9 sack + 3 a Steelers ellen. mert inkább fogja a labdát minthogy eleresztené.
több mint 10 éve
Nagyon borúlátó ez a 25-35% esélylatolgatás magatoknak. Szerintem kifejezetten ki-ki mérkőzés lesz.McCarron meg... Ne így legyen, de ennél nagyobb esély nem kell neki, hogy megmutassa mit tud. Bennem legalábbis (az Ő helyében) biztos plusz motivációt jelentene, hogy Daltonnal ellentétben PO győzelemre tudja vezetni a csapatot.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
TB 3 meccs 1 INT, Dalton 1 meccs 3 INT.Reméljük McC tényleg TB-t követi. 😊
több mint 10 éve
na keressük a reményt ebben az egy hétben:www.pro-football-reference.com/players/D/DaltAn00/gamelog/post/
igazából ennél rosszabbul nem igen tud McCarron és vele együtt a passzjáték teljesíteni.
ha már McCarron felhozta korábban, beidézném Tom Brady első három PO meccsét:
vs Raiders: 61.5% 312 yard 0 TD 1 INT 16-13 win
@ Steelers: 66.7% 115 yard 0 TD 0 INT 24-17 win
vs Rams (SB) 59.3% 145 yard 1TD 0 INT 20-17 win
baszó D, erős futójáték, pontképes DST. csak ennyi kell. csak ennyi.
több mint 10 éve
Jó lesz ez!PIT meccsre mindig vért iszunk, és van törleszteni való rendesen. Ismerjük őket, nem lesz Dalton PO görcs. BB 60 passzából le fogunk szedni párat, a DEFünk lendülettel megy a PO-ba, Tez rég játszott ilyen jól. Következő körbe pedig sokkal jobban járunk a Pats-val mert náluk a fal egyre gyengébb, és Brady is lesérült. PM a Denverrel fel fog pörögni és ott a magasban Atkins nélkül nagyon nehéz lene nekünk nyerni. KC viszont megcsapja őket, és hazai döntő lesz. Ennyi, én már látom magam az SB os pólómban a londoni meccsen. A válogatottnak (gurulós foci) összejött a Bengalsnak is most fog.
több mint 10 éve
And now it starts.The season that will determine The Season. The truth and its consequences. Good enough is no longer good enough in Cincinnati. A 12-4 regular season is fine. It's a big notch on a normal belt. Not our belt, which has been cinched to snapping by 25 years of postseason famine, including the previous four seasons. Only a playoff win will release the pressure.
We approach the next game with equal parts worship and dread. It's a conflicted attitude that only Cincinnati can understand. Nothing will matter if everything is lost next weekend.
It's fitting then, in ways both competitive and dramatic, that the opponent be the Pittsburgh Steelers, fixtures in our nightmares, the bullseye of every local sling and arrow. Before becoming a Jedi, one must face Darth Vader.
www.cincinnati.com/story/sports/columnists/paul-daugherty/2016/01/03/paul-daugherty-bengals-ravens/78228508/
ennyikeh.
vagy ahogy Marvin mondta: jöhet az ördögűzés!
több mint 10 éve
Én is azt gondolom, hogy egy első győzelem hiányzik csak a végső győzelemhez. Egyszerűen az a görcs gúsba köt minket ami az első miatt van.
több mint 10 éve
igazából ez az egyetlen sanszunk, hogy vért isznak, mert tudják, hogy ki kell segíteni McCarront.azért azt jó volt látni, hogy Tez hatalmas formában van, Dunlap, Geno, Green Eifert és az OL nagy meccsére van szükség. és az edzőktől is kell egy jó plan. nem lehetetlen, de kutya nehéz lesz.
amúgy is, mi lenne jobb alkalom lezárni ezt a one and done mizériát/átkot, mint egy Steelers elleni meccs.amíg ez nem megy, nem is fognak komolyan venni minket. aztán Foxborogh-ban már lehetne felszabadultan játszani.
több mint 10 éve
Én vérbeli, elvetemült szurkoló vagyok 😊 99% hogy továbbjutunk 😛 reméljük a fiúk is inkább így állnak hozzá, nem úgy mint ti 😉
több mint 10 éve
Én speciel a 2. alapszakaszmeccsünket elég magabiztosan vártam és nem is okozott csalódást.Az hogyan okozhatott volna csalódást? 😀
Soldados
Az első drive végére a lényegi kérdések eldőltek (Dalton sérülése, Eifert kiütése), a maradékból szerintem semmi lényegeset nem lehetett kiolvasni.
65-35-öt adok a vasas javára.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Én speciel a 2. alapszakaszmeccsünket elég magabiztosan vártam és nem is okozott csalódást. Most sokkal mértéktartóbb vagyok, mert az elmúlt két hétben nagy csalódás volt az Offense-ünk, úgy szórtuk el a labdákat, mintha kötelező lenne, Ben a megszokottnál több rossz döntést hozott és a pontosságával is baj volt, továbbá a playcalling is komoly kívánnivalót hagyott maga után, MArtavis Bryantet meg mintha elfelejtettük volna...Szóval 55-45-nél most nem tartom magunkat esélyesebbnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
DéAngyalom egyenlőretwitter.com/DeAngeloRB/status/683813348228644865/video/1
Bár elég jól mozog, lehet kamucsimma...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak