Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Tessék szépen Superbowlt tenni. Ha nincs PO, ugyanott vagytok. Ha van, onnan már sima az út, SB-n az esetleges profit fele mehet az Eaglesre, bánatpénznek megteszi.És ha megvan a PO SB fogadásnál, onnan faszán le lehet hedgelni egy rakás pénzt.
csipkelli
több mint 8 éve
csipkelli
4 010
Tessék szépen Superbowlt tenni. Ha nincs PO, ugyanott vagytok. Ha van, onnan már sima az út, SB-n az esetleges profit fele mehet az Eaglesre, bánatpénznek megteszi.
több mint 8 éve
Sajnos csak több, mint 5,5 win (Browns) illetve több, mint 6,5 win (Colts) van, ami a legközelebb áll ehhez, vagy, hogy nyerik a diviziójukat. Pedig az én tippem egy-egy wild card pozi.Szólj ha igen mert társulok 😃Készülök egy ilyen "durva" szelvényre, hogy Browns-Colts PO, de még nem néztem meg, hogy megtehető-e ez így. 😊Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
Chargers LT
kristóf17
Drip
Szerkesztette: kristóf17
több mint 8 éve
Így mondták Wilsonnál is, aztán egy nyár alatt beküzdötte magát a kezdőbe. 😉El kell keserítselek, TT fog kezdeni. Bakert nem dobják az idén a mélyvízbe amíg TT meg nem sérül vagy már mindegy nem lesz a szezonnak.Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
Chargers LT
Csiriba
több mint 8 éve
El kell keserítselek, TT fog kezdeni. Bakert nem dobják az idén a mélyvízbe amíg TT meg nem sérül vagy már mindegy nem lesz a szezonnak.Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
Chargers LT
több mint 8 éve
Szólj ha igen mert társulok 😃Készülök egy ilyen "durva" szelvényre, hogy Browns-Colts PO, de még nem néztem meg, hogy megtehető-e ez így. 😊Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
Chargers LT
kristóf17
több mint 8 éve
Készülök egy ilyen "durva" szelvényre, hogy Browns-Colts PO, de még nem néztem meg, hogy megtehető-e ez így. 😊Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
Chargers LT
több mint 8 éve
Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀Viccesen hangzik, de amúgy nem halott ötlet 😊 Ebben a mostani AFC-ben, ha Mayfield tényleg fasza lesz, akkor abszolút benne lehet.
kristóf17
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Mennyi az odds arra, hogy a Browns PO? Bwinen meg lehet tenni? Szeretem a kihívást 😀
több mint 8 éve
Ezzel a játékos kerettel már tényleg csak elk*rni lehet, ha idén nem "villant" legalább annyi győzelmet a csapat amit írtál (keret alapján simán lehetne 8 is akár) akkor én már tényleg nem tudom mit lehet itt tenni.Ha jönne is és kialakulna egy Gordon-Landry-Bryant-Coleman elkapó brigád, akkor is úgy tekintenek a csapatra mint egy lehugyozott sóskiflire.Jaja, én pl nem tudom elképzelni, hogy ez a csapat ne nyerjen 5-6 meccset, most már olyan súlyos tehetség többlet van itt. A tavalyinál is nagyobb blama lenne szerintem, ha mondjuk csak 3-13 lenne a vége.
Pont a napokba olvasgattam, hiába van egy nagyon tehetséges csapat a korábbi évek alapján van megítélve.
Mondjuk lehet pont ezt kéne meglovagolni.
P@trik
Chargers LT

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
Ha jönne is és kialakulna egy Gordon-Landry-Bryant-Coleman elkapó brigád, akkor is úgy tekintenek a csapatra mint egy lehugyozott sóskiflire.Jaja, én pl nem tudom elképzelni, hogy ez a csapat ne nyerjen 5-6 meccset, most már olyan súlyos tehetség többlet van itt. A tavalyinál is nagyobb blama lenne szerintem, ha mondjuk csak 3-13 lenne a vége.
Pont a napokba olvasgattam, hiába van egy nagyon tehetséges csapat a korábbi évek alapján van megítélve.
P@trik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Ha jönne is és kialakulna egy Gordon-Landry-Bryant-Coleman elkapó brigád, akkor is úgy tekintenek a csapatra mint egy lehugyozott sóskiflire. Pont a napokba olvasgattam, hiába van egy nagyon tehetséges csapat a korábbi évek alapján van megítélve.
több mint 8 éve
Az ex-dallasi elkapók közül Miles Austin is bejött itt, oh wait...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Moslékkal is lehet tüzet oltanitwitter.com/MaryKayCabot/status/1022942940711321600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1022942940711321600&ref_url=http%3A%2F%2Frealcavsfans.com%2Fcommunity%2Findex.php%3Fthreads%2F2018-cleveland-browns-off-season-thread.48629%2Fpage-152Contender csapatot akart magának
Hendrix
Amadeus
több mint 8 éve
twitter.com/MaryKayCabot/status/1022942940711321600?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1022942940711321600&ref_url=http%3A%2F%2Frealcavsfans.com%2Fcommunity%2Findex.php%3Fthreads%2F2018-cleveland-browns-off-season-thread.48629%2Fpage-152Contender csapatot akart magának
Hendrix
több mint 8 éve
Ward is remélhetőleg megkapja 1-2 napon belül. /csak kérni kellett, meg is van/Már meg is történt
P@trik
több mint 8 éve
1-2 info:- DL Chad Thomas és OL Desmond Harrison, DB Jabrill Peppers PUP-on kezdi a campet.
- Taylor továbbra is a kezdő
- Ricardo Louis kihagyja a szezont nyak sérülés miatt
- Mint kiderült elgondolkoztunk Dez Bryant-en / ( fuu bazeg...)
Szerkesztette: P@trik
több mint 8 éve
Közben a numero uno aláírt, 32,68m $ full garantált.De belekerult az offset language, jar a pacsi a Brownsnak.
Dodó
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Közben a numero uno aláírt, 32,68m $ full garantált.
több mint 8 éve
So long Smokey!Bár én fogok örülni a legjobban az első td-jének mihelyst visszatér. Állítólag azért megy vissza utógondozásra, hogy 100% kiirtsanak belőle minden mételyt. Nem lehett volna hamarabb, hogy az edzőtábor kezdetére összerakják? Same old Browns...