Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 253
és amikor szoptunk nagyon, nem csak ő volt rossz hanem mindenki más is.gabtsi
Szerintem pedig ez a lényeg, és ezt el is felejtik sokan, mert tipikusan csak az irányítóra hegyezik ki a dolgot. Ma és jövő héten adott a lehetőség, mind az 53 úriember (+ az edzői stáb is!!!) megmutathatja, hogy több van bennük. Ha megmutatják, akkor ide nekünk a Super Bowlt, ha nem, akkor pedig komolyan el kell gondolkozni, hogyan tovább.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
ha esetleg mindkét meccsen össze lesz szarva a gatya, akkor nem lesz miről beszélni.
Mikey
mert ahogy Mikey írta, teljesen felesleges bármilyen rájátszásból beszélni, ha azokat a csapatok akikkel ott találkozhatunk képtelenek vagyunk megverni. gabtsi
A csapatban bőven van potenciál, megvan az alapanyag. Eddig nem jött ki, majd ezután.
Szvsz ennél nagyobb bullshitot, hogy felesleges rájátszásba jutni, még nem hallottam. Ha most nem tudjuk őket megverni, verjük meg ott. Vagy jobb fordítva? Nyerjünk a Heinzen, aztán szopjunk megint az első kanyarban? Be kell jutni, az az elsődleges, aztán majd alakul. Ha nem vagyunk ott, nincs miről gondolkodni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 311
Ma annyira nem szól mellettünk semmi, hogy én is csak W-t tudok elképzelni 😊
Ennek persze a kulcsa a futójáték lesz, ha az megy, akkor Manninget pályán kívül lehet tartani. Látva persze, hogy az elmúlt hetekben PM helyett a túloldalon is a futójátékra építettek, azt kérlelhetetlenül meg kellene fogni. Ha az sikerül, és mégis szétdobnak minket, szomorú leszek, de tudomásul veszem 😊
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha esetleg mindkét meccsen össze lesz szarva a gatya, akkor nem lesz miről beszélni.
Mikey
Azt gondolom, hogy ez a lényeg.

itt zsinórban a negyedik olyan szezon, ahol van minek örülni, persze idegeskedtünk is, de két fordulóval a vége előtt (sőt a jövő héten is biztosan) játszhatunk még azért, hogy bekerüljünk a playoffba. ha körbenézünk sok olyan csapat van, nem is rossz kerettel vagy irányítóval, akinek ez évek óta nem megy, úgyh azt gondolom ezt is érdemes megbecsülni.

Ugyankkor jön most két primetime meccs, két powerhouse ellen, ahol elválhat szar a víztől. mert ahogy Mikey írta, teljesen felesleges bármilyen rájátszásból beszélni, ha azokat a csapatok akikkel ott találkozhatunk képtelenek vagyunk megverni. itt jön ma pl a Denver, aki ellen nem tudom mi szólhat mellettünk. ugyanakkor a csapat képes bármire. mert ugyan Andy Dalton nem jó irányító, de nem ő az egyetlen tagja a csapatnak, aki meccset tud nyerni. és amikor szoptunk nagyon, nem csak ő volt rossz hanem mindenki más is. úgyogy én csak abban bízom a hátralévő két meccsen, hogy ha nem is nyerjük meg egyiket sem, akkor se legyünk hülyére verve, hanem mutassuk meg hogy van tartás a csapatban, és ez igen is egy jó együttes.

ha nagy meccsen, nagy küzdelemben kikapunk, annyi baj legyen, legalább tudjuk, hogy nem vagyunk messze. és tudjunk jól mulatni, ahogy négy éves szinte minden héten. aztán lesz ami lesz! akár az is h találkozunk Arizonában!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Így szerintem akkora mázlink nem lesz, hogy 2 bukóval bemenjünk a POba.nasheem
Két W lesz abból, akárki meglássa.

több mint 11 éve
Az év utolsó alapszakasz meccse: Steelers-Bengals. A héten garantáltan eldől, van-e Daltonnak prime time fóbiája.iktriad
Ez annyiból jó, hogy ha esetleg mindkét meccsen össze lesz szarva a gatya, akkor nem lesz miről beszélni.

