Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Benson 3.8 ypc
Scott 3.6 ypc

Lófasz és esti fény, ahogy Gáborunk mondaná.Mikey
😉 😀

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A szezon első meccse óta van FB a csapatban. Rá speciel nem is lehet panasz, mert ha ő van, érezhetően jobban megy a futójáték. Csak hát mihez képest...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 222
...

de ahol fejlődni kellene, az a visszahordások...nhm
ott van arra Tate. (sőt Shipley is)

egyébként ezeket a 3.8-s/3.6-s átlagokat úgy hozták össze, hogy mióta FB van a csapatban érezhetően jobb a futójáték...
több mint 14 éve
Benson 3.8 ypc
Scott 3.6 ypc

Lófasz és esti fény, ahogy Gáborunk mondaná.

több mint 14 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
én meg azt mondom a futóink annyit hoznak, amennyit kell! most nem nézek utána, de Benson sztem 4es átlag! mér mennyi kell Tőle, amikor passzolunk! 😊 amikor kell hozzá teszi Ő is, így érzem! Scott más tészta, kicsit súlytalan.. de ott is kijön egypár húdenagy play! 😊 de ahol fejlődni kellene, az a visszahordások...
több mint 14 éve
Hát nem tudom, Scottal én marhára nem vagyok megelégedve. (Hozzáteszem, Bensonnal még annyira se.)
Oké, hogy 6. körös pick, de az, hogy konstansan max. 1-3 yardot hoz, az kevés. Persze 10 carrynként van egy nagyobb játéka, de akkor is kevés.

Szóval nem tudom. Mert még ha elkapásra lehetne használni. De arra se.

Free agencyn/drafton mindenképpen meg kell oldani a helyzetet, mert ez így nem állapot.

több mint 14 éve
michael bush. régóta szeretném, sztem illene ide.

egyébként ja, szenved a futójáték, főként annak tükrében amit vártunk, újonc irányító mellett, de talán ebben benne van a vártnál jobb passzjáték is. de bensonnak a hátralévő hat meccsen egy jó 60 yardos átlag kell és megvan a zsinórban harmadik 1000 yardos szezon, amit azért csak jegyeznek. és Scott is egyre több lehetőséget kap hál istennek, és egyáltalán nem csalódás, bár tény, hogy nem mindig hozza azt a change of pace jelleget amit vártunk.

több mint 14 éve
Egyébként van olyan (jó) futó aki FA lesz a szezon után? Vagy beteljesül Höri jóslata és Bama futót hozunk? (fantasy mondakör tudom)
több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Benson és Scott jó játéka nagyon fontos. ha valahol verhető a Barna védelem akkor az a futás.
és én is arra leszek nagyon kíváncsi, hogy mit mutat AJ Haden mellett. sajnos piszok jó cb, már most, de sztem AJ is sokat fejlődött az elmúlt 10 hétben, remélem látunk belőle vmit, nagyon kéne.
de ez 10 évig nagy csata lesz, ha közbe nem szól a free agency.gabtsi
Jöjjön be a megérzésed és igazoljuk le Hadent!
(vagy nem erre gondoltál? 😊 )

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Nekem egy gondom van csak. Minden meccs előtt elmondja valaki innen, hogy Benson és Scott jó játéka nagyon kéne... aztán konstansan azt látjuk hétről-hétre, hogy foscsi mindkettő... a javulás legkisebb szikráját sem látni.Mikey
Scott azért nem rossz. Hozza, amit tőle lehet várni. Sajnos nincs benne több, de azért nekem nem csalódás. Mondjuk passzolni megtanulhatna 😊 Benson kiégett. Fizikálisan és mentálisan is. Lehet még egy-egy jó meccse, de szezon végén kuka.

