Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 881 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Rég volt ennyire jelentéktelen Browns - Cinci csoportmeccs.

Szerkesztette: P@trik
több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 881 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Az AFWB (American Football Without Barriers) keretein belül sok más játékos mellett két nyugdíjas Browns TE is jön pestre. Gary Barnidge és Jordan Cameron.
több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 741
rivera kellene nektek
gedam
Haslamot ismerve, biztosak lehetünk abban, hogy gondolkozik rajta

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
gedam 6 292
rivera kellene nektek
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 343
Ez minden szinten gyalázatos volt. Sajnos nem bírta el egyik fal sem a sok sérültet, dominálta a LOS-t a Steelers mindkét oldalon. Mayfieldnek volt bármikor is tiszta zsebe?
Igazából nem is érdemlünk semmit ha ilyen kb. utcáról felszedett QB-k mint Allen v. Hodge is fickándoznak ellenünk. Volt az elmúlt években példa az ellenkezőjére, én nem emlékszem h. bármikor is nyertünk volna a 3. számú irányítónkkal :/

Mondjuk a Bills meg Texans győzelmével lehet a 10-6 sem lett volna elég, de ebben a szezonban több volt. Tényleg kezd unalmas lenni az always waiting for next season.
Joey Tribbiani
Az elso bekezdesben jo nagy "magaslabdat" adtal a nepnek, de tisztelik a gyaszodat.

A Denver ellen kellett volna hozni a kotelezot, mert igy tulsagosan nehez gyozelmi kenyszerbe sodortatok magatokat, ami a konnyu sorsolas ellenere sem lett volna egyszeru. A Bills es a Texans eddig sem szamitott nektek, sot a gyozelmeik csak segitenek vagy semlegesek. A 2.WC helyert mennetek ahol a Vasas az egyik fo ellenfel ( es a Raiders, Titans). Ez a meccs volt a legfontosabb a hatralevok kozul, szerencsere jol felkeszitett benneteket K. Es mivel mindenki botlik ezert teljes gozzel elore, mert meg mindig a tietek a legkonnyebb ssorsolas. Talan K egy "sorry" poloban jon ki a hazai szurkolok fele.
több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 467 — Believelander
Ez minden szinten gyalázatos volt. Sajnos nem bírta el egyik fal sem a sok sérültet, dominálta a LOS-t a Steelers mindkét oldalon. Mayfieldnek volt bármikor is tiszta zsebe?
Igazából nem is érdemlünk semmit ha ilyen kb. utcáról felszedett QB-k mint Allen v. Hodge is fickándoznak ellenünk. Volt az elmúlt években példa az ellenkezőjére, én nem emlékszem h. bármikor is nyertünk volna a 3. számú irányítónkkal :/

Mondjuk a Bills meg Texans győzelmével lehet a 10-6 sem lett volna elég, de ebben a szezonban több volt. Tényleg kezd unalmas lenni az always waiting for next season.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 330 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nah hát a végére hazaértem de kár volt bekapcsolni, felmentem twitterre az első 3 poszt hogy mekkora hosszúkat nyelt a védelem.
Elégtelen teljesítmény volt a védelemtől főleg hogy a vasas legjobbjai nem is játszottak.

Hivatalosan is vége a szezonnak. Jövő héttől lehet kezdeni nézni a safety és OL classt.
P@trik
Néhány évig ezt október közepére teljesítettétek 😊
Bocs, nem komoly .)

több mint 6 éve
Nah hát a végére hazaértem de kár volt bekapcsolni, felmentem twitterre az első 3 poszt hogy mekkora hosszúkat nyelt a védelem.
Elégtelen teljesítmény volt a védelemtől főleg hogy a vasas legjobbjai nem is játszottak.

Hivatalosan is vége a szezonnak. Jövő héttől lehet kezdeni nézni a safety és OL classt.
több mint 6 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 648 — Volt egy kis zápor
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.
Joey Tribbiani
Azért ott még nem tart a világ,hogy a 0-16-osoktól kétszer kikapjunk egy szezonban 😊

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 343
"panem et circenses"

ezek az ultimum fegyverek, az egyszemelyben SS/ pek/ LB, a valasz meg az RB/ MEH ellenor/ FB lesz
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 727
Greg Robinson OUT
Edzői döntés miatt Randall nem utazott el a pittsburghbe.