Valamiért optimista vagyok mind a két meccset illetően, ám sajnos a szezon korábbi szakaszában ez nem nagyon jött be. De hátha majd most. 😊

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Két olyan csapattal játszunk, akiknek elvileg már mindegy, mert bent vannak.
De sajnos afelől nincs kétségem, hogy a home field miatt viszont mindkettő oda fogja tenni magát keményen. Rohadt jó lett volna a Chargers nem támad fel a végén. Így szerintem akkora mázlink nem lesz, hogy 2 bukóval bemenjünk a POba.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 913 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az év utolsó alapszakasz meccse: Steelers-Bengals. A héten garantáltan eldől, van-e Daltonnak prime time fóbiája.
több mint 11 éve
 espn.go.com/video/clip?id=12060430

több mint 11 éve
MarioAna 1 997

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Lamur "doubtful" besorolást kapott a hétfői esti meccsre. Fasza LB sorunk lesz ismét... ._.Mikey
Manning pedig questionable a lovaknál. Osweiler time? 😀MarioAna
😀 kizárt hogy ne kezdjen Manning. Primetime meccs lesz. Összerakják.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Lamur "doubtful" besorolást kapott a hétfői esti meccsre. Fasza LB sorunk lesz ismét... ._.Mikey
Manning pedig questionable a lovaknál. Osweiler time? 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Lamur "doubtful" besorolást kapott a hétfői esti meccsre. Fasza LB sorunk lesz ismét... ._.

több mint 11 éve
Bár ennek most örülök, azért remélem, a jövőben nem lesz rendszer abból, hogy az edzők a médián keresztül is kritizálják a játékosokat.

több mint 11 éve
ha már hiányoltátok, Marvin finoman odapörkölt:
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/545626082658230272

és nem igen tudsz vele vitatkozni.gabtsi
Finoman? Ez azért elég kemény kiszólás ahhoz képest amilyen kommunikációt általában tolunk.
Kíváncsi leszek az utórezgéseire és a hatására. A sztaniolpapír eddig nem hozott eredményt. Meglátjuk, hogy a tarkónb@szás mit ért.

több mint 11 éve
ha már hiányoltátok, Marvin finoman odapörkölt:
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/545626082658230272

és nem igen tudsz vele vitatkozni.

több mint 11 éve
A tegnapi edzésriportból szemet szúrt az egyik sor.
---
WR A.J. Green Toe DNP
---
Nem arról volt szó, hogy már semmi baja?

Egyébként Lamur sem edzett a Browns ellen összeszedett hamstring sérülése miatt, és a minap volt is pár LB próbajátékon a PBS-ben...

több mint 11 éve
azért ha figyelmesen olvasod a sorokat, láthatsz bizonyos elejtett mondatokat, de kétségtelen, hogy őrzik mint a hímestojást. de ez a normális, minden felelősen gondolkodó vezető ezt teszi. nézd meg északon miket mondtak Hoyerről még az előző hetekig.

és minden QB csere azzal kezdődik, hogy az aktuális kezdőt megerősíti a vezetőedző, hogy csakis vele képzeli el a jövőt, aztán két nap múlva bejelenti a cserét. persze ez nálunk nem fordulhat elő, mert nem egy valós opció a csere.

több mint 11 éve
az hogy annak mondják, az nem jelenti azt hogy az is. Big Whit nagyobb hangadó az viszont tuti.

és sajnos Green sem az az ide nekem az oroszlánt is típus, pedig a teljesítménye az feljogosítaná erre.gabtsi
Whit a legalkalmasabb erre, efelől kétségem sincs. Viszont ha lenne valami a háttérben(Daltonnal szemben), arról szerintem tudnánk, kiszivárgott volna. Pacman sem az a csendes srác, Nugentről is nyíltan elmondta a véleményét, mikor balfaszkodott. Jó, tudom, hogy ő "csak" egy rúgó, de akkor is.

több mint 11 éve
az hogy annak mondják, az nem jelenti azt hogy az is. Big Whit nagyobb hangadó az viszont tuti.

