Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24498681/bengals-owner-says-andy-dalton-contract-creates-roster-dilemma-no az szép lesz, ha Dalton miatt nem fog jutni másnak pénz...
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Ajjaj.Attól függ mennyit lesz pályán. Ha keveset, akkor elmegy, ha sokat akkor ajjaj...nasheemThe #Bengals today signed OT Marshall NewhouseBengals FacebookEz nekünk jó?Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Attól függ mennyit lesz pályán. Ha keveset, akkor elmegy, ha sokat akkor ajjaj...The #Bengals today signed OT Marshall NewhouseBengals FacebookEz nekünk jó?Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
The #Bengals today signed OT Marshall NewhouseBengals FacebookEz nekünk jó?
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Johnson inkább RBként próbáljon rosteren maradni 😊nasheemjogos, behúzzunk majd Murrayt, aki megparancsolja, hogy neki Orson kell TE-nek, FB posztra meg behúzzuk Copelandet.
Megszaladt a gondolatmenetem 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Jól bosszút álltunk a Brownson. Megszereztük a playbookot.nasheemA Chud-félét, azzal nem mentek sokra 😊
Egybk. nem rossz JC, 1-2 meccsen simán be lehet dobni, ha nagyon kell.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Johnson inkább RBként próbáljon rosteren maradni 😊Jól bosszút álltunk a Brownson. Megszereztük a playbookot.nasheemplusz ha megsérül Dalton akkor én Campbellt nem tartom hatalmas nagy visszalépésnek, míg azért Josh Johnson...MarioAna
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Jól bosszút álltunk a Brownson. Megszereztük a playbookot.nasheemplusz ha megsérül Dalton akkor én Campbellt nem tartom hatalmas nagy visszalépésnek, míg azért Josh Johnson...
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Jól bosszút álltunk a Brownson. Megszereztük a playbookot.
több mint 12 éve
Hawkins ára irreális volt az első két évre. Amúgy szerintem az ST-ben, ha nagyon gyors ember kell, akkor ott van Chris Lewis-Harris vagy McCalebb, akik átvehetik Hawkins szerepét gunnerként. WR-ként pedig ha tényleg run heavy lesz az O, akkor még kevesebb szerepe lett volna. Mondjuk ebben az esetben egyébként is Hawkins erősségének számító rövid passz - nagy futás helyett vertikális játékok kellenének Daltontól. Aztán lehet, hogy az ősz során már én is azt mondom, hogy de kár érte 😊
több mint 12 éve
Nem örülök Hawkins távozásának, mert ugyan nem all-down player, de nagyon egyedi fegyver aki szint es dinamikát visz a passzjatekba. Viszont nagyon sok pénzt fizet a Browns.Ha folyamatosan centizgetünk, akkor elkerülhetetlen pár ilyen bukó. Tényleg kár érte. 1-2 éven belül biztos tudjuk pótolni hasonló játékossal. Nagyon kíváncsi leszek mit kezd vele a CLE.
De megis legnagyobb baj, hogy +750k inveszt es nincs ez a helyzet. Annyira pitiáner.gabtsi
több mint 12 éve
Nem örülök Hawkins távozásának, mert ugyan nem all-down player, de nagyon egyedi fegyver aki szint es dinamikát visz a passzjatekba. Viszont nagyon sok pénzt fizet a Browns.De megis legnagyobb baj, hogy +750k inveszt es nincs ez a helyzet. Annyira pitiáner.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Újházi tényleg járt nálatok? Nehogy hazaengedjétek.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
Rey ráadásul nem is volt drága, 4,2 millió két évre.MJ93 után úgy néz ki lesz egy 3 körüs pickünk, és ha veterán minimumnál nem költünk többet FA-ra, akkor Collins után egy ötödik kör.
több mint 12 éve
Hivatalosan is aláírt Mays. Lerágom a körmöm izgalmamban...
több mint 12 éve
HA Moch játszani tudna, az valódi upgrade lenne, nagyon szerettem a játékát egyetemen. Node hányzor mondtuk már ezt... az ilyeneket marhára nem értem egyébként. Rohadt drága orvosi felszerelések állnak a csapat rendelkezésére, milliárdos üzletről beszélünk, és nem tudnak mit kezdeni egy migrénnel? Ezt nem bírom megérteni...
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Ezek a napok sosem rólunk szólnak. Nekem nem is hiányoznak a nagy FA nevek. Valóban, tuti upgrade QBt nem tudunk FAról hozni, így ott felesleges erőlködni. Gondolom szokás szerint jön egy-két veterán és bízzunk a meglévő fejlődésében + a jó draftban.
több mint 12 éve
A Tampa szépen szedi össze a játékosainkat...
több mint 12 éve
Nem a legjobb olvasni ahogy repkednek a nagy nevek, és egy-két csapat a jövő évre durván rágyúr, addig a Bengals csak ül, és legfeljebb a saját FA-kat szerződtetjük újra. Viszont a keretben a leggyengébb láncszem Dalton, akit nem tudunk az FA piacról pótolni. Az O másik gyengeségében a C poszton a cut megvolt, ott is reménykedhetünk upgrade-ben. Ezen kívül én a CB posztot látom úgy, hogy a most szabad játékosok közül igazolva lehetne erősíteni, a többi poszton (kivéve az eleve kalkulált MJ távozását) a kezdőjátékosok maradtak, így inkább a keret mélyítése, olyan játékosok igazolása lehet cél, akik a caphelyzetet nem rontják el, de akár éles helyzetben is be tudnak szállni egy sérülés esetén. Szóval azok a hírek, hogy Moch-ot visszahozzuk nevetségesek más csapatok igazolásaihoz képest, viszont a teljesen egybevág a tulajdonos eddigi filozófiájával. Szóval aki ismeri a csapatot az nem lepődik meg ezen. (Ahogy nézegettem az első héten külső FA-t nem nagyon igazolt a Bengals az elmúlt 3-4 évben.)
több mint 12 éve
Gondolom DEnek akarja használni Guenther. A rosteren ott elfér.#Bengals have acquired OLB Dontay Moch on waivers from ArizonaRushMinden gond megoldva...megyerikrisz
több mint 12 éve
Végre egy jó hír! 2 évre újraigazoltuk Vinny Ray-t! 😀Mayst azért nem számolom ide egyelőre, mert hivatalosan őt még nem erősítették meg.
több mint 12 éve
#Bengals have acquired OLB Dontay Moch on waivers from ArizonaRushMinden gond megoldva...
több mint 12 éve
#Bengals have acquired OLB Dontay Moch on waivers from Arizona