Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 457 — Believelander
Mondjuk azóta, hogy a Draft előtt is mentek a hírek, szerintem várható volt. Picit sajnálom azért, de ha mondjuk Callaway nagy ász lesz hamar ellesz felejtve az egész.
Drip
Egy 2020-as 7. körösnél azért érjen már többet egy két évvel ezelőtti first round pick. Oké, sérült is volt, droppolgatott is, na de kik dobták azokat a bogyókat?

Ha meg senki nem ad többet, akkor tartsuk meg, max. jövőre kivágjuk. Most kb. két igencsak véleményes hátterű játékosra tettünk fel mindent, mert Landry egyedül kevés lesz.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 645 — Apu ökölbeszorított keze
The #Browns had EIGHT 1st round picks from 2012-16 and none are still on the team. The only pre-2017 1st round picks on the roster are from other teams (Zeitler, Randall, Robinson).

több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mondjuk azóta, hogy a Draft előtt is mentek a hírek, szerintem várható volt. Picit sajnálom azért, de ha mondjuk Callaway nagy ász lesz hamar ellesz felejtve az egész.

több mint 7 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Az ilyen tradeket én sem értem, egy két év múlva esedékessé váló hetedik kört nem szertárosért szoktak adni?!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Reggel hajnalba melo előtt láttam már a cserét.

Első gondolat: bazeg ez így nagyon meredek, mér nem vártunk Gordonig legalább?
Második gondolat: nincs kegyelem Dorsey kiszórja a hulladékot.
Harmadik gondolat Dez coming...

Szánalmasan keveset kaptunk Colemanért én egy 5. vagy 6. körre számítottam azért.
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
2020as 7.pick. ennyi erovel cutolhattak volna is

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tisztul az út Damion Ratley előtt!

több mint 7 éve
Toto21 Chicago Bears 7 453
Újabb első körös ment a levesbe, Colemant eltradeltük Buffaloba. Oké, jól tolja Callaway és Higgins a campben, Landry meg atom alapból, na de ennyire biztosak vagyunk Gordonban?
Joey Tribbiani
Dez lesz ebbol figyeld meg.
több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 457 — Believelander
Újabb első körös ment a levesbe, Colemant eltradeltük Buffaloba. Oké, jól tolja Callaway és Higgins a campben, Landry meg atom alapból, na de ennyire biztosak vagyunk Gordonban?

Szerkesztette: Joey Tribbiani

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
LB Genard Avery (groin), DL Caleb Brantley (thigh), DL Trevon Coley (ankle), LB Justin Currie (concussion), TE Seth DeValve (quad), DL Daniel Ekuale (calf), OL Desmond Harrison (toe-PUP), OL Kevin Zeitler (calf).

Eddig ők hagytak ki edzést sérülés miatt.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀
kristóf17
Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
Chargers LT
El kell keserítselek, TT fog kezdeni. Bakert nem dobják az idén a mélyvízbe amíg TT meg nem sérül vagy már mindegy nem lesz a szezonnak.
Csiriba
Így mondták Wilsonnál is, aztán egy nyár alatt beküzdötte magát a kezdőbe. 😉
Sobri Jóska
ja csak itt egy elit QB van előtte, nem holmi flynnek 😊
eaglesmcnabb
😀 😀 😀

több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 676 — je suis poloska
Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀
kristóf17
Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
Chargers LT
El kell keserítselek, TT fog kezdeni. Bakert nem dobják az idén a mélyvízbe amíg TT meg nem sérül vagy már mindegy nem lesz a szezonnak.
Csiriba
Sobri Jóska
ja csak itt egy elit QB van előtte, nem holmi flynnek 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Bitonio-t próbálgatjuk LT pozícióban. Maga az ember és a munkamorálja kifogástalan, meglátjuk megállja-e a helyét. Corbett veheti át a helyét LG-ben.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
Tessék szépen Superbowlt tenni. Ha nincs PO, ugyanott vagytok. Ha van, onnan már sima az út, SB-n az esetleges profit fele mehet az Eaglesre, bánatpénznek megteszi.
csipkelli
És ha megvan a PO SB fogadásnál, onnan faszán le lehet hedgelni egy rakás pénzt.

több mint 7 éve
csipkelli 4 010
Tessék szépen Superbowlt tenni. Ha nincs PO, ugyanott vagytok. Ha van, onnan már sima az út, SB-n az esetleges profit fele mehet az Eaglesre, bánatpénznek megteszi.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
kristóf17
Chargers LT
Készülök egy ilyen "durva" szelvényre, hogy Browns-Colts PO, de még nem néztem meg, hogy megtehető-e ez így. 😊
kristóf17
Szólj ha igen mert társulok 😃
Drip
Sajnos csak több, mint 5,5 win (Browns) illetve több, mint 6,5 win (Colts) van, ami a legközelebb áll ehhez, vagy, hogy nyerik a diviziójukat. Pedig az én tippem egy-egy wild card pozi.

Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
kristóf17
Chargers LT
Csiriba

több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
kristóf17
Chargers LT
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
kristóf17
Chargers LT
Készülök egy ilyen "durva" szelvényre, hogy Browns-Colts PO, de még nem néztem meg, hogy megtehető-e ez így. 😊
kristóf17
Szólj ha igen mert társulok 😃

több mint 7 éve
kristóf17
Chargers LT
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
kristóf17

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Ha jönne is és kialakulna egy Gordon-Landry-Bryant-Coleman elkapó brigád, akkor is úgy tekintenek a csapatra mint egy lehugyozott sóskiflire.
Pont a napokba olvasgattam, hiába van egy nagyon tehetséges csapat a korábbi évek alapján van megítélve.
Mondjuk lehet pont ezt kéne meglovagolni.
P@trik
Jaja, én pl nem tudom elképzelni, hogy ez a csapat ne nyerjen 5-6 meccset, most már olyan súlyos tehetség többlet van itt. A tavalyinál is nagyobb blama lenne szerintem, ha mondjuk csak 3-13 lenne a vége.
Chargers LT
Ezzel a játékos kerettel már tényleg csak elk*rni lehet, ha idén nem "villant" legalább annyi győzelmet a csapat amit írtál (keret alapján simán lehetne 8 is akár) akkor én már tényleg nem tudom mit lehet itt tenni.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Ha jönne is és kialakulna egy Gordon-Landry-Bryant-Coleman elkapó brigád, akkor is úgy tekintenek a csapatra mint egy lehugyozott sóskiflire.
Pont a napokba olvasgattam, hiába van egy nagyon tehetséges csapat a korábbi évek alapján van megítélve.
P@trik
Jaja, én pl nem tudom elképzelni, hogy ez a csapat ne nyerjen 5-6 meccset, most már olyan súlyos tehetség többlet van itt. A tavalyinál is nagyobb blama lenne szerintem, ha mondjuk csak 3-13 lenne a vége.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve