Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀
kristóf17
Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
Chargers LT
Készülök egy ilyen "durva" szelvényre, hogy Browns-Colts PO, de még nem néztem meg, hogy megtehető-e ez így. 😊
kristóf17
Nyilván lehet, az irodák imádnak nyerni☺️
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 984 — situational football
na ki látta a Hard Knocks nyitóepizódot?
shawnka
Merre lehet visszanézni, kerestem eddig de nem nagyon találtam?
Az se baj ha nincs felirat
kapitnono
redditen megtalálsz mindent ( www.reddit.com/r/hardknocks/)

www1.swatchseries.to/serie/hard_knocks

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
De a Rozmarnak voltak is eredmenyei mar korabbrol is (mint HC). Bizom benne, hogy egy 4-12 pl nem lesz eleg Huenak, h megtartsa az allasat. Haslamnak is azert lassan el fog fogyni a turelme, nem nagyon nott a csapat erteke (sot talan csokkent?, friss adatot nem talaltam) amiota megvette.
Borbinho
de, rengeteget nőtt a csapat értéke:  fuzovelkifele.com/2018/07/nem-kell-semmifele-siker-ahhoz-hogy-ertekes-legyel/
több mint 7 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Bocs, ha volt már:

www.youtube.com/watch?v=nDluZUVROlc&feature=youtu.be
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 023 — WHO DAT!!!!
shawnka
Merre lehet visszanézni, kerestem eddig de nem nagyon találtam?
Az se baj ha nincs felirat

több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
De a Rozmarnak voltak is eredmenyei mar korabbrol is (mint HC). Bizom benne, hogy egy 4-12 pl nem lesz eleg Huenak, h megtartsa az allasat. Haslamnak is azert lassan el fog fogyni a turelme, nem nagyon nott a csapat erteke (sot talan csokkent?, friss adatot nem talaltam) amiota megvette.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
53 jatekoson meg az edzokon mulik hetente. nem a varosban vagy a kozegben kell keresni a hibat. rossz emberek voltak tul magas pozicioban, akik kozul sztem eleg sokan ugy is alltak hozza amikor mar jo ideje szar volt a csapat, hogy itt ugy sincs elvaras, ha esetleg nyerunk az kurva jo meg csoda szamba megy, de a fizut felvesszuk. es a jatekosoknal is siman elofordulhat, foleg a veteran fa igazolasoknal, hogy ilyen mentalitassal jottek ide (nem a mostani idoszak, Dorseytol en is sokat varok). kizartnak tartom, hogy egy Belichick (de irhatnam akar Tomlint, Coughlint, vagy az ujabbak kozul Pedersont, McVayt) alatt az elozo evi keret ugyan ugy 0-16al vegezzen.
talald meg a GM-ed, hagyd, h at tudja formalni az FO-t (nem csak a directorokat + VP-ket valassza ki, hanem meg a scoutokat is) es a rostert olyanra, ami az elkepzelesehez kell. o talalja meg a HC-t, vele a kordinatorokat, es utana a csapatot. csak ez itt mar egy ideje megy egy loopon. nem tudom h ilyenkor ki masban lehetne keresni a hibat, mint a tulajban.
Borbinho
Igen ez a hagyományos modell és én is ennek vagyok a híve.
On the other hand pont Dorsey a példa, akit anno úgy neveztek ki a Chiefs GM-jének h adott volt a kötöttség h Big Red a HC, vállalod a melót avagy sem, és tényleg néhány évig szépen működött a kettóőjük közti szimbiózis.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
53 jatekoson meg az edzokon mulik hetente. nem a varosban vagy a kozegben kell keresni a hibat. rossz emberek voltak tul magas pozicioban, akik kozul sztem eleg sokan ugy is alltak hozza amikor mar jo ideje szar volt a csapat, hogy itt ugy sincs elvaras, ha esetleg nyerunk az kurva jo meg csoda szamba megy, de a fizut felvesszuk. es a jatekosoknal is siman elofordulhat, foleg a veteran fa igazolasoknal, hogy ilyen mentalitassal jottek ide (nem a mostani idoszak, Dorseytol en is sokat varok). kizartnak tartom, hogy egy Belichick (de irhatnam akar Tomlint, Coughlint, vagy az ujabbak kozul Pedersont, McVayt) alatt az elozo evi keret ugyan ugy 0-16al vegezzen.
talald meg a GM-ed, hagyd, h at tudja formalni az FO-t (nem csak a directorokat + VP-ket valassza ki, hanem meg a scoutokat is) es a rostert olyanra, ami az elkepzelesehez kell. o talalja meg a HC-t, vele a kordinatorokat, es utana a csapatot. csak ez itt mar egy ideje megy egy loopon. nem tudom h ilyenkor ki masban lehetne keresni a hibat, mint a tulajban.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Egyszerűen felfoghatatlan ez a 8 first round pick bust, 0%-os beválási rátával..
Mármint ennyire nem lehet szarol draftolni, de akkor meg óriási gondok vannak még mindig az edzői stábbal vagy tudja a jóisten.
tenorx
Pár éve merészeltem leírni, hogy rendre szarul húz ez a csapat és valszeg nagy gebasz van itt szervezeti szinten. Azért is én voltam a feketeseggű. Pedig ez van. Ettől a csapattól a portásig mindenkit ki kéne baszni.
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
shawnka
magyar felirat van már?
P@trik
kis iksz nagy dé
shawnka
angol is jó lenne hozzá 😀
több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Az elkapó Callaway máris produkált egy "elkapást". Labda nélkül! Ilyen is csak Clevelandben van. Ja, várjunk csak... 😀
több mint 7 éve
Mondjuk azóta, hogy a Draft előtt is mentek a hírek, szerintem várható volt. Picit sajnálom azért, de ha mondjuk Callaway nagy ász lesz hamar ellesz felejtve az egész.
Drip
ja igen erre meg jar a jinx 😀

