Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

Cleveland Browns

41 feliratkozó

1 órája
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 398 — settenke1976@gmail.com
Egy kicsit lattam BM-et es persze elorebb lenne vele a csapat, de realisabb lesz a remeny egy rookie-val, mintha o lenne itt hogy barmoi osszejohetne. Ennel persze sokkal jobb es addigra kell elkuldeni monkent is.
no
nehéz eladni 30 év szopás után a reményt, de főleg amiatt hogy még mindig ezt a senkiházi DW-t kell nézni, akit 6 éve próbálnak lenyomni a torkunkon, úgy h. az első 10 meccse után látszott, hogy minden elveszett abból, ami Houstonban benne volt.

nekem ne mondja senki, hogy Shedeur ennél szarabb. Inkább nézek egy másodévest, hátha kijön belőle valami, mint ezt a szerencsétlent.

Monkent egy dolog menti meg, ha tényleg tökös lesz, és a Bucs elleni után leültetni watsont. Megnéztük, kapott egy utolsó utánit, de ami elég, az elég.
Joey Tribbiani
Monken azt nyilatkozta, hogy nem azért várt ilyen sokáig h HC lehessen h aztán csak veszítsen. Szóval ha DW veszélyezteti az állását akkor DW megy padozni, és elviszi a balhét Monken papa helyett. Teljesen jogosan. De ha Sanders is balfék lesz akkor Monken papa meg szét teszi a kezét h hát kérem, én mindent megpróbáltam, de szarból nem lehet várat építeni.
2 órája
no Baltimore Ravens 9 169
Ki most a 2. QB ? Gabriel vagy a legendás Shedűr?
LanceVance
ha monken latta volna hogy dobtam bele a kontenerbe az air fryer-t 20m-rol a gyujtoudvaron akkor mar lehet en lennek.
2 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 878
Ki most a 2. QB ? Gabriel vagy a legendás Shedűr?

3 órája
Egy kicsit lattam BM-et es persze elorebb lenne vele a csapat, de realisabb lesz a remeny egy rookie-val, mintha o lenne itt hogy barmoi osszejohetne. Ennel persze sokkal jobb es addigra kell elkuldeni monkent is.
no
nehéz eladni 30 év szopás után a reményt, de főleg amiatt hogy még mindig ezt a senkiházi DW-t kell nézni, akit 6 éve próbálnak lenyomni a torkunkon, úgy h. az első 10 meccse után látszott, hogy minden elveszett abból, ami Houstonban benne volt.

nekem ne mondja senki, hogy Shedeur ennél szarabb. Inkább nézek egy másodévest, hátha kijön belőle valami, mint ezt a szerencsétlent.

Monkent egy dolog menti meg, ha tényleg tökös lesz, és a Bucs elleni után leültetni watsont. Megnéztük, kapott egy utolsó utánit, de ami elég, az elég.
Joey Tribbiani
Azt nem tudom hogy jo hir vagy sem, de le fogja ultetni ha szar lesz a jatek. Es majd amikor az is szar lesz akkor jon a korforgo.

Ajovo ev lesz a fontos, iden csak egy jo hosszu edzotabor foci nev alatt. Persze odadorgolve par csoportrivalisnak, ahogy kell. 😊
5 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 771 — Believelander
no

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
9 órája
22 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 889 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az OL nem jó, nem tud blokkolni semennyire judkinsnak, szerencsétlen gyereknek siralmas éve lesz, az OL-ből zionnak bűn volt pénzt adni már most látszik, amúgy lejárt órák, szabálytalanságok, siralmas hívások.
P@trik
Annyit hozzátennék, hogy a Jags Run D tavaly ligaelső volt, és a D-lineba még jöttek is. Lesz még jobb is a futójáték itt.
22 órája
Mikor már kezdi azt hinni az ember, h valami menne, jön is az első interception...
Csiriba
ennyi év után még elhitted? 😀
P@trik
lepényhal meg utoljára... egészen 24-0ig élt
22 órája
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 630 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Így utólag örülök, hogy csak 4 percet tudtam erre a meccsre szánni ...

22 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 050 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Az igazat megvallva nem kellene elemezni a meccset mert nem történt semmi részünkről.
A védelem nem tudott érdemi játékot mutatni, dísznek volt a pályán és a támadó egység szintúgy.
Egy déli kirándulás volt a srácoknak egy gigantikus pofonért.

Viszont ha egy kicsit megnézzük jobban akkor Watsont nem kommentálnám. Inkább csak idehozom amit Monken mondott: "Watsonnal van a legjobb esélyünk idén" - akkor kurva nagy szarba vagyunk...
Az OL nem jó, nem tud blokkolni semennyire judkinsnak, szerencsétlen gyereknek siralmas éve lesz, az OL-ből zionnak bűn volt pénzt adni már most látszik, amúgy lejárt órák, szabálytalanságok, siralmas hívások. Ha nem tudnám hogy korábban rakott össze valaha jó támadóegységet Monken egy Hue kalibernek nézném.

A frontseven semennyire nem tudott nyomást gyakorolni, Verse teljesen eltünt annyi hozzáadott értéke volt a meccshez mint egy UDFA-nak kb. LB sor melozott de csak a szart lapátolta, a secondary meg nyelte a yardot mint kacsa a nokedlit. Schwartz otthon röhög szotyizás közben.

Kint élnék lehet visszakérném a pénzem a szezonbérletnél.
Túl sokat tippeltem azzal a 4 győzelemmel.

UI: A Boston td szép volt.
23 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 86 889 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De legalább az utolsó play nagyot szólt. DeShaun egészen | Denzel | Bostonig hajította a TD passzt. Innen kéne majd folytatni!
23 órája
R3ZZ Cleveland Browns 171
Amikor a szezon első meccsén az 1. félidő derekán elmegy a kedved az egész évtől, az sokat elmond. Mondjuk erre számítottam, végig követtem a TCt, az előszezon meccseket, és továbbra sem értem hogy lehet Watson kezdő. Persze, ennyi pénzért tegyük be, meg mit lehet veszteni, de ez a szurkolók szemen köpése. Nulla perspektíva, ez a faszi ennyit tud.

Remélem lesz olyan tökös Monken, hogy a Bucs elleni hasonló meccs után leülteti és végleg elfelejtjük.
Joey Tribbiani
Őszintén én Monkentől is többet vártam, szerintem rossz játékok vannak behívva. Védelemről sincs jobb véleményem, gyenge volt ez nagyon
23 órája
Amikor a szezon első meccsén az 1. félidő derekán elmegy a kedved az egész évtől, az sokat elmond. Mondjuk erre számítottam, végig követtem a TCt, az előszezon meccseket, és továbbra sem értem hogy lehet Watson kezdő. Persze, ennyi pénzért tegyük be, meg mit lehet veszteni, de ez a szurkolók szemen köpése. Nulla perspektíva, ez a faszi ennyit tud.

Remélem lesz olyan tökös Monken, hogy a Bucs elleni hasonló meccs után leülteti és végleg elfelejtjük.

1 napja
Viszont a vedelem eddig hatarozottan gyengebbnek tunik sajnos

Szerkesztette: R3ZZ
1 napja
Hat ez borzaszto, pedig a fal amugy egesz jo, sokaig tartjak DW elott a lehetosegeket. De dw katasztrofa…
1 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 050 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Mikor már kezdi azt hinni az ember, h valami menne, jön is az első interception...
Csiriba
ennyi év után még elhitted? 😀
1 napja
1 napja
Rams DE Myles Garrett to undergo knee surgery, headed to injured reserve. (via Ian Rapoport).

A pokolból göröngyös az út kifelé.
P@trik
Szerencsétlen, sajnálom nagyon, remélem probléma mentes lesz a felépülése.
1 napja
Rams DE Myles Garrett to undergo knee surgery, headed to injured reserve. (via Ian Rapoport).

A pokolból göröngyös az út kifelé.
1 napja
1,24-es odds van a jagsre, gyakorlatilag a lőtéri kutya se hisz bennünk.

A legsilányabb szezonokba is megnéztem azért pár meccset, de így hogy Watson kezd nemsok kedve van az embernek.

A védelem jobban érdekel, hogy Schwartz után Ruty mit tud kezdeni vele.
"Grant Delpit said Mike Rutenberg draws up defensive plays like an offensive coordinator. Quincy Williams said no one watches more film. "
P@trik
Szerintem szorosabb lesz a találkozó, mint sokan várják. A Jags kezdő még nem játszott 1 snapet se meccskörülmények között idén. Plusz a támafófalban sok a variálás, részben sérülések miatt. Verse tavaly egymaga nagyon nagy pusztítást okozott a Jags ellen a Ramsben, szóval ő lehet X faktor. És DeShaun Watson 7-1-es örökmérlege ellenünk se rossz ajánlólevél. 😀
1 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 668

A legsilányabb szezonokba is megnéztem azért pár meccset, de így hogy Watson kezd nemsok kedve van az embernek.

"Grant Delpit said Mike Rutenberg draws up defensive plays like an offensive coordinator. Quincy Williams said no one watches more film. "
P@trik
kizárt, Negri mögött a kanyarban sincs.
1 napja

3 napja
Emberem egy nagy nullával kezdett a ramsbe, lemosták őt is és a ramst is a pályáról.

Erős gyanu hogy valami hasonló vár Versere és ránk is.
P@trik
Meglepett azért, nálunk 9 szezon alatt volt 3 darab meccse regisztrált stat nélkül. Már korábban is beszéltük, h a Rams sorsolása elég kemény, szóval csak így tovább ellenfelek.

3 napja
Emberem egy nagy nullával kezdett a ramsbe, lemosták őt is és a ramst is a pályáról.

Erős gyanu hogy valami hasonló vár Versere és ránk is.
4 napja
Az azért kemény, hogy a tavaly kezdő OL játékosok közül:
Bitonio visszavonult
Teller csere
Pocic csere
Cam Robinson nincs csapata
Conklin nincs csapata
Leveston practice squados
Joey Tribbiani
hát ezek közül egyedül tellerért volt kár, Pocic hiába volt jó csak sérült volt mindig
R3ZZ
Bitonio még sztem befért volna simán az idei csapatba
Csiriba
Persze, teller meg o is.