Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Grat, nem csak FA-n indult el valami nálatok, hanem drafton is.
Mayfield parádés, ő volt a legjobb QB, ez nem kérdés. Én láttam majdnem az összes Oklahoma meccsét ősszel, kicseszett jó a csávó, nekem nagy kedvencem lett. Nem ismer lehetetlent, vezér, és mindent megtesz a győzelemért. 70% feletti a pontossága, a többi jó QB ezt meg sem közelítette, nyomás alatt szintén a legjobb, és TD gyáros. Alacsonyabb, de ennyi. Egy normális Gordonnal és már Landryvel, Colemannal csoda dolgokat fognak művelni. Karakterproblémáról meg én nem beszélnék esetében...2 kisebb dolga volt, azok fel lettek fújva a médiában. Amikor fogdosta a zacsit az ellenfélnek, az tipikus példája volt a (mindig a visszaütő játékos kapja a sárgát) esetének. Akkor is ez ellenfél baszogatta a csapatát, ő meg így reagált. Aki a buligyáros Mancikához hasonlította, az nem is normális 😀 Mayfieldről mindenki elismeri, hogy okos, a tesztje is Darnold és Rosen közé esett.
Ward meg szintén jó lesz. Több nagyon jó kissé alacsony CB van most is a ligában, szóval ez nálam nem játszik. Kellett a corner, ő a legjobb, így jó pick ez is.

Az meg, hogy a draft előtt szándékosan kijelentették, hogy Tyrod kezd mindenképp ősszel és tolja végig...nem is baj. Mayfield tudna kezdeni, de jobb így mindenkinek, ez a biztos. Tyrod amúgy is jó QB, biztos kezű, kevés rizikóval. Ha így marad, 2 év múlva lesz nagy durranás a Browns, remélem Hue nélkül már.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 375 — no es importante
Félek a Browns qb-átoktól (vagyis inkább Hue-tól), de jól megéreztem a kedvenc csapat beállításánál pár hónapja, hogy kiért lesz érdemes szorítani 😊

Ward kiválasztása engem sokkal jobban zavarna, de végülis a rakat pick miatt belefér az ilyen luxus is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Ez optimista kijelentés volt 😀 mindenesetre baromi kiváncsi vagyok mit fog mutatni a srác, végre nem egy “maradt még” QB.
Bad 31
Így vagyok ezzel én is, végre nem tököltünk letradekkel, hanem behúztuk a boardon valszeg első két embert.

Olvasgattam Mayfieldről, azért bőven nem Johnny, voltak ügyei, de a hozzáállását és elhivatottságát senki sem kérdőjelezi meg. Minden mutatóban a legjobb QB volt, csak ugye alig 6'1. Azokat a dolgokat csinálja jól, amiket nehéz tanítani, pontos, nyomás alatt sem fossa össze magát. Szeret hősködni és nem éppen vigyáz az egészségére, de ezeken lehet dolgozni. A méretein nem, és persze kérdés mennyire sikerül nevelni, szal bőven benne van a bust, de lehet látni a logikát Dorsey döntésében. DePo hónapokkal ezelőtt elmondta, hogy Mayfield nála a nr. 1,állítólag Wolf és Highsmith is teljesen beleszerettek, szal konszenzus. Az hogy Hue mit gondol senkit sem érdekel 😀
Darnoldot húztam volna, de ha már így alakult hadd szóljon.

Wardnak nagyon örültem, Chubb óriási luxus lett volna a tavalyi Garrett 1/1 után. Haden után kellett egy nr. 1 corner. Egész pofás lett így a secondary, Ward, Carrie, Gaines, BBC, érhető hogy Jamar Taylort shoppingoljuk.

