Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Annyit a D-hez, hogy a D-line ugy tartja nyomas alatt/viszi le az iranyitot sokszor, hogy a 4-bol csak 1 igazi kezdo van bent (Peko), a tobbiek meg Fanene, Ruckers, Sims, Geathers (o lehet hogy kezdo, de mi mind tudjuk hogy nem kezdo szint)

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
Őt meg majd eltradelik. Annyit tud, mint pl. Kolb. 😊Spórolnak a szart, Painter atom.szabanem tudok újat mondani, pozitív mérleg!!! jövőhéten jön a colts, kell ott is a Win!RushVedd úgy, hogy megvan. Ők most Luckra spórolnak...iktriad
több mint 14 éve

Ezt meg kifejezetten Dalton arckifejezése miatt. Vegytiszta győzni akarás. Elég a szemét nézni, de az egész mozdulatból sugárzik.
Nehéz megmondani, hogy ő, vagy Green lesz-e az elmúlt 5 év legjobb draft pickje.
több mint 14 éve
Spórolnak a szart, Painter atom.nem tudok újat mondani, pozitív mérleg!!! jövőhéten jön a colts, kell ott is a Win!RushVedd úgy, hogy megvan. Ők most Luckra spórolnak...iktriad
több mint 14 éve
Mays kapott snapet? :/ Mind1 majd jövőhéten. Colts ellen is nyerni kell, azért 4-2 már elég emberesen mutatna.
több mint 14 éve
BTW, tartsatok elfogultnak, de szerintem Maualuga zseniálisat játszott a múlt hét után ismételten. Volt egy durva misstackle-je, de azon kívül nagyot mutatott.MikeyHát abból volt néhány és nem csak neki. Az első félidőben a D keresgélte az utat. Szerencsére szünet után rátaláltak. Még Simsnek is voltak szép momentumai. MJ volt végig szürke, de öt meccsenként belefér, főleg ha nyerünk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Nate barátunk szerintem menthetetlen. Ilyen rosszul játszani még nem láttam, pedig párszor már játszott borzalmasan.Pedig az első 4 meccsen még úgy ahogy hozott egy erős közepes teljesítményt.
Erre visszatér Williams, az ember azt hinné, hogy mostantól a fallal minimum nem lesz gond, erre a másik oldali guard kezd el bénáskodni.
Persze túl szép is lenne, ha mindenki jó lenne.
Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy a komplett fal félelmetesen rossz volt run blockingban. Idén harmadszor. Pedig papíron az az erősségük, és nem a pass protection.
Szóval a fene se érti őket.
BTW, tartsatok elfogultnak, de szerintem Maualuga zseniálisat játszott a múlt hét után ismételten. Volt egy durva misstackle-je, de azon kívül nagyot mutatott.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
😀Közben elgondolkodtam azon, hogy tényleg tartunk-e már ott, hogy egy győzelem után szóvá tegyük a nem túl jó játékot. Egyértelműen nem, úgyhogy vissza is szívtam. Néha feledteti a csapat hogy ez egy rebuild év.
pozitív mérleg!
Egyébként nem voltunk jók. Szerencsére a D magára talált a második félidőre. Kivéve persze a szokásos egy bénázást. Daltont nagyon csípem, Greem meg hatalmas WR lesz.
A legfontosabb persze: TD Geno Atkins! 😀 D:nasheem
A meccsről esetleg még annyit, hogy érdemes volt Hubert kitárgyalni a héten 😊 Ki legyen a következő? Livings? 😊
több mint 14 éve
nem tudok újat mondani, pozitív mérleg!!! jövőhéten jön a colts, kell ott is a Win!RushVedd úgy, hogy megvan. Ők most Luckra spórolnak...
több mint 14 éve
nem tudok újat mondani, pozitív mérleg!!! jövőhéten jön a colts, kell ott is a Win!
több mint 14 éve
idáig minden fassza! 😊
több mint 14 éve
😀vártam volna egy Raji féle táncot utána. 😀 Minden esetre 3-2, hatalmas szezon eddig.
pozitív mérleg!
Egyébként nem voltunk jók. Szerencsére a D magára talált a második félidőre. Kivéve persze a szokásos egy bénázást. Daltont nagyon csípem, Greem meg hatalmas WR lesz.
A legfontosabb persze: TD Geno Atkins! 😀 D:nasheem
több mint 14 éve
Nagy gratula a mai Whez. És sok sikert a szezonhoz. A Dalton-Green kombó több mint ígéretes. Bár nekünk lenne egy ilyen Wrünk.iktriadKöszi. A punteretek tényleg vicces, illetve onnan nézve siralmas. Jobbulást nektek! MoJo mondjuk durván jó volt.
több mint 14 éve
😀pozitív mérleg!
A legfontosabb persze: TD Geno Atkins! 😀 D:
több mint 14 éve
Nagy gratula a mai Whez. És sok sikert a szezonhoz. A Dalton-Green kombó több mint ígéretes. Bár nekünk lenne egy ilyen Wrünk.
több mint 14 éve
3-2.3-2.
...
3-2!!!
Imádom ezt a csapatot.
Nincs több mondanivalóm.
több mint 14 éve
Hudson túlélte a waivers-t és s PSbe került, ahonnan Big Shirleyt raktuk ki.nasheemEzt egyébként nem igazán értem. Lévén O'Donnell kanadai, 9 ember lehetne PS-ban.
szerk.: http://www.cincyjungle.com/2011/10/7/2476112/grading-the-trenches-bengals-o-line-after-four-games#storyjump
Jó kis elemzés az O-line eddigi 4 meccséről. Jelen esetben szépen mutatják a számok, hogy Whitworth elit T és hogy az RG poszt sajnos nem volt megoldott a Boling-McGlynn duóval.
"Cedric Benson has run behind a Fullback on 50 plays. He is averaging 4.9-yards per carry in those attempts. On plays without a Fullback (23 attempts), Benson is averaging 3.4- yards per carry."
Pressley 4 prez!!
több mint 14 éve
Ezt nekünk honnan kéne tudnunk?Szerintem még maguk Lewisék sem tudják.
De ha fogadnom kéne, Reyre és Milesra tennék.
több mint 14 éve
Egyébként ha Rivers és Jones visszatér, kik mennek majd a rosterről?
több mint 14 éve
Hudson túlélte a waivers-t és s PSbe került, ahonnan Big Shirleyt raktuk ki.
több mint 14 éve
Szerintem megint az offense-n múlik majd minden. A D megeszi reggelire Gabbert-t.
több mint 14 éve
Jegyezzük meg, hogy csak valami betegség miatt.Mays?Amadeus91Limited volt ő is.nasheem
Jennings és Moch tuti nem játszik Jacksonville-ben, Miles kérdéses. Mindenki más hadra fogható.
Hatalmas lenne 5 meccs után pozitív mutatóval állni.
több mint 14 éve
Hobson-féle számmisztika:ennyi
Total of 34 #Bengals players on the 53 born after 1983, last time their defense was ranked No. 1nasheem
több mint 14 éve
Hobson-féle számmisztika:Total of 34 #Bengals players on the 53 born after 1983, last time their defense was ranked No. 1