és sajnos Green sem az az ide nekem az oroszlánt is típus, pedig a teljesítménye az feljogosítaná erre.

több mint 11 éve
szerintem nem lehetsz igazi vezér ha 7-8. legjobb játékos vagy a kezdőben.gabtsi
Mégis minden jel arra mutat, hogy annak tekintik.

több mint 11 éve
szerintem nem lehetsz igazi vezér ha 7-8. legjobb játékos vagy a kezdőben.

több mint 11 éve
A blitz mögé kell bedobni, na ezt nem tudja...Collapo
ok, tényleg csak elméletben:
ha most átmenne Arizonába... 😊nhm
Arizona szvsz kizárt, tudom, hogy csak feltevés volt, de akkor is. Ellenben Buffalót egyre többen kezdték emlegetni vele kapcsolatban. Képességeit tekintve össze lehet hasonlítani Daltonnal, nyilván mindenkinek megvan a véleménye kettejükkel kapcsolatban. Ami viszont egyértelmű, hogy nálunk Marvin, Brown papa és a csapat is teljesen felsorakozott Vöri mögé, vezér az öltözőben. Erről árulkodott a post locker speech is. minimum egy szezon kellene tolnia teljesen kilátástalanul, hogy egyáltalán felvetődjön a csere lehetősége.

"kiállok és megy, vagy nem, de én akkor is király vagyok" erről csak nekem jutott eszembe Sexy Rexy? Nem lehet, hogy ez valami chicagói thing? 😀

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Nem teljesen értem a kérdést, de leírom én mit gondolok róla...

Szerintem Cutler keze az egyik legerősebb a ligában, lábon nem is rossz az ürge, a fal - sokkal jobb, mint korábban - még hellyel közzel meg is védi (volt rosszabb már előtte). Csakhogy:

Amikor indul a snap, elrohan hátra hét (!) lépést... ez kb 2-3 mp, körbenéz, mondjuk újabb 2, ellövi a lézert alsó hangon 5-7 másodperc kell neki, ha ez van, a pali remek... de nincs. Van kb összesen 2-3 másodperce, annyit tud a fala... miért nem játszanak sokkal több slantre (ebből él Rodgers is a sajtiknál... mert a fal ott se sokkal jobb szerintem), vagy miért nem ejti át a lb-ket és 5-8 yardon talál célpontot? Mert kicsit nem tud dobni.

Edzői gáz, de bootleget se játszik... lábon bírná, de nem játszik azt a csapat... pedig időt az is nyerne neki. Ez hiba, hiszen a Browns egész jól kijön ilyenekből, vagy korábban CAAAAM is... néha még RGIII is elvolt ezzel... még mi is ezzel próbálkozunk sokszor. Egy jó rendszerben ez menne Cutlernek is... Ott nem. Pedig ami ott egy év alatt (na jó, kettő) zajlott az nem semmi. Jó az irány.

Még az is rendben lenne, hogy nincs ilyen de játssza a játékát, csakhogy felmegy, játszik, ha jó jó, ha nem, akkor flegmán vállat ránt, néha mutogat, azt ennyi... egyedül, mindenkitől távol leül a padra és mered maga elé, nem elemez... (erre írtam az adott jelenetet Marshallal). Valahogy a "kiállok és megy, vagy nem, de én akkor is király vagyok" életérzést látom rajta és ez baj... szerintem.

Arizonában se menne ez másképp... szerintem. A célpontjai jók a maciknál. A falhoz meg írtam mit tehetne... ennyi

Amúgy bírom a palit, de ettől még karakterproblémás és szerintem a dobásban egysíkú... nem tudnám ezt se megtenni, de mint szurkoló, természetesen én ehhez is értek 😀 XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
A blitz mögé kell bedobni, na ezt nem tudja...Collapo
ok, tényleg csak elméletben:
ha most átmenne Arizonába... 😊