Burnett IR, Murray sérült, Randall nincs
Lassan a sarki pék fog safetyt játszani nálunk...
P@trik
Sajnos a sarki pék nálunk játszik elkapót, úgyhogy őt felejtsd el 😉
több mint 6 éve
Greg Robinson OUT
Edzői döntés miatt Randall nem utazott el a pittsburghbe.

Burnett IR, Murray sérült, Randall nincs
Lassan a sarki pék fog safetyt játszani nálunk...
több mint 6 éve
Totál lefosom ezt a holnapi meccset én személy szerint. Nem is vagyok hajlandó megnézni, majd a sérülteket meg az eredményt a végén megnézem.
Tele lesz megtorlással darálással, anyázással mind2 oldalon. Nyomokban majd tartalmaz talán footballt is.
2003-ban nyertünk utoljára a Heinz Fielden ha véletlenül sikerülne is, szart se érne úgy is mindenki a másik meccsre fog emlékezni.
P@trik
Ja szar lenne főleg ha ezután 4-1el mondjuk 9-7tel elcsípnétek a Wildcardot. Nyilván mindenki csak arra emlékezne...
Toca
A próféta szóljon belőled!
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 331 — Patriots fan
Nálam nagyon várós a holnapi, Steelerst oda vissza? 😊 Már ezért megtartanám Freddiet ha sikerül lol. Annyi éven át daráltak le minket simán, remélem jól odab@szunk a kecsöp fielden.
Joey Tribbiani
Meg kell nyernetek mert meg lettetek jelölve a mixen ìgy: W 😁😁😁

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 142 — Vikings fan
Totál lefosom ezt a holnapi meccset én személy szerint. Nem is vagyok hajlandó megnézni, majd a sérülteket meg az eredményt a végén megnézem.
Tele lesz megtorlással darálással, anyázással mind2 oldalon. Nyomokban majd tartalmaz talán footballt is.
2003-ban nyertünk utoljára a Heinz Fielden ha véletlenül sikerülne is, szart se érne úgy is mindenki a másik meccsre fog emlékezni.
P@trik
Ja szar lenne főleg ha ezután 4-1el mondjuk 9-7tel elcsípnétek a Wildcardot. Nyilván mindenki csak arra emlékezne...
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
P@trik
Ha nyer a Browns könnyen PO-t érhet.

több mint 6 éve
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 641 — Wrath of Khan
Ide is:

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/76848030_167745077667173_6939199491360201630_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=RYm6K22KkREQ7kNvwFYPE_P&_nc_oc=AdnCkhkRXNvwPdpWnJXKxMoR0U9G5qgW5p9OeZfMYqZuToEHgf72p88Q5IgsKKsebZs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afndod_by_vSlRqOR5eQhMCRmVjngdoF5P7pioFsqU6LXg&oe=69587B1F
GV Art + Design on Instagram: "Doesn’t get much better than this! Someone spotted Freddie Kitchens rocking our Pittsburgh started it shirt tonight! Tag a friend if you can’t get any more pumped up for Sunday! The Rivalry is real!! Cleveland let’s go!!!"
6,818 likes, 738 comments - gvartwork on November 29, 2019: "Doesn’t get much better than this! Someone spotted Freddie Kitchens rocking our Pittsburgh started it shirt tonight! Tag a friend if you can’t get any more pumped up for Sunday! The Rivalry is real!! Cleveland let’s go!!!".
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
Robinsont agyrázkódás-szerű tünetekkel vizsgálják, lehet kihagyja a meccset, nagy érvágás lenne. Vernon ezzel szemben úgy néz ki visszatérhet. Chad Thomas egész jól pótolta Garrettet a Phins ellen (PFF második helyre tette az összes edge védő közül az előző játékhéten, csak Macket értékelték előbbre), a Steelers OL mondjuk más szint, de bíztató.
Megmondom őszintén el is felejtettem, h. a 3. körben húztuk 2018-ban. Ha így folytatja egészen brutális lehet az a class, Mayfield, Ward, Chubb mellé még ő is. Kár, h. Corbett belerondít a képbe ott a második körben.