Ma igazából egy OT-t kéne szerezni, LB sorba jöhet depth, de én full BPA-t tolnék, furán hangzik egy 1-31-es csapattól, de nincs ordító need papíron...
Joey Tribbiani
Amúgy igen, régebben 5-6 győzelmeket kapartunk össze a tavalyinál szarabb kerettel, csak hát Hue balfaszkodásai meg a QB szegmens annyira sokat számított, hogy nem lehetett ellensúlyozni.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 302 — settenke1976@gmail.com
Ez optimista kijelentés volt 😀 mindenesetre baromi kiváncsi vagyok mit fog mutatni a srác, végre nem egy “maradt még” QB.
Bad 31
Így vagyok ezzel én is, végre nem tököltünk letradekkel, hanem behúztuk a boardon valszeg első két embert.

Olvasgattam Mayfieldről, azért bőven nem Johnny, voltak ügyei, de a hozzáállását és elhivatottságát senki sem kérdőjelezi meg. Minden mutatóban a legjobb QB volt, csak ugye alig 6'1. Azokat a dolgokat csinálja jól, amiket nehéz tanítani, pontos, nyomás alatt sem fossa össze magát. Szeret hősködni és nem éppen vigyáz az egészségére, de ezeken lehet dolgozni. A méretein nem, és persze kérdés mennyire sikerül nevelni, szal bőven benne van a bust, de lehet látni a logikát Dorsey döntésében. DePo hónapokkal ezelőtt elmondta, hogy Mayfield nála a nr. 1,állítólag Wolf és Highsmith is teljesen beleszerettek, szal konszenzus. Az hogy Hue mit gondol senkit sem érdekel 😀

Wardnak nagyon örültem, Chubb óriási luxus lett volna a tavalyi Garrett 1/1 után. Haden után kellett egy nr. 1 corner. Egész pofás lett így a secondary, Ward, Carrie, Gaines, BBC, érhető hogy Jamar Taylort shoppingoljuk.

Ma igazából egy OT-t kéne szerezni, LB sorba jöhet depth, de én full BPA-t tolnék, furán hangzik egy 1-31-es csapattól, de nincs ordító need papíron...
Joey Tribbiani
sokszor láttukmár a csapat dolgait máshogy, de most minden szavaddal 100%ig egyet értek.
Olvasva a clevelandi fan oldalakat rengetegen gondolják, hogy rossz volt a draft, de az idő eldönti.
A Ward pick is teljesen logikus volt, QB-t hoztunk, Barkley kiment, Garett-ben bíznak szóval Chubb nem kell, viszont a secondarynk évek óta egy tésztaszűrőhöz hasonlított a lyukak mennyiségét tekintve, ezért Ward jó pick volt. Most már csak meccseket kell nyerni és nem az előszezonban 😀
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Bad 31

Joey Tribbiani
Az 1/31 jobban hangzik mint a 0/16? 😊 Amúgy valóban papíron Hue Jackson a leggyengébb pont. Csak ezt a Taylor a kezdő QB dolgot kéne elfeledni és felépíteni Mayfildet.

több mint 7 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 456 — Believelander
Bad 31

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
QB, a többit meg meglátjuk. Most hirtelen mást nem tudok mondani.

Ő a franchise arca a következő jó pár évre.
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 7 éve
A pontosságot nem lehet tanítani. Azért látszik, mit akartunk Kizer után Taylorral és Mayfieddel. A többi meg úgyis az edzőkön múlik.

több mint 7 éve

A többit meglátjuk.

több mint 7 éve
YEEEEEEEEEEEEEEESSSS.

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Feladtam

több mint 7 éve
Könyörgöm ne Chubb. plssss

több mint 7 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 857 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
értelmetlen az összes ilyen hír, egy sörbe, hogy úgyis Darnold lesz
Löfli
jövök mindenkinek egy sörrel 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Rynald Indianapolis Colts 261
Nem scoutoltam, nem is értek hozzá. Néhány cikkbe, meg nyilatkozatba futottam bele, amiből ismerkedtem a jelöltekkel. Nekem ő a kedvencem, hihetetlen intelligens csávónak tűnik. Szerintem jól csináltátok 😉
több mint 7 éve
Tyrod Taylor és Mayfield. Pedig én nagyon szurkoltam nektek

több mint 7 éve
QB, a többit meg meglátjuk. Most hirtelen mást nem tudok mondani.

