BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 5 éve
ktms Cleveland Browns 726
Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.
ktms
Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
iktriad
Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.
P@trik
Az előző meccsen sem volt gond, most sem lesz. Ott nagyot hibázott Garrett(már a sisakos akcióra gondok, nem az izmozásra). Azóta rendeben van ha jól tudom fejben is. Jó játékos ,nagy szerződéssel, tudja hogy neki már sok hiba nem fér bele a pályafutásába.
pfefe8
Túl tette ezen magát már mindenki a Steelers-nél és a Browns-nál is szerencsére, de még egy darabig click-bait lesz minden külsősnek.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 224
Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.
ktms
Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
iktriad
Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.
P@trik
Az előző meccsen sem volt gond, most sem lesz. Ott nagyot hibázott Garrett(már a sisakos akcióra gondok, nem az izmozásra). Azóta rendeben van ha jól tudom fejben is. Jó játékos ,nagy szerződéssel, tudja hogy neki már sok hiba nem fér bele a pályafutásába.

Steelers fan
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 735
ktms
iktriad
P@trik
Azóta már volt egy találkozónk! A két csapat vezetése kerek-perec megmondta, hogy nem tűri ezt a viselkedést egyik féltől sem! És szemmel láthatóan nem volt meg egy odamondás sem. Tuti, hogy nem lesz gond. Feladni nem fogjuk a meccset, de a pihenés most fontosabb. Ti pedig szerintem nem megalázni akarjátok a Steelers B-t, csak PO-ba jutni a teljes állománnyal. Nem lesz itt semmi gond!
több mint 5 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 468 — Believelander
S Karl Joseph is covid lista.
9 játékos van már rajta.
P@trik
Állítólag Sendejo tuti nem játszhat, ami azt jelenti, h. ő pozitív, Joseph és Bryant viszont csak close contact voltak, ha negatív teszteket produkálnak, pályára léphetnek.

Ugyanez Goodsonnal, ő tuti kihagyja, a többiek negatív teszt esetén tolhatják.

Valahogy éljük túl ezt a hetet...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Egy apróság amit sokan elfelejtenek: ha nincs OBJ kis hapcija a visszahordásból, akkor még arról sem mehetne itt a siránkozás, hogy mennyivel nem jutunk be valahova, de szerencsére volt, így legalább lehet számolgatni. 😉 és csak nyerni kell.
ozibozi
Ez így van, és még 53 másik dolgot fellehetne sorolni ha az nincs akkor mér nem kéne már számolni.
Másfelől a ha meg mi lett volna kérdésekkel már tele a padlás itt clevelandbe.
Kedvenc példa HA nem Huet választottuk volna annó.... Ugye milyen jó? Pont ennyi értelme is van a feltételezésnek.
több mint 5 éve
Egy apróság amit sokan elfelejtenek: ha nincs OBJ kis hapcija a visszahordásból, akkor még arról sem mehetne itt a siránkozás, hogy mennyivel nem jutunk be valahova, de szerencsére volt, így legalább lehet számolgatni. 😉 és csak nyerni kell.
ozibozi
Jó, ennyi erővel ha nincs Lamar kis hapcija, most megvan a PO. Felesleges egyet kiemelni, sok ilyen van és általában kiegyenlítik egymást.

több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 884 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
S Karl Joseph is covid lista.
9 játékos van már rajta.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 301

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Harrison Bryant és Andrew Sendejo is covid listára került...
több mint 5 éve
Jó azért ne is szomorkodjunk. Ha egy Steelers B-t nem verünk, akkor tényleg nincs miről beszélni.

több mint 5 éve
ktms
iktriad
P@trik
Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy örülök.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
ktms
iktriad
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ktms
több mint 5 éve

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve
Cymbee Cleveland Browns 38
Stefa jó HC, minimális hibákat követett el egy-egy meccsen. Ha pedig Berry szerez néhány komolyabb tehetségű védőt az offseason alatt drafton vagy cserével (OBJ?), akkor ez a rész is rendben.

Mayfield egy kérdőjel. Néha nagyon jó játék máskor meg hibák sokasága. Remélem idő előtt nem hosszabbít vele a csapat, előbb jövőre bizonyítania kellene. Mondjuk azt én sem látom hogyan lehetne jobbat, mást szerezni, hacsak nem egy higgadt, pontos veterán QB jönne. Kb Stafford, Ryan kaliberű. A többiekkel maradna ugyanaz, akkor meg már minek váltani.
ktms
Én csak azt nem értem, hogy Stefa miért erőlteti Mayfield-del a Qb sneak-et, amikor tisztán látszik, hogy nem megy (főleg, hogy ott van Hunt, Chubb, Janovich). Szinte mindig fumble-lel ér véget. Szerintem ez azért elég nagy hiba.
A védelemmel kapcsolatban pedig tényleg elő kell venni Woods-ot (aki elvileg Db guru, mégis ott vannak a legnagyobb gondok), mert nem csak az emberanyag a probléma, hanem a kommunikáció is (nem tudják a játékosok, hogy kinek mi a feladata, össze-vissza rohangálnak, néha egymásnak is 😀), ami pedig a felkészités hiányosságából fakad.
Cymbee
Én kettő ilyen QB sneak-re emlékszem, a másik a Titans ellen volt. Ott is vakartam a fejem, de amikor újra így járt nekem is megfordult a fejemben, hogy ez már tendencia.
ktms
Volt jónéhány olyan helyzet is, amikor csak azért nem lett fumble, mert Mayfield szerencséjére éppen azelőtt vált halottá a játék, mielőtt elvesztette a labdát.

BIUSA"@
több mint 5 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 681 — playoffs???
Ez erdekes lesz....
Erdekes lesz az utolso fordulo.

több mint 5 éve
Van olyan forgatokonyv hogy a Browns es a Ravens is bejut a PO-ba?
Kájzerszóze
persze, ha a Titans és a Colts is kikap 😀

elég csak egy Colts vereség
Löfli
kikapni se kell, ha nyer mind az 5 csapat a colts 11-5el nem jut be.
több mint 5 éve
Kájzerszóze

Löfli
Na erre nem nagyon latok eselyt😂

több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 905 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kájzerszóze

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Nem sírom vissza GW agyatlan blitzeit, de a pass rush idén mindenféle kreativitást nélkülöz, mintha abban bíznánk, h. majd Garrett megoldja. Meg is csinálja, de sztem ebben a DL-ben több potenciál volt..
Joey Tribbiani
Ez engem is foglalkoztat, hogy mintha rosszabb lenne a DL mint ami indokolt. Komolyan mondom tavaly jobbnak tűnt.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Stefa jó HC, minimális hibákat követett el egy-egy meccsen. Ha pedig Berry szerez néhány komolyabb tehetségű védőt az offseason alatt drafton vagy cserével (OBJ?), akkor ez a rész is rendben.

Mayfield egy kérdőjel. Néha nagyon jó játék máskor meg hibák sokasága. Remélem idő előtt nem hosszabbít vele a csapat, előbb jövőre bizonyítania kellene. Mondjuk azt én sem látom hogyan lehetne jobbat, mást szerezni, hacsak nem egy higgadt, pontos veterán QB jönne. Kb Stafford, Ryan kaliberű. A többiekkel maradna ugyanaz, akkor meg már minek váltani.
ktms
Én csak azt nem értem, hogy Stefa miért erőlteti Mayfield-del a Qb sneak-et, amikor tisztán látszik, hogy nem megy (főleg, hogy ott van Hunt, Chubb, Janovich). Szinte mindig fumble-lel ér véget. Szerintem ez azért elég nagy hiba.
A védelemmel kapcsolatban pedig tényleg elő kell venni Woods-ot (aki elvileg Db guru, mégis ott vannak a legnagyobb gondok), mert nem csak az emberanyag a probléma, hanem a kommunikáció is (nem tudják a játékosok, hogy kinek mi a feladata, össze-vissza rohangálnak, néha egymásnak is 😀), ami pedig a felkészités hiányosságából fakad.
Cymbee
Én kettő ilyen QB sneak-re emlékszem, a másik a Titans ellen volt. Ott is vakartam a fejem, de amikor újra így járt nekem is megfordult a fejemben, hogy ez már tendencia.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 5 éve

ktms
Cymbee
Pontosan, Woods-szal kapcsolatban ugyanez az érzésem, fejetlenség van a secondaryben, minden meccsre jut egy elváltás, ami full üres elkapót eredményez, lsd Jets 2. TD.

Nem sírom vissza GW agyatlan blitzeit, de a pass rush idén mindenféle kreativitást nélkülöz, mintha abban bíznánk, h. majd Garrett megoldja. Meg is csinálja, de sztem ebben a DL-ben több potenciál volt.

Nem dőlök a kardomba ha marad még egy évet jobb emberanyag címszó alatt, de Stefa érdeke, h. a védelem minél előbb fejlődjön, mert nem tudom hogy fogjuk egyben tartani az offenset ha Bakernek (vagy másnak) évi 25-30 millát kell majd fizetni.

több mint 5 éve
Cymbee Cleveland Browns 38

ktms

Szerkesztette: Cymbee

BIUSA"@
több mint 5 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 304 — settenke1976@gmail.com
Sztem Stefára se mondta senki, h. megváltó, de ahogy Bad írta, végre nem HS focicsapathoz hasonlítunk, nálunk ez már elég és hatalmas előrelépés. DC-t szarul választott, de lehet javítani a hibát januárban. Zimmer király lenne ha elküldenék.
Joey Tribbiani
Tegnap nagyon felb@szott az a TE teljesítmény, és ahogy alább is említve volt, ne feledjük Bradley teljesítményét aki legtöbbször két emberrel a nyakán csinálta meg az elkapást. Voltak neki is dropjai, de az ő helyzetében ez abszolúte érthető és el is fogadom.

A DC kérdése eléggé érdekes, mert láttam mit csinált tavaly a Ninersnél és mielőtt odakerült a Niners secondaryja az átjáró házzal vol egyenértékű, ebből csinált egy top5 védelmet. Az az emberanyag ami jelenleg van nálunk, a DL kivételével természetesen, még találn a HFL szintet se éri el. Még talán kivétel Ward, ha egészséges. HA egészséges... Szóval nem irigylem a helyzetét, de azt mondom, hogy meg kellene tartani és jövőre fókusz a védelemre a drafton és az FA piacon és akkor egy egészen pozitív jövő képünk lehet.