több mint 14 éve
Nekem egy gondom van csak. Minden meccs előtt elmondja valaki innen, hogy Benson és Scott jó játéka nagyon kéne... aztán konstansan azt látjuk hétről-hétre, hogy foscsi mindkettő... a javulás legkisebb szikráját sem látni.Mikey
tény, hogy meg kéne reformálni nálunk a RB témát....
több mint 14 éve
Nekem egy gondom van csak. Minden meccs előtt elmondja valaki innen, hogy Benson és Scott jó játéka nagyon kéne... aztán konstansan azt látjuk hétről-hétre, hogy foscsi mindkettő... a javulás legkisebb szikráját sem látni.

több mint 14 éve
Benson és Scott jó játéka nagyon fontos. ha valahol verhető a Barna védelem akkor az a futás.
és én is arra leszek nagyon kíváncsi, hogy mit mutat AJ Haden mellett. sajnos piszok jó cb, már most, de sztem AJ is sokat fejlődött az elmúlt 10 hétben, remélem látunk belőle vmit, nagyon kéne.
de ez 10 évig nagy csata lesz, ha közbe nem szól a free agency.

több mint 14 éve
Ott még messze nem tartunk, hogy bárki ellen biztosra mehessünk. Dunlap rohadtul fog hiányozni. Mondjuk nekik sem kevésbé a futóik. Nagyon fontos meccs. Más lendületből hozni a meccseket és más 2 zakó után felállni. Szerencsére egyik vereségünknél sem törölték fel velünk a padlót, de azért az önbizalomszint biztos apadt. Ideje visszatérni a régi útra.

AJ remélem jobban boldogul Hadennel és Simpson is ott folytatja, ahol a Hollók ellene abbahagyta. Ha lesz Daltonnak célpontja nyerünk.

több mint 14 éve
Masszív csapat ez a Browns. Minden lesz a meccs, csak sima nem.

több mint 14 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Azért én sokkal nyugodtabb lennék, ha játszhatna holnap is.Mikey
Valld be hogy azért egy minimális para csak van Benned 😀

Tippelde 25
több mint 14 éve
Azért én sokkal nyugodtabb lennék, ha játszhatna holnap is.

több mint 14 éve
Dunlap és Lee nem játszik a Battle of Ohión. Mindenki más bevethető.

Nyerni kell.Mikey
A Browns ellen még elbírjuk Dunlap kiesését, de a Pittsburgh és a Ravens (utolsó kör) ellen fog kelleni.
több mint 14 éve
Marvin: "There would be a sense of purpose even if things had come out differently the last two weeks. But there is a sense of purpose. We know what things are at stake as we go forward here. This is a big game for us – a huge game. Big players need to play big in big games. That is how you become successful in the NFL as a professional – you show up and play in games like this when it is an important one."

Hát igen. Nagyon nem lenne mindegy, hogy 7-4 vagy 6-5... persze én ezt a meccset is úgy fogom nézni, hogy nem érdekel az eredmény. 😛

több mint 14 éve
Dunlap és Lee nem játszik a Battle of Ohión. Mindenki más bevethető.

Nyerni kell.

több mint 14 éve
nagy a csend, mindenki meccset néz?? 😊
több mint 14 éve
BAL megmutatta SF-nek mi az a defense !!!

hétvégén nyernünk kell az O. Battle-ben! 😊nhm
Ááááá ...mondom direkt nem nézek be sehova csak ide, hogy ne tudjam meg mi lett a meccs.... :/Amadeus91
😂 nem szabad feljönni a fórumra ilyenkor, nekem legalábbis egyedül ez jött be eddig. 😉

mondjuk azért csoport rivális szóval valamennyire várható volt hogy lesz aki foglalkozik vele itt is, nem?davemayer
jogos...
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

Ááááá ...mondom direkt nem nézek be sehova csak ide, hogy ne tudjam meg mi lett a meccs.... :/Amadeus91
😂 nem szabad feljönni a fórumra ilyenkor, nekem legalábbis egyedül ez jött be eddig. 😉

mondjuk azért csoport rivális szóval valamennyire várható volt hogy lesz aki foglalkozik vele itt is, nem?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve

Ááááá ...mondom direkt nem nézek be sehova csak ide, hogy ne tudjam meg mi lett a meccs.... :/
több mint 14 éve

hétvégén nyernünk kell az O. Battle-ben! 😊