Ő a franchise arca a következő jó pár évre.

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Édes jóistenem.
több mint 7 éve
Élőbe nem fogom nézni a draftot, telo kikapcs éjszakára, hnap letöltöm és végig izgulom.
ha valaki nagyon ráér az éjjel, töltse már fel nCore-ra 😀
P@trik
Ha már eddig kibírtad maradj fenn, a fontos részt 20p alatt lezavarjuk 😀

több mint 7 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Élőbe nem fogom nézni a draftot, telo kikapcs éjszakára, hnap letöltöm és végig izgulom.
ha valaki nagyon ráér az éjjel, töltse már fel nCore-ra 😀
több mint 7 éve
Olvasni olyan pletykákat, hogy Allenre és Mayfieldre szűkült a döntésünk. Ez ütős anyag lehet már...
P@trik
Tényleg ebben a két srácban nem látok semmit..
Nálam Rosen > Darnold > Allen > Mayfield a sorrend.
tenorx
Egyetértek, én is pont így voltam vele a GM-játék során. Mondjuk nekem 1/4-re megmaradt Rosen (és Allen volt még ott), szóval jön Barkley 😀
(bocsi)

több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem értem miért nem lehet egy biztos Rosent vagy egy picit gyengébb Darnoldot választani ahelyett, hogy ilyen klasszikus boom or bust Mayfield vagy Allen között megy a vita ... 😀 Aztán jön majd a complete rekt amikor Lamar sétál ki a pódiumra 😀

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
I broke the code. If you rearrange the letters in "John Dorsey" you get "Dehorns Joy" and that has to relate to a cowboy in Oklahoma. That means the Browns will draft Baker Mayfield.

You're welcome, #DraftTwitter #NFLDraft 
By steelersdepot 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 210 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mostmár tényleg felesleges találgatni, de valóban vicces, hogyan lett pár nap alatt 100% Darnoldból tutifix Allen, majd 1000% Mayfield. Szvsz baromira élvezi a média, hogy sok év után tényleg több esélyes az 1/1, nem 'A' vagy 'B' között dől el a dolog. Minden új "he will be the Browns pick" cikk hoz rengeteg kattintást, ha mindig azt írnák, hogy Darnold senki sem klikkelne.

Mayfieldet én nem szeretném, de lehet csak a Manziel miatti félelem miatt. Allent már annyian írják tuti bustnak, hogy jó is lehet a végén, de amit tényleg szeretnék tudni, hogy mi a f@sz van Rosennel?? Lassan a top3ba se rakják?
Joey Tribbiani
Izgulok. Vajon ilyen érzés a Super Bowl várni is?
zsutu
Nem. Az sokkal jobb 😀 😉
több mint 7 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Mostmár tényleg felesleges találgatni, de valóban vicces, hogyan lett pár nap alatt 100% Darnoldból tutifix Allen, majd 1000% Mayfield. Szvsz baromira élvezi a média, hogy sok év után tényleg több esélyes az 1/1, nem 'A' vagy 'B' között dől el a dolog. Minden új "he will be the Browns pick" cikk hoz rengeteg kattintást, ha mindig azt írnák, hogy Darnold senki sem klikkelne.

Mayfieldet én nem szeretném, de lehet csak a Manziel miatti félelem miatt. Allent már annyian írják tuti bustnak, hogy jó is lehet a végén, de amit tényleg szeretnék tudni, hogy mi a f@sz van Rosennel?? Lassan a top3ba se rakják?
Joey Tribbiani
Izgulok. Vajon ilyen érzés a Super Bowl várni is?
több mint 7 éve