több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
shawnka
magyar felirat van már?
P@trik
kis iksz nagy dé
több mint 7 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Van aki tudja, hol lehetne esetleg visszanézni a Hard Knocksot?
több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
shawnka
magyar felirat van már?
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 674 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szerintem a Jagsből vihető Moncrief egy draft pickért. 😊 Viccet félretéve pl tőlünk majd lehet jó kis elkapókat kukázni keretszűkítéskor. A Jaydon Mickens, Shane Wynn, Rashad Greene 3-asból sanszosan 2 is elérhető lesz majd szeptember elején, és ti vagytok az első csapat akik claimelhetnek majd waiverről.
több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 457 — Believelander
Bohózat. De őszintén kit lep meg? Callaway lutri volt, megint magunkat lőttük tökön teljesen feleslegesen.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Azt irjak, hogy most szallittatta cask Ohioba a verdajat, es nem is o hasznalta korabban. Ez a fure meg lehetne is magyarazat ,de a jogsija is fel van/volt fuggesztve kozben...Vicces h pont a Coleman trade masnapjan 😀
Persze majd kiderul h igazabol Gordon fuve volt a kocsiban es akk mindenki megnyugodhat 😀

több mint 7 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Fasza. Elkapni meg ki fog?

több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
:'D

végem

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fespn_logos%2Fespn_red.png
New Browns starter Antonio Callaway was cited for marijuana possession on Sunday morning
Callaway's history of troubles at Florida caused him to drop to the fourth round in the 2018 draft.

New Browns starter Antonio Callaway was cited for marijuana possession on Sunday morning
több mint 7 éve
Egyszerűen felfoghatatlan ez a 8 first round pick bust, 0%-os beválási rátával..
Mármint ennyire nem lehet szarol draftolni, de akkor meg óriási gondok vannak még mindig az edzői stábbal vagy tudja a jóisten.
tenorx
Tök jogos, egyetértek amit írsz, viszont szerintem Dorsey érkezésével új lapot kell nyitni ebbe a vaskos könyvbe.
Aztán persze majd meglátjuk 2-3 év múlva.
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan