Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
nem meglepő módon a Burfict, Eifert, Csöcsi trió mindhárom tagja kihagyja majd a május végi edzéseket, ez már most biztos.Mikeyazért van jó hír is, Marvin Jones zöld utat kapott a teljes értékű offszezon edzések végzéséhez.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
It is kind of frustrating, but at the same time, everything happens for a reason. I'm big on that. Of course everybody wants to come in and be the Deion Sanders and play a full game and have a number of interceptions, but that's not how it is. Everybody has different learning experiences. I just have to continue to control what I can and put all my faith in the man upstairs.jó a szó. szeretném, ha az edzőtábor során kiérdemelné a kezdő posztot, és az első meccstől fogva ő és Dre kezdene a két szélen, Hall pedig maradna középen. így Adam Jones is koncentrálhatna csak a visszahordásokra, ami így 30-nak a rossz oldalán talán nem lenne hátrányára.
Damn it. It's my time.
Darqueze Dennard
több mint 10 éve
Elég durva, hogy Hall statisztikái milyen gyengék, a meccsek során nem tűnt ennyire bizonytalannak. Ezen persze sokat ront egy-két benyelt nagy játék (pl. Vasas ellen 90 yardos TD).
több mint 10 éve
nekem nincs gondom a TE-t nem/alig használó offenzekkel. 😊
több mint 10 éve
Az érthető, hogy Mau, Winston és AJ Hawk ezért kapott szerződést. De vajon a TE poszttal mit terveznek, ha Eifert ennyire lassan jön rendbe? 😕
több mint 10 éve
nem meglepő módon a Burfict, Eifert, Csöcsi trió mindhárom tagja kihagyja majd a május végi edzéseket, ez már most biztos.hát hmm.
több mint 10 éve
Persze természetesen. Csak azt várni, hogy hátha történik vele valami felesleges. Ha majd úgy jár, mint Gregory akkor persze más a helyzet, de ebben az esetben lehet, hogy ti is passzolnátok.Én sem azt mondtam, hogy tuti így lesz. Meg aztán soha nem láttunk még olyat, hogy viselkedésproblémás prospectek a draft előtt hülyeségbe keverednek, amiért később csúsznak, ugye?megyerikriszBeckham 53. pickre? Érdekes fordulat lenne..Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.megyerikriszDorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey.kb teljesen sansztalan...már első kör végén is komoly értékKlaci79
több mint 10 éve
Én sem azt mondtam, hogy tuti így lesz. Meg aztán soha nem láttunk még olyat, hogy viselkedésproblémás prospectek a draft előtt hülyeségbe keverednek, amiért később csúsznak, ugye?Beckham 53. pickre? Érdekes fordulat lenne..Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.megyerikriszDorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey.kb teljesen sansztalan...már első kör végén is komoly értékKlaci79
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Beckham 53. pickre? Érdekes fordulat lenne..Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.megyerikriszDorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey
több mint 10 éve
a hivatalos oldalon van egy cikk az emlékezetes '05-ös draft classról, benne egy jobbféle Pollack interjúval. szvsz érdemes elolvasni.
több mint 10 éve
Hát Rashad Greene esetén talán Tate végre tényleg menne a levesbe, és lenne Packman mellett egy jó returner.Abban viszont bizonytalan vagyok, hogy wide outként a gyorsaságát Dalton dobásainak a pontosságával mennyire tudnánk kiaknázni.
több mint 10 éve
ha WR, akkor én inkább Rashad Greene-nek örülnék, na nem mintha rá több esély lenne. 😀MikeyAnnyiban több esély van rá, hogy nem kell feltétlenül csúsznia, hiszen csak a 3-4. körre taksálják.
több mint 10 éve
ha WR, akkor én inkább Rashad Greene-nek örülnék, na nem mintha rá több esély lenne. 😀
több mint 10 éve
Nyilván nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a Foles- Bradford tréd után én már semmin sem lepődnék meg. Csak egy lehetséges variációt vetettem fel, a véleményekre voltam kíváncsi.Dorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.Mikey
több mint 10 éve
Dorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszjól hangzana egy Green, Green-Beckham WR tandem. ugyanakkor én sem tudom elképzelni, hogy hozzánk kerüljön.
több mint 10 éve
Dorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.megyerikriszHát őszintén szólva szerintem simán lesz az első körben egy nagy WR run, amikor őt is elviszik.
Ha pedig annyira súlyos headcase-nek tűnik, akkor a Bengals sem biztos, hogy kihúzza.
De ha a második körig lecsúszik, akkor jöhet 😊
több mint 10 éve
Dorial Green-Beckham volt viziten. Örülnénk neki? El tudom képzelni, hogy lecsúszik hozzánk második körre.
több mint 10 éve
Pre menetrend:Király, akkor 4-0lal kezdünk 😊
W1 Giants
W2 at Tampa
W3 Chicago
W4 at Indianapolis.megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Hivatalos a Peerman resign.Pre menetrend:
W1 Giants
W2 at Tampa
W3 Chicago
W4 at Indianapolis.
több mint 10 éve
Gresham nem kellett sehol, tehát ha a Bengals visszaszerződteti, akkor egész más pozíciója lesz, mint ahogy volt korábban első körös választottként. Tény, hogy fejben nem túl erős a faszi, aminek a számlájára lehet írni sok értelmetlen szabálytalanságot, meg fontos szituációkban elejtett labdákat, de back upnak szerintem bőven jó. Vele azt lehet mondani, hogy nagyjából minden poszton meglenne a mélység is. Az FA piacon a secondaryt nem erősítettük, egyébként az LB és DL is jobb lett. Az O-nál a WR posztra jött épkézláb csereember, a TE Gresh-sel megoldódhat.Ezek után a drafton full BPA-t várok. A legjobbnak tartott 5-8 játékos után kíváncsi leszek, hogy lesz-e nagyobb WR-run, vagy a gyengébb eresztés ellenére mennyire fogják a CB-ket kipörgetni, illetve a sztár RB -kel mit kezdenek. De ha valamelyik poszt felé eltolódnak, akkor egy nagyon jó edge rusher, DT, vagy OT lecsúszhat hozzánk. Szóval én optimistán várom a hónap végét. 😊
több mint 10 éve
Én örülnék Greshamnek, más lenne a szerepe, hiszen kimondatlanul is Eifert az első számú elkapó TE, ő maradhatna blokkolni, néha elkapni meg minőségi depthnek.Fű alatt visszajön majd Gresham, akárki meglássa.ha Gresham visszajön, akkor azért fogok szurkolni idén, hogy kiessünk a p*csába. 😊
Szerk.: UCLA QB Brett Hundley volt workouton. Nocsak.megyerikrisz
arról egyébként meglehetősen sokat írnak, hogy lehetséges a kjúbí draft, mert Dalton helye jövőre korántsem biztos, ha idén is besül. én is így gondolom, a szerződésének struktúrája sem véletlen olyan amilyen.Mikey
több mint 10 éve
Fű alatt visszajön majd Gresham, akárki meglássa.ha Gresham visszajön, akkor azért fogok szurkolni idén, hogy kiessünk a p*csába. 😊
Szerk.: UCLA QB Brett Hundley volt workouton. Nocsak.megyerikrisz
arról egyébként meglehetősen sokat írnak, hogy lehetséges a kjúbí draft, mert Dalton helye jövőre korántsem biztos, ha idén is besül. én is így gondolom, a szerződésének struktúrája sem véletlen olyan amilyen.
több mint 10 éve
a szabadügynökpiaci sikeresség mintapéldányaként sikerült addig gondolkozni Housleren is, míg ő is inkább aláírt a másik ohiói csapathoz. taps!MikeyAzért az nem tragédia. Fű alatt visszajön majd Gresham, akárki meglássa.
Szerk.: UCLA QB Brett Hundley volt workouton. Nocsak.
több mint 10 éve
a szabadügynökpiaci sikeresség mintapéldányaként sikerült addig gondolkozni Housleren is, míg ő is inkább aláírt a másik ohiói csapathoz. taps!
több mint 10 éve
Lamur aláírta a tendert, állítólag ma Peermant is visszaigazoljuk. Bellt 3 meccsre tiltotta el a liga, jó lenne az elején játszani a vasassal. 😀