1989 óta először mi vagyunk a favoritok a fogadóirodáknál egy Steelers elleni idegenbeli meccsen. 30 év lol.
Joey Tribbiani
Remélem nem lesz az előző meccsen történtekhez hasonló balhé, nem hiányzik, hogy még pár játékos kiszórja magát idénre :/
Bad 31
Miért, a többi is olyan faszkalap, mint Garrett?
Mert ha nem, akkor nincs min izgulni.
Ráadásul nem is Rudolph kezd.

több mint 6 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Robinsont agyrázkódás-szerű tünetekkel vizsgálják, lehet kihagyja a meccset, nagy érvágás lenne. Vernon ezzel szemben úgy néz ki visszatérhet. Chad Thomas egész jól pótolta Garrettet a Phins ellen (PFF második helyre tette az összes edge védő közül az előző játékhéten, csak Macket értékelték előbbre), a Steelers OL mondjuk más szint, de bíztató.
Megmondom őszintén el is felejtettem, h. a 3. körben húztuk 2018-ban. Ha így folytatja egészen brutális lehet az a class, Mayfield, Ward, Chubb mellé még ő is. Kár, h. Corbett belerondít a képbe ott a második körben.

1989 óta először mi vagyunk a favoritok a fogadóirodáknál egy Steelers elleni idegenbeli meccsen. 30 év lol.
Joey Tribbiani
Remélem nem lesz az előző meccsen történtekhez hasonló balhé, nem hiányzik, hogy még pár játékos kiszórja magát idénre :/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kotelezo gyozelem, de Browns fankent azert szokni kell, hogy ilyen siman nyerunk es egy percig sem kell izgulni. Tudnek alkalmazkodni 😊

Hunt mas dimenziot adott a csapatnak, csak mondom, ha nem tradeljuk Dukeot ez mehetett volna az elso fordulo ota... Landry allat, remelem innen vonul vissza, a sokat kritizalt fal is jol dolgozott (persze a Dolphins volt az ellenfel), Chubb megint 100 yard felett, Baker ujabb - szinte - hibatlan meccse.
Schobertre nincsenek szavak, brutalis amit tol az utolso 3 meccsen - ha igy folytatja Dorseynak melyen a zsebebe kell nyulnia. A Ward - Greedy CB duo pofasan nez ki, bar utobbira kicsit sok flaget dobnak, szinte minden meccsen van egy PI. Neha csak a labda fele kene neznie, kijavithato hiba.

Bakernek meglehet a 4000 passzolt, Chubbnak az 1500 futott, Landrynek es OBJ-nek az 1000 elkapott yard, azert ezt alairtam volna a szezon elott.

Nagy kar azert a Broncos meccsert 😕

több mint 6 éve
A kötelező győzelem.
Landrynak nagy meccse volt 150 yard 2 TD.

Szerkesztette: P@trik
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 861 — Steelers fan
Garrett büntetése marad ez nem vita tárgya, én azt se várnám el, hogy Rudolph ezért büntetést kapjon, mindenesetre teljesen jogos, hogy tudni szeretnék a Browns szurkolók meg sokan mások, hogy mi váltotta ki MG kiborulását, nehogy már szabadkozni kelljen emiatt!! Pouncey büntetés csökkentése érthetetlen, arra nincs mentség amit Garrett tett, de arra van, hogy a földön fekvőt üti meg rúgja valaki?!
Bad 31
Számomra Pouncey büntetése értelmezhetetlen. (még ha nevéhez méltóan is rúgott)
Ő ott már nem Rudit védte, hanem büntetett. Tételezzük fel, hogy Garrett büntetése 6 meccsnél megáll, akkor Pouncey is min. 4 meccs.
kittli
Ez lineáris szemlélet.
De az NFL büntetéspolicyjéről nem tudunk semmit.
Lehet logaritmikus. Vagy exponenciális. Vagy random.
Sobri Jóska
Szerintem szimplán szar.
(Hú micsoda hármas alliteráció.)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."